Riina1234
2024-05-04 11:07
Aga mehed
Kõik räägite et meeldivad nn initsiatiivsed aktiivsed naised aga pärast räägite nad nad on pealetükkivad ja kui tegemist on minu vanusega siis suisa desperate
----------------------------
ära k6ike kah yle sama v6lli t6mba. eks meeldib meeldib, sest sedasi on praktilisem. mulle väga meeldis 21 aastasena see variant et minust ca 12..16 a vanem naine tuli end pakkuma. ei olnudki alguses mul sellist miskit plaani, olime niisama jutustanud ning isegi kui oli suhe ja vahemaa tõttu läks laiali, siis ikkagi kõik suhtlus oli üle 20 aasta...
@leedilea, naised räägivad palju aga vot tehke asjast juttu kui himu, ent siis on suu lukus miskipärast? 20 ja 50 aastase naise erinevus on et
20 aastane on veel laps ikkagi. Kuid ka siis kui olla 20 aastane noormees (s.t. pole vanusevahet) on vaja seda 6petada nagu oma last. . ning eks noored neiud ikkagi on närvipuntrad sest kuklas mõtlevad et ei tea keda rohkem himustavad, elukogemust pole ja tahetakse kõike proovida. noormehed on neile nagu TV-kanal, "kandidaadid" mida tarbida, ning enamikele küsimustele on vastus "ma ei tea" neiukestel. suhe on nendega vaid "ahviarmastus", ning -- nad on tujukad.
naistest 40.. 50 aastane (pigem juba 38) on aga juba päris huvitav -- need võtavad ise kontakti, pole vaidlust et kes-kellele-peab-helistama, too on puuma, neiukeste lastehaigus nimega TUJUKUS on juba läbi elatud ja maha jäetud, ning ta TEEB esimese sammu oma hormoonide tõttu, kuid ka siis on risk et see ongi ainus erinevus -- vanuse tulekuga lihtsalt aastaid juurde lisandunud -- aga kui on ta juba korra vastu seina jooksnud, siis on selle võrra end tasemaks võtnud ning ei ole põhjendamatult kõrget enesehinnangut enam ja saab eluolulistest asjadest rääkida.
Mõnel neist 40..50 aastasest naisest on vat et nagu 9 naise mõistus suhete teemade osas ( -- mis tuleks kasuks noormeestele tegelikult sellisega suheldes). igav ei hakka ja on ka palju praktilisi teadmisi, mistõttu igale küsimusele polegi vastus "ma ei tea".
Halvimal juhul muidugi on ka neid kes eluks ajaks jäänud 7 või 16 aastaseks. Ent ükskõik et kas saadi korvi või mitte, see pole maailmalõpp. Ning isegi kui hakati käima, siis ega seegi ei peata aega.
Ja siis tuleb elu oma argipäeva probleemidega, ning siis on näha et kes on kes, ning pseudoprobleemid jäävad kõrvale, ning lojaalsed inimesed jäävad teineteise juurde.