Mulle on küll selliseid kirju sadanud kus just esimeses kirjas ei tea mida palutase. Enamus neist muidugi lõppevad, et palju see ka maksab. Maksmise jutuga olen prügikast kohe saatnud kirja. Nende esimeses kirjas pakkumistega on vist see teema, et tegemist on siiski n.ö masskirjadega. Sama kiri kopitakse kõigile kes vähegi tundub, et võiks sobida. Nende sutes ole ka eelarvamuslik.
Aga jan28 on omajagu õigus. Ega naljalt jah esimese kirja peale ei liiguta ma varvast ka mitte. Kuigi on üks erand. Aga see ei lähe sinna klassikalise sexi kategooriasse. Tõesti peale esimest kirja saatsin vastuse oma msni mesni/skype kontaktiga, et nagu konkreetsemalt asjast rääkida. Tegemist oli seekord väga otsekohese kirjaga jne. Lihtsalt teema oli OK, inimese kirjastiili järgi võiks öelda, et labane ei ole, profiil kajastas seda mida vaja jne.
Tegelikult ongi see vastus siin, et kui ikka kõik märgid näitavad tähtede head seisu, siis pole esimene kohtumine kaugel ja edasi sõltub kohtumisest. Inimene sobib, teema sobib jne.
Loogiliselt võttes ei saagi siin portaalis seda olukorda igapäev ette ju tulla. Siis lõhnab see juba selle järgi, et inimene võtab kõik mis antakse. Selline kõigesööja vaevalt kellelegi atraktiivne on.
Igasugusele statistikale ja selle järgi tehtavatele järeldustele tuginedes peaks need, kellega asi toimib jääma 10% hulka, et siis mõelge ise. Kas ikka tasub imestada, et 10st üks heal juhul loosi läheb. See on loomulk, et me meie soovid ei ühti kõigi omadega. Samuti ei saa tekkida kõigi vastu huvi. Turtsuda ja solvuda pole mõtet.
Eitavatest vastustest. Kui palju on mehi kes otsese eituse tegelikult alla neelavad jäädes seal juures normaales. Väga vähe. Eitust võetakse millegi pärast solvanguna. Ja viisakalt ilma inimese ego purustamata ei öelda ei oska enamus. Siis minnaksegi seda teed, et jäätaks asjad õhku. Nn kadumise sündroom. Täiesti inimlik, kui ei leia sõnu kuidas viisakalt ei öelda.
On veel võimalus, et sa oled n.ö teine valik. Siis kui noh häda käes, hea võimalus taskus olemas. Aga see selgub aja jooksul. Kui ühendust ei võeta, siis järelikult oli ikka eitav vastus
Nii, et pole siin keerulist midagi. Kõik maru lihtne
Ainult tasuline inimene ei vali suurt kedagi ega midagi. Tal pappi vaja. Ülejäänud inimesed peaks justkui ikka valivad olema. Või on tõesti osadel nii ükskõik kellega ja kus?