Foorum
1
...
4
5
6
...
8
2010-07-24 14:12
Mina millegipärast olen ka kindel, et ta ilmub kunagi veel välja.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:17
To apelsin: Loomulikult on see tõenäoline aga ta ei paistnud õnneliku inimesena. Ta oli selline nukker ja vaevatud. Ma vaatasin pilte, mis ma temast tegin. Kõigil on ta kulm kortsus. Ma nägin teda väga vähe naermas....aga see oli väga armas Küll on ikka hea armunud olla
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:19
võibolla mehel pere, väike laps, magama ööd.
siis tuleb mingi päikesepai kes ainult mängiks ühe lapse jälle isatuks
tegelikult hästi nõme
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:23
To uman: oi-oi-oi, ma ei taha teda endale. Mäng on alati kahepoolne, kui teine ei mängi siis ei toimugi midagi. Kedagi ei saa vägisi võtta. Ära unusta, et tegemist on ikkagi täiskasvanud inimestega, kes ise vastutavad oma elu/suhete eest
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:24
Vbl talle lihtsalt see töö ei meeldi ja sellepärast õnnetu! Ma ei tea ühtegi meest, kes tahaks olla teetööline! Kõik tahavad ikka direktoriteks!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:27
nõmedaks teebki kui sa ei taha endale, mängid ja viskad minema.
minuarust selline hõlmaalla pugemine ei sobi täiskasvanud inimesele.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:31
Teetöölised on palju atraktiivsemad, kui direktorid Mulle siin paar meest on kirjutanud, et miks ma teetöölist tahan, võtku parem nemad, nad on firmajuhid.

To uman: ma olengi väga nõme inimene. Muudkui võtan mehi ja viskan minema siis mehed kõik nutavad pärast ja on hingelt traumeeritud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:39
Töömees mõtleb, kuidas saaks õhtul koikusse ja puhata. Tema jaoks on autoga mööda sõitev naine emand, kes on kõrgemast soost ja teda ainult tahab ära kasuatada. Kohustustevaba seksi võib pakkuda loodrile, kellel muud parasjagu teha ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:43
Jesver küll. Eraldage inimesed nauding must maailmast. Kui inimese vaimsus on erutus nn teetöölisega, siis see ongi mäng fantaasias. Sex on täiuslik mäng fantaasiate, tajude piirmaal.
See mäng kestab kuni kulmineerub. See kui keegi peab midagi nõmedaks, siis pole see enam mäng tema jaoks. Temal on teistsugused vajadused. Mis nüüd ei tähenda, et tema ainuõige on. Ei ole. Kõik on indiviidid!!! Iga ühe jaoks on rahuldus individuaalne. Trampida maha teiste ainulaadsust, vot see on tõesti nõme.
Tubli p2ikesepai. Sa tead mis sind erutab, sa lähed selle mänguga kaasa. See ongi põhiline. Tähtis on nauding lõppude lõpuks. Kui naudingut pole on tuim nühkimine. Mida see väärt on?

Inimesed, õppige ükskord austama teiste inimeste individuaalsust. Kas on nii pagana raske minna mööda ilma sarkastilisi märkuseid tegemata asjadest millega sinu vaimsus kokku ei jookse? Vahel meenutavad paljud inimesed mu lapsepõlve naabrimutti, kes alati teadis mis on õige. Temal oli üks ainus tõde, see mida tema asjadest arvas. Kui temale ei meeldinud roheline värv, siis olid kõik inimesed, kes rohelisi riideid või roheliseks kodu disainisid labased ja lollid.
