Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2024-05-04 22:41
@leedilea, omast arust leidsingi melomaani, kuid leidsin hoopis MELONI.... -- teine ju keksis oma teadmistega, aga proovile pannes ta kukkus läbi. test oli enamvähem sedasi et noh nagu sinu enda fonoteegist mida ise väidad et tead, panen plaadi peale ja küsin et nu mis see on?

(veest vastu selga on päris hea kasu kui olla saunas) ning noor mees mõjub nagu värske kaseviht -- ajab kere kuumaks.

seega edu riinale tõesti.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 22:44
ma üritaks nüüd kah solvuda. seda peab kohe õppima vist. ehk siis on lootus kõrvale jääda.

mitte et oleks, aga naljakas on lugeda seda kõike eelpool lealeedi ja riina kirjutatut.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 22:59
kuule kiisu, kas sa ütleks mulle et mis sorti kala on kellips?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 23:02
asi selles et kõik kassid armastavad kala ja on selles osas suuremad spetsialistid.

just hiljuti lugesin seda:
---------------------------------------------
jfjm
2024-05-04 19:48
Aga näiteks Kellipsi on Rahu kindlasti äravõrgutanud, aga nüüd pipardab
---------------------------------------------

ent vot ma pole kalamees ega kokk, ning ei tea mis kala on Kellips.

ma tean vaid lõhet et millega kasutatakse valge-rohelise-musta-sidruni piprasegu ning pikantset juustu.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 23:16
Minu kassid armastavad räime, roogitult😃
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 23:45
eks siin roogitavaid räimi esineb samuti.

Mu spetsialist läks delikatessi tooma.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 00:29
Leedilea
2024-05-04 22:38
Tegelikult on ju teema selles, er Riina1234 soovib püsivat suhet leida.

----------------------------------

Teema on 2 korda muutunud, kuid algas 14 aastat tagasi sellest et üks Puuma plaanis teetöölise äralohistamist ning jagas muljeid et mis siis toimus.

aga kas ta on hea tugev vastane kabes vähemalt? Siis oleks temaga hea mängida. See on hea pikaajalise suhte saladus. Ning siis muusikaline tund ehk.

vaja leida lõhe (mitte palgalõhe, see tolerastide lemmikroog), ning et oleks püsiv ja praadida (pannil)
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 01:11
rahu99 on liiga paks, pole kuskile lohistada.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 01:16
rahu99 kaalub rohkem kui käru ja capri kokku.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 01:24
pigem kutsub rahu99 teisi paksuks kuigi omaenda kehamassiga purustab vannitoas asuva kaalu
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 01:35
rahu99 suguse naise kehakaal kontrolli alt väljas
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 01:42
mis sa siin ikka haised sitt rahu99
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 01:43
mis sa ikka vusised omaette siin, viskad äkki kaane pealt ära sedasi nagu roostes kohviveski suvitajate filmis.

muidugi võiks rääkida pikemalt keha rasvast ja kaalust ning kaalumisest, sest sinusugustele naistele läheb see vägagi korda ju, mis sest et seda keha kaalu ei saa kaalumisega ainult korda saada.

selge see et naine selle juhttammi konto taga.
kumb see juhttamm siis oli ikkagi, kas käru, caprichosa või hoopis lunette, tema tütar? veider, ent samas kasutu see.

ent rasva teema pakub huvi ja selle kaalumine talle.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 01:45
mis sa siin ikka haised sitt rahu99
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 09:38
Inimesi on muidugi igasuguseid, aga väide, et naised on pigem rumalad ja kipuvad omasuguseid mehi leidma, ei vasta päris tõele. Loomulikult on olemas nn alamklass, kelle haridustase on vilets ning kes pigem omasuguseid leiavad, aga minul kõrgharitud mehena ei ole mingit probleemi olnud naiste tähelepanu saada. Ja naised mu elus on olnud kõik arukad, empaatiavõimelised, heatahtlikud inimesed.
Me tõmbame ligi omasuguseid. Kui ikka välja kiirgad sapisust ja arrogantsust, siis leiad ka samasuguseid. Kui oled madala enesehinnanguga, siis leiad neid, kes sind ära kasutavad. Jne.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 12:02
njah, ning mida sina just siin siis teed sel juhul siis? Kas kah anekdoote lugemas või teatud etapp elus nende naistega ammendas siis end lihtsalt?

eks madalama klassi "bimbod" saab selle järgi juba välja praakida et kui küsida et millised meesterahvad talle meeldivad -- ta kirjeldus otsitavast pole sugugi mitte "aus, hooliv, mõistev", vaid vastab kakleja tüübile -- seega selles osas lihtne, sest need jäävad kohe kõrvale.

