Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2010-08-07 23:02
peate leidma tegevuse,et end ära väsitaksite siis ka uni parem
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 08:06
Mul on praegu nii hullumeelselt kiire aeg, et õhtuks olen surmväsinud, kuid paraku see ei aita. Kui aknad kinni panna siis poleks niiväga kuulda aga see on ju praegu võimatu. Nii, et paratamatult kuulen seda kisa. Uskumatu on see, et olen nende kisast juba aru hakanud saama Hommikul kraaksatab üks, suht nõudlikul toonil (ju see neil mingi boss), a la tõuske nüüd üles. Talle vastatakse suht pahural toonil kooris vastu, sellised unised kraaksatused, a la ei viitsi. Siis uuesti see üks veel nõudlikumal toonil. Ja nii kestab see tükk aega. Siis lähevad kraaksatused järjest kõvemaks ja kädistamine energilisemaks ja lõpuks lendavad kõik kuhugile suure kisaga minema. Vihmastel ilmadel ma millegipärast neid ei kuule. Vähemalt nii hullumeelset kraaksumist pole kuulda (ehk ärkavad siis hiljem? )
See oli nüüd iha loodusenurk. Siin juba luulenurk ja keeleõpe ja maaharimise nipid olemas Andsin nüüd oma panuse
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 20:05
Äh täna näiteks käisin ühes ametiasutuses ja seal istus väga kena tütarlaps. Pidin tema käst midagi küsima aga vahtisin teda naelutatult suu ammuli ja ilmselt keel rippus ka suust välja. Korra olin kaotanud oma suurepärase ja oskusliku kõnevõime. Mudisin käes olevat kruvikeerajat ja püüdsin temakese sõnadest aru saada. Lihtsalt vahtisin ta võluvaid punaseid huuli ja seisin nagu töll. Ja asja parim külg oli see et till seisis koos minuga. Ei tea mis mulje talle jätsin, mingi töll seisab ja mudib kruvikat ja ise kõvatab. Või ei olnudki see kruvikeeraja mida ma mudisin?? Issver!
Igatahes lõppes see sellega et ma tulin sealt asutusest ära ja alles õues meenus miks ma sinna läksin Proovin homme uuesti.
Nii et teinekord ei olegi see külgelöömine midagi nii lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 20:52
Mis neiuke tegi? Tal oli kindlasti päris lõbus
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 21:24
parma- need raskused ületatavad vahel tagasihoidlikus võib hiljem osutuda plussiks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 21:28
parma, sa üllatad tõesti. Sinust on jäänud veidi teistsugune mulje. Aga noh. Juhtub ka paremates peredes.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 21:57
Mis naerate,teine oleks äärepealt süütusest ilma jäänud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 23:33
Vahel juhtub nii. Lihtsalt see neiu kuidagi sobis sinna kohta istuma ja tema olek ja riietus ja veel miski mis tegi mu sõnatuks. Homme hommiku lähen kaen perra, mis värk on.
Jfjm: Süütusest on asi niikaugel, et see oli selline amtenik, et ma oleks pidandu hoopis oma süütust tõestama pärast, kui ma oleks midagi teinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 23:50
parmalt tulebki võtta süütust vägisi
˅ näita rohkem ˅
2010-08-13 02:25
hmmm "parmalt tulebki võtta süütust vägisi".... on erandeid, aga loodaks, et parim annab parimale oma süütuse
˅ näita rohkem ˅
2010-08-13 03:01
p2ikesepai: kes Sa algatasid teema ja Su sõnastuses: "Väga Valiv Libu"- sooviks kohtuda Sinuga tänaval, Sa oled välja valinud oma "ohvriks":minu Ttunnen Su lähedust igal pool, astudes kunstikauplusesse märkan, et Sa vaatled seal "skulptuuri", sobitad seda mõttes oma ruumi, endaga... ja siis möödudes Sinust "pillad" oma käekoti, millest veereb välja vibraator: "Oih, see vist läks katki" - "Jah, see nüüd küll enam ei toimi, aga kui sobib, siis ma pakuks Sulle oma toimivat..."
