Siit leiab kõike mis vaja. Otsida tuleb lihtsalt osata. Otsimine ei tähenda suvaliselt postkastidesse spämmimist vaid siiski eeldab, et inimene suudab arusaadavalt oma pakkumise kirja panna. Ise olen selle lühikese ajaga siin kohanud väga huvitavaid inimesi, võiks öelda, üle ootuste lausa.
Minu silmis tüüpviga, mis inimesed teevad on see, et saadavad mingi lakoonilise sisutu kirja millele ma isiklikult vastata ei suvatse.
Näide: tere, kas paarile kolmandaks tahad tulla.
Kiri lendab ilma pikema aruteluta prügikasti. Miks? Selles kirjas puudub igasugune säde või huvi või mis iganes. Selliseid kirju tuleb piisavalt palju ja kõigiga suhelda nagunii ei jõua. Seega, reageerin mina näiteks vaid nendele, kes oma soovi korralikult lahti kirjutavad. Ka siis kui huvi pole, vastan viisakalt eitavalt koos põhjendusega, et miks mind ei huvita.
Kui te tasulist inimest kampa ei taha ja soovite, et inimene ka peale ja enne teiega sooviks suhelda, siis minu loogika ütleb, et N-pool peaks seda otsingut teostama ja bi-sõbranna leidma.
On ikka suur vahe ühekordsel proovimisel ja pikemal sõprusel. Sama teema on mis iganes suhetel. Vaks vahe on otsida ühekordset sexi ja pikemat suhet. Mõni otsib suisa armumist. Ei saa ju läheneda kõikidele asjadele ühe mõõdupuuga.
Lihtsalt oma soovid tuleb endale väga täpselt selgeks mõelda ja kui kiri eele sata tasuks enne ikka seda kirja selle pilguga vaadata, et kuidas sa ise reageeriksid sellisele kirjale, kui keegi tundmatu selel su postkasti saadab.