Foorum
2018-08-01 18:24
Olen märganud erinevates webcam portaalides (peamiselt chaturbate ja cam4), et noored naised (18-25), väidavad suuliselt või kirjutavad oma biograafias, et on tõsiste ärevushäirete küüsis, mis puudutab just inimestega päriselus suhtlemist ja ka töö leidmist. Ilmselt see kõigil ei ole vàljamõeldis, sest kuuldu järgi on viimasel ajal massiliselt diagnoositud seda häiret tänu nutiajastule. Minu jaoks on huvitav see, et ollakse nõus end tuhandete inimeste ees alasti kiskuma (nägu ja puha) ja justkui täiesti vabalt rääkides aga kui on vaja võõraga päriselus vestlust arendada, siis blokk ees. Saan aru, et arvuti taga olles ise publikut ei näe ja see ongi see võtme faktor. Ma postitan selle teema, et àkki keegi, kellel on ärevushäire või teab sellest lähemalt võtaks asja kommenteerida. Äkitselt peituks selles webcami tegevuses ka mingisugune võimalik raviefekt. Kahjuks tundub, et ärevushäiretega on pigem inimesed, kes on egoistlikumad ja vähem empaatilised, et siis webcami teel oma ego, läbi kiimaste komplimentide toita. Võin täitsa mööda panna aga eks parandage
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 18:45
Paremaks see asja vaevalt teeb, pigem süvendab ja võõrutab päris suhtlemisest hoopis
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 18:51
Kas need nüüd lausa ärevushäired on, aga häbelikusest tingitud suhtlemisraskused kindlasti ja neid on esinenud alati. Põhiliselt tekib see maalastel, kes üksikus kohas üleskasvanud. Puudub esmane suhtlemisoskus. Koolis hoiavad ka omaette ja satuvad naerualuseks.....
Tänapäeva neti ja nuti ajastu muidugi soodustab sellist kookonisse tõmbumist.
Siin on ka suures osas just sellised suhtlemisraskustega inimesed. Kuipalju on reaalses elus näha selliseid mehi, kes tere asemel naistelt kohe keppi küsivad? Need siinsed sugumürsud on reaalis üsna tagasihoidlikud ja häbelikud.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 18:59
Nu vat üks asi on tagasihoidlikkus aga teine asi on paaniline ärevus, nii et keha läheb punaseks, kurk kuivab, süda taob kontrollimatult, a-la nagu artist esimeat korda laval. Aga jah, vb on õigus, et veebis on saavutatud mingisugune näiline edukus aga päriselus ollakse mitte-keegi ja sealt need käärid ja oskamatus kohaneda.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 19:14
Vabandust mu skeptilisuse pärast, aga minu meelest see ärevushäire nagu süütu prostituut ja selliseid ju samuti palju, kes on kangesti süütud ning justnimelt Sina saaksid olla see, kes selle süütuse endale krabab.Ma muidugi ei välista, et ärevushäire võib ehk tõesti olla ja tulla kui satutakse inimese otsa, keda tuntakse või arvatakse tundvat, sest sama näoga või samast kandist pärit, kust veebija isegi.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 19:14
See rambipalavik on täiesti normaalne nähtus. ja esineb kindlasti kõigil. Seda leevendab ainult kogemus. Põhiline, et ei tohi lasta hirmul enda üle võitusaada.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 19:18
pussyrot, paljudele on see suhtlemisraskus suureks probleemiks. Mida rohkem on su ümber inimesi, seda üksikumana sa ennast tunned.
Muide suurtes portaalides on võimalik valik, et kodumaal pole nähtav.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 19:57
Teema algatuses sai küll seotud webcam modellindus ja ärevushäire, kuid enanik diagnoosituid ei tegele selliste asjadega. Kellel võimalik, see hoidub kontaktide loomisest uute inimestega ja väldib suhtlemiat. Diagnoos võib küll paljude jaoks olla ebaõiglane aga probleem on neil siiski olemas. Vaimselt haiget või sõltlast ei saa just eriti edukalt ellu tagasi tuua sõnadega "võta end kokku" või "käitu nagu mina selles või tolles olukorras". See oleks sama hea kui jalaluumurruga inimesele soovitada end kokku võtta ja mitte longata, küll kõik ise paika loksub. Peas neil väidetavalt koguaeg ketrab see läbikukkumise mantra.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 21:15
proosit!
