Foorum
2010-08-01 12:18
mina ka selle poolt, et kohtingutega ei maksa kiirustada, kes ei viitsi su peale aega raisata ja kirjavahetust pidada, siis see ei viitsi hiljem ka midagi ja ilmselt on tegu ka hoolimatu ja enesekeskse inimesega....
enamus mehi ongi siin abielumehed, sest kuidas muidu puhkepäevadel paljud "punased" on....irw ja abielus on nad ainult "paberil", nagu nad väidavad.....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 12:58
Oh,jah..arvatakse,et abielumehed on enamus.Mis sellest,et mees on abielus ja suhtleb.Kui 40+ mees pole veel abielus,mis te arvate,kes ta siis on Nõnda ka naised siin abielus või püsisuhetes.Paljudel veel mehed välismaal tööl.Suhtlusportaalis ei tohiks sõna abielus ja inimese vanus omada mingit tähtsust.Tite tegemiseks võiks küll vanust küsida aga muuks asjaks mitte
Naised tahavad kirjateel meest tundma õppida??Päeva nali
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 13:01
kuis sa elmar siis seda tutvust näed ...kohe saapad jalast ja voodisse ..see ka päeva parim nali
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 13:28
Miks selline vastulause.Kirjavahetus on mingi aeg kindlasti oluline.Teiseks üksiki venem mees ei talita nii,et saapad jalast ja kohe voodisse.Paistab,et meelical sellised kogemused olemas
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 13:38
ma piltlikult ..et kas siis selline variant oleks parem kui siin veidi kirja teel aru saada kes on ikkagi kes ...kui aus olla saad ikka pildi küll ja kiiresti kes endast ikka miskit kijutab ..see on ikka väga oskuslik kala kellest aru ei saaks kuniks kokkusaamiseni ,et kellega siis ikkagi õigupoolest tegu on
ja elamar..minu puhul kui puhtusefriigi..siis palun saapad ära võtta juba koridoris..
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 13:42
meelica,muide mu elu parim sex oli kunagi saapad jalas
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 13:44
ok...kas see peax mind huvitama ,et kuidas ja millise elamuse said????
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 13:45
Eks seda ka ette tulnud et kirja teel oldakse vinged tegijad kuid reaalsus näitab muud. Eile jälle üks kogemus. Saadab vend mulle pika kirja et süütu veel ja kas saaksin abiks olla et võtku msni, kui soovi, näeb teda cami vahendusel, andis lingi rate kasutajale jne. Mäletasin et on mulle juba kirjutanud, siis peksis suht segast, et on süütu ning onavat iga päev mu piltide peale. Mõtlesin et pulli pärast võtan siis listi, lisasin. Oli bloki all. Küsisin et noh, miks siis blokk peal et mis eelmine kord juhtus, vastas et ei tea isegi. Kohe hakkas pihta, uuris kas võtan ta süütuse ära ja praalis et on suure isuga ning rahuldab ennast päeva jooksul korduvalt et kas oleksin valmis temasugusega tegelema jne. Soovi peale cam lisada et kaeks üle kellega tegu, saabus vaikus. Korduva meeldetuletuse peale et noh, kuis siis on, vaigistas et kuhu nii kiiret jne. Lõpuks teatas et ta ei viitsigi ennast näidata. Suhtlusstiil oli ka selline labane. Lõpuks mainisin et sellise käitumise peale ei imesta et veel süütu on, mille peale tegelane suured silmad tegi ning mainis et ega ta siis kõigiga nii käitu. Nüüd oli minu kord imestada et miks siis minuga sellist käitumist lubab, vastas et no ma tahan sind hullult. Taga targemaks Ütlesin et sellise suhtlemisega küll kaugele ei jõua ning loobusin suhtluse jätkust. Ühesõnaga järjekordne jutulind kes suure suuga praalimas kuid kui sõnasabast kinni võtad siis on kökk - mökk.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 14:07
Barb,hea näide..tuleks vähem kirjutada kui tulemusi pole.Pikad kirjad ei vii kuhugi.Muidugi kui saad igapäev palju kirjasid,kes siis jõuab ja viitsibki kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 14:12
Seda minagi. Kuid katsu sa selgeks teha seda närvilistele papidele kes sulle vihaseid kirjakesi postkasti saadavad a´ la liputad siin niisama või annad keppi ka?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 14:40
aga sa vasta nüüd kohe ära.
