Olen märganud erinevates webcam portaalides (peamiselt chaturbate ja cam4), et noored naised (18-25), väidavad suuliselt või kirjutavad oma biograafias, et on tõsiste ärevushäirete küüsis, mis puudutab just inimestega päriselus suhtlemist ja ka töö leidmist. Ilmselt see kõigil ei ole và ljamõeldis, sest kuuldu järgi on viimasel ajal massiliselt diagnoositud seda häiret tänu nutiajastule. Minu jaoks on huvitav see, et ollakse nõus end tuhandete inimeste ees alasti kiskuma (nägu ja puha) ja justkui täiesti vabalt rääkides aga kui on vaja võõraga päriselus vestlust arendada, siis blokk ees. Saan aru, et arvuti taga olles ise publikut ei näe ja see ongi see võtme faktor. Ma postitan selle teema, et à kki keegi, kellel on ärevushäire või teab sellest lähemalt võtaks asja kommenteerida. Äkitselt peituks selles webcami tegevuses ka mingisugune võimalik raviefekt. Kahjuks tundub, et ärevushäiretega on pigem inimesed, kes on egoistlikumad ja vähem empaatilised, et siis webcami teel oma ego, läbi kiimaste komplimentide toita. Võin täitsa mööda panna aga eks parandage