Kuid ole nüüd, naisi haridus selles osas ei "riku", s.t. ei anna midagist juurde, ei erine eriti palju et kuidas nad on _per se_. Ent sellised keda kirjeldasid -- empaatiavõimeline, arukas, heatahtlik -- nende omadustega on siiski väga väike vähemus võrreldes koguhulgaga, ja neid omadusi pole kõike koos ühes naises. Või siis lisandub torksti omadus mis nullib.
Muidugi võiks vaadata ka lotovõitu -- preestrinnad kes abielus. Ka preestrinnad on sellised -- vaatab himukalt, mille hoiaku juures see valge kraetükk küljes on üleliigne. (ning kusjuures ma ei näinud välja nagu Jeesus). NIng ka ülikooli lõpetanud naised kel oleks nagu teadmisi, aga käitumine on elementaarkoolist -- teevad suht elementaarseid etiketi vigu, millest võinuks järeldada et daamidele pole lihtsalt seda omadust antud looduse poolt -- ka pärast teismelise iga edasi areneda.

Ning endiselt on vaid murdosa neid inimesi üldse kes oskavad kiiresti rehkendada peast (küsi 10 käest kasvõi seda -- kui palju on 0.1 * 10 -- ning mis sa arvad mitmelt sa korrektse vastuse saad?), et kuhu on jäänud siis algklassist pärit haridus?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 12:05
Mind huvitab siinne foorum, väljaspool seda ma ei suhtle. Mul on nii seksi kui suhete osas kõik hästi elus.

Aga jah, su tekste lugedes ma vaatan, et me elame ikka väga erinevates maailmades. Ma peaaegu et ei ole kohanud neid naisi, kellest räägid. Ja naised mu elus ei ole olnud mingid preestrinnad - nende seas on olnud igasuguseid eksperimenteerijaid ja nii olen ma proovinud peaaegu kõike, mida mees naisega koos olles proovida saaks. Seejuures ei ole keegi mult raha nõudnud ega mind petnud. Ka lahkumineku järel olen ma naistega hästi läbi saanud.
Asi ei ole ilmselt siiski reas lotovõitudes, vaid suhtumises. Kuidas koer külale, nii küla koerale.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 12:06
Kui palju on 0.1 × 10?
0.1×10=1
Vastus: 1
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 17:23
@robespierre, see vanasõna oli siiski "kuidas küla koerale, nõnda koer külale".

@Milfmilf37, ent küsi seda suuliselt ja sa üllatud et kui vähe neid õigeid vastuseid tuleb. Mul rekord oli meditsiini taustaga inimeseloomale selgitada 10 minutit ja lõpuks panin sendid-kroonid numbrite asemele, siis alles saadi koheselt aru.

Sama raske on inimestel aru saada et kumb on suurem, kas 3/5 või 2/3 kuivalt numbritega.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 18:24
Haukuv koer ei pidavat hammustama, aga see peab ikka puhta hull olema, kes seda väidet kontrollima hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 18:30
Hammustab ja haugub edasi.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-08 16:55
jfjm, m6istujutt m6istujutuks, aga teooria proovitud ja pealtnäha hullu tehtud minevikus. Üks kaukaaslane oli väga kuri haukuv naabruses olev koer, oma aias, kes jahtis möödakäijaid ning tegi "lendkoera harjutusi" autode suunas. Pealtnäha kena, aga hääl selline et kui lahti saab siis ära sööks. Iga kord ajas taga aias sees olles. Ning kord oli see haukuv ketikoer lahtine, aiast väljas pisut eemal. Too haukuv peni oli mu poole jooksmas ning napilt 15 meetri kaugusel. Mõtlesin et mis teha ("too hull tuleb ju ning hakkab säärde!" -- käis mõte peast läbi, ning meenusid juba varasemad tunduvalt hullemad naabrite krantside rünnakud kadunud vanaisale ja naabrinaisele (oli aeg kui koerad jooksid lahtiselt ringi)). Tuli idee -- panin jooksu, aga KOERA suunas! Koer miskipärast pani põgenema ja jooksis kodu suunas ja polnud tal mahti haukuda, vupsti üle aia oma aeda tagasi. Kuid oma aias oli taas kuri ja haukus taas.

samamoodi siin lehestus -- näen siin palju inimeseloomi kel on ara ketikoera mentaliteet.

Kass aga teab. Kass on targem loom kui inimeseloom.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8