Foorum
1
2
2010-07-25 17:19
Juuksur: ma tahtsin midagi sulle vastata, kuid kahjuks ei tule enam meelde, mida.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 17:33
komytea - sellest ei ole midagi, kui ei tule. emotikonidest ei peaks sul puudust tulema
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 21:25
Lisett,selline piitsa ja prääniku poliitika võib anda vaid ajutisi tulemusi,ta üritab olla sinu meelepärane,kui see on talle kasulik.Inimene võib muutuda vaid siis kui ta ise seda väga tahab.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 21:29
Tegelt vahest oleks peris tore kohata kedagi keda ei pea muutma hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 21:32
Parma miks sa siis neid siiani muutma oled pidanud???
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 22:47
Et asjast asja saaks. See on see deemanti lihvimine, mille oled sealt liivahunnikust leidnud.
Näiteks tutvusin tüdrukuga 5a tagasi. Suhtlesime msn kaudu ja kirjutasime igasugustest asjadest. Ja nii terve aasta. Saime siis kokku. Seksist ja selle tegemisest, et mis ja kuidas meeldib, olime rääkinud tunde. Tegelikkuses oli asi midagi muud. Toas, higi jooksis sorinal aga kampsunit seljast ta võtta ei saanud, kuna mehe ees ei riietuta. Suur asi oli alguses seegi, et üldse külla kutsuti. No hakkasin siis vaikselt psühoterroriga pihta. Aastapärast sain teda juba ka paljalt näha. Tegemiseks veel ei läinud. Läks veel mingi poolaastat, siis sai juba asja niikaugele, et oli vähemalt "laip". Aasta lõpuks sai ka juba niikaugele, et pani ise asjale käe külge.
Poleks "muutnud" ei oleks midagi saanud. Nii, et vahel peab.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 23:32
parma: Minu sügav kaastunne. Kusjuures siiras.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 23:38
NSM kui sa loed seda, siis seda annab võrrelda mängmisega. Aga mõned ongi kohe sellised.
Barb aga hea asi sai lõpuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 23:42
parma-vaata nii kannatlikke inimesi mina küll pole lihtsalt kohanud see ikka kohutav läbi elamine oleks minu jaoks
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 23:43
Tuttav naisterahvas rääkis kuda neil hilisema elukaaslasega algul asi toimus. Magasid aastakese kaisus enne kui funkama hakkas.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 23:45
parma, mida ma loen? Seiklusi metsarajal. Kord kännud, kord kivid, peaasi, et varbaid ära ei löö
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 23:48
tegelikult võib kannatlikkus olla vahel väga väärt omadus ja päästa isegi mõne suhte
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 23:51
Barb- ja usuksid ka,,, aastake kuival olla
˅ näita rohkem ˅
2010-07-26 09:17
Sisuliselt on see nagu sina mängid NSM. Need tõusud ja mõõnad ongi need kivid ja kännud.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-26 09:52
Sain aru jah Peaasi, et varbad terveks jäävad Sain sedagi aru, et sul on ikka eriline püsivus ja kannatus. Ma ei kujuta ette, et kas minust oleks inimest, kes suudaks aasta otsa ütleme nii täiesti null seisus asjadega tegeleda. Pigem eelistan nagu vastuvõtliku materjaliga tegelemist. Aga pagan seda teab.
Samas sexuaalset mõttemalli olen ka mina muutunud. Aga mismoodi, sellest vaikib ajalugu Sest, tegelikult pole ilus teadlikult kedagi ümber kujundada. Las jääda see patt mu vaikivale hingele.
Kui nüüd keegi mõtleb, siis ei ole mingit psühhotroopsete ainete mõju alla inimese ärakasutamist. Puhas teadlik suunamine soovitud eesmärgi nimel.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-26 11:17
NSM, sa ütlesid, et teadlikult ei ole ilus ja rääkisid juba teise ärakasutamisest. ega sa nüüd süüdi ennast ei tunne, et sa teist muutustele suunata tahtsid? ju sa ei olnud rahul sellega, mis teil oli vs tahtsid midagi muud ka. kui sinu tehtu tulemusena teie suhtes midagi paranes, ehk sai tema ka sellest mingit tulu? kui ta sul teadvusel oli, siis ta pidi teadma, mis temaga tehekse ja mida talt tahetakse ning mingit teise „ärakasutamist“ ei ole olnud. ju ta oli selleks teadlikult valmis (vs suutsid sa tekitada temas huvi ja valmisoleku), muidu ta ei oleks midagi teinud sinuga.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-26 11:26
See viimane valik. Ehk siis sexuaalse orientatsiooni tahtlik muutmine. Seda ma tegelikult õigeks ei pea. Seetõttu ütesingi, et see oli tegu mille ülem ma tegelikult uhkust ei tunne. Nii ikka ei peaks tegema. Sest tegemist ei olnud tema algse huviga vaid minu väga salakavala suunamisega. Aga noh, mis tehtud see tehtud. Asju olematus ei muuda. Eks me ikka tee asju mis pole päris õiged. Lihtsalt see oli mulle õppetund, et igasugustel mängudel on piir.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-26 12:10
orientatsiooni? nüüd ma saan aru, miks sa seda ütlesid. mulle jäi mulje, et oli midagi muud, mida sa oleksid temaga teha tahtnud ja sellises suunamises (kui seda teha teadlikult) "süüdlasi" nagu ei olegi. teise orientatsiooni tahtlik "parandamine" on muidugi ..teine teema
˅ näita rohkem ˅
2010-07-26 13:12
Huvitav seda teemat lugeda...Kusjuures eile sain just pika loengu selle kohta, mida ma kõike endas muutma peaksin, et ükskord normaalseks saada ( lektori sõnade kohaselt ). Päris huvitav oli kuulata kusjuures aga ma pigem seisukohal, et inimese põhilised iseloomu jooned ei muutu. Mulle on jäänud mulje, et naised üritavad rohkem mehi oma nägemuse järgi voolida, kui vastupidi. Isiklikult ei tegele selliste inimestega, keda peaks kohe muutma või suunama.....see tüütu tegevus. Lihtsam kohe normaalne kaaslane leida
˅ näita rohkem ˅
2010-07-26 13:23
kui me kellegi valime siis selleks,et me leidsime temas midagi mitte selleks,et teda muuta.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-26 13:58
Risto! Antud juhul usun, naine oli toona kõigest 17 - aastane.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-26 13:59
marijaroos: Kui leitakse teineteist, siis on kumbki ju omas elemendis. Omas keskkonnas. Kui kooku kolitakse, siis see element muutub. Tuleb mingi "meie" ja siis hakkabki see muutumine/mutmine pihta. Keskkond muutub.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-27 00:05
alati on igasugune positiivne nõuanne,soovitus hea.kui asi liialt teise inimese muutmiseks läheb,tekivad lahkhelid ja ka suhe pikalt ei püsi
˅ näita rohkem ˅
1
2