Foorum
1
2
2010-07-04 21:44
Ma arvan et asjadesse mis meile on eba meeldivad ja käsitlus mõitetamatu ei peaks suhtuma negatiivselt. Võtaks parem neutraalse hoiaku. Iga üks õpib meist elu oma mäta otsast ja seda teisiti ei saagi ju tegelikult teha. Kuna ühtede ellu see kuulub on see nede elu ja kuan teiste ellu see ei kuulu on see nende elu, mõlemad on inimesed ja ega seda saa neile pahaks panna.
Nii et, neutraalsus ja arukas rahumeelne suhtumine olks ehk kõige parem.
See muidugi taas jälle minu subjektiivne arvamus ja elust aru saam.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 23:44
ent kuskil koplis või liinidel elades oleks sa samal arvamusel?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 23:54
teatud asjades neutraalseks jääda ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 23:58
Kõige suurem viga tehakse sellega, et süstivad narkomaanid pannakse ühte patta tavalise inimesega, kes aeg-ajalt muid aineid tarvitab nt. lõõgastumiseks pärast väsitavat nädalat.

Need kaks on täiesti erinevad asjad.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 00:07
komytea-erinevad loomulikult kuid sõltuvust ikka tekitavad
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 00:33
Njah... seda väidavad narko.ee toimetajad. Tegelikkus on siiski midagi muud, kuid eks see ole nii, et ise peab oskama piiri pidada.
Mis need alkohoolikudki muud ole kui omamoodi narkomaanid.
Ja õgardid, kes ei suuda kolme minutit vorstivõileivata olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 07:12
kas sa ei peaks näiteks tooma hoopis nümfomaane, mitte vorstivõileivasööjaid
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 07:59
inimene ongi oma loomuselt selline ,kes ei oska piiri pidada mina jään ikka selle juurde,et pole vaja proovida ja manustada .on ikka olemas väga palju võimalusi lõõgastumiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 11:24
Just nimelt. Nagu juba eelnevalt öeldi on elu ise juba piisavalt mürgine ja ohtlik. Milleks seda veel lisaks mürgitada? On märksa tervislikumaid ja ohutumaid lõõgastumise viise.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 11:42
ma ei kujutaks ettegi kui veel kellegiga peaks sexima,kes mingi narkolaksu all mis kuradi mõnu sellest
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 12:18
Kusjuures tean inimesi kes aeg-ajalt seksivad kanepi mõju all. Ise nad ütlevad, et sellest paremat varianti ei ole Ise proovinud ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 12:36
ja parem ära proovigi,,,, hiljem riist võib olla ei tõusegi saad veel impotentsuse sellest
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 12:52
Seda saab ravida omakorda järgmiste tablettidega
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 12:59
tore,tore
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 14:43
mina siiski olen kohanud ankeeti, kus seisab, et on tarvitaja.

aga jah olen isegi imestanud, et suitsetamise kohal on JAH ja narkokohal EI....???? suits ja alkohol on legaalsed sõltuvust tekitavad mõnuained, seega narkootilised, sest kõik nad on ju eesmärgiga saada mingit mõnu tegevust

ma siiski olen narko vaba, kuna ei joo ega suitseta
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 21:29
RedLight1: Vaevalt see koka oli. Siis oleks sa juba ammugi süstlaotsas igapäev või said totaalselt tünga jällegi. Koka, heroiin teevad su kohe laksust sõltuvaks.
Aga teatud teenusepakkujad kasutavadki/kasutasid narkotsi kliendi peal. Ilma et klient ise seda teaks.

