Foorum
2018-05-11 15:14

Tahaks ahistamislugusid kuulda
˅ näita rohkem ˅
2018-05-11 15:39
kas meedias keerutatust veel vähe? nali on naljakas kui seda liigselt üle ei korrata.
˅ näita rohkem ˅
2018-05-11 15:49
Meenus Eesti filmiklassika - "Keskea rõõmud"
˅ näita rohkem ˅
2018-05-11 16:07
Kui sind pole ahistatud, pole sind olemaski
˅ näita rohkem ˅
2018-05-17 08:51
Nii,keskea rõõmudest ahistamist?milline episood?
˅ näita rohkem ˅
2018-05-17 10:14
Kas just ahistamist, aga seal näidati rahva tungi ravitseja poole. See on täpselt sama teema, mis siinsete veebipetistega, tead küll, et ilmselt saad petta, aga ikka üritad.
˅ näita rohkem ˅
2018-05-17 11:01
ega ikka ei saa tõmmata võrdusmärki vahele. Jäägem ikka teema alhataja poolt esitatud küsimuse juurde.
˅ näita rohkem ˅
2018-05-17 11:43
Aga mida kujutab tegelikult endast ahistamine? Mõnele on ahistamine juba see, kui jääd teda kauemaks vaatama. Mangi puhul oli juba tegemist kabistamisega, mis on juba rohkem vägistamise moodi, aga vägistamisest pole juttu olnud. Seega kannatanud olid igati asjaga nõus.
Seaduses on kirjas, et ahistamine on pidev(korduv) kannatanut häiriv tegevus.
Huvitav on ka see, et liputamist ei loeta seksuaalseks ahistamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2018-05-18 15:33
Tegelikult siiski ma ei suuda arusaada, kuidas Mang suutis nii paljudele naistele käe lihtsalt püksi pista ja tussi katsuda. Kõik naised juttude järgi tardusid, hüpnotiseeritult suhtlesid Mangiga edasi ja mitte keegi ei andnud talle isegi kõrvakiilu, ammugi rääkimast kodus mehele, kes Mangile naise käperdamise eest molli oleks sõitnud. Mang on tohutult jubeda välimusega vanamees, tea kas ta isegi noorena oli pandav. Ometi naised lähevad koos temaga kuhugi korterisse, kes veel kuhugi maale onni.

Kas saab see kõik tõsi olla? Või naised ongi purulollid ja lootsid hoopis Mangi ära kasutada?
˅ näita rohkem ˅
2018-06-07 03:16
Mina lugesin Mangi horoskoobist, et leian endale ihast naise, kes mind kabistab. Siiani ootan aga ei kedagi
˅ näita rohkem ˅
2018-06-07 08:19
Kui näiteks mõni "Kroonikas" tuntud tibi hakkaks ihas veebi pakkuma. Kui kaua võtaks, et asi foorumisse jõuaks? Kui ta siis veel ülelaskmisega tegeleks, siis palju oleks neid mehi, kes tunnistaks, et tormasis till püsti tundmatule ülekannet tegema, peale seda, kui tema isik on avalikuks tulnud? Praegu nutab hoiatustes paarkümmend õnnetukest, aga ma usun, et tegelikult võib neid tillika saanuid siin tuhandetes lugeda. Palju neist siis välja ilmub, kui prominent mängus?
Mangiga ju nii oli, et üks tegi otsa lahti ja kohe kogunesid kõik Maarjamaa Monica Lewinskyd tema seljataha.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-07 11:10
69 a. Mang vaene vanatoi tehti konkurentide poolt maatasa, ja siin levivad kuulujutud edasi, kes kinnitas, et mang kellegile käe püksi pani, kui ma ei eksi siis käis tegevus läbi riiete, tÅ¡akrad pidi kuidagi ju lahti saama. Täiesti ohutu kuju, nii vana mees on tegelt üsna saamatu.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-08 12:02
Seksiekspert Epp Kärsin langes samuti Igor Mangi ohvriks: kutsus mu vannituppa ja kohe käsi kleidi alla

See mutt vist ajab jama, pildil olemise soov on väga suur.
˅ näita rohkem ˅