Jube mürgised on osad inimesed. Huvitav kas see lõputu vihkamine neid endeid ei neela ükskord alla?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:46
mis sa, NSM, arvad, miks nii paljud surevad vähki?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:52
See lihtsalt reaalsus. Töömees unistab vaiksest ja rahulikust elust, püsivast suhtest ja kindlustundest või ei unista ta millestki, sest kui ta teeb rasket tööd ja naine selle raskelt saadu ära võtab, siis ta eelistab pigem äkki üksi olla. Siin kaks varianti, kergemeelsed suhted vist selliseid mehi ei huvita, neil niigi elu raske. Töömehed on tõsised mehed. Sellel mehel äkki kurvad kogemused naistega, naisi ju huvitab raha ja mees siis rügab ja rügab ja kibestub sellest, et ta on mingi rahamasin ainult.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:53
uman avaldas ainult oma arvamuse...kas arvamused peavad olema alati ühesed? ka mina leian, et on inetu ühele mehele järele joosta ja siis oma ebaõnnestumisest veel kelkida... ma ei saa aru, mis uhkuseasi see on - eneseuhkusest ma parem ei räägigi......
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:53
ossa kui täpselt mõni ikka teab millest teine mõtleb ja unistab
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:56
Kusjuures, see naabrinaine on vähki otsast lõpuni täis. Tema elu suurim traagika aga see, et lapsed kes küll elavad siin meie väiksel maalapikesele nimega Eestimaa käivad tal heal juhul kord aastas sünnipäevaks õnne soovimas. hetkel on ta suures plaanis naabrite hoole all. Selle sama naabri hoole all, keda ta aastai litsiks sõimas, sest see julges oma joodikust vägivaldsest isasest loomast lahutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:59
Kaastunne sellele vähki põdevale naisele, kellest keegi ei hooli.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:00
NSM - kes nüüd õel on?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:05
minus siuke küll kastunnet ei ärata, ma elan kaasa sellele naabrile, kellest vanamutt nüüd sõltuv on ja kes nüüd saab iga päev talle nina peale visata kui õl ta enne oli, et ta lisaks vähile ennast võimalikult sitasti tunneks kuni oma armetu surmani, pärast mida tuleb afterparty põrgus. õela õnn ei õitse, aamen : P
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:06
minus siuke küll kastunnet ei ärata, ma elan kaasa sellele naabrile, kellest vanamutt nüüd sõltuv on ja kes nüüd saab iga päev talle nina peale visata kui õl ta enne oli, et ta lisaks vähile ennast võimalikult sitasti tunneks kuni oma armetu surmani, pärast mida tuleb afterparty põrgus. õela õnn ei õitse, aamen : P
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:09
Minu maailmavaade ei ütle, et mehele on inetu järgi joosta, vähemalt ma sellist asja ei tea, iseasi, et kui hästi selline asi toimib. Kuid mehed on öelnud, et siin pole vahet, kes suhet esimesena alustab.
Inetu on ehk see, kui keegi siin saidil on ja siis räägib nii nagu ta siin saidil ei oleks, kuigi selle suund on ju avalik ja näha, sait on ikkagi IHA. Kellegi õnnetust ma maha ei tee ega parasta ega süüdista, peamine ei ole see, mida teha, vaid peamine on see, et seda teha ilusti. Kuigi jah, litsakas käitumine mulle ei meeldi, aga kõik mis ilus ja hea, selle poolt olen, siin see tüdruk ajas küll asja diskreetselt, vähemalt kõrvalt vaadates. Ise ma pooldan siiski püsivaid asju.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:12
lisett. Kas ma olen õel? Ma lihtsalt nendin elu traagikat. Ei ole alati meie tõde on ülim tõde ja lõputu sallimatus lõppeb ikka meile endile kurjalt. Pigem on seda kõrvalt kurb vaadata ja sellist saatust ei soovi mina kellelegi. Hoolimata sellet, et see inimene on elus paljudele nimestele ma sõnadega kõvast haiget teinud.
