Foorum
1
2
2017-08-12 23:23
ei sobi,,see kes müüb ennast labane,,see kes ongi naine kes tahab enne tants ja siis seks ,,ikka jama ,,mida te tahte
˅ näita rohkem ˅
2017-08-12 23:25
Eks ikka sind tahame.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-12 23:28
siis pinguta minu jaoks
˅ näita rohkem ˅
2017-08-12 23:31
Ma juba kõik, mis vähegi võimalik, pingule ajanud
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 00:08
Tikuke, kus sa mehi näed? Mehed on kõik naistel tagakambrites lukutaga.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 00:45
Oma katalüsaatorit. Kedagi kes paneb reageerima, riske võtma, oma võimendajat. Kedagi kelle nimel pingutatada ja kes ergutab oma unistusi ja eesmärke saavutama ja saaks samaga vastata.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 01:07
Ära räägi siin võõrkeelt. Kohalikud tahavad ainult keppi ja võimalikult odavalt
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 08:48
Tikuke tunnen kaasa, endal sama , nimelt pohmell.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 10:58
@jfjm: Ehk tõesti, aga ma võtan selle 1% võimaluse mis mul on. Siin on inimiesi kelle jaoks ei ole seks peamine põhjus miks lehekülge külastada.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 11:34
ZunSu, vale puha. Sugutung on looduses üks põhilisi liikumapanevaid jõude ja kui inimene otsib tutvumisportaalis isikuid, kes vastavad tema seksuaalsele orjentatsioonile, siis on ütlematagi selge et ta otsib seksi.
Kujuta nüüd ette jahimeest, kes läheb metsa ja koguaeg karjub:"Hei loomad, ma olen näljane. Tahan teist kedagi kinnipüüda ja ärasüüa!" Võin kihlavedada, et metsast lahkub ta ilma saagita, tema jahipaun on tühi. Isegi kaasavõetud võileivad on ärasöödud. Ja ta peab olema õnnelik, et mõni teine jahimees talle vihaga haavlilaengut tagumiku ei lajatanud.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 12:14
Aga me ei ole loomad kes reageerivad ainult oma paljunemise instinktile. Su jutt on nagu pubekal, kus sõbraks saab olla ainult samast sooks isik ja vastas soost isikutega suheldakse ainult ühel eesmärgil.
Kas sa lugesid ka oma võrdluse enne läbi kui sa postitasid?
Su analoogia on jama, sest sa eeldad, et kõik petavad ja valetavad ainult oma kasuks. Me elakisme ikka väga tumedas maailmas kui kõik oleks ainult enda eest väljas.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 12:14
Muidugi jott oskab muinasjuttu vesta aga tera tõtt tal olemas.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 12:21
Samas jott, mehed lähvad kalale, et naistest priiks saada. siin aga meeleheitlikult otsitakse uut kaasat, sa defineeri see ära?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 13:17
ZunSu, jälle sa eksid. Inimene on loom. Vähe sellest, ta on hull loom. Tead sa nimetada mõnda teist loomaliiki, kus isane tapaks emase sellepärast, et see ei taha temaga sugu teha? Isased võivad murda maha teise isase poegi, et nende ema kiiremini uuesti kiima läheks ja siis ehk neid uuele pesakonnale isaks valiks, aga suguküpseid emseid nad ei puutu. Ja ärapõlatud kosilased aktsepteerivad emase otsust. Seega on loomade seas erisoost isendite sõbralik kooseksisteerimine täisti normaalne.

Yamaha. Isased on loodud enda geene levitama niipalju kui võimalik.
Aga seda naise eest kalaleminekut ... Vaata näiteks lõvipraidi. Seda valitseb küll üks isane, aga tegelikult juhib karja kõige vanem ja targem emane. Emased püüavad saaki et toita kogu karja ja esimesena saab enda kõhu täis just juhtiv isane, kelle ainsaks mureks on enda positsiooni ja õiguste säilitamine. Kütivad ainult üksikud isased. Juu siis see kalalepõgenev mees tahab olla isalõvi sarnane.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 13:34
Jah jott, issanda teed on kummalised, kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 13:52
Looduses on kõik lihtne ja seaduspärane. Vaid inimene enda suure tarkusega teeb asjad keeruliseks. Lõpuks selgub ikka, et ole kui tark tahes, looduse vastu sa ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 14:42
Ei takista vallid, ei takista kraav
kui kokku tahab saada üks õnnelik paar.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 14:59
@jfjm: Sa unustad ära, et inimene ei ela ainult instinktide põhjal, vaid inimesel on teadvus. Me suudame langetada otsuseid mis ei hõlma ainult ellu jäämist või liigi jätkusuutlikust.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 15:03
vaatad aga Natural Geographicu kaant ja teadki loodusest kõike, nii see käib
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 15:27
ZunSu, just see teadvus, koostöös teadusega, ongi seadnud inimese kui liigi jätkusuutlikuse kahtlusealla. Vähe sellest, et populatsioon on kasvanud liiga suureks ja hakkab nappima kvaliteetset toitu(põllud on ärakurnatud ja neil kasvav vili ei sisalda enam kõike seda mida peaks. See on umbes sama, kui müüri ladumisel kasutada tsementi tunduvalt vähem, kui ettenähtud) vaid loodusseaduste eiramise tulemusel saavad järglasi ka haiged ja nõrgad, kes on veel haigemad ja nõrgemad. Ja soojätkamisinstinkt ei mängi siin just kõige väiksemat rolli.
Mis mehe ja naise vahelisse sõprusse puutub siis mina olen juba selles eas, et varsti võib see ollagi ainus suhte võimalus, sina noor mees, aga ära hakka ennast just lausa mungaks pühitsema.
Öeldakse küll, et sõpru ei kepita, aga õige sõprus peab ka sellele katsumusele vastu
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 15:30
Miku, ma uudishimulik inimene ja ainult kaanega ei piirdu. Vaest ikka natuke lehitsen ka.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 16:23
jfjm'il käib ikka kõik ümber augu ja augu mätta otsast vaadates.
Ju siis elu ära elatud ja ainult surma oodata, seks ainuke, mis huvitab veel, kui muid mõtteid peas ei ole
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 16:35
@jfjm: Ehk see sinu vanus ongi just see mis sind muudab pessimistlikuks. Ehk peakisd National Geographicut rohkem lugema kui seda sirvima. Ära unusta et, lääne riikides on proportsionaalne rahvastiku püramiid, kuid just arengumaades, kus põhi rikkuseks on laste arv peres, on ka suurem populatsioon ning ära unusta, et ka nendes riikides on ka suremus väga suur ja keskmine iga on kõvasti väiksem. Sa räägid viljatutest põldudest, kuid juba hakatakse ehitma kaasaegseid "Babüloni rippaedu" ehk komplekse mis võtavad vähem pindala maal, kiirendavad värske toidu jõudmist poeletidele ja lisaks ka majutavad veel inimesi. Ja palun ära aja hippi juttu, et kogu meie toidulaud on mürgine. Inimene on väga sitke olend, me suudame aklimatiseeruda oma keskonnale. Rämpstoit on meie vanelane tõesti, aga arvatavasti kasutaja luceo, iha toiduvalmistamise gurmaan, võib kinnitada, et kui ise toorainest oma toit valmistada on see palju kasulikum ja maitsvam.
Ma ei mõtlegi aseksualset elu elada või tsölibaati pidada, lihtsalt seks ei ole pedestalil. Minul isiklikult on seksini jõudmiseks tarvis usaldust ja mingigi emotsionaalse sideme olemasolu.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 18:03
Ega need "rippaiad" lahenda kurnatud põldude probleemi, need on ise kohe samakurnatud. Toidust saadavad ained võib jagada kahte rühma: ühtesid saab mõõta kilodes(valgud, rasvad, süsivesikud) ja teisi milligrammides (vitamiinid, mineraalid, mikroelemendid). Esimestega pole probleemi, neid saab kunstväetiste toel ka rippaedades kasvatada. Teistega on aga jama, nendeks vajaliku pole nii lihtne pinnasesse süstida. Muidugi võivad keemikud need katseklaasis kokkusegada ja kallite toidulisanditena sulle müüa, kuid keemiliselt koostiselt võivad need küll identsed olla, aga puudub näpuotsatäis loodusliku prügi, mille järgi organism tunneks ära, et tegemist õige asjaga. Ja ikkagi tuleb sul laduda müüri palja liivaga.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 18:58
mehed tahavad naist, kes tahab mehega seksida, et üksteisele naudingut pakkuda.

küsimus ei ole ainult seksis, et viskan 50-... € ja pauk lahti, või teen ühe tantsu, et äkki õhtul saab , need on lihtsad varjandid. Naine võiks nagu ise ka möödaminnes mehele käe püksi panna ja tõsiselt seksi tahta.