˅ näita rohkem ˅
2010-08-13 07:11
Kunstipoe müüjatel on vähemalt lõbus. Ma tuleks vaataks hea meelega ka seda etendust
˅ näita rohkem ˅
2010-08-13 10:20
Ei vedanud jällegi. Neiu oli lahkunud tööpostilt ja mingi teine oli asemel. Aga küll am ta ülesse leian.
Mis? Ei mingit vägistamist. Ilusti tuleb küsida.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-13 15:58
to xmees: Kas sooviksid selle fantaasia läbi mängida?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 04:17
to p2ikesepai: Sina ju tekitasid selle fantaasia minus Olen Sinu päralt!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 04:25
Kus need filmitegijad on,siit saaks paar kena etüüdi
˅ näita rohkem ˅
2010-09-03 23:29
Kas kõik tahavad teada, mis lõpuks juhtus või jätan enda teada
˅ näita rohkem ˅
2010-09-03 23:48
ära jäta muidugi tahavad
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 01:59
Räägi, räägi... selline tunne... nagu lapsed kogunevad kõik kahe kõrvaga ühe suu äärde muinasjuttu kuulama. Sa ei saa ju meid ometi ilma jätta?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 09:28
nu sellest võib arvata, et juhtus see, mida tahtsid või läks veel paremini.
muidugi, päikesepai, toida näljaseid ära ole isekas. ära jäta midagi enda teada
˅ näita rohkem ˅
2010-09-06 13:28
Aega läks aga lõpuks ikka sain, mis tahtsin Päris nii ei olnud nagu Parma ütles, et naised muudkui löövad nipsu ja saavad...aga järjekindlus viis sihile, kuigi ma vahepeal olin käega löömas
˅ näita rohkem ˅
2010-09-06 13:34
ja nii - ,,need - tähed - synnivad..kaheinimese vahel ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-06 13:38
pai sa ikka selle sama teetöölise said siis?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-06 16:14
Ikka, Parma
˅ näita rohkem ˅
2010-09-06 16:23
Türgelpengel olid sellel tegelasel alles pikad juhtmed.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-06 16:33
aga mida see "sain, mis tahtsin" tähendas nüüd.. seda, et et naine võttis lõpuks mehe ära ja mitte vastupidi?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 08:39
Üldjuhul ei ole naisel vaja teha muud kui mehele naeratada. Poolte meeste tähelepanu on kohe tõmmatud, aga seda eeldusel, et naine on ilus.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 16:26
Meie ühiskonnas see ei ole Ok et naine esimesena üritab lähenema
Mõned naised teevad ennast abituks lootuses et küll see tugev mees tõttab appi
Aga risk on see et jäädki ootama
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 17:37
No ei tea, see ühiskond jäi vast 30 aasta taha.
Mis saab juhtuda, kui naine astub esimese sammu? Võib juhtuda, et mees ei astu vastu ja vast parem ongi Võib aga juhtuda, et mees on samuti huvitatud, lihtsalt veits rahuliku taibuga.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 18:44
Kook on hea mõte
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 19:04
Creampie näiteks?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 19:05
senini ma ei tea mitte ainsamatki meest kellele ei meeldiks initsiatiivikad naised. See pigem vaid riinasuguste endi ettekääne vaid et olla laisk, küll aga teatud eksemplari himustamisel võtab ka riina jalad kõhu alt välja ja teeb esimese sammu meeste suunas.
(muide, sõna OK on junkistanist ning militaartähendusega hoopis alguses, mis EI ole samuti meie endi sõna.)

