Foorum
2018-04-17 20:41
Viimasel ajal olen tihti käinud kohtamas erinevate meeshingelistega, tahaksin jagada kogemust ja saada teiste kogemusi vastu.
Seni on olnud kõik kohtingud kuidagi ühte moodi aga üks tundus eriline.

Kohtasin toredat meest kes on hea suhtleja, viisakas, sümpaatne juba kirjateel suheldes.
Ta tuli kohale lillega ja hästi laia naeratusega...Mind on püüdtud ära osta, mõni tegi näo et olen pigem semu, mõni püüdis teha meeletult palju komplimente nii et see mõjus väga eemaletõukavalt (võlts tunne).....aga tema.. lihtsalt naeratas, kinkis lille ja me kallistasime..nägin teda esimest korda aga nii sooja ja naiseliku tunnet pole keegi minus tekkitanud.
Hiljem mõtlesin et ma muutun vastavalt kaaslasele ...ta lubas mul olla naine, särada sest ilus oli olla..

Noored poisid ärge kirjutage, ma ei hakka enam teie emmeks
ja kui Sa end ära tundsid..tantsupõrandal näeme
˅ näita rohkem ˅
2018-04-17 20:53
Kui see mees audi 80ga tuli, siis olen see mina. Jätaks tantsupõranda vahele
˅ näita rohkem ˅
2018-04-17 23:29
Ei käigi, mis siis?
˅ näita rohkem ˅
2018-04-17 23:31
Eelmisel aastal käisin. Rohkem ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-18 10:12
Kümnest kohtingust on kaks olnud seda aega väärt.
Ülejäänud... Noh, jah... 🤔
˅ näita rohkem ˅
2018-04-18 10:34
Eks see sõltub kõik sellest, mida keegi õnnestumiseks peab. Minul on neid kohtumisi siin ikka üks jagu kogunenud, aga ühtegi ei nimetaks raisatud ajaks. Kõik nad on olnud toredad inimesed - isiksused.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-18 10:49
Minu tagasihoidlike kriteeriumite kohaselt, kui on atmosfäär hea, toit maitsev ja on millest teisega rääkida, siis on kohting õnnestunud.
Kui aga ühiseid teemasid ei leia või peab meeletult kangutama sõnu teisest välja ja lahkud kohtumiselt ükskõikse tundega siis ma loen seda ebaõnnestumiseks.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-18 10:54
Siis on tegemist lihtsalt puuduliku eeltööga.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-18 10:56
Ka õige muidugi jah 🤔
˅ näita rohkem ˅
2018-04-18 12:35
Iha kaudu ei ole ma aastaid kellegagi kohtunud. Muidu saan tavaliselt kokku nendega, kellega on huvitav suhelda. Ma eelistan inimesi, kes oskavad ennast ja maailma vabalt võtta ning kelle jaoks iga tegevus eesmärgistatud ei ole. Alt pole ma seni läinud, ühtegi halba kohtumist ei meenu.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-20 12:07
Mina käin autoga kohtingutel
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 01:56
Ma liiga vana mees, et ilma kepi garantiita kohtama minna
Minu jaoks on see üllatus, et selliseid mehi veel leidub, kes lihtsalt kohtama lähevad ihas

Kes veel aru ei saanud - IROONIA
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 06:24
Ei tea kas ikka julgen minna olles siin saidil need mõned päevad ja läbi vaadatud üksjagu profiile siis tundub asi ikka kohutav.
Statistikat ei tee aga esmamulje selline, et 70% naistest otsivad sponsorlust Ülejäänid 20% ehk äkki pole seda ära märkinud.
Vabandan juba ette.
Kurb vaadata mida naised teevad. See meie Eesti piisavalt pisike..ja kui peaks tekkima keegi meeldiv keda ehk sooviks ka perele,sõppradele tutvustada...aga hiljem lauanurgast kuulda , et see on ju see iha.ee veroonika kes 200€ eest valmis kõigeks
Hmm
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 09:58
No naised otsivad jah, sest erinevalt meestest on naisel võimalus jääda rasedaks. Seepärast on nende seksihuvi looduse poolt väiksem kui meestel. Iga seks võib naisele tähendada kohustust millest tal on hiljem raske taganeda. Kui naine seksi tahab, siis tahab muud ka juurde ja kui seda muud pole tänases kiires maailmas aega või oskust pakkuda, siis sobib selleks konverteeritav väärtus nimega raha. Tegelikult on sul raha täna kergem teenida kui kedagi kuude viisi moosida. Igat naised ei huvita ka lilled, kohvikud, mõttetu mesijutt mis tegelikult lõppeb peale voodiskäiku koheselt.

Või keda te siis loodate leida, eluarmastust? Ühtepidi tahetakse kiirelt seksi ja naine peab veel olema süütu nunn?
Ajuvabad soovid.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 10:24
kurb jah ,et nii paljud naised on müügiks ennast pannud.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 11:21
see on juba vana statistika, et iga neljas eesti naine on end müünud
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 11:52
Mis teha, kui mehed ei paku muud peale raha
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 12:37
See vist rohkem kinni selles keskkonnas, mille vahendusel kohting sebitakse. Iha.ee on piisavalt kaldu selles suunas, et otsida ja eeldada siit ennekõike rahaeest suhteid. Otsida midagi muud ju võib ka (ja keegi kindlasti leiabki!), kuid ei maksa olla solvunud või imestunud, kui ei leia. Ilmselt on otsija siis ise vales kohas ja ei peaks siis sõimamama kõiki teisi, et vot siin kõik ainult selle ühe asja peal väljas ja tema ise on see ainuke normaalne.
A see kõik ju OT jutt..
Kui teemasse, siis: Kui veel noorem olin ja kohtingutel käisin - siis ikka roos näpus..
Tegelt erilisim kohting järgnes kirjavahetusele tundmatuga, kus leppisime kirjutades kokku, et kui tänaval kokku saame ja teineteist ära tunneme (või arvame tundnud olevat), siis enne ei tohi ühtegi sõna vahetada, kui oleme suudelnud. Nii ka sündis!
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 12:48
Ainult suudlesite Aga
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 13:18
Siin tuleks vist lahtiseletada, mis asi on üldse kohting.
Mina defineeriksin seda, kui kokkulepitud kokkusaamist tutvumise eesmärgil. Ja tutvuda tahaksin ma ikka inimese, mitte pelgalt tema suguelunditega. Kui inimesed sobivad, siis jõutakse ka nendeni.
Siin aga on asi taandunud kokkusaamisele vaevast vabanemise eesmärgiga. Sama loogika järgi on peldikus hädalkäimine kohting kempsupotiga ja selle tutvumise tulemusel oskad pärast öelda, kas oli ikka puhas lukspott või pelgalt täissitutud jalajäljed põrandas. Noh ja Eestis on levinud praktika, et ka avalikud peldikud on tasulised.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 14:56
To: luukera
Jutt käis tänaval kokkusaamisest. Üleüldse esimest korda teineteise nägemisest ja äratundmisest. Me tõotasime, et enne me kumbki ei tereta ega kõneta teineteist, kui oleme suudelnud. Loomulikult ei leppinud me eelnevalt kokku koerte moodi tänaval sugu tegema hakata. Kõik mis hiljem toimus, kuhu läksime ja mida tegime - see las jääb meie, kui asjaosaliste vahele. Kuigi ka see oli kohtingu osa. Ka lugupeetud teemaalgataja ei laskunud ju liialt üksikasjadesse.
˅ näita rohkem ˅