osaliselt olen ma päri sinuga, Lesbi. teisalt viis sinu avaldus mind muudele mõtetele.
nt sellisele mõttele, et ehk peaks hakkama mingeid tunded ja tegevusi nimetama nende tegelike nimedega - st mitte ajama kiima segamini vajadusega, tähelepanu ja huvi hoolivusega, kellegiga suhtlema jäämist truudusega jne jne.
ja kui tuleb hetk, kus peaks teisele tundeid vm avaldama, siis avaldatakse teisele enda tegelikud huvid (k.a teised suhted jne). peamine on see, et tuleks teisele vastata sellega, millega nemad sulle vastavad ja tunnistada nendele enda vajadusi jm.
huvitav, mis saaks? kas armastuse definitsioonid hakkaksid muutuma?
ja mis suhetest saaks? kas hakkaks peale lahutamine ja tekiks midagi prantsuse revolutsiooni taolist.... vs ehk muudaks see suhtlemise endale ja teistele lihtsamaks, arusaadavamaks ja ehk mingis suhtes ka probleemivabamaks?
ja kui see on tehtud, ei peaks ka hakkama defineerima seda midagit, mida ei tunta ja mida ehk ei ole olnudki ning mis on peamiselt meie enda suhtumise tulemus.
armastus on see, mida ma armastuseks pidada tahame... olenemata sellest, kas seda oli vs ei olnud.