Foorum
1
2
2010-07-23 15:22
Siis peab hakkama litsi tikutulega taga otsima??? Kuhu me sedasi küll jõuame?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 15:23
paratiisi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 15:27
Ei ei. Kui nõudlus väheneb siis toimub selles majandusharus hoopis n.ö paanikakriis. Hinnad lähevad alla kuni jõutakse punkti kus on reorganiseeruma. Paljud pakkujad kaovad turult. Jäävad siis n.ö need, kellele see veel kuidagi sobib ja need kes hakkavad oma teenuse/toote kvaliteeti tõstma. Edasi sõltub nõudlusturu arengust, kas toode muutub luxtooteks või on niÅ¡Å¡itoode, mille pakkujate arv on lihtsalt väiksem. Nõudluse kadumises kaob lõpuks ka toode/teenus.
On veel muide skeeme. Aga see pole siin majandusstund
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 15:32
Selge. Aga ma ei mäletagi kunas viimati litsimajas käisin 2003a vist
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 15:33
AA tuli meelde. 2006a ja Sarajevos.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 15:34
NSM sa tunned kahtlaselt hästi prostitutsiooniturgu Tahad sellest lähemalt rääkida Mina ise kutsuksin mehi ülesse turumanipulatsioonile. Kõik siinsed meeskodanikud võiks teha mõned libakontod ja siis odava hinna eest kuulutused ülesse panema. See tõmbaks reaalsete pakkujate hinnad alla ja me kõik oleksime või sees
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 17:31
Nu mis see prostitutsiooni turg muust turust erineb? Kõikidel turgudel on üks süsteem: nõudlus versus pakkumine. Kurgiletis, sexteenuste seas, ehituspoes jne. Nõudlus määrab hinna, kui tegemist pole monopoliga. Aga prostituudid meil monopoolses seisus pole. Seega, ära kiru kallist kaupa vaid neid kes seda selle hinna eest ostavad. Lõppude lõpuks on meil vabaturumajandus – tahad ostad, tahad ei osta.

Ma räägin Sõles saab 25 krooni eest juba midagi ja 200 eest saab kõike. Ei pea ihas hinda tingima
Kus ma seda tean. Nu, juhtumisi sõidab mõni inimene sellest kohast aegajalt mööda. Kord siis võttis nõuks huvi pärast hinnakirjaga tutvuda. Sealt ka need andmed
Millegi pärast on mul kuri kahtlus, et kui tasuta ei anta, siis peab inimesel endal midagi viga olema. Fakt on see, et tasuta lõunaid ei ole ja kui raha ei taheta, siis tahetakse rahuldustpakkuvat sexi. Kas seda suudavad kõik need kes siin kiruvad?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 17:33
ps. Seda Sõle kohta pole enam.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 17:35
On küll. Ma elan siin lähedal. Täitsa olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 17:36
Bussipeatust mõtlen. Eileöösel polnud kedagist.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 18:53
Kle, nad vist nüüd veidi hajutatumalt liiguvad. Väidetavalt pidid meie korrakaitsjad neid seal kollitamas käima. Samas mingi eelmine nädal kui ma mingi 2-3 ajal koju sõitsin, siis olid küll kaks tükki nokad õieli seal ühe auto aknast peaaegu sisse pugemas.
Kus neil ikka minna. Ma ei tea kui õige see on aga linnalegendid räägivad, et nad päeval seal Säästuka ees muruplatsil pidid sitsima.
