Ma kaldun arvama, et kuulutuse sisu ei viitsi keegi lugeda. Kunagi sai ka kusagile kuulutus panna. Üsna põhjalik. Tulemuseks, pooled ei vastanud kuulutuses esitatud nõuetele. Suurem enamus küsis esimeses kirjas seda mis kuulutuses kirjas oli. Kui mu mälu mind ei peta, siis üks või kaks inimest ei küsinud, et miks kuulutuse panin. Ehk siis siit järeldus, sadadest vastanutest vaid kaks inimest luges kuulutust.
Aike, tõenäoliselt nii ongi, et igal pool on n.ö oma seltskond. Kuulutada on ju palju lihtsam kui vaadata läbi profiili, kirjutada kiri, mis silma ka jääb. Panen kuulutuse ja vaatan mis vesi kaldala uhub. Jutuka kohalt ma ei oska öelda. Kunagi vanadel hallidel aegadel ole isegi mingisse jutukasse sõbrantsi suure lunimise peale, et lahedad inimesed roninud. Aga see teema jäi mulle kuidagi võõraks.
Foorum mulle meeldib. Loed, mis rahvas kribib siin, vahel naerad, vahel muigad, vahel oled hämmingus. Tekib mõte kõige selle peale, kribid rahulikult oma jutujora kokku ja aamen selleks korraks