Foorum
1
...
3
4
5
...
8
2010-07-22 15:24
nu vahel eksivad need kuulutajad ka foorumisse ära,aga siit lükatakas nad jälle sinna tagasi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 15:25
kuidas kellelegi, minul kaob igasugune huvi...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 15:27
Oi Parma ma lugesin su kuulutust Kahju, et ma Tartus, ma kohe mängiks sinuga, võtaks ühe suure kalavõrgu kaasa ja vaataks, kas saan kätte
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 15:38
jaa, see saab kuradi huvitav olema tal. peamine (lähte)ülesanne oleks - Parmaleikini leidmine
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 15:39
mulle jääb see suhteliselt lähedale, ei tea kas peaks ka midagi plaanima hakkama
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 15:54
sa parmaleikin teata jah, kas oli orienteerumise huvidega neiusid ja naisi. peamine, et sina paigal oleksid.. kuigi ei pea ka olema, seda huvitavam on
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 16:07
Annan vihje, et eks aeg näitab kus olen.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 17:04
ma teen paranduse tekstis - tegelikult mind ei huvita see, kus nendega oled jms.
kui on tahtmine eksperimenteks jms, tehtagu neid, kuid mulle tundub, et mingid suhtlemised ei peaks olema teistele teada. kelle huvides seda tehakse? avalikkuse huvides? minul puudub selliste suhtes nt usaldus.
see puudutab sind ka, parmaleikin. sa ei tunnistanud ju n-ö avalikustamisi ja ei pidanud seda normaalseks, kas see ei ole sellega vastuolus? kas selline teiste teavitamine (nimesid nimetamata) on midagi muud ja on normaalsem?
ma ei tea, kuidas sinuga parmaleikin on, kuid mind see nt häirib.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 17:30
Ma nimesi ei nimeta kuskil ju! Niikaua on see normaalne j aon midagi muud. Sa ei tea kunagi kas see on vale või tõsi. Sain ma kokku kellegiga või ei saanud. Samahästi võib seda nimetada mingiks suvaliseks järjejutuks.
Kui ma ekstra märgin ära, et vot sina Juuksur siit sellelt lehelt tegid nii ja nii siis on see asi jama omadega.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 18:57
paistab, et see normaalsus on ka suhteline - kuidas kellelegi...ja muutuv.
Parma, minu suhe sellega ei ole oluline. mina ei peagi teadma seda, kas midagi on olnud ja ma ei saa ehk ka kunagi teadma, kuid sinuga on teisiti - sina tead, kuidas on ja sind ei ole see häirinud. kuni sulle tundub normaalne, on normaalne. noh jah...

kui mina nt oleksin see naine mingitest sinu olnud ja olematutest eksperimentaalsetest situatsioonidest, millest mina muidugi ei teaks midagi (v.a see, kui mulle teatad, et tahad eksperimenti teha), siis mina tahaksin sinuga suhtlemiselt diskreetsust. ma ei tahaks, et sellest mulle tundmatud „uudistes“ jm teada saaksid ja mh internetis. ning mulle ei ole oluline, kas teksti, situatsiooni jm on muudetud.
kui ma kuuleksin, et sellest on mingi nn foorum ka tehtud, ma ei tea ....
soolama ma millegagi sulle ehk ei hakkaks, kuid unustada seda sul ka ei lase. kui tehakse luuret, siis peab tulema ka lahing ja peale lahingut sinuga sa minust enam midagi ei kuuleks. selline oleks minu suhtumine.

sellest, mida sina ütled, tekib tunne ,et sind see ei huvitagi, mida nad tunnevad (kui nad nt teada saaksid)....vs suhtledki sa peamiselt nendega, keda see ka ei huvita, ma ei tea.
kuid miks saaks siis, kui nendest naistest keegi peale sinuga suhtlemist mingis naistekas nt uuriks teistelt ka, et kuidas nemad sellesse suhtuvad, kuidas oli jne jne?
kas sa suhtuksid ka neutraalselt ja peaksid normaalseks? vs oleks see jama?mine ju neid tea, ehk tahavad nemad ka sinuga mingit eksperimenti teha (nt selleks, et sulle ei tunduks, et sina neid peamiselt teistega teed).

vabandust, offtopic.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 19:13
Azza, kui ma nüüd Juuksuri juttu lugesin sai mulle kõik selgeks. Minu kallis Teetöömees luges eile foorumit ja solvus minu peale, et ma nii avalik olen ja üldse mitte diskreetne. Sellepärast ta täna nii morn oligi. Vot
Musike, kui sa seda loed siis päriselt ma olen väga diskreetne ja meie seksist üldse ei plärise siin foorumis
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 19:32
kas ta mitte venelane sul ei olnud? kuid jah, kui internetis oled, tuleb plaaster suu peal suhelda. kunagi ei tea, millised huvid kellelgi on.. nt tuleb ja uurib, mida sa teed
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 19:47
To Juuksur: Ma ei saa aru, mis mõttes tuleb ja uurib, mis ma teen?
Ma ei võta neid suhteid nii tõsiselt. Kui keegi tunneb, et selline foorumi teema on liiga avalik ja võib teda ohustada siis ärgu suhelgu. Siis on ilmselgelt madala enesehinnanguga tüüp. Selles foorumis pole küll mingit tonti. See on väga süütu loba, mis ei vihja otseselt kellelegi. Seigelda saavadki ainult julged. Ülejäänud istuvad kodus naise juures ja lasevad endale kannaga pähe astuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-22 19:56
Juuksur: Vahel on mul tunne, et sinu kontot kasutavad veel 3 inimest. Vahel sa kirjutad päris asjalikult, vahel kõvade kirjavigadega ja vahel päris asjalikku teksti.
Aga seiklustest võib kirjutada igati. Vaevalt keegi üldsegi seda endakohta ka ära tunneb, et just temast jutt käib. Ja kui ka kirjutan, et käisin pargis kellegagi jalutams ja võrgutamas, siis ei ole seal mittemidagi pistmist dikreetsusega jne.... Ja kui keegi minukohta uurib, et kas nii oli normaalne midagi teha (ilma nimedeta) siis on see sügavalt selle isiku probleem. Eks ju.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 09:29
p2ikesepai-aga võib olla tõesti ,et tüüp tahaks hoopis meest peaks teda veidi vaatama oma pilguga üle seikleks küll kui füüsilist tööd teeb,on ka keha vormis slaavlane-voodis pole paha kaisukassikesele jätaks ikka selle 100 kilose ilu ja võlu
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 09:36
eks sarnane otsi sarnast-ma ise ka väga heas toitumuses ja pehme
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 09:37
Risto muudkui võtab ja jätab - huvitav, kas ta oma nabast kaugemale ka näeb, irw
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 09:38
Ma ei saa aru miks kiidetakse alati, et slaavlane voodis hea jne jne? Voodis oleku teeb heaks siiski kahepoolne keemia ja klapp. Isiklikult mina vene naisi küll taevani ei kiidaks....vaieldamatult parimad kogemused eestlastega
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 09:42
tänan Sind, aksala, kõigi eesti naiste nimel
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 09:49
lisett-näeb,näeb isegi aega sind märgata aksala-taevani kiitmiseks puudub aeg võib olla sa pole õige slaavlasega puutunud kokku
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 09:54
Risto...ehk pole sa õige eestlasega kokku puutunud või õige soomlasega või õige jaapanlasega või õige eskimoga jne jne jne....loodan, et saad aru
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 09:58
aksala-saan aru selleks sa ei pea lootma proovin ka neid ja annan sulle teada kogemustest
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:02
Eesti ja vene mehed on seksis ja oma suhtumistes erinevad. Kes, kumba rahvust heaks voodis peab, sõltub sellest, mida ta tahab ja ootab seksist. Mulle meeldivad slaavlased, eesti mehed on ainult pettumus.

To Risto: ta pole homo. Ta on vägagi isane tüüp ja ma tean, et täpselt selline, kes mulle oleks seksis meeldinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:03
Eilsest mängust. Loomulikult ei kohtunud mitteühtegi IHA tegelasega aga selle eest sain 2 tundi inimesi vaadata. Omapäraseid tegelasi leidub ikka. Muidugi sain oma teoorijale ka kinnituse, et kui on välismaa mees siis on kindlasti 1 või 2 slaavitari kohe ka platsis. Selliseid paarikesi oli peris mitu. A üks natuke hallipäisusele kalduv daam käis ja keerutas ja vaatas kelmikalt. Aga avastas siis minukõrval, pingi juures prügikasti ja keskendus hoopis sellele. Aga hea, et seal mingi kontsert oli sai häid laule kuulata ja ei olnud igav.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:09
p2ikesepai-ühes olen sinuga nõus kuid nüüd hakkan eskimod jahtima,vahelduseks teistele.... saaks veidi jahutust ka sellest mõnusast kuumusest
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:11
To Risto: Milles sa minuga siis nõus oled?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:15
parma-üldkokkuvõttes jäid kuivale aeg ajalt hea muusika täidab ka paljut
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:18
No slaavlastel on ehk rohkem temperamenti. Kunagi sai ühes seltskonnas ( kus olid enamjaolt välismaalased ) see erinevuse teema üles võetud. Meie, eesti naised küsisime, kuuldes et väljamaa meeste eelistus on eelkõige vene näitsikud, et mida te nendes siis paremat leiate, mille põhjal nad siis eestlastest paremad on? Esiteks toodigi välja see temperamendi erinevus, teiseks: venelased olla voodioskustelt vabamad ning oskavad ( naudinguid ) ka väljendada ( otsesõnu, vene naine karjub voodis ). Naca ajas muigama, nähes neid tasustatud vene neiusi meeste kõrval, huvitav kas nad mitte millegi eest ka " karjuksid " voodis? Muide, üks välismaa meestest hakkas hiljem mu sõbrannaga kokku elama, said lapsegi, niiet see teooria, vene tÅ¡ikid paremad, ei pruugi nii väga tõene olla
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:20
p2ikesepai-mulle meeldivad ka slaavlased ja rohkemat lisada...... on juba tunda ei taha ,sest oli märgata reaktsiooni,millest ma end häirida ei lase
