Foorum
2010-07-21 16:18
to coya, oskad siis nüüd ilma meheta last ise ka saada, irw...mehe seemet ikka läheb vaja ju - olgu või katseklaasi laps...
risto, mine sinna päevateema alla, kus jobud koos, siis ma ehk edaspidi ei kahtle Su mõistuses , muidu tuletan Sulle ühe vanasõna meelde....
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 16:33
lisett-ma arvan,et ta pidas silmas seda,et laps kasvab ilma isata.st et vallaslaps,nagu tookord nimetati
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 16:34
Kuskil kuulsin sellist definitsiooni
See on selline naisterahvas ,kes sinu mehega seksib erinevalt sinust endast kui sind kodus pole
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 16:45
lisett- kas vanasõna haakub teemaga :lisett,,, aga miks sa sealt ära tulid coya-lisett ei saa paraku sellest aru kaisukassike-sinuga suheldes püsime teemas
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 16:55
vanust peaks nagu piisavalt olema,et säärastest asjadest aru saada
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 17:06
coya-vanus veel ei määra aru saada kõigest ,mis paljudele tundub mõistetav võib üksikutele olla mõistmatu kahjuks peame seda tõdema
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 17:10
oh, jah, mul on kahju, et te end nii rumalateks siin teete, sest mina sain väga hästi aru, aga teie minu tögamisest küll kunagi aru ei saa, irw....
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 17:16
ega loll pole see,kes lollisti ütleb,vaid mõtleb
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 17:19
isa pole see, kes lapse sigitab vaid see, kes kasvatab..
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 17:24
see nagu uus teema juba
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 17:44
lisett-me püüame sind mõista
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 18:25
mind pole vaja mõista, ma pole mõistmist palunud,aga ridadevahelt võiks vahel lugeda küll.....
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 18:37
lisett- ..... kas lendlevaid mõtteid
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 19:34
Siin jooksis vahepeal huvitav teema läbi. See, et kui ikka oma mehe kõrvalt kedagi teist rahuldad või kellegi teise juures rahuldust otsid, siis oled lits.
Mul meenub üks vana lugu. Lugu siis elust enesest. Kunagi elas meie lähedal üks perekond. Mees oli joodikust kombainer ja kuulduste järgi tegeles ta täis peaga kodus sexiga. Tulemuseks oli sellel naise pidevalt sinikad siin ja seal. Mingi aeg liikusid jutud, et naisel on keegi armuke. Üks vanapoiss, kelle juures teda olla külas käimas nähtud.
Nõukaaegne ühiskond oli nagu ta oli. Kui nüüd seda teooriat litsindusest sinna taandada, siis ausalt öeldes mina ei suudaks ka kõige parema tahtmise juures seda naist litsiks nimetada.
Et siis ühiskond ei pruugi alati olla see kõige õigem alati. Ühiskonna tõekspidamine on ajale omane aga kindlasti mitte alati kõige õigem. Või ma eksin.
Ütleme nii, et minu maailmapilt on paljuski selliste olukordade tõttu palju muutunud. Mingil hetkel jõudsin mingile tasemele kus avastasin, et kõik mida me näeme ja meile pähe taotakse pole mingi ülem tõde vaid ajupesu kahjuks
Kui vanad ühiskonna püsisid teistsugustel alustel siis olemasolev ühiskonnakorraldus ei ole kindlasti ainuõige.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 20:13
Enamus naisi elab kasvõi mingi aeg oma mehe ülalpidamisel või vähemalt saab mehelt kingitusi ja muid hüvesid. Järelikult on kõik abielunaised prostituudid?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 20:19
järelikult iga naine lits - kes võõrale, kes omale ja halvustvalt litsiks sõimavad kadedad, kes üldse ei saa, irw...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 20:34
Lisett?Millest su nimi tuleneb
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 20:46
Kusjuures ma nõustun lisetti versiooniga
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 21:04
to punk: ma olen loova loomuga ja lihtsalt ilusad nimed tulevad pähe - mõned on ainulaadsed ja ainuksed - näiteks lumeelia, mida ma kasutan plays ja reidis.....lisett´i nime tuletades ma aga sellepeale ei tulnudki, et seda võidaks millegagi seostada
ärge nüüd mind jälle lapsikuks hakake sõimama, ma lihtsalt olen aval inimene ja mul pole midagi varjata....ma ei valeta ka - nii et pole millegagi vahele ka jääda.......
PS! minu ausameelsus ei tähenda aga seda, et ma KÕIKIDEST asjadest avalikult räägin.........
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 21:04
Kõikvõimas Google:

