Foorum
2018-07-12 07:03
Kirjutage siia millised on kolm kõige koledamat auto värvust teie arvates. Minu arvates on need roosa, kollane ja valge. Ärge siis palun teemast kõrvale kalduge ja omavahel jagelema hakake nagu igas teises teemas siin kipub olema, eks.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 08:43
Pole tähtis mis värvi on kass, põhiline, et hiiri püüab. Samamoodi on ka autoga, peamine, et kohale viib.
Isiklikult pole küll mingit värvi mis üldse ei meeldiks. Kui midagi välistada, siis vanal valgel paistab rooste paremini välja ja musta peab hoolikamalt pesema, et veeplekke peale ei jääks.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 10:01
kollane on ilus. minujaoks igavamad värvid on valge, metallikud ja hall.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 12:14
Näädsa! Poleks selle peale tulnudki, et värv kah sõidab ja midagi tähendab. Või et kui mul on "valet värvi" auto, siis on mu aktsiad kohe maas.
No päris pasapruuni vast ei tahaks, aga ega auto seepärast veel kehvaks muutu.
Kui ikka kangesti mõelda, siis mingit emotsiooni ei tekita igasugused "märja asfaldi" või kuiva tolmu või kurat teab mis maskeerimisvärvi autod. Pigem näivad nad hoopis värvitutena välja. Samuti alumiiniumi (või hõbeda - kuidas kellelegi meeldib) värv jätab külmaks (mul omal üks selline).
Kuna oman ka mingit karva valget autot, siis lähen ja hüppan nüüd , silmad häbi täis, kaasfoorumlaste rõõmuks emajõe sillalt alla.
Punkt!
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 13:04
eks oleneb ju mis auto. klapperjahi ja dragrace autod ikka väga erinevad. näituse auto puhul annad andeks nii mõnegi tooni, mida tänaval liigeldes ei suudaks välja kannatada. lambo oraanz roostes gaz 63 otsas on kah pisut imelik.
kui nüüd isikliku maitse peale vaadata, siis ei suudaks ühegi sitendava auto poole vaadata. olgu see siis kullatud, kroomitud või n.ö svarovski kristallidega kaetud. no isikliku sõiduautona ei näe ma ennast sellise omanikuna, ning sõbra auto puhul naudin pigem looduslikku värsket õhku ning pöidlaküüdi seikluslikkust.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 00:53
värvivalik on ühiskonna pealesurutud ideaal.
Musta peetakse Shikki ja hinnalisuse märgiks
Roosat peetakse naiste värviks
jne jne
Ise eelistan seda esimest (musta).
Vastates teemale - ilmselt olen selle ühskonna pealesurutud arvamuse pooldaja ja roosat autot küll ei taha
Samas on mulle ajju söövitunud ka ühe mu tähemärgi horoskoop, mis ütleb, et "Punane on ebaõnne värv"... millele sain ka tõestust oma elus juhtunud 2 avariist, mis mõlemad olid seotud punase värviga
˅ näita rohkem ˅
2018-07-26 01:58
˅ näita rohkem ˅
2018-07-27 11:41
samas oleneb ka auto mudelist

mulle meeldib valge
˅ näita rohkem ˅
2018-07-27 13:32
Just, oleneb mudelist. Nt valge matuseauto .... kõlab kõhedalt isegi.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-27 15:08
See on tõesti sama jube nagu pruun keedukreem
˅ näita rohkem ˅
2018-07-27 15:37
Oleneb tõesti väga palju auto margist ja mudelist aga kui praktilisest seisukohast võtta siis praeguste ilmadega must auto....mõnus eriti musta nahksisuga(oleme omanud ja peale igat peatust ca 5min lased kliimal tööd teha, et sisse saaks istuda) ja samas valge näitab kõik võimalikud värvil olevad vead jube ilusti välja(roostetäpid, pigi jne), küünelaki värvi jarised (ja mingid hondad olid ka sama värvi) mida vahepeal toodeti olid ka jubedad
˅ näita rohkem ˅