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:24
Barb-slaavlastel on rohkem temperamenti
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:26
kellele kes, minul kõige paremad kogemused sakslasega...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:29
kaisukassike-ei vaidle vastu sakslasega oldud ja polnud paha
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:33
juudi vastu ei saa keegi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:34
...ja kes pole neegrit saanud, see pole midagi saanud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 10:36
Kui nüüd neid arvamusi lugeda siis ma tunnen, kui väärt tüdruk ma ikka olen. Minus on 1/4 slaavlast, 1/4 juuti ja 1/4 sakslast ja 1/4 eestlast. No küll ma olen ikka hea
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 11:04
Oleneb mis külg sul parajasti välja lööb teatud situatsioonides
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 16:53
Kõik räägivad anult saaminest Andmis rõõm on ju kõige suurem rõõm
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 19:01
Kallis Punk, mina ju tahtsin anda ja oi, kui palju ja mõnusalt....aga keegi ei tahtnud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 19:18
Hmmm … jälle on arutate rahvuste üle
Ma ei arva, et see nii väga rahvustes kinni on. Ikka inimestes endis. Kui min isiklikult peaks mõnda rahvust kogemuste põhjal eelistama, siis peaks need olema taanlased. Kunagi oli väga hot suhe kahe taani noormehega. Ütleks, et paigutaks nad sinna topp 3 hulka. Aga ma arvan, et see oli vaid juhus.
Mis aga slaavi päritoluga inimestesse puutub, siis jah temperamentne ja emotsionaalne slaavlane on kindlasti ahvatlus. Samas, tema vajadused on ehk veidi kõrgemad kui mõnel rahulikumal tasasemal inimesel. Siin võib tekkida olukord kus me ei suuda pakkuda talle täit naudingut või täita tema vajadusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 19:32
Mul on vene kavaler olnud ja ausalt öelda oli ta voodis nii igav, et ajas haigutama. Muidu igati lahe sell aga no mis teha, pidin välja vahetama. Nii, et vaidlen vastu, et kõik slaavlased ilmtingimata voodis head on.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 20:24
Kõik võõras on hea
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 20:26
Siin vaidlen küll vastu. Ei ole midagi kõik võõras hea. Mõelda vaid mingi hiinlane 7 cm tillijupiga.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 21:22
Aga sellel hiinlasel on kindlasti rohkem raha, mis kompenseerib selle 7cm iga kell. Ja mida väiksem seda parem on ka slaavitaridele ja veelparem kui selllel hiinlasel üldse ei seisaks
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 21:25
parma-oi,oi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-23 22:41
Ma ise olen ka lükanud naiste pakkumisi tagasi. Isegi mitte niivõrd seetõttu, et ma poleks üldse huvitatud, aga ma lihtsalt näen, et mul vaja omi asju ajada, pole eriti aega ja võimalust väljas käia jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 09:22
Kui naine midagi tahab siis peab ta seda ka saama
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 09:33
Õige Punk! Sest pole midagi hullemat kui rahuldamata (rahulolematu) naine!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 10:48
Ma arvan, et selle konkreetse mehe puhul oleks mõni teine lähenemisviis edukaks osutunud. Kuige ta on vene rahvusest siis siiski on ka nende hulgas neid kellele ei meeldi nii otsene ettepanek. Eks meelitatud oli ta kindlasti su tähelepanust aga mõnel võtab "seedimine" rohkem aega. Ma ei tea miks aga kunagi helistab ta sulle kindlasti. Muide kuna olen ise ka Tartust käis korra peast läbi mõte, et läheks kaeks ka kuti üle. Muidugi pole see hea mõte kui nüüd järsku igasugu naisi seal tiirutama hakkab nii, et see jäigi üheks väikeseks mõttesähvatuseks ainult. Üldjuhul olen mina siiani ära jaganud kellele missugune lähenemisviis sobib ja pole veel ämbrisse astunud. No minu eesmärgid on muidugi teistsugused. Ma konkreetselt sexi ei otsi aga kui mind mingi mees hakkab huvitama siis siiani olen saanud selle mehe tähelepanu ja selle et ta hakkab ise huvi tundma ja otsib suhtlust. Mul pole vaja olnud ise esimest sammu teha. Aga ära kaota lootust. See mäng pole veel läbi. Isegi kui vahepeal jääb mulje, et mitte midagi välja ei tule siis ta võib sind veel üllatada. Iseasi kas siis sina enam huvitatud oled.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:04
Mulle meeldis sellise lähenemise juures see jahmatuse moment ja hilisem töömeeste tähelepanu. Ma olen ka enne öelnud, et mulle meeldib mängida. Mängus on ilu. Muu polegi oluline.
Mu venelasest eksmees-sõber ütles, et küll ta välja ilmub
˅ näita rohkem ˅
2010-07-24 14:06
Äkki ikkagi põhjus selles, et tal juba on armsam! Ja ta lihtsalt ei näe praegu teisi naisi!
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
8