Ja kui ma vägivaldset joodikut, kes kodus oma naist purjuspäi peksab ja vägistab ei suuda meheks kuidagi nimetada, siis see pole enam õelus. Lihtsalt ma ei taha mehi solvata sellega, et ma ta nendega ühte patta panen.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:13
ju ta ikka nii halb ei olnud, kui teda nüüd aidatakse - meie ju ei tea tagamaid - see mis külarahvas räägib, on jama ja alati ülepaisutatud...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:16
See vähki põdev naine on väga õnnetu, väga kahju on kuulata, et keegi ei hooli peale naabri.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:17
To Arm3: äkki sul on tuline õigus selle "rikka emandaga", ma pole üldse nii mõelnud. Ma ise pole kunagi lihtsat töömeest endast vähem väärtuslikumaks pidanud. Vastupidi mulle väga meeldivad mehed, kes kätega tööd teevad. Aga ma tõesti olen hästi toimetulev. Ma tean, et mu venelasest eks-meessõbrale tekitas see ka meelehärmi, sest vene mehed on nii uhked ja tahavad naisest üle olla. Kõige vähem huvitab mind mehe raha.

To Lisett: põrutasin mitu päeva mehe järgi joosta mööda tänavat edasi-tagasi, nüüd lihased haiged ja jalad rakkus ja eneseuhkuse unustasin koju puhvetkapile
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:19
mehele järgijooksmisel või siis oma tunnete väljendamisel on suur vahe, aga olgu - mis minu mure - ka lihtsalt avaldasin oma arvamuse....
Nsm, aimasin õelust parastamisest....
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:19
p2ikesepai, mõtle kui paljudest meestest sa niimoodi lihtsalt mööda kihutad!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:29
To Apelsin: seda ma hakkasin alles hiljem mõtlema....ja tegelt traktori järgi on jube jama ikka joosta, tolm...kuum...sõidab kiirelt...midagi ei märka enda ümber
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:32
Einoh, mehele tulebki järgi joosta aga nii, et ta aru ei saa Mulle lihtsalt istuvad seda tüüpi mehed, kes tahavad ise tunda end jahimeestena ja avalik kaelariputamine tõrjub nad hoopis eemale. Seal peabki nutikas olema, välja ilmuma õigel ajal ja jälle kaduma õigel ajal. Nagu kass mängid hiirega kuni aeg piisavalt küps. Siis napsad hiire ära ja talle jääb igavene teadmine, et ta nägi kurja vaeva sind lõpuks kätte sai. See ju ka omamoodi eelmäng. Ma tavatsen sellistel puhkudel öelda, et mäng on alanud
Ma tegelikult saan p2ikesepai sellest mängumõnust täitsa aru. See ongi huvitav. Pinged nagu lained, kord tekivad, kord langeva. Vahepeal tundub, et kõik jahtub maha ja ei vii kusagile. Tekib kerge nukrus ja siis äkki sähvatab valguskiir ja taas laine tõuseb. Mnjaaa ..
Seega, isegi siis kui mees arvab, et tema juhib mängu, ei tohi käed rüppes istuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 15:34
Oi NSM, nüüd panid minu mõtted nii kenasti sõnadesse
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 21:54
NSM seda mägnu aitavad kaasateha prostituudid. Ega siis mees ka ei viitsi kõikseaeg jahimees olla. Sellel ajal kui sina ära kaod käib mees prostituudi juures ja mängib rahus edasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 22:06
parma-ka prostituut peab leiva lauale saama
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 22:21
Või siis on mitu naist, kes kõik mänivad ja siis ajad need tõusud ja mõõnad kõik sünkrooni ilusti ja voilaa mägn missugune. Kuigi siis on jah pidevalt raud tules. Seksimiseks polegi aega! Või siiski sünkroonid need naised kõik ilusti resonantsi ja leiad ka endale sekimiseks aega.
Kes siis mängu juht on?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 22:34
Eh teid. See kus ta vahepeal käib ei mängi mingit rolli. Minu pärast võib ta ka Marsil tulnukaid külastada. Asja point on sootuk muudes asjades.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 22:38
Point on tabatud, ma lihtsalt rääkisin, et kuidas selline mäng on võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 09:47
See on tõesti, et oma olemuselt on kõik mehed kütid.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 11:25
To Desiree: Ei ole see kaugeltki nii. 2 mu head sõpra (mehed siis) on just sellised, kes ootavad naise algatust ja neile ei paku naiste jahtimine mingit pinget. Mõlemad on väga atraktiivsed ja visuaalselt seksikad mehed. Just seda tüüpi mehed, kellele meeldib, et naine juurde astub ja ütleb: "Kepi mind!".
