Foorum
1
...
7
8
9
...
18
2017-03-09 00:35
Aga naabrineti vaata kellele see top mõjub,kes tõmbled mitu kuud foorumis. On see tal alles paranoia.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 10:23
Tere ilusat päeva ja tänud kes aitavad nõmeda VANAMUTI teemat värskena hoida.
Teretulnud ka need kes ennast vanamuttidena tunnevad. On juba olemas ka häid näiteid, Sweetlove1 ilusasti teemaga liitunud, vabatahtlikuse alusel. Mis teha kui ta nii tunneb, tema valik keelata ei saa.
Ma tahtsin veelkord üle küsida. Kas te ikka saate aru kui ükskõik mul on nendest mannetutest piiksudest mida te siin väljutate.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 11:23
no ma isegi ei tänitaks vanamuti kombel neiukese kalllal. alguses oli kuidagi ärritav seda ühtede merd näha, nüüd irvitan ja teen selle peale hea kohvi. aamen, ma erutan kedagi ja tal on kade
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 12:12
haa haa..Velts j2lle mollab..amen
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 15:24
sa jfjm ka ei väsi oma mantrat korrutada. Sinu üritusi hea lugeda, mul igaljuhul lõbu laialt.

Kuule jfjm kui sa seal vanamutti näed võiksid talle meelde tuletada, et pole teda ammu näinud minu kontot külastamas.
Vanamutt peab ikka ennast vormis hoidma, muidu on varsti nagu oeraas.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 15:40
Kui külastab siis häda, kui ei külasta, siis jälle. Saa siis aru, kuidas inimesele meelepärane olla.
aga kas saa seda neiukene mäletad?
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=189763
Ja natuke lollitamist ka
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=170464&page=1
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 16:07
Jfjm ei paku huvi suvalisi linke avada.
Vaata hoopis seda mis ma naisteks foorumis leidsin.
KURI VANAMUTT.......
Väga tihti töölt koju sõites tuleb Szolnokist peale tõmmu käbe eit, kes silmavaate järgi on kiiksuga. Toolile patsatades kukub kohe kedagi sõimama,ilmselt oma mõtetes, mitte konkreetselt kaassõitjaid. Tema vada on aga väga vali, väga kuri, saadetud ohtratest kätega vehkimistest,ähvardustest ja sõimust. Piinlik on,keegi ta´st välja ei tee, kõik on vaikselt, tema muudkui õiendab. Lapsed vaatavad suurte silmadega ja on väga ehmunud. See kordub pidevalt ja tüütab ära. Kindlasti pole ka juhil õigust teda eemaldada. Ta istus eile meie vastas ja pidime terve tee seda kuulama. Lõpuks tuli meie juurde üks meesterahvas ja küsis - kuidas te seda talute? Aga mida me saaksime taha? Temaga vestlusse astumine ei tule kõne allagi, nagu õli valamine tulle.
JFJM PALUN TEGELE OMA SÕBRANNAGA. .....
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 16:17
peab vist jfjm-iga võidu vanu anekdoote edasi rääkima

aasta nii umbes 1972. tudiseb mutike toidupoodi ja küsib: "kas teil tähtaniisi on?" -- "ei-ei, mis te nüüd, me riidevärve ei müü!" [keskmise neiukese harimiseks: kangavärvide kinnistaja, mis võimaldas erksaid toone saama hakata, on aniliin] -- "aga kardemoni?" -- "ei-ei, mis see üldse olema peaks!?" -- "aga jeerat?" [juustuköömen ehk cumin cumin vastandina eestis kasvavale risti/mustköömnele carum carvi] -- "seltsimees, ma kardan, et te otsite midagi, mida pole olemas!"

tatsab mammi poest välja ja temaga suhelnud müüjaneiuke turtsub: "milline häbematus!"
vanem müüja keerab silmad taeva poole ja õhkab: "milline mälu!"

jotakas -- milline mälu!!
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 16:31
kas perekooli blondiinijuttude siia toomine, tõestamaks kenasuudluse ja imejaveltsi sama-isik-olemist, polegi uus?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 16:33
ja neiukese tänane konto on:

