Need profiilid, andmed.
Mul oli kogemus alles hiljuti ühes teises tutvumisportaalis. Minu pilt nagu meeldis neiule, sai räägitud ja kui ta kuulis, et ma olen kokk kes Norra tööle läheb tahtis kohe Facebooki siirduda, seal pidi olema parem suhelda. Ütlesin talle rahulikult, et see ja see on mu nimi, mine vaata järgi ja tunneta. Nu ja oligi tükk tühja maad, hea oli see, et midagi siiski tilkus, Facebook ei pidanud olema selline koht kus sarnast materjali jagada ja pealegi mõjub nilbelt. Tean, tean, aga muud sellist kohta meil maamunal ei ole, mujal ma ei pääse ligi nendele fotodele. Näide muidu suht ehe, minu kibestunud vanamehe näide, mainin seda sest see ehk ennetab niimõnegi peas lihtlahenduse ja ta viitsib asja edasi arendada. See, et kokk Norra läheb uhdiiii, no välimus ka nagu enamvähem, aga sisuliselt kuna neiu mingitel tasanditel oli jäänud kuhugile ma ei tea kuhu siis ta lihtsalt ei olnud tegelikult valmis asjaga vaeva nägema. Ja minusugusega vist ongi nii. Ja elus, ollakse valmis doktoritöid kirjutama teemadel, aga isiklikul tasandil lihtsalt ei suudeta.