Foorum
1
2
2010-06-28 01:25
jah kõik paraku nõuab raha hea et veel raha eest näeb paljud oma piltidest vaimustuses
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 01:15
Miks pilte ei ole, ei hakka üle kordama. kes teab , see teab, kes valesti on aru saanud või tahab seda saada, see tema õigus. Praegust poliitikat vaadates tundub, et saidi suunitlus on rate.ee ja prostitutsioon. ST. et pildid siis verinoortest koos kiisude ja kutsudega jne ja prostitutsiooni odav propageerimine. Ilmselt vist eesti odavaim koht sellisteks kuulutusteks. Sellest ka järeldus, et eesmärk seda propageerida.
Põhimõtteliselt enam ei häiri, kuna olen saidi passiivne kasutaja ja peaaegu mind siin enam ei olegi
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 14:05
mida sümpaatsemaks hakkab muutuma see foorumiseltskond siin, seda antipaatsemaks järjest muutub see leht oma väljapressimistaktikaga, aga kuniks foorum on kasutatav ka mittevippidele, ilmselt veel ikka tilgun siin, pilte vaatan teises kohas ja rahu maa peal
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 14:11
Minu jaoks polnud asi rahas, vaid asja esteetilises küljes! Panin tsensuuri peale, ja pilt hoopis roosam
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 14:33
Kui raha tahetakse teenida võiks see kingituste valik siin suurem olla.Lisaks tuttidele,noksidele igasugu muu ninn-nänn ka.Kasvõi nii nagu vanas eas rates,lisaks kallistused,suudlused ja muu,mis nö tedremängu juurde käib....Ma usun,et saidi omanikele tilguks sedapidi kena kopikas Valikuvõimalus peab olema
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 17:15
Seks ja raha on ikka käsikäes. Vorst vorsti vastu Oligi imelik, et varem iga palja tuti eest raha ei võetud.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 17:21
Palja tutti vahtimine pole veel sex
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 17:30
Parem pool muna,kui tühi koor
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 23:03
No mina igatahes ei ole nõus andma omi pilte kellegile rahateenimiseks. Kui minu pildid teenivad raha, siis pean mingi seda teenima. Tagatipuks pean veel ise peale ka maksma. Väide, et kõik nii kallis, lugege vipid üle ja korrutage tasuga ja siis paistab, kas ikka on nii otsotsaga. Selletõttu ei ole ka vaja arendada teenuseid, saiti jne.
Kahjuks neid meeldivaid inimesi, kellega kunagi sai foorumis tihedalt suheldud on nii väheks jäänud. Ma muidugi ei taha ütelda, et keda ei tea oleksid ebameeldivad. Igaljuhul tervitus kõigile keda tean
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 23:04
Pista näljasena pool muna no minu poolest koos koorega nahka ja vaata kas täitis kõhtu
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 23:57
valiku vabadused peavad jääma
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 01:02
Aix,vipide arv on püsima jäänud pooleteise tuhande peale,see teeb kuu sissetulekuks kusagil 50-60tuhat.Minu arvates pole see mingi eriliselt suur summa
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 06:51
Oi kui mõnus on teiste rahakotis tuuseldada et, ikka kust ta saab ja miks ta saab ja kindlasti on ülemakstud ja sohiga poleks saadud.
Kuradi õige ütelus on ikka see et, eestlasel on nii hale süda et, kohe mitte ei saa näha kuidas teisel hästi läheb.
Kui inimene ei taha oma kasu pildiga kautajana siin olles näha siis võid ju nahast välja pugeda aga ta ikka ei näe. Kes saab santi sundi kui sant ei taha kõndi.
