1
Tere Kõigile!!!
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
Isikuandmete leke IHA- st
rahh
2018-08-25 17:30
Nädala jooksul on tulnud tutvuskonnast mitu signaali, mis kinnitavad ammust kahtlust, et iha moderaatorite, portaali juhtkonna või omanikeringi kaudu lekivad või lekitatakse tundlikke isikuandmeid ja portaali kaudu toimuva kirjavahetuse sisust. Kui kellelgi on analoogseid põhjendatud kahtlusi ja fakte, siis kirjutage palun:
[email protected]
küsimus vajaks lahendamist
˅ näita rohkem ˅
Krooks
2018-08-25 20:43
No mis tundlikke isikuandmeid siin ikka niiväga on lekitada. Kui midagi lekib siis ikka oma lollusest. Ja vähemalt sinu nime avalikustamise taga oled küll sina ise
˅ näita rohkem ˅
rahh
2018-08-25 22:33
"Kasutajate omavahelist kirjavahetust saavad admin lugeda. Võimalik et ka moded. Seda tean ma ammu juba"
ühe kirja sisu
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2018-08-27 07:31
Mida erilist sealt naiste postkastidest ikka leida tahtagi, aga hirm on neil, kes kardavad, et kapiuks irvakil.
˅ näita rohkem ˅
marko450
2018-08-27 12:59
täitsa võimalik. on kuulda, et iha administratsioon omab kasutaja postkasti sisu kohta ülevaadet. näiteks, kuidas muidu saab teada, kas kasutaja spämmib, saadab ahelkirju jne. tähendab, inimese postkastis toimuv on vägagi site haldajatele teada.
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2018-08-27 13:43
See on ju juba nagu ürgne loodusseadus, et kui inimene on loll, siis on teised selles süüdi.
˅ näita rohkem ˅
qwerty112
2018-08-27 14:02
Kui sa oled surnud, siis ise sa ei saa sellest aru, ainult teistel on natuke kurb. Samamoodi on ka siis, kui sa oled loll!
˅ näita rohkem ˅
Risti6
2018-08-28 07:42
Pooled moded ei tee üldse midagi,kes pole siin enam käinudki.
Aga samas miks jott saab kirju lugeda???
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2018-08-28 07:54
Risti6, mina loen neid kirju mida naised mulle näitavad ja ju sina oled siis seda väärt, et sinu kirju tasub näidata
˅ näita rohkem ˅
kiisuke75
2018-08-28 10:22
Minu postkasti võib lahkelt lugeda
seal pakutakse agaralt ,saame kokku teeme
ja
˅ näita rohkem ˅
nipiklaabu
2018-08-28 17:50
üritasin samal teemal sõna võtta. kui välja lekivad väga isiklikud andmed ja neid levitatakse jututoas, siis on ikka tiba nutune. kui jututoa modeks on peast soe kapist välja tulemata ekshibitsionist, kes sõimab valimatute sõnadega, siis on põhjust mõelda. jõudsin järeldusele: ihas on tore. jututoast hoia eemale nagu vanapagan välgust.
˅ näita rohkem ˅
Risti6
2018-08-29 10:55
Eks seal jututoas on omad kunded kes seal elavad nagu foorumiski.Uued plõksitakse välja.Mille alusel üldse sellised moded pannakse.Onupoja poliitika.Kohe kui nende pihta paned mingi teksti siis kustutatakse kiri ja saad foorumi keelu peale.
˅ näita rohkem ˅
lovemacchine
2018-08-29 11:00
mul juhtus selline asi et mu isikukood lekkis ihast... ja presindet helistas, et kui ma veel ulakusi teen, siis kapo tuleb külla...
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted