Foorum
2018-09-03 17:56
Mode ei teeks puhast vuuki. Teksti jätkuvuse mõttes peaks siiski oluline osa alles jääma. Ja siis oleks ka mõnede teiste kasutajate tekste kustutet. Vaevalt siin nii rumalaid modesid liigub.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-03 18:09
See sama Randar kes oli SIE-s on ka siin https://www.iha.ee/users/XXRANDARXX
See nägu lihtsalt jääb meelde
˅ näita rohkem ˅
2018-09-03 20:24
Woww, ugly, see on tõesti see.
Juba olin unustanud. Samas faktid asukoha, vanuse, jutu ja palju muu osas on ikka nii ühtivad kaskeliga, et tekib küsimus nende suguluses.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-03 20:55
See Randar on siin olnud peaaegu iha algusest peale ja foorumisse pole ta siiani enda nina toppinud. Ja ega ta eriline kirjamees vist polegi. Küll aga on korduvalt erinevatelt kontodelt sõna võtnud jutuka naiste hirm Praks.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-03 21:05
Ma jagan härra Jfjm'i arvamust Randari kohta. Tema on rohkem tüüpiline smailidega poolemõistuslik pommitaja, kui midagi enamat, tekst pole tema rida, ja seda iseäranis foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-03 21:10
Ja see, kuidas käib postkastis laamendamas, räägib ise enda eest.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 00:38
XXRANDARXX suudab ülikiirelt asukohta vahetada. Elas vahepeal Pärnu lähedal. Olin naisega Kundas. Tahtis seksi saada, kirjutas et elab pärnu lähedal. Ütlesin et oleme Kundas (reaalselt ka olime). Kohe tuli vastus et ta on ka Kundas. Vinski ilmselt kes muu.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 09:55
Aga äkki oleks mõte kogunemiseks midagi sellist nagu plaanivad meie põhjanaabrid 14.09.18 Soome swingeritel on plaanis sügiskruiis 2018
Turust stokholmi, point on selles igaüks maksab enda eest ja organiseerib vastavalt oma võimalustele ööbimise ja muud . Kogu seltskond koguneb 2 hrs varem lähedal asuvas pubis , kus kogu reisiseltskonnaga tutavaks saadakse , samuti on laevas kindel kogunemiskoht, praeguse seisuga oli seal 127 asjast huvituvat seltskonda , palju kohale tuleb on muidugi iseküsimus.
Sügise poole kui septembri esimesed kiired möödas oleks paras teha kruiis Rootsi , või siis alustuseks kasvõi Soome . kuidas oleks sellise mõtega .
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 10:11
Jaagub, mõte ise ju vahva.
Lihtsalt teades finantsilisi võimalusi paljudel siinsetel paaridel, siis reaalselt kohale jõudjaid on ehk mõni üksik paar. Tallinnast mõnekümne kilomeetri kauguselegi tulek on "kulukas" ja kauge. Saatis siis veel kaugemale.
Ja mõnele neist, kel rahakott ei pigista, ei passi kuupäevad, või siis teised kaaslased.
Kahjuks olen suhteliselt pessimistlik, sest olen korduvate korraldamiste juures neid punkte näinud liigagi tihti.