lits - juba vana ja levinud kõnekeele sõna. Sellest on üldistatud ilmselt teiste samatähenduslike sõnade li- algus. Praegu märgitakse selle sõnaga oma suhtumist mõne naise elukommetesse.

libu - kõlab kui etteheide ja solvang. Väljendab jällegi suhtumist: libu on ütleja arvates pahelisem ja rafineeritum kui lits.

linnuke - kergemeelne, litsipoolne.

lirva - suur ja rõve. Sõimusõna.

lind - tavaline töökas elukutseline lits.

hoor - noormeeste poolt meelsasti kasutatav sõna.

lita - võrdlus emase koeraga, väga madalstiilne.

lipakas - hüüdnimetus, hinnang, sõim noore tüdruku kohta.

prost - lind, tavaliselt migrant.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 21:05
Assa nugis
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 21:06
kumb eesnimi on
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 21:39
Kes või mis on lits? Nii vist algas teema?
Ma tean kes on lits. Vabanda aga ma ei tea mis on lits? Ehk võtad vaevaks rumalat harida.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 21:43
siin juba 9 lehekülge haritud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 21:44
vabandust, elutut litsi pole jah lahatud, irw
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 22:31
lisett-käes 9 lehekülg ja sina juba lahkad kas nüüd haritud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 22:58
NSM: Kui piisav arv inimesi arvab, et sa oled lits siis ei aita seal ei ussi ega püssirohi ega ka ühiskond. (loodan, et said näitest aru)
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 23:37
Tegelt on nii, et enamus meestele on lits see kes magab kõigiga peale tema
˅ näita rohkem ˅
2010-07-21 23:46
ja naistele see,kes magab nendega,kellega tema tahaks magada
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 00:27
just täpselt
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 01:20
venemaal üteldakes, et parem tütar lits ui poeg jefreitor.
Meieoludes siis ehk, et parem tütar prostituut kui poeg kapral.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 01:23
Tamsaare jälle ütles, et litse pidi Vargamäel olema ja need meesoost.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 02:00
parma. See vana tõde. Meite külas oli üks taat, kelle kohta kõik rääkisid, et ta olla rahvavaenlane ja riigireetur. Kõik uskusid ja hoidsid temast eemale. Need samad muide kes nüüd kolmevärvilise lipuga ringi tatsavad. Rahvas räägib alati seda mis talle hetkel kõige kasulikum ja kummardab seda tõde mis teda paremas valguses näitab.
Kes tunneb kõige paremini varga ära? Ikka teine varas Eks see litsitamine ole samamoodi. Eks lits tunneb teise litsi kohe ära
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 10:45
NSM-kah õige lähenemine
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 11:26
Kui vahele ei jää,siis ei varasta ja tõestamata vargaks sõimamise eest kaevatakse kohtusse.Aga seda mida lits tähendab,ei tea vist auväärt kohus ka täpselt
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 11:40
NSM - see, et sarnane teab sarnast, on ka muude nähtuste puhul paika pidanud. eks see litsitamine paras demagoogia ja teise tunnete peale mängimine ole - sina tead, et teine mingi lits ei ole, aga auditoorium seda ei tea ja kuni nende suhtumisi suunata saab, seni seda tehaksegi. mida tundlikum auditoorium, seda parem see on mäng puudulike teadmiste ja reaktsioonidega. st hämamine
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 12:44
jfjm, siin aitab omakohus. Ma tean kahe juhtumit, kus selle sõna valel aadressil kasutamise eest on kergemeelne lobasuu pärast haavu lakkunud. Üks neist oli üks noormees, kes ööklubis oma suud pruukis. Pärast pidi tükimat aega päevavalgust pelgama, et looduslik meik inimesi ei hirmutaks. Teine oli üks kade tibi. Mis temaga tehti, ma parem ei räägi. Ehk, siis hoolitseti, et ta oma kergemeelselt teisele antud nime ise väärikalt kanda saaks. Slaavlastel on karmid kohtunikud