olenmidagi: Aga kuidas jääb CO2 sissehingamisega? Mida linnaliini bussid ohtralt ananvad. Ja siis kui vabasse loodusesse saad siis ozoon niidab?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 08:42
parmaleikin koka kohe kindlasti ei tee koheselt sõltuvaks ja samamoodi ei tee seda ka heroiin. Oht koheselt sõltuvusse jääda on fentanüüli kasutajal ( valge hiinlane e. sünteetiline heroiin ) ja seda ka siis kui on nõrk organism ja veel nõrgem iseloom. Üldiselt ühekordsest kasutamisest sõltuvusse jäämine on puhas müüt. Tean, kuna oma kunagisel nooruspõlve töökohal puutusin narkootikumide tarvitajatega igapäevaselt kokku.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 10:24
parma, olen süüdi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 10:45
olenmidagi: Ma lähen kohe parandan vea ära ja teatan avalikult et, ma siis narkar kuna suitsetan. Näh ma jälle kopika võrra targem.
Kuigi jah ma pole veel kuulnud et, suitsetamise taga järjel oleks keegi kaotanud kontrolli oma keha ja mõistuse üle. Mida aga juhtub alkoholiga ja muude mõnuainetega. Kuid jah ega ma siis kah ilmatark ole.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 12:04
vaata aga vaata aksala meditsiinis kodus kui tervis tõrkuma hakkab,,, teada kuhu pöörduda jah ühekordsest kasutamisest kindlasti sõltuvust vaevalt saab alko ja narko tarbimisega inimene kindlasti piiri ei suuda pidada,mille tõestus meie tänavapilt ilmekalt kajastab
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 12:16
No meditsiinis väga koduselt ennast ei tunne aga narkomaanidega olen natukene tegelenud aastaid tagasi ja seetõttu oman väikest ülevaadet sellest probleemist. Siiski ei maksaks ühte patta panna süstivaid narkomaane, kelle elule võib põhimõtteliselt kriipsu peale tõmmata ja harva lõõgastumiseks kanepit suitsetavat kodanikku. Nende vahe on ikka öö ja päev
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 12:26
seda muidugi et on erinevus kas on tegu süstla otsas oleva või kanepit tõmbava inimesega,,,, kuid mõlemad paraku sattuvad sõltuvusse ,,, milleks vaja ainult aega
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 12:28
aksala: Milles seisneb erinevus?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 12:42
aksala: Sõltalstega ma kokkuputunud pikalt ei ole. Eks neid koolitusi on erinevaid. Kes mida räägib.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 12:44
Vahe seisneb selles, et kanepist ei teki füüsilist sõltuvust. Ei ole paha olla, kui järgmist laksu ei saa. Lisaks on kanepi laastav mõju organismile kordades väiksem kui tubakal või alkoholil, mis on lisaks sõltuvust tekitavad. Ma ei ole miski kanepi propageerija, aga opiaate ja kanepit ühte patta kah ei paneks.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 12:50
Statistika järgi kasvab süstivate narkomaanide arv pidevalt, narkoennetuskeskuse tööst-vaevast hoolimata. Mille kuradi pärast meil seda asutust üleüldse tarvis läheb, kui nad ei tule oma tööga toime? Oleks aeg tunnistada, et senine totaalkeelu poliitika on läbi kukkunud ning aeg on muutusteks.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 12:57
Heroiin näiteks tekitab kiiresti sõltuvust ( mitte esimese korraga muidugi ) ning heroiinisõltlane on järgmise doosi nimel valmis tegema ükskõik mida, kuna lisaks vaimsele sõltuvusele on ka füüsiline sõltuvus ja väidetavalt on heroiinist tulenev pohmell nii piinarikas, et võib lausa ära surra. Kanep näiteks sellist effekti ei oma, kuigi on täiesti võimalik ka kanepist sõltuvusse jääda
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 13:14
Igasugu amfetamiinid, kanepid ja hallotsinogeenid (seened) muutuvad elustiiliks lõpuks. Sünteetilised tekitavad füüsilist sõltuvust.
Aga milleks üldse sellest sellisel lehel rääkida? Pannakse küll heroiini riistapeale ja siis kepitakse. Pidvat hea laksu andma ja mõlemile korraga. prr
Ma parem kasutan vibrat samalajal A mine tea äkki tekitab ka vibra lõpuks füüsilist sõltuvust.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 13:26
Huvitav kas onaneerimine tekitab füüsilist sõltuvust? Oskab keegi sellekohast nõu anda....äkki olen juba omadega hukule määratud selles mõttes
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 14:49
oi parma ikka vibra ja vibreerimine,,,, muidugi tekitab ka see sõltuvust loobu pigem ja võta midagi muud ette
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 19:12
No muid aineid juba proovitud. LSD oli kõikselahedam. Aga ärge seda tehke. Pärast näete veel 3 päeva takkapihta kuidas maalid seinapeal liiguvad
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 19:26
LSD sünteesija Alber Hofmann elas 102.aastaseks, kusjuures ta ise tarvitas seda ainet regulaarselt.
Tehke järgi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 19:26
Albert siiski, sorry vanapoiss ja tervisi sulle teise ilma.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 19:30
Või siis kilekott ja kummiliim. Prügikastist saab ka hea sõbra kellega pikalt rääkida Teagi kas tänapäeval enam liimi nuustataksegi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 09:10
No liimi ikka nuusutatakse, kuigi enda hobi on nädalavahetustel bensiini garaažis nuusutada Kusjuures seened pidid kõige ohtlikumad narkootikumid olema, kuna nende mõju võib uuesti välja lüüa ka paar päeva pärast tarvitamist suvalisel ajahetkel. Kujutage nüüd ette, kui lihtsalt lambist sõidab katus ära näiteks kontoris või mõne tähtsa koosoleku ajal PS! Huvilistele, et seene hooaeg on juba metsades alanud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 09:29
Muugal on üks salajane koht kus seenehuvilised neljakäpukil pintsettidega seeni korjavad
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 09:41
Need on lihtsalt loodushuvilised....mul on oma salakoht Kalamaja pargis
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 16:20
salajane loodushuviliste ring...
˅ näita rohkem ˅
1
2