No jäägu igale ühele oma õigus. Ka nendele. kes mind vingujaks peavad. Sellisel kujul vipinduse kaitsjad võiks ju ka ise vipiks hakata. Kui ise vip olla, ei ole ju kohustus neid kardinataguseid pilte vadata.
Muide kardinad ei kaitse sinna taha vaatamise eest ja peakss ütlema, et seal on aegajalt päris häid pilte. See et kardinad ees ei tähenda veel nende tagustel inimestel peaks olema need põletikus v...d. Kuidagi korduma kipub selline arvamus. Eks aegajalt ikka riiete seljastvõtmine aitab seda probleemi vältida.
Üldiseelt võiks teema lõppenuks lugeda. Mina ei taha, et minu piltide eest peaksid inimesed maksma ja kui ise olem pildid pannud, siis ise maksma. Lisaks ei taha, et minu andmed oleksid saidile turundusõiguse all, kui nad iseda ei ole isegi riigile. Saan aru, etiga asi maksab. Õigem oleks olnud tehaasju sedasi, et eelkõige oleks maksustatud nende vaatamine kellel endal pilte pole, siis maksustada kuulutamised, maksustada ka teenuseotsijate kuulutused. Praeguse süsteemi järgi vaadates oleks eelistused just neile, kes ei pane pilte, kes kasutavad saiti klientide otsimiseks.