Foorum
2010-08-14 15:35
mikha: Kasuta oma pead sihtotstarbeliselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 15:40
Kusjuures, ma olen kunagi kuulnud sellist soovitust, et järgi kuidas mees roolis käitub. Selle järgi võib üsna hästi paika panna mis voodis ees ootab. Muud ma pole märganud aga närvilised autojuhid on ka voodis üsna närvilised.
Mingi loogika võib siin olla küll. Tasakaalukas inimene on ka roolis ka tasakaalukas. Ma ise olen üsna suur kiiruste armastaja. Samas mõne juhi kõrval tõusevad juuksed püsti peas ja teine kes sõidab oluliselt suuremate kiirustega, võid kõrvalistmel rahulikult silma kinni panna. Ehk siis, roolis vist ikka mingid isikuomadused võimenduvad kindlasti.

Aga pigem pidasin ma silmas seda automarkide järgi võib inimesed ka teatud ühiste joonte järgi gruppidesse paigutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 15:47
ei oska kasutada, ma olen loobunud sellistest detailidest mingeid järeldusi tegema. puhas salong võib tähendada seda et ta on autopede, a võibolla hoopis seda et kavatseb auto maha müüa, võibolla on lihtsalt korralik ja puhas inimene, võibolla jälle pöörab oma autole totralt palju tähelepanu või mis iganes.Sitane salong võib tähendada et ta ei loobi prahti aknast välja, või tal on kiire või tal on auto täielik tarbeese ja läikimanühkimise vajaduse rahuldamiseks on tal hoopis tsikkel, aga võib ka olla et ongi lohakas aga äkki just oli kari lapsi autos kes salongi ära lagastasid.
räägi millised on sinu järeldused mis sa teed?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 15:57
BMW on hea mugav ja töökindel auto.Kahjuks pole see mulle taskukohane
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:07
Tead kuidas sakslased bmwd nimetavad Bring mich in den Werkstatt Või siis Baierische MistWagen
Töökindlus on selline nii ja naa. Kui ostad tutika ja keskmisest veidi kallima hinnaklassi auto, siis jah. Juba 3-4 aastat vana tõesti armastab töökojas viibimist ja see pole teab mis odav lõbu. Mugav on ta küll. Aga minu arvamuse järgi on ikka üsna ülehinnatud. Ehk siis hinna ja kvaliteedisuhe ei ole päris paigas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:28
Mida keerulisemaks tehnika muutub ja mida rohkem kõikvõimalike lisasid tuleb,seda suurem on ka töökoja külastamise risk.Ükski automark pole siin erandiks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:38
Mhm. Nii ta on. Samas võrrelda näiteks Honda Accord Executive ja BMW 530 xi sama aastakäigu mudeleid, siis on üks teisest 2x kallim. Vaevalt 2x parem. Siit ka see arvamus, et me maksame kaubamärgi eest, mitte parema auto eest.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:46
Omal ajal loeti Hnda Civicut autoks millel hinna ja kvaliteedi suhe kõige parem.
Daewo ja Opel,sama firma,sama prototüüp,aga täpselt sama ratta laagri hind erines kordades
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:50
Nu siit me jõuame kuhu? Töökindluse ja kvaliteedi poolest on häid autosid teisigi. Miks siis ikkagi bmw? Staatuse küsimus? Mina julgen küll väita, et minu tutvusringi bmw omanikud on keskmisest edevamad inimesed. Enamus tahavad olla igas pulmas pruudid ja igal matusel kadunukesed.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:06
Kahjuks on meil auto mudel elukvaliteedi näitajaks kujunenud.
Jutulindudel pidi ju olema BMW,kuidas siis saabki Opeliga kohtama minna
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:12
Nu jah. Popsipoisi elumudel vist jah.
