Foorum
1
2
2017-08-14 00:39
Lubab "libedat" talve..kepp on igate asjakohane..muidugi kas liug ka nüüd olemas on
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 16:21
Kuum suvi ja ".libe" kepp läind nagu s... lehmaihust
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 17:34
Ma mõtlen sama - mida need mehed tahavad.... Üks teeb ettepaneku kuskile võssa aelema minna ja mõne minuti pärast saadab kurja kirja, et miks vastust pole. Teine arvab, et ma põlen soovist mingeid suvalisi pubekaid imeda ja kolmandad "avastavad" iga paari kuu tagant mu konto uuesti - ma ausalt ei viitsi hakata otsast seletama, nende korrespondentide üle arvepidamine pole minu asi.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-15 18:03
Aga kui sobiva leiad, mis siis teed?
Lased mehel igapäev ennast jahtida, vaata mind, jahi mind, püüa, pinguta, näita milleks võimeline oled,
tee midagi et sa mulle meeldiks, siis saad....

Mees aga mõtleb, et sind on juba kätte saadud, nüüd vaja uus uluk leida.
Kuidas sa hoiad meest, et ta uuesti otsingule ei läheks.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 16:36
Seda esimest taktikat pole ma kunagi kasutanud, pole minu stiil ja seega vist langeb ka teine küsimus päevakorrast.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 17:29
Igipõline dilemma

Naisel pole seksi vaja, tal on vaja tähelepanu - lilli, tsilli, ilusaid sõnu, moosimist ja järeljooksmist. Kui juba piisavalt jooksnud oled siis vbl halastatakse ja saad keppi ka.

Kui aga ei soovi seksi eest tähelepanuga maksta siis maksa rahas. Minu meelest on iga kell rahas odavam maksta kui kembelda tähelepanuvajaduses vaevleva isendiga, kusjuures seksi pruugigi saada.

PS! PaganaPlika on täna õel.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 17:36
Mees aga tahabki keppi ja arvab naiivselt et naistel ka keppi on vaja või et see on tore või mõnus. Ei ole kallikesed, ei ole nii! Seksi kasutab naine vaid kontrollvahendi ja maksevahendina. Tõmmatakse teile nahk kõrvuni nii et lirtsub, selleks on kepp, mitte muuks.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 17:47
Lugesin neid PaganaPlika kirjutusi ja esimene mõte oli et autoriks on mees. Siis aga mõtlesin, et äkki on tõesti tegemist õnnetu inimesega, kes pole kordagi head seksi saanud
On olemas naisi, kes valmis seksi eest maksma. Kas nemad tegelevad siis valuutavahetusega
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 17:55
Ja sellised üldistused põlistavadki suhtumist "naised tahavad ainult raha bla-bla-bla". Jott, naised enamasti maksma ei pea, sest nõudluse-pakkumise vahekord on nende kasuks kaldu. Küll aga võib teatud vanusegrupis ja/või teatud välimusega naistel keeruline olla.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 18:12
jfjm

See on täitsa tavaline, et mind enamasti meheks peetakse. Ju mul on mehelik mõttemaailm või midagi seesugust. Õnnetu ka pole...head seksi on palju. Kui mind miski õnnetuks teeb siis vast ainult see, et see lõhe meeste ja naiste vahel on nii üüratu. Kusjuures kui mõtlen siis miks peaks õnnetuks tegema? Aga vot millegipärast närib, nagu käiks au pihta et nii on.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 18:51
Tegelikult tahavad ka naised lihtsalt seksi. Aga seda ei saa kuidagi kaunilt deklareerida. Siis saad "lõdva kummiga" maine külge.
Kõik sõltub ajast ja kohast ja mehest.
On ju erinevaid mehi olemas. Kepimees, peremees, muidumees, rahamees, jutumees, kaunismees, turvamees jne... Igaühega tehakse omi asju omal moel.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 20:18
Tuli meelde, kuidas jänkidemaal õpetati naisi seksi ajal mõtlema millestki väga ebahuvitavast, et asi mitte meeldima ei hakkaks.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 20:50
Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes teaks naist, kes keppi ei taha. Need naised on vist siia, ihasse, koondunud, sellepärast neid päris elus ei kohtagi. Istuvad rõõmsalt rasvaste krunnidega arvuti taga ja deklareerivad, kuidas nad keppi ei taha ja kui nõmedad on need, kes tahavad
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 22:04
No sul on ikka hea ettekujutus iha naistest . Siin ju tavalised inimesed koos, nagu päris eluski....
aga kui teema küsimusele vastata siis.....väga suur osa siinsetest meestest arvab, et tema panus piirneb sellega, et saadab naistele ühesõnalise kirja - "tere".....ja siis arvavad, et naine peaks nüüd kohe võimlema hakkama ja mingi meeletu põneva programmi (seksiprogramm) välja pakkuma..... ja siis solvutakse, kui naine sellise meeletu toreda pakkumise peale lakke ei hüppa
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 22:41
Egas keegi käsegi lakke hüpata. Piisab täitsa, kui voodis maandud
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 22:56
@naabrineti:

Sinu jutt jäi veidi segaseks. kes selle "põneva programmi" välja peaks pakkuma. Väidad, et mees kontakteerub ühesnalise tervitusega ja siis justkui naine peaks vastama selle tegevuse välja pakkumisega. Ja kohe pärast seda tundub justkui mees oleks olnud see kes programmi välja pakkus ja solvub kui naine sellest erutatud ei ole.