Aga kui sul jagub pisutki viitsimist, siis korralda see üritus ära. Liiga palju vaeva see ei nõuagi ju. Saad korraldamise kogemuse ja ehk hammustab sind see pisik ja tuleb uusi üritusi veel ja veel.
Ma käiks heal meelel teiste korraldatud üritustel.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 11:47
Vaatasin huvipärast, et reedel väljuval Rootsi kruisil maksab neljane A kajut 127€ Selle raha eest ei pruugi neli inimest alati tekipiletiga isegi Helsingisse saada. Asja teeb muidugi kallimaks toitlustamine, aga kes tahab võib ju võileivad kaasa võtta
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 14:06
Kus sa jott näed seda hinda 127€. Vaatasin just ja 104€ on kajuti hind. Vast sinule maksab kajut 127€
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 17:23
No minule näitab Tallinki leht just sellist hinda. Tegelikult võib see hind olla isegi veidi kõrgem, sest mul on klubisoodustus. Kummaline on see, et kui osta samal reisil üks suund Tallinn - Stokholm, siis maksaks sama kajut 183€.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 18:00
sa jott loe korralikult millisest kruiisit jutt käib, enne kui sõna võtad.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 18:09
Vaatsin just üle kajut + söögid kahele 172eur edasi - tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 18:33
Mina ei kirjutanudki sellest eelnevalt jutuks olnud kruiisist vaid tõin näite, palju võiks maksta, kui Eestis keegi midagi taolist sooviks korraldada.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 18:41
Kui sellist asja korraldada, siis läheb see kirja kui eri kruiis ja siis on eri hinnad.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 18:47
Siin vaevalt, et oleks võimalik kokkusaada sellist seltskonda, kes suudaks pool laeva kinni panna,
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 18:56
Saab ikka, kuid jube asjatamine on.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 22:44
Järgmine, kellel on suurusehullustus
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 23:13
Suurushullustust ei ole kuid kuni 20 paar on kah nutune kui tead et lähimaades on tavaline asi kui 50 paari kohal on. Eestlane ei julge tulla lihtsalt. Arg on.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-04 23:51
Ma siin mõtlen, et okei, tore. läheme kruiisile, seal kusagil pubis v klubis tsillime. Siis tekib soov tiba lõbusamalt aega veeta ja siin lõpeb minu jaoks see lõbu. Vähemalt kui ma meenutan viimast kruiisi ja kajutite "mahutavust". Ei võtnud kõige odavamat kajutit, aga raisk, ikka väga kitsas oli. Kus seal kajutis 4 v 6kesi naudiskleda, vaat ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-06 00:57
Selle pika jutu peale, tekkib tunne et Koge hea meelega annaks ohjad kelelegi teeisele.
Kas loobud, Koge?
Saime aru et Sa oled korraldanud sellist laadi kohtumisi! Ja saime aru et et on tulnud pikk paus.
Ei taha peale suruda, aga võiks olla sügis talv kevad suvi SWINGER peod. Peame oma nõksu välja mõtlema (rahvas aitab kaasa), ja kui kindlad kuupäevad paigas ja huvitav peo sisu, siis sa ise ka ei märka kui ruumi jääb väheks!
˅ näita rohkem ˅
2018-09-06 12:49
Jeene, nagu näha on huvitatuid alla kümne paari. Arvatavasti reaalseid osalejaid veelgi vähem. Ehk õnnestuks isiklikult paaridele lähenedes ja n.ö siin kasutajate hulgas müügitööd tehes seda numbrit mõnevõrra tõsta, aga ei pruugi.
Minu poolt pakutud variant - autoorienteerumine - ei sobinud siin, jäin ootama teie poolt uusi idei, neid ei tulnud. Või noh, peaaegu ei tulnud. Üks pisike idee (cosplay) mis ei leidnud ka kuigi sooja vastukaja - arvatavasti põhjendatult. Ja siis teema lõpus ka see kruiisi versioon. See on aga väga mitme ehkuga. Esiti on hinnalt päris kallis. Arvestada võiks ligi 100€ paarile. Teiseks on ebamugavus kajuti väiksuse ning sügisel vägagi tihti toimuda võivale lainetusele. Võiks ju arvata, et aitab lõbusalt kaasa. Samas pole üldse naljakas kui partner näost roheliseks kisub.
Eks ta nii ongi, kahe eestlase kokkusaamisel võib leida sama asja osas vähemalt kolm erinevat arvamust, saati siis veelgi suurema hulga puhul.
Kas ma loobun? Minu enda jaoks on elu tegelikult lill, tahtmise ja võimaluste piires saan privatsetel pidudel lustida piisavalt. Lihtsalt tekkis huvi ka teistele, minuga sarnaselt mõtlejatele, pakkuda võimalusi hullata või sellise elulaadi alustajatel "otsa peale" saada. Neid võimalusi ei ole ju Eestis teab kui palju. Samas kui ma tunnen vastutöötamist, siis on suht loomulik, et motivatsioon teiste jaoks rabeleda pole tähekaare kõrgune. Enesega saan hakkama ja see on minu jaoks ju piisav - milleks teiste jaoks käia põlvitamas ja kintsu kraapimas?
˅ näita rohkem ˅
2018-09-06 14:52
Kogel väga hästi teema kokku võetud. Täpselt nii see ongi ja sellepärast ei ole ka meie jupimat aega viitsind korraldamist ette võtta.
Rääkida siin kruiisi korraldamisest on täiesti absurdne kuna peetakse kalliks ca 30.-euri paar+söök+jook+sõidukilomeetrid peo eest maksta.
Mäletan, et meie viimane pidu oli 20.- nägu ja oma söök/jook ja tulime peaaegu omadega välja kuigi oli kuupäev pikalt ette antud. Omast taskust tuli soetada mängudeks vajalikud kulumaterjalid.
Foorumis kirjutama, lubama ja kritiseerima on paljud võimelised aga tegelikult kohale tulevaid paare polegi nii palju.