Aga vaata parma. Rannahooaeg. Äkki olid kõik hõivatud juba. Hetkel siin pelgus ju liigub palju rahvast nii päeval kui öösel.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 21:25
Ma olen neid patrullinud ajaviiteks. Prr igatahes ostan endale 200 eegi eest lilli ja panen peegli ees pihku aga neid ka ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 21:35
Vähemalt on teada, et sul on 200 rooni olemas Ette vaatust. Mõni siin loeb ja hakkab seda omale ihkama Varsti tuleb kiri, et ära murra lillekesi, lilled tahavad elada. Anna 200 mulle, vaatame mis selle eest saab
Aga jah. Mingi klientur peab neil olema. Muidu neid poleks. Karm teema tegelikult.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 21:36
Üks tuttav narkomaan tutvustas neid ja hoiatas, et ära näpi neid, neil on aids ja muud suguhaigused. Nii, et njah
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 21:43
Karta on, et sealt saad kõik seni registreerimata haigused ja mida kõike veel. Aga mõtle vaid 200 krooni eest
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 22:05
Aga karta on , et 200 eest ei saa seni veel tundmata lille. Nii et ei suudagi valida nüüd. Haigus või lill.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 22:08
parma-lilli võid ka peale haigust saada kuid kas oma silmaga neid näed
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 22:46
parma, mina soovitan võtta lilled. Mina küll eelistaks kindlaid asju kahtlastele lubadustele. Võtad ikka kindla lille, tead mis saad. Põrsast kotis pole mõtet osta, kui sa sedagi ei tea kas ta seal kotis üldse on
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 22:47
Aga siis ma ei saa ju kunagi teada, kas see põrsas oli seal parem kui lilled?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 23:19
Seda küll. Aga ka sa pead kõik asjad järgi proovima? Kui sul suur huvi katsetada, siis kindlasti leiame sinu joks mõned uudistooted aga mis omakorda oluliselt turvalisemad on
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 23:30
Kas sa siis ei taha teada? Näiteks: Saad poest ühe vidina aga teises poes on sarnane vidin. Raha sul pole rohkem kui ühe vidina jaoks. Ostad selle ühe vidina ära aga kas ei hakka kripeldama, et äkki on see teine vidin ikka parem? Mul küll hakkab. Vahest on poes jube keeruline käija.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 23:39
Einoh, uudishimu puudumises mind tõesti süüdistada ei saa. Aga nii rumal olen küll, et viimset meest asjatult liigavara välja ei meelitaks. Enne tahaks ikka maailma piisavalt nuusutada ja maitsta kui see tont oma lehvivas mantlis ja selle imeliku vidinaga õla peal mind külastama tuleb. Selles olukorras suudan ma oma haiglast uudishimu kindlasti taltsutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 23:48
No selle mantliga mehe käimsi ei tea me kunagi. Kuigi tema olemasolu selle tegevuse juures, mida teha kavatsed, on aimatav. Siis kui selle koha ära tunned, siis ei pea seda asja teps mitte tegema.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 23:55
Nu kui nüüd minna sinna Sõle kaubatänavale tagasi, siis mina igatahes ei läheks katsetama. Ka siis mitte kui kõik räägis, et kui seal pole käind, pole õiget asja saanud. Mul üldse kombek mitte teisi kuulata ja oma nina järgi liikuda. Antud juhul nuustaks lillelõhna
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 23:57
Nii, et ma siis lähen ostanliiled ära ja peegli ette asjatama. Ja sina seisad kõrval ja nuusutad lilli.
Seega tänane perverssus olemas. Onaneerine peegli ees lilled käes ja NSM nuusutab neid õndsalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 00:02
Ei ole midagi olemas. Me pole lillede teemal veel kokku ju leppinud. Mis sa arvad, et nüüd iga tüügas millega sa lagedale ilmub kohe lill on või Ei nii lihtne see pole. Asjad peavad palju keerulisemad olema. Ise ütlesid. Vot nüüd vaevle.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 00:07
Mina ja valin mingid tüükad?!!
Kuidas see üldsegi võimalik on??
Vot nüüd vaevle ego suurustega.
Aga sa ei saagi seda teada, sest need tüükad võivad kellegile teisele meeldida ja mina saan ikka oma tegemised tehtud. Kuigi tegemiste üks osa on NSM olemasolu. Huvitav, kas siis on onaneerimisel teine tunne ka kui keegi teine neid lilli uusutab?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 00:14
On on. Usu mind. Väga suur vahe on kas mina või eesel. Mina kindlasti nii meelalt neid ei vaata ja ei hinda, et mitu lõuatäit ma neist saaks Ja siis sa kindlasti oled ostnud puntra oriohakaid. Ilusad õied aga julmad astlad. Vaene eesel saab haiget. Eh mehed, mehed. Kes siis lilli õite järgi ostab.
Kui sa lubad eeslikese rahule jätta, siis ma võin sulle teinekord saladuskatte alla öelda mis lilled head on
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 00:24
Lilled valib lillede valija, mitte kellele valitakse. Ilu on ju vaataja silmades. Ja ilma okastetea ei ole ükski roos.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 00:28
Ok. Ma rohkem ei komposteeri su aju
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 00:30
Jah pärast süüdistatakse, et läheb keeruliseks see teema.
