Foorum
2017-07-27 21:55
Et siis mehed õpiks oma vigadest, naised pole teie munni piltidest huvitatud. Sellepärast te ei skoorigi, teine asi on õigekiri ja iseenda väljendus, kui sa kahtled -ja kui sai ei tea mida sa tahad. Neljandaks ei peaks üldse IHAS konto olema
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 22:26
Sa ei leiutanudki jalgratast.
Tegelikult nõustun kõikide eelnevate punktidega, kuid mitte nii tolle viimasega.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 23:04
Ma ei väsi korrutamast, et ära otsi siit seksi, otsi inimest kellega tahaksid seksida. Kui leidsid, siis näita ennast sellisena, et tal tekiks huvi sinu vastu ja kui see huvi on tekkinud, alles siis võib hakata seksile mõtlema.
Olenemata lehe suunitlusest, pole see mingi imede põld, kus ühe näpuliigutuse peale kõik kandikul kättetuuakse.
Öeldakse, et raha paneb rattad käima, aga seda ainult siis, kui tuul rahapabereid enne minema ei vii.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 23:57
Just just. Kui piltidest jutt, siis ei vali ma kindlasti meest riista järgi, vaid ikka näo järgi.
See, mis püksis on, ei ole oluline, sest see on pea kõigil meestel sama. Mõni sentimeeter siia-sinna. Tunne on pm sama, lihtsalt suurem võib haiget teha.
Nägu on palju olulisem.

Aga see on hea ütlus, et "ära otsi siit seksi, otsi inimest kellega tahaksid seksida". Ma põhimõtteliselt teengi seda.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-28 00:03
vaadake mul on viisakad pildid ja ise olen kah vinks -vonks ja täitsa ilus kah
˅ näita rohkem ˅