Foorum
2017-04-25 15:58
Tulin siia ja kas nii ongi. Saab teha klouni ja mida iganes. Eksitakse omaenda seaduste vastu ?

https://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=622387

https://www.upload.ee/image/6945702/gfgdfgdf.jpg
˅ näita rohkem ˅
2017-04-25 16:07
saab saab sa küsi veltsilt
˅ näita rohkem ˅
2017-04-25 16:13
Kes on see "velts" ?
˅ näita rohkem ˅
2017-04-25 22:32
Kallis sõber, luba ma kopeerin Sulle lõigu reeglitest ja Sina ütle seejärel, millise allpool nimetatud reegli vastu on täpsemalt eksitud.

"Pilt peab olema JPG formaadis. Pilt peab täitma terve pildiruumi (keelatud on skännimisel jäänud valge äär ümber pildi) ja olema vertikaalses asendis. Pildi kvaliteet peab olema hea. Liiga väikeseid, hägusaid või uduseid pilte moderaatorid ei aktsepteeri. Pildi suurus ei tohi olla üle 800x1200 piksli.

Keelatud on piltide lisamine, millel on lapsed.
Keelatud on lisada mitut ühesugust pilti.
Keelatud on lisada vesimärkidega pilte.
Pilt ei tohi olla vastuolus hea tava ja moraalinormidega.

Pildil pead olema sina. Juhul, kui pildil on ka teisi inimesi, siis sa pead saama enne foto avaldamist nende nõusoleku avaldamise kohta. Kui pildil olev inimene või pildi autoriõiguste omanik ei ole andnud oma nõusolekut pildi avaldamiseks ning esitab pretensiooni, vastutab kõigi tekkivate tagajärgede eest täiel määral pildi lisanud isik.

Piltide sobivuse ning reeglitele vastavuse üle otsustavad Iha.ee moderaatorid. Pildi lühikirjeldus peab vastavuses olema lehekülje kasutajatingimustega. Keelatud on lisada pilte millel kujutatu on vastuolus Iha.ee kasutajatingimustega ning Eesti Vabariigi seadustega."
˅ näita rohkem ˅
2017-04-25 22:48
Drag, ju poiss usub, et siin on ainult tillipildid lubatud
˅ näita rohkem ˅
2017-04-25 23:25
endal pole piltigi ja vingub teiste kallal. Kui arvad, et ei sobi, raporteeri ja asi ants.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-26 06:06
Drag, ju poiss usub, et siin on ainult tillipildid lubatud

Ja sina tuled rääkima millesse mina usun. Kohe mitte sellesse...

Piltide sobivuse ning reeglitele vastavuse üle otsustavad Iha.ee moderaatorid.

Kas enda nägu võib siis moonutada, Kui see on moonutatud siis see pole ju sina.

Aga te Sweedid olete vist õed. No ja kui pole siis raporteerige.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-26 09:06
Kas ikka on tegemist näo moonutamisega? Minule tundub, et mitte.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-26 16:15
bobby ei saa pildist aru
˅ näita rohkem ˅
2017-04-26 17:51
Jah, tegelikult pean nentima, et Bobby'l on tuline õigus, sest krõpsupakk nina all on ikkagi räme näomoonutus ja ükski mõistusega ning tähelepanelik kasutaja ju ise ka ei adu, mis seal pildil täpsemalt on. Mõtle, mis siis veel saada võib, kui mõni äkki peabki mu taolist venitatud naeratust reaalseks.

Rohkem huumorit ja sarkasmi, vähem arusaamatust ja totruseid, palun.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-28 14:30
imelik on see, et minu kommentaar antud teemas on kustutatud
mitte midagi vaenulikku, ega amoraalset aga kustutatud

ma imestan, et ma ikka imestan
˅ näita rohkem ˅
2017-04-28 19:09
Lugesin seda kommi ja ole õnnelik, et konto alles jäi.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-30 02:08
Minu arvates on firmade reklaami reegli vastu küll eksitud...

KASUTAJA ei tohi ilma TEENUSEPAKKUJA nõusolekuta TEENUSES reklaamida teenuseid, firmasid, tooteid jms. TEENUSEPAKKUJA võib kahju kannatamise korral nõuda KASUTAJA tsiviilmenetluse korras vastutusele võtmist.
˅ näita rohkem ˅
2017-04-30 09:32
Keegi kasutaja elastnE tegeleb ka Coca-Cola reklaamikampaaniaga.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-01 02:54
Sweed... Ei saa ma sellest pildist siiamaani aru. Et söö krõpsu, saad ka sellise naeratuse? Aga loomulikult, kui selline naeratus, hambad pole tuunitud. On see kõva irve
˅ näita rohkem ˅