see kinno, teatrisse või tantsima minek ei pruugi mehe huvidega kattuda, sama oleks ju koos kalale minna, või külg-külje kõrval autol õli vahetada koos naisega.

kui huvid kattuvad, et mees tahab tantsida, teatris käia, jalutada pargis, siis on norm.
Kui huvid ei kattu, meest ei huvita teater, tantsimine ja jalutamine seda tehakse ainult seksi pärast ja see viimane tegevus ei huvita naist
siis saab väita, et erinevused +/- tõmbuvad
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 21:27
Imestama paneb pigem see. Miks ei teki naistel mõtet pähe lihtsalt seksida. Seksi tahte pärast seksida.
Alati on valikus: kas raha või tee siis midagi (kino teater jne) Jääb mulje nagu Eesti naine oleks mingi imelik frukt, kes peab seksi mingiks saaduseks või teenuseks või vahendiks.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:01
Küll see mõte neil peas keerleb, aga meie kultuuriruumis on aastasadu naistele pähetambitud, et naine ei tohi väljanäidata, et ta seksi tahab, et naine tohib seksida vaid oma abikaasa(nüüd püsipartneriga) ja vaid siis kui tema tahab. Ajad ja suhtumised on küll muutunud, aga vanad kombed on visad kaduma. Võibolla praegustele teismelistele on juba emad õpetanud, et kepi siis, kui tuju tuleb ja sellega, kellega parajasti meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:09
naine tahab olla niipalju tahetud, et mees temaga ka teatrisse ja tantsima tuleks. Ühesõnaga olla armastatud. Pole just raketiteadus.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:17
Jott aga meil peaks seljataga olema sotsialistlik ühiskonnaõpetus. Aga raha või mingi muu asja eest seksimine on nagu kapitalistliku ühiskonna teema. Kust siis selline õpetus küll tuleb? Heakene küll, selle väljanäitamisega ma oleks isegi nõus. Aga kust tuleb see mõte et näitaks välja aga millegi eest?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:32
https://www.youtube.com/watch?v=cEcReCF4PMg&ab_channel=ValdoPraust

Kpitalism murrab sisse uksest ja aknast
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:43
Aga eks neid seksi pärast seksijaid on ka. Ma isegi mõnda tean aga neid on väheseid.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:45
Mees peab naist jahtima. Tõeliselt jahtima. Naisel tekibki isu, kui ta näeb, kuipalju mees tema pärast rabeleb!
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:46
neti, see on jahifetish
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:49
No las ta olla kasvõi fetiÅ¡....aga nii see on. mida rohkem mees naist jahib, seda ahvatlevam ta naise jaoks on.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:52
Aga, Neti. Kuhu jääb see looduse kutse? Naine mõtleb siis nii või: Kui keegi mind ei taha, siis ei hakka mina ka seksi tahtma.
Muidu märjaks ei lähe, isu ei teki?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 22:56
Ja kui kümme meest ühtmoodi usinalt jahib sama naist, siis see naine hakkab neid kõiki tahtma ja lõpuks saab see, kes rohkem maksab
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 23:22
Kepppppppppppi
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 23:25
novot, kuulake jotti, ta on vanem ja targem!
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 23:41
Ja siis selgub, et teised on saanud seda poole odavamalt
˅ näita rohkem ˅
2017-08-13 23:58
noh, see on ju sulaselgest halastusest....
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:05
Mõni olla saanud puhta ilma ja mõni maksis küll, aga ikka jäi ilma
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:06
Nood viimased on veganid (kehv jahimees)
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:09
Jahimeestest ei tea, küll aga tean mitut kalameest, kes ise kala ei söö
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:15
sööb või mitte, aga püüdma peab ikka! kes siis muidu liha ja kala lauale toob?
piima(koore) toob muidugi naine ise, lüpsta ta ju oskab!
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:19
No paberlant on ka liha lauale toomine.
Kas ilma jahtimata ei saa kuidagi?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:21
ei, ilma ei saa. tuleb jaht või mitte?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:23
Aa Neti, kas sa tead, millised on õige naise neli lemmiklooma?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:26
vist olen kuulnud - jaaguar, maimäleta, kes kaks veel ja siis lõpuks oli eesel....
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:30
Jott on vist viimane. Vaevalt ta jaaguar on mis garaasis seisab.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-14 00:30
Ei mingit jahti, ma kardan pauku, pärast kokutan veel. Kas kk...kkkk...kkkeppi saab?
˅ näita rohkem ˅
1
2