Ei noh, päris vahva on neid teemaarendusi siin lugeda. Aga selles teemas selgus ka see miks minu postkast on nagu ühiskemmergu (vabandage väljenduse pärast) sein, üks hullem labasus kui teine. Vastus paistab peituvat eelnevates postitustes. Kui mees logib siia sisse teadmisega, et siin on totaalne odav pordumaja ja vastassooesindajad on odavad, vahel tasuta aga suures plaanis tasulised litsid, kindlasti mitte tõelise naise nime väärilised, siis nii ta siin ka neile läheneb.
Naiste poole pealt aga kuvandub siin pilt meespoolest kui üsna labastest isenditest, kelle kohta mees on raske öelda, rääkimata veel tõelisest mehest.
Ja nii need kaks poolt siin aegajalt ringi luusivad, mõlemad otsivad toredat, viisakat, meeldivat, sexikat ja iga päevaga üha rohkem pettuvad, sest meie armas kultuuriruum on pannud meile pähe mõtte, et kui naisterahvas huvitub liialt sexist, siis on ta amoraalne.
Ma ise arvan, et siin lehel on palju tõelisi naisi ja kindlasti ka tõelisi mehi. Muidu mind siin juba ammu poleks. Minu silmis õnneks tõelise naise prototüüp ei ole seitse last, potid ja pajad, sokid ja patsikummid, vaid sootuks midagi muud. Nii pole ka tõelise mehe kujutlus mul Tammsaare Andres, kes varavalgest hilisööni soos mudas müttab, väsinud, higi järgi haiseb ja tulutu papinutsu püüab teenida.
Ma hindan kõrgelt neid tõelisi mehi ja nais kes julgevad soovida ja tahta. Seni kuni me suhtume siin vastaspoole esindajatesse kui odavasse ja labasesse võimegi virisema jääda!
Mis puutub nendesse kes siin raha teenivad. Ma arvan, et kes teeb oma tööd hästi ja hingega, see määrab oma tööle õige hinna ning saab ka väärilise klientuuri. Ülejäänud seltskonnast on inimlikult kahju aga eks nad ise tea kuidas oma elupäevad õhtule saadavad. Nende valik.
Tegelikult on maailm tasakaalus: mida küsid, seda ka saad! Otsid litsi, saad litsi, otsid prostituuti, saad prostituudi, otsid naist, saad naise, otsid meest, saad mehe. Otsimise all mõtlen seda tegevust mis toimub alateadvuses.