***tissident***

palju õnne, preili, olete graafikus!
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 17:17
Te ikka panete tähele kui kitsuke on see ring kes vanamuti toetusgruppi kuuluvad. Hale üritus.
1.Jfjm kes käib vanamuti seeliku alt pikantset nuuskima.
2. Sõnast vanamutt puudutatud Sweetlove1.
3. Kõik ülejäänud vanamuti rähmkontod.
Isegi foorumi vanavara saab suures laastus aru ja ei tõtta ennast lolliks tegema ja vanamuti mängudes kaasa mängima.
Mul ei ole vaja oma õigsust tõestada.
Kõik näevad ju kes seal topis elu eest tõmbleb ja see on kestnud aastaid.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 17:57
ma tänan, et mind ikka iseseisvaks isikuks tunnistati.
ja loeme siis teemast kokku "kõik ülejäänud vanamuti rähmkontod"

DamneDam
emalind3
oeraas
naabrineti
Dragunov
kama21
nicedude
Keprik
brillamento
Vabakuulaja
misterixxs
madleen
sirruke
Jorle
torepaar2
sinasaad
tussujanoku
blondylady
exvelts
luukera
Rufskin
triunfo
ill
paulmee
anonyym
AnneMay
lihtne3
Rewwal

kaugemale ettepoole lappa ise, kui vaja. ja usu või ei, neist viieteistkümnega olen silmast silma juttu puhunud ning võin kinnitada, et kenasuudlus nad küll ei ole
seega: mine ravile, beib, paranoia on ränk asi
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 18:11
Sweet, minu poolt 2 õlut ja rõngas maksavorsti, kui ütled, millega ma ennast reetsin
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 18:21
misterixxs, ei mina tea, millega -- neiuke pani siin nätaki paika, et kõik (peale minu ja joti, jeeee!), kes selles teemas sõna võtnud, on kenasuudluse "rähmkontod". ma lihtsalt lappasin läbi viimased 15 lehekülge, et oma silmaringi taas tiba laiendada

ju sa reetsid ennast umbes samal moel nagu vabakas või reww
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:06
Krt mul tuli perverssne mõte. Et noh transvestiidid riietuvad ikka kas endaealise või noorema riietusestiili järgi ja ikka üritatakse hea välja näha. Ma mõtlen, et peaks vanamuti stiili ära proovima. Kortsud, veninud tissid, laiguline kuivetu nahk, rätik peas
Peris triki oleks.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:13
Rew, kas rätiku sõlme teed otsa ette või lõua alla
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:14
Lõua alla ikka. Nõukogude naisel käib see otsa ees
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:16
Ok. Ja perversne on tänapäeval, kui mees kepib omaealist naist. Ülejäänud on kõik ok. Ühesõnaga veninud tissidega kummikutes ja kitliga rew on täitsa
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:20
reww, kummikuid tahad? nr 43; tikk-kontsaga saapad, mis sõber transvestiit mulle annetas, on lausa on nr 45
kitliga ma kahjuks ei saa aidata
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:25
Vanamutid ei käi kontsaga. "Hüvasti noorus" ikka, äkki pööningult leian.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:27
ega siis kummikud kontsaga pole lihtsalt nii suuri naiste kummikuid võib otsima jäädagi, ma ühed sain ja hoian nagu hingeõnnistust. aga sulle ikka laenutaks, püha perversse eesmärgi nimel
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:32
Mis asi on naiste kummik. Kõik kummikud on ühesugused. Mustad.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:36
vale puha. 34-41 on tihtilugu värvilised ja täiesti teist nägu kui 42-47
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:37
Naiste kummik on voolujoonelisem, nunnud sellised.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:40
Khm.. te olete vales teemas selle jutuga. vaene väike topita neiuke ei saa siin piisavalt tähelepanu kui te nii palju muud juttu vahele ajate.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 19:43
miisu, egoist läbuteema on jah graafikust maas, su 20 sekundit muudkui nihkuvad kaugemale
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 20:24
Jagage nüüd hindeid 1. Saladus24 tahtis saada
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 21:46
Sweet seleta palun kuidas sa saad aru sõnast enamus. Ja veel ära unusta anda seletust millal sulle tundus et vabakuulajat vanamutiga seostasid. Siin on kaks võimalust kas see on vanadus või sihilik valetamine.
Vanamutt ütleks selle peale "mine arene" või midagi seentega seoses.
Isiklikult arvan, et oled väga rumal ja õnnetu inimene.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 21:57
Dziizas kraist, see on nagu santa barbara! Mina arvasin kogu aeg, et neiuke ongi kenasuudlus, a nüüd tuleb välja, et hoopis ma ise! Kas neiuke on siis vanamutt? Ooh, valgustage mind lolli ometigi!
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 21:58
.....Ja see mulle meeldib ka, sa said täna vanamutil hunnikus ühtesid ja kaagutad takka. Vanamutt aga itsitab su üle.
Oled ikka väga rumal.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 22:00
veel üks eksinud hing.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 22:02
Naabrineti kohe ilmub välja Sweet ja panen meid ühte patta, siis oleme mõlemad vanamutid, aga võibolla läheb veelgi põnevamaks.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 22:02
Neiuke311
2017-03-07 20:28:32
Vanamutt ära unista. Nii kergelt sa seda teemat läbuks ei muuda.
Kas sa õnnetu ainurakne siis ei mõista, et ükski normaalne inimene peale jmfm-i sinu eest siin välja ei astu.
Paljastad vaid asjatult oma lisakontosi.
-----
Sellega panid sa kõik, kes midagi muud on arvanud kui sina tahad, paika kenasuudluse "lisakontodena". KÕIK.