Leedilea
2024-05-02 17:37
No ei tea, see ühiskond jäi vast 30 aasta taha.

-------------------------------------------

jepp, sest naised tahtsid feminismi, ning kõik on vahule klopitud et isegi ukse avamise eest võib saada ahistamise süüdistuse. ei ole ka ei mehi ega naisi enam, seega segamini kõik.

""Mis saab juhtuda, kui naine astub esimese sammu? Võib juhtuda, et mees ei astu vastu ja vast parem ongi Võib aga juhtuda, et mees on samuti huvitatud, lihtsalt veits rahuliku taibuga.""

mitte midagi ei juhtu, kui vastu ei torma. Kannatlik tuleb naisel olla ja teha üks samm veel, sest esimese sellise sammu peale mis naine tegi jääb kahtlus et naine tegi nalja omast arust lihtsalt, sest ega otsekohesus selles osas pole just neil kombeks. 2..3 neljanda sammu jäerl alles tuleb hakata mõtlema et kas naine on siiras.

Selles osas kõik on ju sama, mitu korda mehed on pidanud üritama?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 23:13
Aga mehed on magavad paksud ja laisad kassid kes magavad lahtise suuga lootes et küll üks rumal hiir ise suhu jookseb
Jah ,võib juhtuda et rumala hiire suhtes see läheb läbi
Aga kui ma olen kass , kes otsib endale paarilise ?
Sorry , uimased kassid mind tõesti ei huvita
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 23:30
otsusta juba kumb sa oled või tahad olla, kas hiir või kass. Kas sa üldse armastad kasse? Või loomi üldse?

mõistujutuna arusaadav, aga tegelikult vaja siiski ka et perenaine oleks usin köögikata vajadusel, ning olema ka voodis, aga kui tõrgub siis noh mis teha? tuleb asendaja leida? 2-3 naist majapidamises puudujääva osa täitmiseks siis? Sest see on ainus variant et tüli ei tekiks, sest üks leiab et ei taha köögis tegutseda, teine leiab et fui ei miskit voodis olemist, kolmandal on lihtsalt pea tühi, ning kardab abstraktsemat vestlust, ning S ja Z tähte tähestikus.

riina, aega pole selliste pseudotegevuste jaoks nagu suhte otsimine (mis nagunii kaob iseenesest naise algatusel), kui on elamises nagunii palju tööd teha, ning see nn. kassi-hiire mäng on mõttetu, seda nii või teisiti, sest.
1. Naised kes korterites elavad, neil muidugist kõõlutada arvuti taga aega küll ja küll, nad vaid raiskavad enda ja teiste aega, ning seega nende jaoks pole mõtet seda tähelepanu jagada meestel, Nendega saab olema kõik vaid tehing, vorst vorsti vastu, ning järjekorras järgmine.
2. Naised kes aga tahavad koos elada, nendega polegi mingit pikka sissejuhatust, ning jälle jääb see pseudovärk ära, ning veel parem kui nood ise võtavad esimese sammu nõuks teha. Siis jäävad igasugused kes-kellele-helistama-peab jutud ära, ning pole kombeks sendi pooleks saagimist.