Juuksur. Äkki mõni n.ö lits tunneb end üksikuna, siis nimetab kedagi veel selle nimega, et noh seltsis segasem Üksi ju jube kõle olla. Hea tunne, et keegi veel on sarnane
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 12:47
vastandid ka tõmbuvad
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 12:58
NSM- slaavlased on karmid kohtunikud küll,see teda tõde ei ole alati vaja eksida adressaadiga mille tagajärjed võivad anda valusaid tunde pikemaks ajaks mõtlematult öeldu -hilisem kahetsus ei muuda asja paremaks vaid pinged jäävad ikka püsima...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 13:17
Prostituut on lits. See kes palju mehi kargab, on lihtsalt suure isuga
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 13:19
NSM - et üksildaste ühinemine nagu nendel paraadidel? kes neid teiste plaane teab. ehk ongi puudus mingist tsunftist vms. teisteta seda teha ju ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 13:29
Nu eks selle äratundmisega see ete omasugune tunneb omasugust mulle tundub et igasugu kodutud ja alkoholi liigtarbijad ka kuidagi kenasti üksteisega hakkama saavad. ag lits on kindlasti sootu ja see ei kehti ainult seksi kohta. kuigi sealt see alguse saanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 13:55
Prostituut on lits. Palju mehi kargav naisterahvas on lihtsalt suure isuga
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 13:56
Lits see on see, kelle kohta ma seda sõna kasutan.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 13:58
No bljad, sidesõna mõnes keeles näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 14:02
parma-ja väga levinud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 15:53
parama, mis keelest see lits kül tulla võib? Mingi uus murrak Olen jah kohanud neid, kes mingit mulle üsna arusaamatut keelt räägivad. Ma aiman mida nad mõtlevad aga täpselt aru ei saa. Eks sealt ka mu küsimus alguse sai, et kes või mis asi see lits ikka on? Et noh kas ma just seda dialekti kasutama hakkan aga äkki vähemalt hakkan mõistma neid inimes paremini. Ma ju pidevalt räägin, et inimestega peab mõistev olema. Aga nu mida sa mõistad kui aru täpselt ei saa. Siis ei oska vastata ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 16:05
Peab uurima, kust see sõna üldse alguse sai. Mõni keelehuviline ehk oskaks vastata.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 16:14
Sõna lits tundub tulevat saksa keelest, muud põnevat infot ning arvamusi leiate sealt:

http://www.perekool.ee/index.php?id=43743&class=forum_schnell&action=view_post&post=6707824
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 16:57
Perekool Anna andeks Komytea, mitte midagi isikliku aga kuuldused selle netilehe vaimsest tervisest on ka minuni jõudnud. Minu teada sai alguse see leht sellest, et emad saaks oma laste muresid jagada aga kiirelt kasvas sellest kodus igavlevate, meeste järgi nuhkivate ja intriigitsevate naiste koduleht.
Kogu mu tutvusring kasutab üht väljendit, et kui keegi väga rumala küsimusega välja tuleb, siis öeldakse: Küsiks perekooli foorumist. Need kindlasti teavad.
Väidetavalt oli seal pool aastat olnud aktiivne teema, et kas tupekuulidega lennukisse saab.
See läks nüüd teemast välja. Lihtsalt seda linki nähes vallandus mul teatud emotsioon. Oh õudust.
˅ näita rohkem ˅