Foorum
2017-10-15 09:15
IHA.ee ORJENTEERUMINE Tere! Eile õhtul hakkasin mõtlema,et võiks mõelda mingi mängu välja,kuna siis oleks kohtumine natuke huvitavam ja põnevam.Mängu põhimõte oleks selline,et peaksime mõtlema kindla linna välja,kokku võiks saada vähemalt 8 inimest(oleneb linna suurusest) igapäev saaks uue põhimõtte välja mõelda miks kohtuda nagu nt (mees-mees )( mees-naist+spons).Loomulikult tuleb leppida kindel kellaaeg,linn välja ja endast anda niipalju tundemärke kui ise julged ja tahad ja siis v tuleks hakata üksteisi linnavahel otsima,et saaks kuhugi nahistama minna
˅ näita rohkem ˅
2017-10-15 12:14
Asja võiks veel põnevamaks teha, kutsuda nende kohtujate mehed/naised kah kohale, siis muutub see orienteerumine rohkem ellujäämiskursuseks
˅ näita rohkem ˅
2017-10-15 17:40
Kas Pokemonide tagaajamine on ära tüüdanud?
˅ näita rohkem ˅
2017-10-15 18:41
Selline mäng on juba ammu välja mõeldud ja mängitakse hoolega igal nädalavahetusel. Asja lihtsustamiseks on ööklubide näol isegi konkreetsed kohtumispunktid välja mõeldud, mida mõned lihalettideks kutsuvad.
˅ näita rohkem ˅
2017-10-15 19:34
Üks asi ongi ööklubi,aga teine asi on autoga linnas inimest otsida tundemärke järgi
˅ näita rohkem ˅
2017-10-15 20:43
Sauel võid sa ju nõnda otsida, aga Tallinnas pead liiklust jälgima, mitte naisi vahtima.
˅ näita rohkem ˅
2017-10-15 21:19
Et kui muidu keegi ei jää õnge, siis loodad sellise mänguga kõhuõde leida?
˅ näita rohkem ˅
2017-10-15 21:25
Ta otsib ju vendasid
˅ näita rohkem ˅
2017-10-15 21:40
kes otsib vendasid, vahest sa sweet täpsustad?
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 17:00
Selline mäng mõeldi vähemalt 2017 aastat tagasi välja. Selle mängu nimi on ELU.
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 17:17
Sellest veel vähe, et teismelised oma totakaid ellujäämismänge mängivad..Ja siis imestate, miks lapsed tänapäeval nii hullud on..Loogiline,kui ema-isa laste kasvatamise ja nendega tegelemise ajal mingeid iha mehi taga ajaks.. Ja ma juba tean, et mind, kui vanurit saadetakse sokke kuduma või lapselapsi hoidma No ei lähe mina lapselapsi hoidma selleks, et nende emad-isad saaks lõbusalt aega veeta..Ma ju siis jooksen ka ise ja vaatan, kas mingi minuealine vanur mulle ette jääb
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 17:25
Tundub, et kellegil on kütuse-tankla sleppi võetud, et autoga mööda linna seigelda ja otsida neid mängukaaslasi või osalejaid
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 17:56
Las keegi tuleb Muhu saarele--ma otsin ta üles Ainus tingimus--seks on välistatud, kuna nagu ma aru saan--on see vaid mäng No kui keegi tahab oma rahasid lehvitada ja kuskile raha kulutada ei oska--siis ma soovitan selle annetada Saaremaa kodutute loomade hoiupaika.. Kodutud loomad, kes vastu talve abi vajavad--neid on ikka palju..sest eriti saartel võetakse see nunnu suveks lastele ja sügisel sokutatakse kuskile metsa.. Nende loomade nimel olen mina valmis kohtuma nn.sponsi eest Seksist ei ole ju juttu olnud..Seksima ei pea, aga spnssi võib pakkuda . Ilusriist nagu käis välja sellise idee
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 18:00
Sa sirruke mind küll muhust 24H üless ei leia.
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 18:02
Sirruke, ma just eile olin Muhus, miks Sa liiva poe juures ei olnud nuh .. exole.
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 18:11
Nii kahju, Red.. Siis me oleksime juba mängu alustanud qwerty--ma ju ausalt oma vanuse juures isegi ei ole nii kiimas, et ma hakkan kedagi hullult taga ajama Ma vaid imestasin, et täiskasvanud tahavad mängida totakaid mänge ja ise imestavad, et miks lapsed tahavad ellujäämismänge jm. mängida.. Lapsed püüavad pokemone, täiskasvanud omale mingit suvalist "panijat".. ??????
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 20:17
Kirjutasid ju et leiad muhust ülesse.
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 20:21
No qwerti..Tule ja otsi siis üles?? mina voodist kaugemale küll joosta ei viitsi..Mul reaalelus ka päris soovijaid..Ma usun et nii kiimas pole ükski normaalne naine, kes hakkab iha-st endale sekspartnerit otsima
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 20:54
Sekspartnereid leiab lihaturult, eks?
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 22:46
Aga kui keegi tahab mängida--oleks ka külavanamuti moodi ikka tulemustest huvitatud
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 22:48
saada mulle vihje, kus see voodi asub, kus sa lebad ja otsin siis sealt.
˅ näita rohkem ˅
2017-10-16 23:12
qwert--kui sa mind mõtlesid, siis mul ei olegi voodit..Ma kuskil põhupallide vahel lauda küünis--no nagu ikka maakale kohane ja tavaline koht mõne tallinnas asuva massööri arvates on selline tegelane, nagu sucer24, kes teab täpselt, kus ja kuidas maakad elavad.. Pudel kodukootud puskariga ka on vast kõrval ja paar liitrit boci õlut
˅ näita rohkem ˅