Aga kui panna keeruline kuulutus, siis on oht, et keegi ei kirjutagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 00:37
Eh, tegelikult pole mitte mingit vahet mis sa kirjutad sinna kuulutusse. Eksperiment omal nahal läbi juba elatud. Mitte mingit muutust. Kirjade hulk oli küll päeval selline, et võttis silme ees kirjuks. Aga sisu peegeldas endiselt seda mis sea kupli all on. Pigem, et mida seal kahjuks 80% vähemalt pole.
Seega, kirjuta mida tahes, ei loe keegi su kuulutust.

OK. Paar väga lahedat tegelast ilmus ka välja. Seega, päris lootusetu ei ole kunagi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 00:38
Ma lugesin aga ei hakanud sind komposteerima.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 00:41
Ma tänan. Vähemalt üks mõistlik inimene kes ei kipu mu hinge kallale kohe
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 18:52
keerulise kuulutuse taga võib olla ka keeruline kuulutaja kes isegi ei tea mida ,keda tahab mis soovid on temal kuulutuse lugejale
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 19:30
Einoh. Vaata, kuulutusega on nii, et kellele see suunatud on see loeb sealt välja mis vaja. Kes ei taipa mõhkagi, need nagunii ei huvita. Inimesed suhtlevad teatud märkide keeles alateadlikult koguaeg. Küll see kes vaja su ära tunneb Ülejäänud massile kasutame kustuta kiri nupukest.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 20:07
ja paraku -kustuta kiri nupukest tuleb kasutada suht tihti :
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 22:07
giizu ka eksperimenteeris ja tuulutas veidi iha mehi, kord otsisin pesa kus saaks veidi aega veeta (aga midagi asjalikku ei pakutud ikkagi lõppkokkuvõttes), kyll siis pakkus omalt poolt, et kus aega veeta... (siin tuleb märkida, et tartu mehed on ERITI fantaasiavaeseimad vist yldse yle eesti)...
Nii et lõppkokkuvõttes ikkagi jääb olla osav jutulind ja lõbusalt aega veeta siinseski portaalis ja paljutki huumoriga võtta, ega midagi
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 06:46
oleneb muidugi ka kasutaja pildist, proovinud mitmeid erinevaid ja oh üllatust, siuke viks ja viisakas pilt saab rohkem kirju kui vabalt tundev, pikkade juustega pilt. nimetan seda pildiks sest ma arvan, et jään samaks olenemata välimusest.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 13:44
Arvan et suht vähe loetaxe siin ihas kuulutuste rupriiki... Olen olnud siin pidev kuulutaja et oma hobiga tegeleda.. aga vastuseid paar-kolm tükki ainult.. Kuigi kui suhtlen siin lihtsalt niisama inimestega, selgub et nad huvituvad väga mu hobist... Järelikult kuulutuste rupriiki eriti ei loeta, vähemalt naised küll mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-15 15:21
Nii igaljuhul on Aikon hakanud kuulutustega möllama Ei tea kas skoorib ka?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-15 16:08
kuda läeb , aikoni- skoorimine ,,ikka ootame
˅ näita rohkem ˅
2010-09-15 16:22
Lp. Keelesex!!!1 Rubriik...kirjutatakse "rubriik"...mitte "rupriik"
Akasala....minu kuulutustele on vastuseid....NULL
Las olla...ei põe ma
˅ näita rohkem ˅
2010-09-15 16:51
Tark ei torma...küll nad tulevad, küll nad tulevad
˅ näita rohkem ˅
2010-09-15 17:04
tulevad, tulevad kuid halb, et kõik korraga tahaks tulla??
˅ näita rohkem ˅
2010-09-15 17:19
Tuleb üks...tuleb ühelt poolt...tuleb kaks...tuleb kahelt poolt ja tuleb mitu...tuleb mitmelt poolt
˅ näita rohkem ˅
2010-09-15 17:28
Vaadake milline hulk kuulutuse laekub meestelt päevas ja kes naistest viitsibki neid nii väga vaadata ... parem naine paneb oma kuulutuse üles ja just sellise nagu tahab Ja näljased jooksevad tormi ...

Aga võib ka õnnestuda kui kuulutus teha sisukaks aga seal on ka absurdsus, mis meelde jääb ... nagu reklaamgi ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-15 17:59
On oskused...on kogemused......on soovid ja tahtmised
Head ööd
˅ näita rohkem ˅
2010-09-15 21:02
misasja, kell 9 ja juba magab
˅ näita rohkem ˅
2010-09-16 09:25
millisest kohast lõpeb mõistus .kahh yks loll näide.. ..
˅ näita rohkem ˅
1
2