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 11:41
On ka palju neid mehi, kes ise ei julge iial kellelegi ligi astuda. Ootavad, et naised avangu teeksid. Loomult tagasihoidlikumad. Võib ju olla, et sisimas nad jahiks küll aga ju hirm eitavat vastust saada hoiab nad vaos. Siis kasutavad seda inimese loomupärast kaitsereaktsiooni. Ma pole seda tüüpi inimene.
Tean ka ühte sellist, nagu p2ikesepai kirjeldab. See on vapse hea tüüp. Tema enesehinnang on +100 ja suhtumine, et mitte ühegi maailma naise pärast tema end ise liigutama ei hakka. Tibid siblivad tal ümber nagu kärbsed ja siis ta naudibki pigem seda, et teda kõik tahavad hirmsalt.
Tegelikult just sellist tüüpide püüdmine ongi eriti põnev tegevus. Ainult, et millegi pärast peale seda kui lõpuks on suur töö ja vaev nähtud kaob huvi ta vastu. Ma olen mõelnud, et millest see tuleb. Vist sellest, et tegelikult inimesena see inimene mind ei huvita ega ka köida. Või, et on juba nii palju vaeva nähtud, et eesmärk ammu ununenud ja esialgne magnet väsinud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 13:33
Mina näit. nii oma exi ära sebisingi. Olin ise algataja, nägin et on teine vähe häbelik või nii Hiljem kui juba suhtlus käis, tunnistas et tema ise poleks esimest sammu astunud, ma olin tundunud uhkena Njah, mida iganes
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 14:08
Jahh ei eitagi. Ka mina sain oma mehe nii, et olin ise aktiivne pool. Mind köitis tema pisut eksootilisem välimus (tõmmu ja tihe paaripäevane habe). Asusingi "rünnakule" ja saavutasin mis tahtsin aga teatud piirini. Tekitasin temas huvi mind küttima hakata aga esimese sammu tegin tõesti ise.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 14:13
no aga kui sul on välimust ja värki, milleks siis ise jahtida. magavale hiirele jookseb hiir ise suhu
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 14:20
Ei pruugi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 14:23
oled mingi koit toome, vaata kui palju naisi külge ajaks, ei pea ise midagi tegema
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 14:24
ehh, see on kuulsuse võlu ja valu
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 14:35
Koit Toome parimad päevad ammu möödas
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 14:37
ega peagi ju igale naisele saadaval olema
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 14:47
Loomulikult
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 15:10
Isiklikult mind jätab Koit Toome küll täiesti ükskõikseks. Ta pole mees minu maitsele ja ma ei vaevuks isegi flirtima temaga. Mulle pole kunagi sellised libedad ilueedid muljet avaldanud. Rahu, see kõigest minu arvamus. Aga ka kuulsad ja rikkad ei saa kõiki naisi keda tahaksid ja ammugi ei taha nemad kõiki neid austajatehordis.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 15:17
Kuulsuste puhul on rohkem see staatus mis meelitab, mitte inimene kahjuks. Toome ei kahjuks ei ole ka minu lemmik ei musikaliselt ega välimuselt. Kui, siis võtaks Richard Peter John Fairbrass ette. Vot sellevenna vastu on mul tõesti nõrkus.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 16:07
Vin Diesel-it tahaks
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 16:11
Samad sõnad, ausalt öeldes ajab Toome mind ropsima. No meeldis ta mulle kuskil aastal 95 ehk. Diesel pole ka eriti meelepärane. Teagi mis see kuldne kesktee siis oleks
˅ näita rohkem ˅
2010-07-25 16:13
Desire777: ah ole nüüd, vaevalt sinagi talle peale läheksid. saage nüüd aru et ükski kuulsus teid ei taha, teie võite ju neid ihaldada, aga see jääb kõik ühepoolseks.
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
8