Foorum
2018-04-14 18:40
Olen siin juba päris palju aastaid olnud ja uskumatu millised mõned üksikud inimesed võivad olla.
Kirjutavad selliseid solvavaid kirju, et anna olla. Miks nad siia üldse tulevad ja sõimavad, solvavad?
Kui see portaal neile ei sobi, kuna paljudel paljad pildid, siis võiksid nad olla ju rate.ee
Issanda loomaaed on suur, pole midagi teha....
˅ näita rohkem ˅
2018-04-14 18:48
Ära muretse, sa ei ole mitte esimene ega ka kaugeltki mitte viimane, kellele selliseid kirjutisi laekub.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-14 18:50
Tean seda, mul on isegi mõneti kahju nendest inimestest.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-14 20:16
Milleks neist kahju on kui nad sind sõimavad.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-14 20:17
Need on need hapud viinamarjad.
Et siin on iga naise kohta viis meest, siis on ju loomulik, et 4/5 meestest peavad ilma olema. Kui nüüd arvestada ka seda, et siia on valdavalt kogunenud need mehed, kellel reaalis pole õnnestunud naisi ärarääkida ja näevad siin lihtsamat võimalust on pilt üsna troostitu. Mitte et neil meestel ilmtingimata midagi viga oleks. Nad on vaid aremad ja saamatumad suhtlejad. Selles suhtes on siin muidugi lihtsam, et ei pea teisele silmavaatama, aga samas läheb siin vaja just neid samu oskusi, mida reaaliski, sest naised on ju samad ja see millele reaalis vastataks kõrvakiiluga, tasustatakse siin blokeeringuga.
Kui sa päevast päeva saad ainult eitavaid vastuseid, siis teeb ikka hinge haigeks küll.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-14 20:47
Miks kahju, seetõttu, et nad nii kibestunud on. Minul paks nahk ja kannatan ära, sest kirjutasin talle vastu. Lihtsalt see sõnavara, äkki ei olnudki 46a mees, vaid mingi pubekas. Ja ta ei tahtnudki minuga tutvuda, vaid alustaski vestlust imelikult. Kuna julgesin vastu kirjutada veidi tögavalt, siis sain nii, et vähe polnud
˅ näita rohkem ˅
2018-04-15 01:04
Mõni ei saa sarkasmist aru, no ok, enamus ei saa
Mina näiteks oskan lihtsaid asju keeruliseks muuta.
Face me and i'll show you who you really are.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-15 17:04
Lugedes sinu sõnavõtte, tekib paraku tunne, et kuulud just selle enamuse hulka😃... Irooniline kas pole😃
˅ näita rohkem ˅
2018-04-15 18:37
ei ole
˅ näita rohkem ˅
2018-04-15 18:46
Duubeldad 2JZ 😃 ?
˅ näita rohkem ˅
2018-04-15 21:20
No siin paljudel omad kiiksud mida ise ei nähta
˅ näita rohkem ˅
2018-04-15 21:32
Kas ei nähta või ei taheta näha või nähakse küll, aga salatakse maha. Teisi aga ollakse valmis sama asja eest risti lööma.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-15 21:52
Kas just teibasse kohe lööma, aga kui inimene ise provatseerib, siis miks mitte aidata😃. Sarkasm ja iroonia eeldab teatud vaimset kapatsiteeti, minu küsimus oli 2JZ le. Teema algatajast võib aru saada, aga kui iga madalalaubalise jaoks eraldi teemat luua siis see poleks mitte iha.ee vaid Anna teed lollidele.ee, seega naised , mehed elementaarne viisakus võiks olla elementaarne
˅ näita rohkem ˅
2018-04-15 23:08
Kes seda teab, kuidas kõik algas
Tema on vait ja minagi salgan

See salmike kaunistas vanasti paljusid pulmakutseid, aga samas iseloomustab ka siinseid konflikte. Tüli võis alata pisiasjast, mida osapooled enam õieti ei mäletagi. Siia rahva ette jõudes on kired juba eelnevalt kuumaks köetud ja kurat seda teab, kumb rohkem süüdi on.
Selliste konfliktide tekkimisel on tihti kõige suurem süü eelhäälestamisel ja seda mõlemal poolel. Mees mõtleb et kindlasti mingi rahaahne lits ja naine, et jälle tavaline nikunäljas jobu. Kusjuures mõlemad teavad, mida teine võib temast arvata ja otsib tekstist viiteid just sellele.
Selliste konfliktide vältimiseks tuleb jätta kõrvale eelarvamused ning püüda olla viisakas. Konflikte ja kibestumisi oleks kohe palju vähem.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 16:52
Naised sõimavad siin samamoodi, üks sama kamp
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 18:45
Kas tundsid end puudutatuna "vanemLits" ?