aga ... neid ega tegelikult on väike vähemus kes üldse tahavad koos elada, ning on huvitatud suhte toimimisest ja süvenemisest.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 23:36
Selleks et olla suhtes ei pea ninapidikoos 24/7 olema
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 23:43
seda küll, sest sedasi ei saaks mitte midagist tehtud ju.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 09:28
Minu isiklik kogemus ütleb, et kui n-ö oma naine (st keegi, kellega juba vähemalt mõned korrad koos oldud) seksida ei taha, siis peab mees tõsiselt peeglisse vaatama. Mehepoolse õige käitumise korral tahab naine alati seksida. Naine on nagu pill - kui mängida ei oska, siis ei ole selles pill süüdi.
Kodutööde ja rahade jaotus on aga paari siseasi ja kokkuleppe küsimus. Mõnele meeldib traditsiooniline, kus mees teenib raha ja naine hoolitseb kodu-laste eest. Teisele meeldib võrdõiguslik, kus mõlemad hoolitsevad nii raha kui kodu eest võrdselt. Ja ilmselt on vahepealseid variante.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 11:12
Mina leian, et igasugune suhe on koostöö ja pooldan ka suhte alustamisel võrdsuse printsiipi, kuigi lõppkokkuvõttes on see inimeste oma asi, kuidas nad asjad kokku lepivad. Just - KOKKULEPE - naised, pange see sõna kõrva taha! Päriselt ka mehed ei oska mõtteid lugeda!
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 11:07
Aga mehed
Kõik räägite et meeldivad nn initsiatiivsed aktiivsed naised aga pärast räägite nad nad on pealetükkivad ja kui tegemist on minu vanusega siis suisa desperate
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 15:01
Keskeas ongi suhete loomine raskem. Suur vahe on, kas põlvele istub 20-aastane või 50- aastane. Osale meestest teeb heameelt, et üldse keegi istub ja sealt need tagarääkimised stiilis "meeleheitel" tulevadki. Oli klatšimutt. Selge. Hea, et lahti said.
Hakates esimest sammu tegema, tuleb ära tunda, et teisel poolel ka huvi on. Mees on samuti lihtsalt inimene oma ebakindluse ja hirmudega. Temagi võib naisterahva huvi rünnakuna tunda.
Keskealisel inimesel on küllalt elukogemusi, et teist inimest tajuda. Tunned, et mees on huvitatud, aga lähemale ei astu, järelikult on kas suhtes või lihtsalt ei julge. Jääb vaid astuda see üks samm ja väljaselgitada.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 16:17
Magavale kassile jookseb hiir suhu küll, vahest isegi mitu. Tähtis on vaid, et kass korralikult norskaks, muidu hiired ei leia seda suud üles.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 17:13
Jah kui oled see mees kellele meeldivad ajuvaba hiired siis head isu
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 19:24
Riina1234
2024-05-04 11:07
Aga mehed
Kõik räägite et meeldivad nn initsiatiivsed aktiivsed naised aga pärast räägite nad nad on pealetükkivad ja kui tegemist on minu vanusega siis suisa desperate
----------------------------

ära k6ike kah yle sama v6lli t6mba. eks meeldib meeldib, sest sedasi on praktilisem. mulle väga meeldis 21 aastasena see variant et minust ca 12..16 a vanem naine tuli end pakkuma. ei olnudki alguses mul sellist miskit plaani, olime niisama jutustanud ning isegi kui oli suhe ja vahemaa tõttu läks laiali, siis ikkagi kõik suhtlus oli üle 20 aasta...

@leedilea, naised räägivad palju aga vot tehke asjast juttu kui himu, ent siis on suu lukus miskipärast? 20 ja 50 aastase naise erinevus on et
20 aastane on veel laps ikkagi. Kuid ka siis kui olla 20 aastane noormees (s.t. pole vanusevahet) on vaja seda 6petada nagu oma last. . ning eks noored neiud ikkagi on närvipuntrad sest kuklas mõtlevad et ei tea keda rohkem himustavad, elukogemust pole ja tahetakse kõike proovida. noormehed on neile nagu TV-kanal, "kandidaadid" mida tarbida, ning enamikele küsimustele on vastus "ma ei tea" neiukestel. suhe on nendega vaid "ahviarmastus", ning -- nad on tujukad.