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 21:46
Ärevushäire või mitte, pigem tänapäevasem ja labasem "rahateenimis" võimalus käib noortel läbi interneti, mis iseenesest juba pärsib ajutegevust olgugi, et suhtlemine, uudised jne on tehtud kõigile kättesaadavaks pärsib internet päris kindlasti ajutegevust, enam ei tehta vahet valgel ja mustal, siin on kamaluga segada tegelinskeid kes minu versiooni pikali tõukavad ja rünnakule asuvad, seega tuld seltsimehed.
Pealegi ei saa minna mööda igasugu hälvete propagandast, seegi aktsioon lisab "julgust" juurde lambist raha küsida.
Kui kuulutuste rubriiki vaadata, siis pole ju harv, kui noor tselkast vabanenu küsib näiteks 300 euri kurat seda teab mille eest???
Andmata enesele aru, et 300 euro on siiski suur raha mille nimel tuleb näha tööd ja vaeva, mitte lihtlabase vituvälgutamise eest?
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 21:48
Aga üldjoontes akillian oled õigel teel
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 22:08
Küllap on sellel häirel või nõrga psüühikaga noorte teemal mitu tahku ja küllap igaühe olukord ja võime reaalsesse ellu end taas integreeruda on samuti erinev. Tahakski kuulda mõne isiku käest kellel on diagnoositud see häire või keegi kes on sellise inimesega pikalt koos elanud... Kõik ülejäänud võivad ju teoretiseerida aga see kuulub sinna "pimedad kirjeldamas elevanti" kategooriasse.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 22:14
Ega sa ometigi usu, et keegi tuleb ennast ise nõrgamõistuslikuks kuulutama?
Pigem need ossnaised, mehed usuvad end olevat maailmanabadeks, vittki lausa siiruviiru-kullakarvaline, kui nüüd hinnalipikut vaadelda, seega järeldusi tuleb enesel teha ja adekvaatne isik ju näeb, mõistab, mis täna ilmas toimub.
Siinkohal ei hakka ma selgitama, et vanasti päike kollasem või muru rohelisem oli aga täna on isegi neeger rohkem eestlane, kui mina seda olen jne, jne.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 22:21
Hehe, kus siis veel neid leida kui mitte ihas - katkiste inimeste kohtumispaik aastast 2007. Ega kohe ei pea nõrgamõistuslik olema, võib-olla keegi tahab jagada mõnda edulugu. Aga jah, head ajad tekitavad nõrku inimesi ja ega need raskedki ajad enam kaugel siis ole.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 22:24
Nõus selle katkiste väljendiga aga vaata, paarid mulle selgitanud selle lehe iidamast aadamast, et nemad pole katki, vaid mina.
Ise tunnistan küll, et hing on katki päris kindlasti, tuleb tõtt tunnistada.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-01 22:39
Eks iga inimene on katki, kellel on mingisugune nägemus või tulevikku suunatud eesmärk, mis erineb oluliselt praegusest reaalsusest või minapildist. Sellisel juhul on inimene pidevas konfliktis iseendaga, mis tekitab vaimseid probleeme ja stressi. Loogiliselt on igalühel kõik oma eetilised ja mitte eetilised teod võimalik ausaks põhjendada. Inimesd kipuvad elu raskeks elama, eriti need kes siin petmise ja rahateenimise peal väljas on. Paaridest ja vallalistest seiklusjänustest saan aru, kuid ülejäänud... Kohati nagu sõltuvus...samas lõpuks vastutab igaüks vaid oma enda otsuste eest, mis ikka lahata 😊
˅ näita rohkem ˅