Katkised hinged on ka tavaliselt kadedad hinged. Õnneks on iha keskkonnas väga värviline ja vaimselt rikas seltskond, äärmusest äärmusesse tuleb leida sobiv.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 19:57
Mina olen IHA ka väga mõnusaid inimesi kohanud, isegi need kellega otseselt tõmmet ei tekkinud siis on kasvõi niisama räägitud ja aega viidetud.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 20:05
Keha funktsiooniks on tekitada kirge. Mõistuse funktsiooniks on luua idee keha poolt loodud kirgedest. Ja kui hästi läheb, toimivad mõlemad👍, tekib emotsioon... Hetkel tundub, et kirg ja iha on omandanud pöördvõrdelise tähenduse ...kõik võistlevad roppuses, idiootsuses... Armas on teada, et ka selles riigis elab vääriskalu
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 20:08
Tiigis😁... Aga ex ta olegi selline pisikene ihariik kuningate, kuningannade ja toladega 😁
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 20:30
Kuninga narr võis ise nutta, peaasi, et seltskond naeris, aga kui juhtus et ise naeris aga seltskond nuttis, siis sai ta maitsta timuka kirvest.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 20:39
Ihas on need õukonna vahelised rivaalitsemised saanud uue tähenduse😂... Kõik müügiks.... Isegi STAARID ... No ei ole miskit püha siin ilmas..😁
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 21:12
https://www.youtube.com/watch?v=C0CGId7Tw2k
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 21:26
Seega, kõigile taevalikku armastust.. ❤️ aga vanad enam täpselt ei mäleta ja noored täpselt veel ei tea😃...
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 21:44
Noored arvavad teadvat, et vanade tarkus ei vii kuhugi, aga unustavad selle, et tänu sellele tarkusele on nad olemas.
Mõnikord on küll tunne, et kellele seda tarkust nüüd vaja oli.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 21:59
Kus Sina siis vahepeal olnud oled ... Tsiteerides Legendaarse Pussu oma sõnu.... Vahepeal on toimunud staatuse uuendus, Staar... Lihtsurelikel on muidugi raske mõista aga looduse vastu ei saa🤔
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 22:02
Ja ongi nii jfjm 😁, kumb oli enne kas muna või kana 🤔....
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 22:13
Ei hakka siin keelt väänama, aga venelastel on hea ütlemine, et ära õpeta isale keppimist ja kui ikka õpetad, siis ju tunnistad et tema tegu on läinud.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 22:17
Ma pole kindlasti nii kompetentne muudes küsimustes, kuid tänu oma isiklikule suhtlemisele Pussuga, tehti mulle selgeks puust ja punasega, et mul on Au suhelda Legendiga ja mõne aja möödudes staatus muutus ja tsiteerides autorit, Legend muutus Staariks 😁...nagu muinasjutt inetust Pardipojast.. nendin lihtsalt olemasolevaid fakte...
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 22:43
Aaa, PushUp on suhteliselt tuntud nimi siin tõesti. Kaua figureerinud ka.
Omal ajal oli Utha väga tuntud tegija foorumis, aga kuhugi ära kadunud. Mingeid vanu foorumihaisid mäletan ma veel. Jfjm on nad kõik üle elanud ja võiks ihast mälestusteraamatu kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 22:55
Brilla, kas sa juhuslikult meenutasid Uthat?
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 23:04
......ja enne Utkat oli keski Juuksur ning Puss sai oma hinge ühelt TuleBarbilt, kes proua Juuksuri suur "fänn" oli
.......nohh ja oli kunagi ka keegi härra SMSArt, .......olid ajad, olid kombed
˅ näita rohkem ˅
2018-04-16 23:14
Luu jättis mainimata, et need kaks suurt sõbranjat sammusid koos tuleriidale.
Aga Tutt ju aegajalt pistab oma kiisunina urust välja.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-17 22:50
touch1 - mina ja kuulun enamuse hulka? Lubage naerda.
Te ei tea minust mitte sittagi ja te ei saa ka kunagi teada, kuna ma ei lase tühiseid inimesi endale ligi. Te peate ennem minu usalduse võitma ja see on üpris võimatu.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-18 06:28
Luban naerda😁. Suuruseluul on jalust niitmas ka sind.... Madal intelligentsus ja kõrge enesehinnang ei ole vihmavari mis sind kaitseb kogu elu ja miks peaksid need nn.tühised inimesed üldse su vastu huvi tundma?
˅ näita rohkem ˅
2018-04-20 22:43
Jott ma vaatan, et kevad ei taha kuidagi tulla. Krutivad ja krutivad juba mitmendat aega aga ei midagi. Kellele panustad?
˅ näita rohkem ˅
2018-04-26 12:37
http://epl.delfi.ee/news/valismaa/toronto-massimorvari-jaljed-viivad-naisi-vihkavate-arapolatud-meeste-juurde?id=81889339
Selle kõrval on siinsed kangelased alles poisikesed.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-27 00:12
Ära hõiska enne õhtut
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 01:45
See on inimpsühholoogia ja inimese arengu alustala.
See on inimonnale ja inimloomale omane omadus - pidada vaenlaseks kõike seda, mis ei taha meiega koostööd teha
Nii ka ihas - kui ütled mehele, kes julges esimest (või 300-ndat) korda küsida seksi "EI" - siis saadki vastureaktsiooni, mis tuleneb oma pakkumisega vastuolus vastusest
˅ näita rohkem ˅