Foorum
1
2
2025-03-11 20:12
Ma olen siis kirjutanud ühte mehega .
Alguses viisakas ja siis hakkas tulema - kirjutas et soovib kohe seksist alustada ja siis alles vaatab kas üldse sobib edasi minna , selline nn proovisõit .
Kust sellised tulevad ?
˅ näita rohkem ˅
2025-03-11 21:17
Kas see mees on Dragunov?
˅ näita rohkem ˅
2025-03-11 21:47
riina, sellised tulevad ilmselt kodudest, kus isa suhtunud naistesse nagu kodumasinasse või autosse.
taolised mehikesed ilmselt usuvadki siiralt, et see proovisõidu jutt peaks naistele erutavalt mõjuma
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 00:12
Aga tegelikult teeb tigedaks ja solvab
Blokkisin ära
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 00:17
Selle proovisõidu kohta võib ju öelda, et esimene vasikas läheb ikka aia taha.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 13:45
sellised tulevad ilmselt kodudest, kus emad suhtunud meestesse nagu ratastega rahakotidesse
ja kasvatavad oma pojakesi nn ahviarmastusega
taolised mehikesed ilmselt usuvadki siiralt, et see proovisõidu jutt peaks naistele erutavalt mõjuma
naised, kellel on vennad, meenutage oma lapsepõlve
loomulikult mitte kõigil, aga üllatavalt paljudel on sealt pehmelt öeldes - väike okas
ja mis pika jutu mõte
labane on kõiges mehi süüdistada, ja enamasti need pojakesed naiste kasvatatud, kujundatud - mökudeks
peeglike ei meeldi kõigile
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 13:55
Jah, alati võib süüdistada ka valitsust või kehva ilma.
Aga kui labase või rumala jutuga pinda käiv mees seksi asemel bloki saab, võiks ehk kõigepealt siiski oma käitumist veidi analüüsida...
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 14:02
peaaegu nõus
aga misk mehed labaselt käituvad, muidugi see ei õigusta labast käitumist
aga ainult mehi kirudes ei muutu midagi
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 14:14
Kirumine jah vaevalt kedagi härrasmehelikumaks muudab.
Aga paljud tegelased käivad foorumis kurtmas ja imestamas, et naised ei soovi kohtuda ja blokivad.....mõistmata, et nii oma konto, piltide, kuulutuste kui postitustega loovad nad endast mingi kuvandi. Kui see tundub labane ja kibestunud, siis loogiline, et peletab kõik tutvujad eemale.
Nii et naiste süüdistamise asemel võiks mõni mees alustada oma sõnavara ja pildigalerii korrigeerimisest, näiteks😉
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 14:33
Mulle just üks mees kirjutas ,et olime millaski kohtunud ja ma ahtralt teda imenud ning emmi kiitnud ja nii kohe mitu kohtumist järjest .....krt , küll on kahju ,et see naine siiski mina polnud🤣🤣🤣 unustasin küsida kas mul olid hambad kõrvale sel ajal pandud või kuidas lutsutamine käis, panin igatahes bloki.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 19:34
Capri, see käib ka naiste kohta.
˅ näita rohkem ˅
1
2