Foorum
1
2
2018-10-01 12:20
ma seksiks ka caprichosaga, kui tal pamela nägu oleks...
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 12:41
qwerty,
väga õige tähelepanek. mulle seltsi pakkumise privileeg on enamasti siiski pühendunud püsiklientidel, kelle hulka sina ei kuulu.
härrasmeheks sind nimetada oleks siiski väike liialdus, või mis.
valikuid teevad loomariigis teatavasti emased isendid, kelle tähelepanu pärast isased võistlevad ja sulgi kohevile ajavad. kehtib ka inimloomade puhul

aga näotud arad kümne kontoga anonüümikud on endiselt need kõige kõvemad seksijad ja kriitikud, see pole vist kellelegi üllatuseks.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 13:46
dragunov ei loe: tema kepiks kõike, mis liigub ja liigutab
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 16:52
mõne eduka rahajõmmi jaoks kindlasti odav, aga sinu jaoks endiselt liiga kallis, qwerty
loomulikult meeldib, kui ilusad, karismaatilised, intelligentsed, hoolivad, erutavad mehed mind tahavad....(on selles miskit imelikku või?).
ülejäänud suvalised foorumis piuksuvad pepuvendadest pihkurid jätavad paraku suht külmaks. nii et ära loo liigseid illusioone.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 19:03
Caprichosa mina tahtsin ka kuid see mis ma sain jäi natuke puudu , sul on väga head käed kuid mitte mazaasiks
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 19:15
1vagamees,
misasi see "mazaas" muidu on? massaaži ja käte üle pole veel keegi kurtnud......vähemalt need mitte, kes julgevad iseendana esineda.
kas südametunnistus on nii must, et pead oma kontos võõrast pilti kasutama?
ahjaa, oled natuke vales teemas üldse. kuulsustest fantaseerimisest oli jutt, mitte kellegi teenuse kvaliteedist- selleks on teised rubriigid olemas.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 19:22
kahjuks sellise välimusega kodanikku minu kliendilistis küll ei eksisteeri, vagamees. võimalik muidugi, et antud pilt on umbes 30 aastakest tagasi tehtud
aga jätkaks nüüd kuulsustest fantaseerimisega?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 19:26
1vagamees,
kuidas see push up sinusse puutub? näed temas ka konkurenti või?
vahet on nii palju, et kirjastiil ja kirjavead reedavad inimese kohta rohkemgi kui vaja........
aga jätaks selle siiski püsiklientide otsustada, kes on massöör ja kes mitte. suvaliste anonüümikute arvamus vaevalt kedagi eriti huvitab, eks.
ja teema oli EESTI kuulsustest, kui sa veel aru ei saanud.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 19:53
vagamees1,
kui sinu jaoks iha.ee ongi kogu maailm ja elu, siis küll.
kahjuks või õnneks suudan viimasel ajal vastu võtta ainult häid püsikliente, graafik natuke liiga tihe. nii et sinu jaoks jääksid järgnevad visiidid nagunii fantaasiate tasandile, paraku. olenemata tõmbamisest või selle puudumisest
loomulikult pole suvalistes teemades virisemine keelatud, kui sellest rahuldust saad
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 20:12
qwerty,
aega tuleb võtta, nii enda jaoks kui intelligentseteks vestlusteks foorumis näiteks
aga üldiselt võiksid oma aju suuremaks lasta teha....siis ehk jõuaks kohale, et labased neandertaallased pole minu juurde oodatud.
ps. selline tüüp ka väga ei eruta, kes nädalate kaupa käib postkastis pinda anumisega, et aitaks leida meest, kes talle korraliku anaalnoomituse teeks. loodetavasti jõudis vihje kohale....
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 20:25
qwerty,
minu postkasti saadetud palvekirjad olid ka üsna toredad, mis? aga kas tasub eitava vastuse pärast nii pikalt ussitada...
aga tisside vahtimine ju sinu aju mõõtmeid pole paraku suurendanud, pigem vastupidi. võib-olla peaksid push-up rinnahoidjat hakkama kandma, meelitab rohkem neid anaalnoomituse meistreid ligi
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 20:41
Ma olen alati enda silmis leidnud Lennat väga südamliku ning ilusa inimesena ning kellega oleks kindlasti tore koos olla. Ma usun, et igasugune intiimsus temaga oleks kõrvalprodukt/boonus, kuid vägagi tervitatav.

