paistab, et see normaalsus on ka suhteline - kuidas kellelegi...ja muutuv.
Parma, minu suhe sellega ei ole oluline. mina ei peagi teadma seda, kas midagi on olnud ja ma ei saa ehk ka kunagi teadma, kuid sinuga on teisiti - sina tead, kuidas on ja sind ei ole see häirinud. kuni sulle tundub normaalne, on normaalne. noh jah...
kui mina nt oleksin see naine mingitest sinu olnud ja olematutest eksperimentaalsetest situatsioonidest, millest mina muidugi ei teaks midagi (v.a see, kui mulle teatad, et tahad eksperimenti teha), siis mina tahaksin sinuga suhtlemiselt diskreetsust. ma ei tahaks, et sellest mulle tundmatud „uudistes“ jm teada saaksid ja mh internetis. ning mulle ei ole oluline, kas teksti, situatsiooni jm on muudetud.
kui ma kuuleksin, et sellest on mingi nn foorum ka tehtud, ma ei tea ....
soolama ma millegagi sulle ehk ei hakkaks, kuid unustada seda sul ka ei lase. kui tehakse luuret, siis peab tulema ka lahing ja peale lahingut sinuga sa minust enam midagi ei kuuleks. selline oleks minu suhtumine.
sellest, mida sina ütled, tekib tunne ,et sind see ei huvitagi, mida nad tunnevad (kui nad nt teada saaksid)....vs suhtledki sa peamiselt nendega, keda see ka ei huvita, ma ei tea.
kuid miks saaks siis, kui nendest naistest keegi peale sinuga suhtlemist mingis naistekas nt uuriks teistelt ka, et kuidas nemad sellesse suhtuvad, kuidas oli jne jne?
kas sa suhtuksid ka neutraalselt ja peaksid normaalseks? vs oleks see jama?mine ju neid tea, ehk tahavad nemad ka sinuga mingit eksperimenti teha (nt selleks, et sulle ei tunduks, et sina neid peamiselt teistega teed).
vabandust, offtopic.