Foorum
2018-08-31 03:37
On siis või, eriti jututoa omad?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-01 23:13
mis sa ise arvad? normaalne inimene ei istu 24/7 jututoas ja ei aja puravikke taga. kas normaalne inimene istub palja tilliga ja sunnib ennast vaatama. kas normaalne inimene bännib kasutajaid, kes ennast camist alasti näidata ei taha. kunagi olevat olnud ilus aeg, kui jututoa kasutajad tegid alasti koduseid toimetusi ja see oli kogukonnale näha. näiteks söön ja menüü vaatamisele lisaks võib mu tissi vaadata. lõikan varbaküüsi ja mu tuss on nagu ahjusuu igale vaatajale laiali.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-02 19:48
on ikka normaalsed, kui sina ise oled normaalne
˅ näita rohkem ˅
2018-10-04 12:56
aix64 on tore vana, aga mõitstus pole siiani koju jõudnud...
˅ näita rohkem ˅
2018-10-04 15:49
Moded on täitsa normaalsed, seeaasta on ikka usinalt keskkonda parandatud....
˅ näita rohkem ˅
2018-10-06 20:40
moded ja roosad täpid. roosad täpid on loodud selleks, et alaealised ei saaks liiga paljastavaid pilte vaadata. mida teeb meie mode aix64. vähe sellest, et istub palja tilliga kaamera ees ja pakub oma võlusid ilma roosade täppideta, hilistel õhtutundidel mängib see isend endaga. see muudab need armetud roosad täpid kasututeks. seda enam, et adminnid levitavad ise teavet, kuida iga kasutaja saab tasuta läbi roosade tüppide vaadata.
aix, ära kiida siin ennast varikate kaudu. selle asemel, et täita oma ülesannet, milleks talle anti , ajab see tüüp oma tuuleveskeid taga.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-07 00:38
Jututoas saavad ennast kõik näidata kes seda tahavad,kas privaatselt või avalikult kuidas omal soov on.aix64 on jututoas moderaator,kui ta ei meeldi sulle miks teda torgid
˅ näita rohkem ˅
2018-10-07 03:03
mõne kohta ütleks...peast soe kodanik. täitsa huvitav, kuidas sellised modeks saavad.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-07 20:59
No aixon olnud, on praegu ja jääb ka ühe kontoga, see on fakt ja mul pole põhjust ega ka viitsomist jahmata mitmete kontodega. seda ei saa küll aga teemavedajakohta ütelda. ühel neid läbi aegade ca 20 ja hetkel mitu, teisel ca 300 (jah kolm sada)
Millegipärast teen ma nagu liiga ikka ühtedele ja samadele inimestele, see et nad erinevate kontodega on ei tee neid erinevateks. Kui ma teile meeldiks siis oleks minumeelest miskit valesti ja minu olemus modena oleks mõtetu. Resümee siis et ma ei poolda ega ei hakka pooldama läbustajaid, laimulevutajaid ja muud saasta.
teema lõpp. ma ei viitsi seda siin arendama hakata ja pole ka muud lisada
˅ näita rohkem ˅
2018-10-07 23:20
Siin pole keegi normaalne. Moded kindlasti mitte. Eesmärk ei ole siia norm inimesi suhtlema saada vaid ainult vipide pealt raha ahmida
˅ näita rohkem ˅
2018-10-08 11:13
Normaalsed inimesed suhtlevad siin ilma modede abitagi, aga teisi ei suudaks ka maailma parimad moded aidata.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 14:54
Raske küsimus. Millest kahtlus?
˅ näita rohkem ˅