Mul on ka üks selline tuttav kellel kaks autot bmwga käib ööklubides Teadagi miks. Ainuke kurb lugu on see, et ta kahjuks kõigile võlgu pidevalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:25
Palju selliseid,kel kirikus ja tööl käimiseks eri autod Mina nii rikas pole ja vana Opelirümakas kõlbab kõigeks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 18:10
Minu auto, kui järgi vaadata on ka bmw, aga ma ise mõtlesin et autoga eputamise ajad on kuskile kaugele 90ndatesse jäänud, mis vahet sel tänapäeval enam on, mu kõige edevam auto oli kunagi lada21011
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 18:33
Mehed ja nende esimene lemmik teema.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 18:41
võiks teemat vahetada jah, parmaleikin, räägi oma tankist : )
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 18:57
No jah see ju tõsine teema vahetus, väiksematelt suurematele. Tubli puhas viis.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 19:09
Miskipärast tuli meelde briti sari "Allo Allo"
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 20:24
Miks meeste teema Minul on lapsest saati garaaž lemmik mänguväljak olnud. Ehk siis olen ka väikest viis autopede aga seda eelkõige tehnilise külje pealt. Auto valikul eelistan lihtsaid konstruktsiooniga autosid, kus näiteks küünalde vahetamiseks ei pea käeluud kolmest kohast ära murdma, et neile ligi pääseda või poolt autot laiali lammutama. Lihtsad asjad (õlivahetused, rihmad, pidurisüsteemid jne) peavad olema n.ö kodusel teel teostatavad. Narr oleks minna seda teenindusse tegema.
Aga parma ja tankid on ka huvitav teema. Tanki ehitus on suht koht põnev
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 20:44
no näed, kunagi peab huvitavaks minema : )
ma olen ka kaks aastat oma elust tankist olnud, kui parmaleikun tuleb siis vestame silmad põlemas peas muinasjuttu güroskoobiga kahuristabilisaatorist : )
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 21:57
Selle looma sees ringi rallida ei ole just väga mugav tegevus. Samas tema n.ö ehitus on suht huvitav. Seega, mina jään ikka nende sõidukite juurde mis mõeldud mugavaks ja kiireks liikumiseks punktist A punkti B
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 23:15
Ah et autodest rägitakse. Mul kahjuks ei ole seda kommet, et autoga eputada. Lihtsalt meeldib BMW ja kõik. Töökindlus on igatahes väga hea. Ja "rullnoka" müüsin maha. Too oli küll hää masin. Joonelepanekute provokatsioonid olid igapäevased. Inimesi on ika täitsa lollakaid. Kükitavad on mersu käkis ja kujutavad ette, et teevad "rullnokale" ära. Rahvakeeli "rullnok"= 85-87a bmw. Praeguse bmw ga enam ei kihuta. Politsei tahab kolepalju raha saada.
Iseloomu omaduste poolest ei ole autoga mingit seost. Vähemalt minul küll mitte. SAlongi puhtus, no jah nii ja naa. Oleneb mida selle autoga tehakse. Mul on ta vahel väga must. Käin maal emal abiks ehitamas ja siis kasutan autot ka asjade vedamiseks. Ja puhastan kuidas aga pähe tuleb ja aega saan.
A bemmi olen ka tankina kasutanud. Katuseluuk lahti ja kuulipilduja välja ja läks täristamiseks. Oli nagu Hummer teine 'päris tankiga olen korra süitnud ainult. Saksamaal. Tank pole üldsegi hea südimise vahend. Rohkem nagu eputamiseks ja jõu näitamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 23:21
parma-eks esksikate inimeste kohtumispaigas pea ka autodest rääkima.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 23:43
Selleks sobib BMW hästi. Kiireks liikumiseks seksikate juurde!
115 hobust ootavad kapotiall, et piitsaplaksu saatel traavilt kalopile minna ja välgu kiirusel, ratsanik seksima viia.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 23:51
Parma kas sa ei karda et, Sind koos masinaga pikali jookstakse?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 23:52
Jutulinnud ei jookse, sest päriselt nad ei julge.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 00:18
Oh jah. parma, sa oled parandamatu. BMW sobib sulle tõesti. Epu, epu. Eks noored tüdrukud jah laksutavad ripsmeid kui sind seal roolis näevad. Nii kuum kutt ja milline auto. Kahju, et enamus sellest nendest hobustest midagi ei jaga 85 kW ainult Eh parmakene
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 00:28
parma- sa oled ikka vallatust täis kiired autod
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 00:44
No ma räägin, et ei saa kihutada
˅ näita rohkem ˅