Ma loen ja imestan. Jah, kui naine on välimuselt lits, siis on võimalus suur, et hotelli ööseks litsi ei lubata. Kui just jotsiga pikali ei viska.
Nüüd tavaline olukord. Olen käinud mitmetes hotellides ja mitte keegi ei küsi, kui lähed normaalsel ajal. Tihti on veel nii, et portjeed on vahetunud, õhtul rahulikult kõnnid neiuga hotelli ja mitte keegi ei küsi midagi. Tõsi, need hotellid kus võti tavaliselt antakse vastuvõttu, seal tekib küsimusi. Kes kellega seal käib? Arvate, et neid niiväga huvitab. Ega need hotelli töölised nüüd nunnad ei ole. Mul oleks lugusi küll rääkida nendest. Olete kuulnud kuidas mõned kuulsad eesti mehed käivad armukesega hotellis? Seda juhtub väga sageli ja mitte keegi ei räägi.
Küll tulles tagasi privaatsuse juurde. See peab üks korralik ja kallis hotell olema, et nautida privaatsust. Neil odavatel kostab väga palju läbi seinte ja uks koridori on väga lähedal.
Näiteks odav hotell Dzingel. Sinna võib vabalt tuua endale naise ööseks kaasa. Tagant on piisavalt privaatne sissepääs ja võid ka trepist üles jalutada. Küll aga ei ole sellel mõtet. Just sellepärast, et reaalselt ei huvita kedagi, mis te seal toas teete ja kellega teete. Kas võtta tuba ühele või kahele, ei muuda ka hinda. Näiteks käidud hotellides ka nii, kus broneering on tehtud eelnevalt booking.com-i kaudu. Küsitakse, teil tuba kahele. Kas olete üks või kahekesi. Lihtne vastus, selgub hiljem.
Mida hotellid ei talu enamasti, eriti korralikud hotellid, kui konkreetselt prostituut käib hotellis. Kui see prostituut aga on riietatud viisakalt, ei tee ka nemad enamasti probleeme. Ehk, armuke on täiesti ok hotellis. Ja võibolla on isegi mõnel juhul hea. Saad naise vanuse teada ja võib juhtuda, et on 10 aastat vanem kui eeldasid. Ka seda on juhtunud.