Ja aitab ehk sellest pidevast korrutamisest. Kõigil oma otsus tahab paneb pildi, ei taha ei pane. Paneb pildi kus selg ja jalad kokku saavad ja nime kaotavad saab mullid peale paneb ülevalt või alt poolt jääb mullituks. Mulle isiklikult ei meeldi suhelda kellegi suguorganiga. Mis ma pean nüüd siis kiklama hakkama et, miks on nii ja pole naa. Ei. Ma lihtsalt ei väldin nedi ja ongi kõik. Tegelikullt on see ju minu iskilik probleem ja ise pean leidma ka lehnduse.
Aix: Sinu ahnus ja lühinägelikus valmisab küll ainult sulle probleeme. Lootsid et, iha kukub kokku aga kuid hiljem peale Sinu räusakmist siin on ikka alles ja Sinagi elus ja terve. Mis iseenesest muidugi imeline.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 13:59
Mina näit. olen juba leppinud et site meie, kasutajate pealt teenib. Las ta siis teenib, vastu pakub ju meile meelelahutust, võimalust uute inimestega tutvuda jne. Igapäevaelus maksame me ju kõige eest, miks mitte siis anda oma panus meelelahutusele. Ka meie saame ju siit omamoodi kasu. Kui poleks seda portaali, poleks mul praegu nii huvitavaid tutvusi ning mis siin salata, nii mõndagi head ja väga head sõpra. Mul pole kahju mitte ühegi sendi pärast mis ma siia kulutanud olen, ainus mida ma soovin on et selle raha eest läheks ka edaspidigi pildid kiirelt üles, mingid ekstra boonused võiksid edaspidi VIP - kasutajatele laieneda ( näit. siiamaani vibutan kurjalt näppu konto blokist taasavamise tasustamise suunas, miks ei võiks see VIP - kasutajale tasuta olla ).
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 20:46
Mis te pirisete? Tasuta lõunaid pole ammu enam olemas. Ka sait peab end kuidagi ära õigustama/majandama. Oled nii kõva mees tee siis uus ja vaata kuipalju pappi kokku ajad. Hea on kiunuda, et näed teenivad meie pealt. Aga kuipaljud teavad mis see ajaliselt (jne) nendele tegijatele maksma läheb? Nii, et mina olen kahe käega saidi piltide vaatamise (VIP) jms tasustamise poolt. Samas mina ei taha neid põletikus tussusid ja photoshopiga suurendatud riistu näha (nooh eks mul on ka "pisut" teine teema siin saidil figureerimiseks) ja seega ei olegi huvitatud VIP staatusest.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 23:37
Desirega nõus. Ma ei tea mis hüvesi meie moderaatorid saavad kuid ka nende aeg ja vaev peaks tasustatud saama ( võimalik et see seda ongi, ei tea, pole kursis ). Nemad on need kes meie pilte üle vaatavad, ka see on ju omamoodi töö. Siinkohal tänusõnad kasutajale kasskoer kelle sitel viibimise ajal alati pildid ülevaatuselt kiirelt üles lähevad, lisangi enda omi just tema siinviibimist silmas pidades ( mõne mode puhul tuleb piltide üleslaskmist väga kaua oodata ).
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 00:41
tänan
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 00:52
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 04:04
No mina ei tuuselda teiste rahakotis. Lisaks pole minu asi kui palju keegi teenib. Hea kui inimesed palju teenivad. Seda enam, et 50 -60 tuhat poleju teab mis suur summa. Pole viitsinud neid järelejäänud vip e kokku lugeda. üllatus, et neid nii vähe järgi on jööönud.
Mis puutub minu ahnusesse, siis arvaksin natuke teisiti. Kust paistab siin ahnus välja kui ei ole nõus andma tasuta omi pilte teenimiseks. Ega ma ju ei keela kedagi seda tegemast . Liiati Aike sinu arvamine, et minu soov on olnud iha kokkukukkumine on läbinisti vale. Ma ei ole seda kunagi tahtnud, ega taha ka nüüd. Pigem vastupidi.
