Foorum
2018-08-12 03:06
või keda te ihalased valite?
˅ näita rohkem ˅
2018-08-12 07:31
Üldine printsiip on, et kõikidel vähemustel on hea elada riigis, kus enamusel on elu hea ja korras. Eestis ei ole enamusel elu hea ja korras ja sellisel juhul ei saa ka vähemustel kunagi siin hea elada olla. Loodetavasti ei käida valimas selle eesmärgiga, et heterod valivad Helmeid ja peded Vaarikut. Eesmärk oleks saada Eestist kõigepealt normaalne majandusliku ja ärikeskkonnaga riik, mitte vaid USA keti otsas klähviv krants, kes investeerib oma olematut raha vaid kaitseväkke... Viimasele ei paku keegi alternatiivi.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-30 02:51
ikka ja alati ainult Mart Helme!
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 14:53
Martin on pandavam
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 17:47
väike riik peab alati mõne suurema keti otsas olema ei tasu illusioone luua

Helme on lihtsalt Vana mees.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 18:10
Mul on lihtne. Kui süda läigib, vaatan mõne Helme pilti. Hakkab kergem
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 18:12
"lihtsalt vana mees" võiks vast öelda nende kohta, kes pole elus miskit erilist saavutanud- nagu jallekoos
suurim saavutus on selliste jaoks tavaliselt endast edukamaid mehi virtuaalmaailmas maha teha........otse ja näkku ei julgeks ju nagunii miskit kriitilist öelda
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 18:39
Huvitav kuidas minu saavutusi teate? Ja ka seda mis julgen öelda või mitte.

Mart ise reklaamib oma ,,saavutusi,, teeb end vabatahtlikult narriks,sellist ,,edukust,, küll normaalne kodanik ei soovi. Rumalusega peabki võitlema kui vaja ka näkku öelda.
Vananeda võiks ikka väärikalt mitte räusata mida sülg suhu toob. Tõeline iidol ikka mõnel aga ei imesta üldse ...
Mart on klient või ? Et selline kaitsekõne.

Ja kas mart siis pole vana ja väsinud mees või mis valesti oli öeldud..
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 19:57
ega ei teagi, jallekoos. kõigest oletasin sinu kirjastiili põhjal.....kas panin väga mööda ja tglt kuulud ärieliidi või tipp-poliitikute hierarhiasse?
aga netis teiste halvustajad ei julge päriselus enamasti halvustavate suunas sõnagi piiksatada- nagu elu on näidanud. võimalik, et sina oled erand

ja väärikalt vananemine seisneb võõra inimese tagaselja anonüümses mahategemises? nojah, vbl tõesti....
ps. mingitest iidolitest pole hetkel jutt. pigem põhimõtete küsimus

mõnigi noorem mees on kindlasti hingelt vanem ja vaimult väsinum kui kõnealune isik....... sünniaasta küll kedagi vanaks ei muuda. ja mõnel 70+ härral on selline säde silmis ja vitaalsust rohkem kui poole noorematel. lihtsalt väike tähelepanek
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 20:33
capri mina ei oleta ega lahka Sinu olemust,kuuluvust,teenistust,toppi ega vippi... ka kirjastiili või veel hullem sõnavara põhjal.. mind lihtsalt ei huvita võõraste elud.

Poliitik ongi ühiskonna tegelane ja käib ameti juurde ka negatiivse arvamuse kuulamine.. kuidas on tagaselja mahategemine kui ütlen otse,et Mart on vana mees.. siinses keskkonnas oleme peaaegu kõik anonüümsed ka Sina oma kiivalt varjatud näoga.

Mis see põhimõte nüüd oligi siis? Et tuled minu lause peale..Mart on vana mees..hoopis minule oma väärtuslikke põhimõtteid (minu kui Sinule täiesti võõra inimese) demonstreerima minu solvamisega.

Pigem paistab olukord hetkel vastupidine.

Minu silmis pole kindlasti poliitik oma nime väärt..kui pole Ausust vaid ainult võim ja omakasu ja seda veel ,,lihtsameelsete arvel,, sellise demagoogiaga kaugele ei purjeta.

˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 20:49
jallekoos, ei tasu iga arvamusavalduse peale hirmsasti solvuda
"vana, väsinud, rumal, narr" jne mu meelest siiski jätab mahategemise mulje.........
vaevalt et sa seda inimest reaalselt tunned või päriselus talle samamoodi julgeksid öelda. seepärast on tegemist tagaselja mahategemisega, isegi kui seda teed oma eksponeeritud peenise pildi alt
˅ näita rohkem ˅