olen päris mitmel korral pidanud seletama, et mis peol toimub. Tundub, et olen seda liiga vähe või liiga halvasti teinud. Proovin parandada end. Ja loomulikult - kui tekib küsimusi, võite neid ju ka siin küsida. Siis vastan ju korraga kõigile.
Küsimus: Üritus on huvitav kuid ei kujuta reaalselt ette kuidas ja mis täpselt seal toimub ja mis täpsemad plaanid on .
Miskit infot ?
Vastus:
Plaanis oleks esiti teha üks orienteerumine. paar tundi autoga sõitmist, pildistada ette antud kontrollobjekti. Pildistamisel võib ka kasutada oma kehasid, et pilti objektist "kaunistada". mida julgemalt kaunistatud, seda rohkem on võimalik punkte saada. Punktid liidetakse pärast kokku ja suurima punktisumma saanud saab auhinna.
Üks suvaline näide, kui objektiks oleks nt see torn: https://www.online.ee/sharefile.php?shareid=345c9d6d-467d-4a60-b3a9-822a3916d973
Aga võib ka ju palju julgemaid pilte teha. Eks iga üks teebki just nii julgeid pilte kui süda ja tema tunnistus lubavad.
Pärast paaritunnist sõitu on n.ö aftekas, kus käib üheskoos piltide vaatamine ja hindamine.
Ka mõnusad (osalejate poolt kaasa võetud) suupisted, mängud, saun, muusika ehk veelgi midagi kuuluvad afteka juurde.
Eks need tegevused võivad viia pisukese suurema seksikuse tasemega tegevusteni.
Aga isegi kui teil ei teki kohe hetkel soovi "möllata", siis on ju palju lootusi näha uusi, seda mõttelaadi mõlgutavaid inimesi, ning nii mõnegagi tutvust sobitada. Kasvõi hilisemaks tegevusteks kuskil mujal.
Lühidalt oleks see suund, mida silmas oleme pidanud. Samas nii mõnelgi korral sarnaseid, aga mitte päris sellist, õhtuid korraldanuna tean, et alati ei pruugi asi minna päris plaanide järgi. Kui on häbelikumat laadi rahvas koos, siis on ka pidu pisut tagasihoidlikum. Kui aga on "vanad kalad" koos, siis võib isegi liigagi põnevaks minna.
Kuna pidu on avalik, ning paljud tulijad on uued (mina ju pole IHA portaalis pidu varem korraldanud), siis ei oska ma kokku tulevast rahvast veel midagi mõelda. Aga eks see saab näha olema .