Ps kui viitsid kunagisi postitusi lugeda juhul kui tsensuur neid eeeemaldanud pole, siis ilmselt leiad, et räuskaja ei olnud mitte mina. Ei siin, ega ka kuskil teisel saidil ei saa leiduda ühtki kasutajat, kes saaks väita, nagu oleksin väljunud eetika piiridest või oleks muidu käitumine soovida jätnud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 06:01
selle teema võiks tõsta ümber "Mida need mehed vinguvad..."
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 07:16
Miks te võtate asja nii, et teie piltide pealt teenitakse??? Selle saidi toimimas hoidmine pole kerge töö. Hea on vinguda aga kui paljud teist on olnud nii suure saidi adminnid või moded? Arvate, et hästi kerge töö ja nüüd nad teenivad mingi megasuure papi teie piltide pealt? Lausa naeruväärne on selline arvamine. Te ju tahate ise ka, et see koht edasi toimiks?! Iga asi maksab ja see summa mis selle kõige eest teilt soovitakse pole küll üle mõistuse suur. Igaühel on vaba valik. Siin saab väga edukalt ka ilma VIPiks olemata hakkama. Minul isiklikult polegi mingit huvi neid põletikus v...e vaadata. Kes aga ilma kuidagi hakkama ei saa siis pole muud kui see väike väljaminek omale lubada.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 09:58
No jäägu igale ühele oma õigus. Ka nendele. kes mind vingujaks peavad. Sellisel kujul vipinduse kaitsjad võiks ju ka ise vipiks hakata. Kui ise vip olla, ei ole ju kohustus neid kardinataguseid pilte vadata.
Muide kardinad ei kaitse sinna taha vaatamise eest ja peakss ütlema, et seal on aegajalt päris häid pilte. See et kardinad ees ei tähenda veel nende tagustel inimestel peaks olema need põletikus v...d. Kuidagi korduma kipub selline arvamus. Eks aegajalt ikka riiete seljastvõtmine aitab seda probleemi vältida.
Üldiseelt võiks teema lõppenuks lugeda. Mina ei taha, et minu piltide eest peaksid inimesed maksma ja kui ise olem pildid pannud, siis ise maksma. Lisaks ei taha, et minu andmed oleksid saidile turundusõiguse all, kui nad iseda ei ole isegi riigile. Saan aru, etiga asi maksab. Õigem oleks olnud tehaasju sedasi, et eelkõige oleks maksustatud nende vaatamine kellel endal pilte pole, siis maksustada kuulutamised, maksustada ka teenuseotsijate kuulutused. Praeguse süsteemi järgi vaadates oleks eelistused just neile, kes ei pane pilte, kes kasutavad saiti klientide otsimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 10:16
kõigil omad arvamused ja tõekspidamised. valikud muidugi peaksid jääma,kõike tasuta saada ja nõuda samas oleks ka jabur.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 11:14
jaja. valikuvabadus enda raha lolluste peale kulutada peab ka jääma. ärge võtke seda inimestelt ära
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 11:38
No ma ei peaks seda lolluseks. Iseenesest saidi algne idee oli ju hea. Vähemalt selline, kuidas mina sellest aru sain. Et siis vaba suhtluss ja tutvusportaal inimestele, kes saaksid olla sedasi nagu nad on, ilma mingit maski kandmata. Samas olen ka sedameelt, et tasuta asju peaaegu ei ole olemas.
Tasustamine on hakanud valest otsast. Sealt kust olekspidanud sellega alustama ei küsita seda siiani. Ei tahaks, et asi lõppeb otsa siin. Sedasi aga ei ole see välistatud. Sait elab tänu tema liikmetele ja nende aktiivsusele. Ei saa ju keegi väita, et see ei ole vähenenud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 11:50
aix- tunnistan, et mind ausalt ei huvita see, mille peale siin keegi kulutab. ma rääkisin lollusest üldisemalt ja ma ei pea automaatselt neid, kes vip-id teinud vms sellega lollideks. lihtsalt igaühele oma
˅ näita rohkem ˅
1
2