Koge suguseid väheseid inimesi tuleks pigem tunnustada kui siin ideid mutta tampida.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-06 14:55
Sorry tuli viga sisse 20.- paar oli.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-06 15:34
Sellest on väga kahju, et meie kaasamõtlemine on siin põhjustanud sellise teemasse mittepuutuva arutelu. Kogenematu, lähed äkki ürituse planeerimisega edasi? Pane kuupäev paika. Sellest sõltub, kas saame osaleda. Alati on tore uusi tuttavaid saada. Eriti meie väikeses ringis. Kui autoorienteerumine on korraldaja nägemus “ice breakerist” siis teistel on valida, kas aksepteerivad seda või loobuvad peost. Kui kuupäev sobib, siis ka meie oleme huvitatud osalemast

Arusaadav, et kõigile ei saa meele järele olla. Nii rahalistes kui korralduslikes küsimustes. See, kas pidu väärib tulemist, on iga paari enda otsus. Kaasa võib mõelda kuid korraldaja otsustab. Keegi jääb ikka välja.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-07 13:37
Aga leiaks mingi koha, kus on piisavalt privaatne ja looduskaunis ümbrus ja teeks "orienteerumise" osa jalgsi? Mitte kaardiga läbi võsa tormamise, endal silmad kandilised, aga pigem jalutuskäigulisemat laadi?
˅ näita rohkem ˅
2018-09-09 15:29
Koht olemas kuni 45 inimesele. orienteerumist ei ole plaanis, kuid võib teha. Koht järve kaldal ja ujumis võimaluski olemas. Saun ja muud lõbud sinna juurde.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-09 23:28
Ehk ikka miskit tuleb!
Aeeg ja koht, ja soovime hinda teda!?

Ja Sinuga gwert, soovime isiklikult tuttavaks saada!
˅ näita rohkem ˅
2018-09-09 23:41
Ah nii et selline soov!!. Kes oli see kes meid ära põlgas ja blokkis?
˅ näita rohkem ˅
2018-09-09 23:55
Siijani meil blokliist tühi, gwert.
Teie blokkisite/solvasite meid!

Vot Teid ei näe boki pärast!
Aga eks kohtume,
˅ näita rohkem ˅
2018-09-10 00:37
Meil pole paariga “mees ja väikemees” midagi rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2018-09-11 06:57
Järeldan et Teie peole, gwert, meie kutset ei saa
Arvame et miskit ei kaota ka.

Eks jääme ootama Koge üritust.
Seni kõike head Teile gwert, ja edu peo korraldamisel!
˅ näita rohkem ˅
2018-09-11 08:35
Loen ja imestan....Kui teemat märkasin, siis mõtlesin, et oooh läheks kah orienteeruma pilti tegema ja tutvuma uute toredate paaridega lugesin teema läbi Midagi toredat ei tuvastanud...ei tea kas nende lausete taga saavad olla toredad inimesed???
PS! mõned olid ka toredad või tundus nii
˅ näita rohkem ˅
2018-10-13 00:04
Hetkel vananaistesuvi, ilmad veel ilusad aga mitte pikkalt!
Kas on miskit plaanis???
˅ näita rohkem ˅
2018-10-13 00:06
Me juba orjenteerume toa ja külmiku vahet.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-20 00:19
Mis plaanid on siis?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 00:36
mina mitte paarina orienteerun üksi mööda metsi, ten pilti ja sauna
˅ näita rohkem ˅