profiilis võiks olla kirjas kohe kas oled niisama või saab keppi ka
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 14:53
vahet pole mis seal profiilis kirjas on-nagunii seda keegi ei loe
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 15:24
kaisukassike-ja kui loetakse,siis jääb ikka küsimus-kui tõene see on
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 15:51
to elmar59: inimest tundma ei õpi elu jooksul ka, kui on kinnine inimene, valelik ja ülihea mõistusega.....siin aga kirjateel selekteerib vähemalt ära, kellega edasi suhelda ja kes kohe pikalt saata.....harimatu, labase või üleoleva või ükskõik millise, milline tyyp sulle kohe kuidagi ei istu, selle selgitab ikka kirjateel välja....on muidugi kirjaoskamatud ja need jah ei saa ehk ise ka aru, mis inimesega tegemist, irw.....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 17:36
Protsenti on vist raske välja mõelda. Aga mulle on kaks inimest kirjutanud, kes esimeses kirjas ütlevad, et neid lihtsalt huvitab kirjasõber, kellega rääkida. Paljud lihtsalt veedavad oma tööpäeva netis suheldes.
Kusjuures, ise olen kohtunud ühe inimesega, kes on netis vaid suhtlemise eesmärgil ja kes tõesti füüsilist kontakti ei soovi kellegagi. Ka kohtumine oli puht sel eesmärgil, et inimesega on terve pika kuu jooksul vahetatud sadu pikki kirju ja lihtsalt oleks põnev näha kes ta on. Toreda inimesega pole vist kellelgi probleemi kohtuda.

Neid kes pigem on vaatleja ja virtuaalsuhtleja rollis, kuid hea pakkumise puhul ja mõlema poolse huvi puhul ei ka ei ütleks on väga palju. Ehk siis, kes otseselt ei otsi kedagi ega midagi.
Eks siin leia kõike. Kes ahastuse, kes sexinäljas, kes lihtsalt sportlikust huvist, kes müüb, kes ostab.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 18:58
On siis ikka inimestel tahtmist ainult kirjavahetust pidada ja niimoodi päeva sisustada.Mis ikka takistab kokkusaamist.Kas on välimuses midagi sellist mida varjata või mingi terviserike.Mina olen kohtunud ja alati kohale läinud,olgu see naine 23 või 63;Pole probleemi veel olnud kohvitassi taga vesteldes.Probleem on rohkem vahemaades..lihtsalt pole viitsinud kohale sõita
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 19:16
Siin on ka see võimlus, et otsest karjuvat vajadust uute tutvuste järgi pole. Teine võimalus, et ollakse inimeste suhtes väga valiv. Lõpuks ka see, et ei olda sexis nii eksperimendialdis. Pigem lätutakse, et inimene peaks meeldima kui isiksus, alles siis võib mõelda sexile temaga jn. Inimesed on erinevad.
Keegi ütles mulle, et teda lihtsalt huvitab vabameelsete inimeste mõttemaailm. Ise ta nii ei suudaks ega tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 02:11
elmar59- 23 või 63 on ikka vahe küll,ja väga suur.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 07:50
Vat ise ei oskagi kommenteerida selle koha pealt. Ka mulle on kirjutatud, et hullult tahaks sind ja mis oled siis siin lehel kui keppi ei anna. Mõni on tõesti suisa vihane ja ropp. Et vot mina tahan ja anna keppi. Sellistele olen soovitanud enda kontoga tutvuda enne. Selle peale nad üldsiselt jätavad rahule. On muidugi ka selliseid isendeid kes nii kergelt alla ei anna aga kui ikka enam kirju vastu ei saa siis loobivad lõpuks ka nemad. Muide olen ise ka siin suhelnud. Alguses tundus igati asjalik ja puha. Olime vestluses juba kokkusaamisestki rääkinud. Kuid ühel hetkel hakkas väga kummaliselt käituma. Mu sisetunne ütles, et parem loobuda. Ja ma kirjutasingi talle, et kohtumine jääb kahjuks ära. Ma leian, et oleks õiglasem otse ära öelda kuidas asjad on mitte ära blokkida või edaspidiseid kirju ignoreerida. Viisakas ju oleks. Kõik ei sobi kõigiga. Vestluse käigus võib nii mõndagi välja imbuda mis teisele poolele ei sobi. Nii, et kena oleks sellest ka teada anda mitte jaanalinnu kombel pead liiva alla peita.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 08:32
Huvitav,kas siin selliseid mehi üldse,kes keppi teha ei soovi Või on nii,et iga mees läheneb naisele omamoodi ja kirjutab oma vaatevinklist.Kokkuvõttes teeb see sama välja
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 09:17
Desire777, ma tean millest sa räägid. Mul on siin selle lühikese ajaga päris mitu korda n.ö ohutuled vilkuma hakanud ja olen end tagasi tõmmanud suhtlusest. Ühe käest sain peale seda nii roppe sõimukirjasid, et siiani tunnen rõõmu oma sisetunde õigeaegse hoiatuse üle.

elmar59, on jah selliseid kes sellest ei huvitu otseselt. Järelikult on neil muud huvid või siis muud erutused. Kõike tuleb elus ette.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 09:42
Barb: Et miks ainult ühega? Jutulindude värk. Tegelt valetan. 2 ega. Teisega suudlesime ja niisama silitasime natukene. Ülejäänutega ma pole siiani vastust saanud, et kas ma ei meeldinud või mis. Need on need otsekohesed ju kes kunagi ei ütle asju otse.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 09:47
parma, aga sa küsi otse siis Või kardad küsida?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 09:49
Mina ei karda kedagi/midagi. Ma olen küsind aga vastust ei saa. Vastus on niiöelda ootele panekud. Et äkki ehk ühel päeval blaa blaa blaa.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 10:07
Selge, siis on vastus ju olemas. See on ülimat selge vastus.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 10:29
Konkreetsust on vaja ikka!! Tuleb jaht või ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 10:34
Jutulind.... igasugune sildistamine on inimese piiridesse surumine, millesse tavaliselt keegi ei mahu. Jutulind oli kunagi tegudemees ja jutulind võib kunagi tegutemeheks saada. Oli ta siis jutulind või valis? Kes ei ole jutulind? See kes valimatult järjest kõigiga kohtub ja kepib? Kui see viimane variant, siis on siin kõik jutulinnud. Isegi lits ei kepi kõigiga. Kus läheb piir?

jaht algab siin. kas ka saak kätte saadakse oleneb jahipidaja osavusest.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 10:50
Jutulind on see kes räägib aga ei tee.
IHA kontesktis: Suuga imeb suure munni, käega ei katsu riistagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 11:04
Ma küll ei kujuta ette, et kõigile kes kirjutavad, kohe alla kirjutan! Mis siis nii viga elada oleks, maailm täis õnnelikke inimesi! Lihtsalt pole vaja anda tühje lubadusi!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 11:28
...oot-oot...saan ma nüüd õigesti aru,et see,kes peale esimest kirja suhu ei võta on jutulind
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 11:40
Domaassamemm: Kui sa midagi muud sealt aru ei saa, siis jah. Peale esimest kirja tuleb kohe suhu võtta. Ja kõik on korras. Ja maailm on hoopis palju ilusam.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 11:41
teema pole ju esimese kirja järel munni imemisest, vaid pikemaajalisest kirjade tulvast lähtuvalt mitte kohtingust
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 11:41
Ma sain ikka aru nii,et jutulind lubab kohe esimeses kirjas suhu anda,aga lõpuks peadki vaid näppu imema.Ja seegi oma
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 11:59
jan et siis peale 20 ndat kirja tuleb alles suhu võtta?