naistest 40.. 50 aastane (pigem juba 38) on aga juba päris huvitav -- need võtavad ise kontakti, pole vaidlust et kes-kellele-peab-helistama, too on puuma, neiukeste lastehaigus nimega TUJUKUS on juba läbi elatud ja maha jäetud, ning ta TEEB esimese sammu oma hormoonide tõttu, kuid ka siis on risk et see ongi ainus erinevus -- vanuse tulekuga lihtsalt aastaid juurde lisandunud -- aga kui on ta juba korra vastu seina jooksnud, siis on selle võrra end tasemaks võtnud ning ei ole põhjendamatult kõrget enesehinnangut enam ja saab eluolulistest asjadest rääkida.
Mõnel neist 40..50 aastasest naisest on vat et nagu 9 naise mõistus suhete teemade osas ( -- mis tuleks kasuks noormeestele tegelikult sellisega suheldes). igav ei hakka ja on ka palju praktilisi teadmisi, mistõttu igale küsimusele polegi vastus "ma ei tea".

Halvimal juhul muidugi on ka neid kes eluks ajaks jäänud 7 või 16 aastaseks. Ent ükskõik et kas saadi korvi või mitte, see pole maailmalõpp. Ning isegi kui hakati käima, siis ega seegi ei peata aega. Ja siis tuleb elu oma argipäeva probleemidega, ning siis on näha et kes on kes, ning pseudoprobleemid jäävad kõrvale, ning lojaalsed inimesed jäävad teineteise juurde.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 19:27
leedilea kirjutas:
""Hakates esimest sammu tegema, tuleb ära tunda, et teisel poolel ka huvi on. Mees on samuti lihtsalt inimene oma ebakindluse ja hirmudega. ""

@leedilea:
naiste flirdisignaalid meeste peal ei toimi. Enamasti ei saada arugi kui ei tehta tõsisemat juttu otse välja öeldes.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 19:32
Riina, selle ajuvabaduse suhtes olen risti vastupidisel arvamusel. Järgiproovitud.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 19:36
jfjm, ning huvitav et "ajuvaba" variant tegelikult ongi see mis naiste peal töötab!!
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 19:50
Et lollakad lähevad rohkem peale? Nunuh
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 21:43
Jah , siin on mehi kes tahaksid kõikidel naistel aju välja opereerida
Naine peaks olema selline nn madal klass , selline pooletoobine mille taustal on igal debiilikul on hea ennast tunda . Ei ole vaja pingutada et tasemel olla , ongi nii poisid ?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 22:25
@leedilea, @riina1234567890

ega teil kummalgi loogikat pole just antud.

pigem on sedasi et naistele lähevad just pigem rumalad ja madalalaubalised peale ja enamasti virguvad "kõrtsikakluse" peale, mitte sügavamate, intelligentsust vajavate tegevuste osas.

Ning samas, kuidas seletate aga seda et senini ma ei tea ühtki naist kes oleks tundnud miskit sügavamat huvi muusikakogu osas? Enamikel on naistest muusika kuulamise harjumus vaid teismelise eas laulusõnade kirjutamisega olnud ja peale seda need helikandjad on kogunud tolmu ja ära unustatud kui on juba 20 aastaseks saadud.
Või et ka ainult muusika järgi eristaks artiste? (tean senini vaid ühte kes esimesest sekundist tunneks ära), olgugi et väidavad et on suured muusikasõbrad nad kukuvad katsetel läbi... või siis on lihtsalt huvipuudus. Süvenematus on trend.

Üks just väitis et teab kõiki MIke Oldfieldi teoseid, ja Jean Michel Jarret, kuid mõtlesin et teen nalja ja panen ta proovile -- ta ei teinud neil vahetki mitte.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 22:38
No aga siis otsigi melomaani.

Tegelikult on ju teema selles, er Riina1234 soovib püsivat suhet leida. Teie vehklete vanasõnadega, millest on kasu nagu veest vastu selga.

Tahtsin vaid Riina 1234le öelda, et tõsta need solvujad ja solvajad kõrvale ning mine edasi. Kui on soov enda kõrvale mees leida, siis küllap leiad. Inimesed ei tea sageli, mida nad otsivad või õigemini keda nad otsivad. Sina oled selgelt väljendanud, et püsivat kaaslast ja nii hoiagi.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8