risto, ma ei usu, et probleemivabad inimesed teistsugused on - natuke ehk leebemad, aga probleemideta inimesi annab üldjuhul otsida....
aike, ma ka ei saa ju aru, mis toimub - kellegile on rängalt kõri peale astutud - kedagi on liialt õpetatud - keegi on vähe seksi saanud ja mõni liiga palju, mõni tahab ise areneda, mõned vajavad teiste abi - ühel on ühtmoodi halb - teisel teistmoodi halb ja siis räägivad veel, et neil ei ole probleeme........
nu mina ei tea küll ühtegi kasutajat siin, kes kedagi konkreetselt õpetanud on - küll aga on palju oma kogemustest räägitud ja väga palju arvamisi ja oletusi ning tõgamisi ja suuremalt osalt pööratakse kõik naljaks ja on näha, et inimesed elavad end välja siin - pole ju vaja kõike ja kõiki lugeda ja kuulata - aga tampige lisetti - temal ei ole sest küll sooja ega külma - inimesel peab ikka mingi eneseusaldus ka olema ja nii palju ego, et kõigi arvamused ja õpetused korda ei tohiks minna....midagi aga kõrvataha panemiseks leiab alati - ei ole kõik nii suurte probleemidega ega päris ajudeta ühti...ja veel, kui rumal inimene siin midagi tarka püüab õelda, siis pole see ka eriline naerukoht, sest mõistus ei ole ju oma teha.....tark õpib lolliltki.....ja alati on keegi kellegist targem....
arvan veel, et need, kes end väga puudutatuna tunnevad teiste arvamustest, siis just neil ongi probleem.....
selle koha pealt ristol õigus, et tuleb ise elada ja lasta ka teistel elada - kellegi vale või õige arvamus ei takista kellegil edasi elamast nii, nagu tema õigeks peab......siin nii väikesed tegelased mängivad solvunuid, mida peavad avaliku elu tegelased tegema.....
issand - otsige rahastaja - ma saan varsti raamatu oma tekstidest kokku......