Andsin enda ütlused esilehel, ei oska midagi lisada.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 22:56

A kui nüüd pisut tõsisemalt, siis....kuidas küll tekib ühel mehepojal mõte, et kõik naised peaksid talle, võhivõõrale mehele silda viskama? Ühe "tere" peale? Mis imeloomaks ta arvab end küll olema?....vot selliste meeste peakolu sisse tahaks mina kohe vaadata, et mis seal küll toimub...
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:03
ZunSu, edasine tuleb siis kui samasuguse "tere" vastu kirjutad...
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:07
*paber ja pliiats käes* Nii ja mis oleks see järgmine asi mida kirjutada arvestades, et teisel kasutajal ei ole vipi ja ehk ei saa pikka vestlus stiilis kirjavahetust pidada?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:20
Sa ei taha ju ometi minu käest valemit saada?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:28
No ma loodaks teada saada mis on see teema mis ei välistaks kohest edasist mitte vastamist või siis jah/ ei vastuseid.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:31
Krt kui keegi suudab ühe lausega selle ära seletada, saab minu käest medali!
Ja paluks nii, et see ka siin toimiks. Kuidagi raske on läbi ekraani, esimeses kirjas, jalga keerutada ja lilleõit ulatada
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:38
just nimelt! Väga raske on.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:41
mis oleks elul viga, kui naistele antaks meeste manuaalid ja meestele naiste omad. muudkui aja näpuga järge ja kõik on, tsiteerides klassikuid, vonks-vonks. aga, kuniks seda ei ole ja ka näha ei ole, kobame me kõik pimeduses ja komistame rõõmsalt ja vähemrõõmsalt rehade otsa. isegi teadmata, mida kuradit me tegelikult tahame. aga tahame. midagi. midagigi.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:44
No see naiste manuaal oleks vist paksem kui Lenini kogutud teosed
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:45
ma miskipärast kahtlustan, et meestemanuaal naistele samuti... kui neid va mehi lähemalt uurida,siis selgub, et ei olegi teised koopainimesed või diivanil õlut juues peeretavad indiviidid...
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:51
Kui jahimees läheb metsa, kas siis jooksevad kõik loomad kohe esimise hüüdmise peale kohale?
Edukaks jahiks paljast püssi omamisest jääb väheseks ja kui kõrvade vahel vilistab tuul jääb laskmisoskusega kiitlemine pelgalt sõnadeks.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-16 23:55
ah jätke see jahijutt. jajah, mehed on jahimehed. karmid jahimehed. ainult et... miks nad siis ise ennast naiste võrkudest avastavad?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-17 00:02
Jeeeeeeeeeeee, viimaks tuli Kuldmuna ära!!!!
˅ näita rohkem ˅
2017-08-17 00:23
Paraku neid mehi, kes mõne naise võrku kinni on jäänud, kohtab siin vähe.
Üks oluline erinevus - Kui mehi saab sama võrguga hulgi püüda siis mitu naist samasse võrku naljalt ei roni
˅ näita rohkem ˅
2017-08-17 00:24
kurat, see seks on teil nagu 0-summa mäng. Ühe võit on teise kaotus, mida teine pool peaks siis kompenseerima.
Vanasti oli ikka win-win, kuigi seda mõistet siis ei tuntud.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-17 00:30
Old, tuntakse küll, ainult nemad ei tule siia nutma.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-17 02:00
Noh kas nüüd just nutma, see veidi rängalt öeldud. Ehk oma sugutungi sublimeerima, kui see nüüd õige sõna sai.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-18 10:52
Enamasti naised panevadki võrgu üles ühe sinilinnu tarvis ja ega nemad süüdi pole, et sinna ka varblased kinni jäävad. Ja proovi siis varblasele selgeks teha, et võrk polnud tema jaoks
˅ näita rohkem ˅
2017-08-18 21:01
Esamlt suua ja juua, tuhija köhuga mees ei suuda midagi..siiis puhi tal suu pudrust puhtaks, vannita ja poputa, silita ja pane ta pea sulle, lauala unelaulu...siis ta koraks peeratab ja ongi öndasas unes ja naine önnelik
˅ näita rohkem ˅
1
2