Ma sain tegelt mitmeid mõtteid kui ma lehel toimuvat jälgisin.
Eesti ja üldse meeste pedestumine maailmas.
No ma ise pooleldi pede sest tean, et kui leiaks õige partneri oleks anaali saada nauding, minul need punktid antud piirkonnas töötavad ja kogetavad.
Aga ma ei räägi sellisest pedestumisest, paradoksaalne, et sellisele pedestumisele tahetakse füüsiliselt sekkuda, näiteks lõuga pedel tänaval anda...
Ma räägin teatud vaimsest pedestumisest, mehe sisemisest hoiuakust ja sellest, et väga paljudel on rõhk vale kohapeal.
Alkohol....no me joome õnneks aina vähem, aga siiski alkohol läbi põlvkondade, mis see meestele teinud on, pedestanud, seda räägin mina kes üritab joomarlusest vabaneda, on elukauge ja kogenematu.
Ehk siis põlvkondade vältel toimunud meeste pedestumine tänu alkoholi tarbimisele.
Ja on eitesid kes siis kohe platsis räägivad võrdõiguslikusest ja muust säärasest.
Ärgem andke oma positsiooni käest, vaadake asju nii nagu nad olla võivad, olgu ärge esialgu tunnistage, aga eitada ka kohe vaja ei ole.
Naised on ja jäävad naisteks, püüdsin anda siin teile oma eelnevas jutus mingit aimu, no meeldetuletada mõnele.
Naised pedestuvad ka omamoodi ja süü ei olegi ainult ako.
Võrdõiguslikus, ole mõistlik ja räägi parem sellest, et naised vajavad välimiselt austavat käitumist, juhtugu, toimugu, mis magamistoas tahes, aga välimiselt on vaja teatud hoiakut. Naised ei taha tunnistada, et nad vajavad teatud sorti meest, aga välimist sära tahavad nad kül. Ehk siis toimi voodis nagu naine, õpi olema naine ja siis võime väljaspoole rääkida ka võrdõiguslikusest. Onju....Sa ei saa kunagi seda positsiooni, mis mehel on ja ei saa kunagi asjad jonksu kui naised ei õpi olema naised seal kus vaja, eriti nüüdisajal kui asi ei ole enam lihtsalt sigimises ja järglastes. Ja mehed kui nad ei lõpeta seda vaimset pedestumist....alkohol, mina kes ma olen alkohoolik, skisofreenik, pedofiil ja jumal teab veel mis, vaikselt tulen kapist välja, ellu. Te mõelge, mõelge rahulikult.