PS: Kui vaatan näiteks delfiTV (kruvib või ei kruvi) videot Lennast, siis mil iganes ta säravalt naeratab, jooksevad ka minu enda suunurgad kõrvuni. ^_^
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 20:43
OH sind, ei ole mul vaja fantaseerida asjadest mis mulle ei meeldinud kuna lihtsalt jäi massaaž saamata ainult riista käsitlesid käte ja suuga hellalt... vahet pole ei tüüta mis aga tissidesse puutub ,lapikuks on sul silikoon läinud ja no pushupil pole ju oma laiade õlgade ees rinda tegelikult ollagi kägaras pressib punni ja rinnahoidjaid saab vatitoestusega regullida naljakad naised olete kahekesi kui aga päris kuulsustest rääkida mu oma naine on mu voodis väga kuulus, iga ööpäevane nähtus elage hästi daamid krt aga see kuidas te mõlemad spicegirli varikas pillekas99 ja caprichosa mulle oma idiootseid kirju saatsite näitas lihtsalt taset kui madalale langeda võite
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 20:53
1vagamees,
kõik said juba ilmselt aru, et miski ei meeldinud. korruta oma võõra pildiga kontost sama juttu nagu papagoi, aga endiselt see siia teemasse ei puutu. naljakas mees tõesti.....saab rahulduse 100 korda vingumisest.
ahjaa. kes tegelikult minu juures käivad, teavad väga hästi, et massaaž ei jää kunagi saamata, kui selleks vähegi isu on...ja suuga käsitlemisest võid edasi unistada, fantasöör
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 20:57
qwerty,
kas mehed saunas rääkisid jälle, kui anaali käisid lunimas?

nagu öeldakse: härrasmees nimetab naist daamiks ka peale seksimist. matsi tunneb sellest ära, et sõimab prostituudiks igaüht, kes ta pikalt on saatnud.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 21:04
Massaaž oli vilets , mitte saamata,kivisid kiirelt riista hõõruma.Kriitikat pole sa kunagi talunud
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 21:18
1vagamees,
korruta veel paarkümmend korda, äkki keegi veel ei saanud aru
kas see mees muidu teab, et tema pildi alt siin ägised?
muide, kiirustamine pole kunagi minu stiil olnud. võib-olla ainult eriti ebameeldiva või halvasti lõhnava kliendi puhul
meeldivad külalised teavad loomulikult seda, erinevalt sinust.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 21:20
Ja tuli mis....üks päev olin Maiustaja varikonto
SpiceGirl
2018-10-01 21:08:20

1vagamees alias kiisuke75, siin on tõesti kadestada, ega asjata sa iha kaunitare mustamas käi. Tegelikult on sinust hale, õela pekikuhila elu võib ikka nukker olla, et viitsida kuskil ihas ilusate suguõdede peale keelt teritada. Su pilte vaadates tuleb 🤮 peale, rõve mutt.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 16:16
1.paljas porgand aka merlin taimre ta on ilus naine tal ilusad rinnad tagumik 2brigitte susanne hunt ilus naine 3kertu jukkum ilus naine 4.helen kõpp 5.liis lemsalu ilus naine 6.laura põldvere ilus naine 7.helen adamson 8.gettter jaani ilus naine 9.anu saagim ilus naine 10.grete paia 11.kertu jukkum 12.gerli rosenfeld
12.liina ariande pedanik ilus pepu kaunis naine
13. Birgit sarap kAunis naine
14.tanja mihalova saar ilusad rinnad
15.hele kõrve ilusad rinnad ja pepu kaunis naine
16.hanna martison kaunis naine ilusad rinnad
17.elisa kolk ilus pepu
18.reet härmat kaunis naine
19.maia vahtramäe
20.saara kadak 21.merle palmiste 22.marta laan
23.tiina tauraite 24.mari abel 25.loore martma kaunis naine Ilusad rinnad
26.liisa linhein kaunis naine
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 00:39
Üles kasvades sai onatud Kroonikas ilmunud Inna Uiti, Kylie Minogue ja Anu Saagimi piltide peale. Täna otsiks pigem midagi hingele ja Evelin Pang on täpselt sellise silmavaatega, et see oleks midagi mis mind päris korralikult raputaks, Mirtel Pohla samuti. Oma naine on ka kuulus, sellest unistan iga päev.
˅ näita rohkem ˅
2018-12-03 01:51
Maie Parrik
˅ näita rohkem ˅
2018-12-03 02:39
Maie Parrik oli loo "Viies ratas" superstaar?
˅ näita rohkem ˅
2018-12-03 03:15
Capri oli kuuldavasti saanud anaalnoomituse et F pole teinud.
˅ näita rohkem ˅
1
2