Jeene, nagu näha on huvitatuid alla kümne paari. Arvatavasti reaalseid osalejaid veelgi vähem. Ehk õnnestuks isiklikult paaridele lähenedes ja n.ö siin kasutajate hulgas müügitööd tehes seda numbrit mõnevõrra tõsta, aga ei pruugi.
Minu poolt pakutud variant - autoorienteerumine - ei sobinud siin, jäin ootama teie poolt uusi idei, neid ei tulnud. Või noh, peaaegu ei tulnud. Üks pisike idee (cosplay) mis ei leidnud ka kuigi sooja vastukaja - arvatavasti põhjendatult. Ja siis teema lõpus ka see kruiisi versioon. See on aga väga mitme ehkuga. Esiti on hinnalt päris kallis. Arvestada võiks ligi 100€ paarile. Teiseks on ebamugavus kajuti väiksuse ning sügisel vägagi tihti toimuda võivale lainetusele. Võiks ju arvata, et aitab lõbusalt kaasa. Samas pole üldse naljakas kui partner näost roheliseks kisub.
Eks ta nii ongi, kahe eestlase kokkusaamisel võib leida sama asja osas vähemalt kolm erinevat arvamust, saati siis veelgi suurema hulga puhul.
Kas ma loobun? Minu enda jaoks on elu tegelikult lill, tahtmise ja võimaluste piires saan privatsetel pidudel lustida piisavalt. Lihtsalt tekkis huvi ka teistele, minuga sarnaselt mõtlejatele, pakkuda võimalusi hullata või sellise elulaadi alustajatel "otsa peale" saada. Neid võimalusi ei ole ju Eestis teab kui palju. Samas kui ma tunnen vastutöötamist, siis on suht loomulik, et motivatsioon teiste jaoks rabeleda pole tähekaare kõrgune. Enesega saan hakkama ja see on minu jaoks ju piisav - milleks teiste jaoks käia põlvitamas ja kintsu kraapimas?