jfjm sai küll aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:31
no ma lugesin siin naiste komme ja selgus tõesti, et pärast esimest kirja polnd keegi nõus aga pärast kümnendat polnd enam mehed nõus, parandage mind kui (s)eksin
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:37
...mina julgen parandada... Aga kui esimeses kirjas ei palutagi imeda,kuidas neid mehi nimetatakse?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:39
Kirjatuvi!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:40
...no siis on ju vastus käes,kes peale esimest kirja suhu ei võta on kirjatuvi
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:52
Hea, et ma kirjatuvi ei ole Linnuke kirjas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:53
Aga kuhu lahtrisse te siis mind paigutate?Esimeses kirjas ma suhu ei paku ja ei tee seda ka peale kahekümnendat,aga kui naisterahvas avaldab soovi,siis ega ma kade poiss pole
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:56
...aga kui ma ise esimeses kirjas suhu saamise soovi avaldan...?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:57
Siis pead seda ka tegema. Muidu oled kirjatuvist jutulind!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:59
Mulle on küll selliseid kirju sadanud kus just esimeses kirjas ei tea mida palutase. Enamus neist muidugi lõppevad, et palju see ka maksab. Maksmise jutuga olen prügikast kohe saatnud kirja. Nende esimeses kirjas pakkumistega on vist see teema, et tegemist on siiski n.ö masskirjadega. Sama kiri kopitakse kõigile kes vähegi tundub, et võiks sobida. Nende sutes ole ka eelarvamuslik.
Aga jan28 on omajagu õigus. Ega naljalt jah esimese kirja peale ei liiguta ma varvast ka mitte. Kuigi on üks erand. Aga see ei lähe sinna klassikalise sexi kategooriasse. Tõesti peale esimest kirja saatsin vastuse oma msni mesni/skype kontaktiga, et nagu konkreetsemalt asjast rääkida. Tegemist oli seekord väga otsekohese kirjaga jne. Lihtsalt teema oli OK, inimese kirjastiili järgi võiks öelda, et labane ei ole, profiil kajastas seda mida vaja jne.
Tegelikult ongi see vastus siin, et kui ikka kõik märgid näitavad tähtede head seisu, siis pole esimene kohtumine kaugel ja edasi sõltub kohtumisest. Inimene sobib, teema sobib jne.

Loogiliselt võttes ei saagi siin portaalis seda olukorda igapäev ette ju tulla. Siis lõhnab see juba selle järgi, et inimene võtab kõik mis antakse. Selline kõigesööja vaevalt kellelegi atraktiivne on.
Igasugusele statistikale ja selle järgi tehtavatele järeldustele tuginedes peaks need, kellega asi toimib jääma 10% hulka, et siis mõelge ise. Kas ikka tasub imestada, et 10st üks heal juhul loosi läheb. See on loomulk, et me meie soovid ei ühti kõigi omadega. Samuti ei saa tekkida kõigi vastu huvi. Turtsuda ja solvuda pole mõtet.

Eitavatest vastustest. Kui palju on mehi kes otsese eituse tegelikult alla neelavad jäädes seal juures normaales. Väga vähe. Eitust võetakse millegi pärast solvanguna. Ja viisakalt ilma inimese ego purustamata ei öelda ei oska enamus. Siis minnaksegi seda teed, et jäätaks asjad õhku. Nn kadumise sündroom. Täiesti inimlik, kui ei leia sõnu kuidas viisakalt ei öelda.
On veel võimalus, et sa oled n.ö teine valik. Siis kui noh häda käes, hea võimalus taskus olemas. Aga see selgub aja jooksul. Kui ühendust ei võeta, siis järelikult oli ikka eitav vastus

Nii, et pole siin keerulist midagi. Kõik maru lihtne Ainult tasuline inimene ei vali suurt kedagi ega midagi. Tal pappi vaja. Ülejäänud inimesed peaks justkui ikka valivad olema. Või on tõesti osadel nii ükskõik kellega ja kus?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 12:59
...selge,püüan arvesse võtta
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 13:07
Domaassamemm,siis püüan järgmistes kirjades aru saada,kas soov on siiras ja miks ka mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 13:11
No ma tohingi kirjas vaid siiraid soovi avaldada,ei mingit huumorit...ma ei taha ju ometigi kirjatuvist jutulind olla
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 13:13
No kui rääkida kirjas igapäeva askeldusi, mis ei seostu seksi ega isegi selle planeerimisega, siis saab seda juba kirjatuvi teemaase liigitada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 13:16
...no on alles õnn,et ma 24/7 seksimisega tegelen,nii ei saa juhtuda äpardust,et tekiks mõni muu teema päevakorda
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 13:17
Domaassa,Aga selleks ongi neid järgmisi kirju vaja ja ole pealegi kirjatuvi,mulle linnud meeldivad
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 13:22
...ja mulle kõrgel lendamine
˅ näita rohkem ˅