Jutulinnud ja kirjatuvid... kõik lasevad kere tühjaks samamoodi enne lendamist, mis tähendab, et siit virtuaalist reaali minnes ei jää tegelikult palju alles sellest kirjavahetusest - restart. Aga loomulikult, võibolla et peetakse 100-kirjaline kirjavahetus, võibolla piisab 10-st... mina ei suuda kohe põhimõtteliselt netis kokku leppida mitte mingit vahekorda, sest see on esiteks nii kuradi igav ja teiseks on seda võimatu ette teada, kas inimesed klapivad nii hästi kui võiks, olenemata kui palju neid kirju on saadetud. Olen ma nüüd siis jutulind või? Et ei väida netis, et kohe annan, kui küsitakse... kirjatuvi võin olla, selle vastu pole mul midagi aga jutulinnuks ka ei pea end. Ma vist ütlen alati, et kõik on võimalik aga mitte midagi lubada ei saa. Minu jaoks on see portaal selleks, et koperdada inimeste otsa, keda ma mujal ei kohtaks ja see on ka kõik, ei ole mul vaja siit midagi otsida ja virtuaalmaailmas kokku leppida, et kohe keppida... hakkab vastu lihtsalt kuidagi, ei tundu normaalne. Peale selle loomulikult, et asja ette käivast adrenaliinist mina küll loobuda ei kavatse...