Foorum
2017-05-23 11:15
tahaks teada, mis toimub nende inimeste peades, kel 2-3 profiili. Andmetest või kuulutuste stiilist tunneb ära. Võib ka olla nii mehe kui naise profiil samal isikul. Mäng? Mitu rauda tules on parem kui üks?
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 12:29
Enamasti võib tegu lihtsalt olla sooviga natuke pulli teha, igavust peletada, idiooti vahelduseks mängida.

Mina kasutan korraga ühte kontot ja hetkel ei ole siin naiseleidmise pärast. Chillin niisama.

Minul võib see teistsugusesse tundesse minek lausa hädavajalik olla. Võimalik, et suikun osaliselt unne, toimin sedasi kui mingi osaliselt minu teadvusest oleks nagu väljalülitatud ja ma saan lahenduse. Seisundisse minnes seksuaalsete asjadega ei tegele, asun oma peas. Selline hästi loominguline protsess.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 12:32
Minu jaoks on asjale sageli omane kerge pingestumine või valu. Samas jällegi saavutan vaimse, emotsionaalse rahulduse.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 12:39
Oluline oleks nagu siseneda püsivalt hoovustesse mitte hoida end kuni viimase hetkeni tagasi.

Hästi raske, see tähendaks pidevat inimestele midagi ütlemist informeerimist, aga ma ei pruugi leebelt tulla ja ei allu niiväga karjamentaliteedile. Valus on see inimestele, aga igaljuhul inimlikum lahendus kui lasta paisutagant lahti onju.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 13:08
Sotsiaalne olemine.

Osadele poistele neile harvadele unikaalsetele, on sotsiaalne olemine hästi keeruline. See on nagu Pattaya tänavapoiss, elaks justkui piparkoogimajas, mis komme täis, kommideni aga ei ulatu millegipärast. Vahel tuleb mõni rikas eurooplane ja märkab häda, ulatab ühe kommi siis poisile, aga vastutasuks tahab peppu panna. Halenaljakas olukord kõik nagu on ümber olemas, ometi sa ei saa kätte ja kohe on ka vahendaja platsis kes nagu teeks heateo, tegelikult aga elab ummiktänavas oma haiglaseid fantaasiaid välja. Poisil endal on aga lihtne soov, elada ja kasutada kõik seda, mis teda ümbritseb nagu muugi rahvas.

Ma ei taha olla see prügikast.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 13:11
Ma väga loodan, et uues piparkoogimajas vähemasti need kolm kuud sujuvad jajagan hästi heldelt ja leebelt mida minul on.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 13:13
Seda ka veel, et see ise kommideni ulatumise võime ei tohiks naistel meeste hindamisel ainukeseks lakmuspaberiks olla.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 13:33
Mõtteid sünnib kohe rohkem, mul on viimane aeg kööki tööle pääseda.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 13:41
Jagan teilegi lahkelt, ärge pange pahaks. Kindel, et mu jutt siin tundub eriskummaline, teate ma vaatan teie käitumist ja see tundub mulle kohe väga kummaline, aga tublid oleme, imetlen, mõnest üksikust veidrusest tuleks ainult vabaneda, enda südamerahu nimel ma neid veidrusi täpsemalt lahkama veel ei hakka, vaadake minulgi niimõnigi viga küljes.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 14:45
Ühel keskmisel iha kasutajal ongi 2-3 kontot. Põhjuseid on mitmeid: kes tahab rihkem kuulutada, kes ajab eri liine, kes lihtsalt niisama lollitab. Aga imelikud on need, kes viitsivad siia üle kümne konto teha. Rekord peaks olema isendi käes, kes on vorpinud siia ligi tuhat kontot. Palju neist veel kasutamiskõlblikud on, seda ei oska öelda. Viimasel ajal kogus kuulsust tüüp, kes tegi iga nädal uue konto, et topi mahahinnata.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-23 15:06
mo meelest on see haige
˅ näita rohkem ˅
2017-05-24 18:46
Mitu rauda tules on parem kui üks. Igatahes.
Annab kauplemisvalikut kõvasti juurde.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-24 20:53
Kauplemisvalikut võib see ehk ju teoorias laiendada, aga kui üks ja sama isik ebaõnnestub ühe kontoga, siis teeb ta ka seda ülejäänud sajaga, sest inimene nende kõikide taga on ikka sama.
˅ näita rohkem ˅
2017-06-03 22:54
Kui kasutada kadunud kristjan2 sõnus siis jott see on ju su enda sõber kadunuke kristjan ehk qwerty112 jne.
˅ näita rohkem ˅
2017-06-03 22:58
Oh ei Velts on tema kõrval poisike
˅ näita rohkem ˅
2017-06-03 23:00
oh, kodanikud, see teema ei ole meile arutada. see rohkem psühiaatrite-psühholoogide temaatika, leib ja vorst.
˅ näita rohkem ˅
2017-06-03 23:02
Nõrk Keprik, nõrk
˅ näita rohkem ˅
2017-06-03 23:02
ma kah nõrk
˅ näita rohkem ˅
2017-06-03 23:12
Iha keskmine on alati kõrgem, kui harju keskmine. Eesti mehe keskmine tillipikkus pidi ka olema 15-16cm, aga ihas enamusel 20+
˅ näita rohkem ˅