Ja nagu ma täna teemat lapates tõdesin: kogu see nimekiri kirjeldab sind sõnadega "kibestunud", "karju palju tahad siin", "sul närvid läbi kas siin on inimest kes viib hullu neiukese hullarisse ravile", "nobe erinevaid kontosid varikateks ristima", "hull haige neiuke nõmetseb iseb siin", "ärablokkida KÕIK, kes topis figureerivad ja (!) KÕIK; kes nende pilte on hinnanud ning kommenteerinud", "Sul endal on mingi kiiks", "neiuke võiks klähvimise asemel luti suhu panna", "Noh neiu [...] kuhu solvav kiri ja kommentar jäi?", "Kas siiber ei ole juba nendest topimängudest?", "aina vingud" jne jne

Kas sul TÕESTI ei jõua kohale, mida nad sulle räägivad?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 22:06
Aga miks sa ikkagi valetasid vabakuulaja kohta?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 22:11
Mina valetasin?!? Ma just kopeerisin siia SINU postituse, kus sa väitsid, et kõik, kellel on sinu omast erinev seisukoht, paljastavad sellega, et on "vanamuti lisakontod". Vahetult enne su vihapurset oli sõna võtnud vabakas.

Nii et püüa veidi järele mõelda, mis sa siin ise kokku oled jahvatanud!
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 22:16
Jah oled tõesti rumal. Proovi veelkord lugeda.
Ära enam valeta, see ei ole ilus.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 22:23
Sweet, neiuke kutsub sind vist valetamisekoolitusele
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 22:28
Ei viitsi, mul on täna veel veerandtund portugali keelt ja tunnike EFT-d õppida. Ega ta ka edasijõudnute grupis ole, näe vahele jääb veel kole kergesti.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 22:55
Kui sa sweet õpid, siis õpi ka see selgeks, et alati kui jutuka lahti teed siis vaata, et veebikaamera ei töötaks. Muidu näevad jälle kõik su väljaveninud rindasid
See pole esimene kord kui sellest kirjutan. Sa vist ikka ei õpi.

Muidu on tore vaadata teie kaklemist ja seda kuidas mind teistege seostatakse, kuid keegi ei suuda kinnitada et see nii on või ei ole. Turul on muttidel umbes sama jutt. Ainult teemaks kes kellega magas ja kus käis.
Edu teile igatahes.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 23:12
vähemasti püsid sa, velts, õiges teemas -- nõmetsemine valetamises oled neiukesest isegi osavam.

PS. kas panen kirja tallinki poole teele?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-10 00:27
Kas teil siin tõesti mitte midagi asjaliku pole teha kui üksteiste kallal nokkida. Muudmoodi ei suuda olla kui vaja üksteistele ära panna. See üksteiste kallal nokkimine teid paremaks teiste suhtes ei tee.
Sa sweet masseri parem jotti, nagu sul ühel pildil näha on, vahets hakkab tal parem ja jääb see nokkimine ära või vähemalt vähemaks.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-10 00:34
ha ha ha. Ootasingi millal sa nii ütled.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-10 00:40
Kas sa jott ise aru ei saa et see kisma mis siin varikate ja muude vanamutide ümber toimub on nõme. Või sulle meedibki kui foorum "töötab". See juba liiga kaua kestnud. võikisd oma prutale kah öelda et aitab ehk, või ongi teie eesmärk siisn "kõvasid seksikaid etendada".
Aga ok, lähen jälle mõneks ajaks eemale närve puhkama.
Edu teile nõmetsejad.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-10 09:54
Sweet, aga miks ikkagi sihilikult valetasid vabakuulaja kohta?
Teadmiseks sulle, Uzbeki keele õpingud pole vastus.
Minu jaoks oled sa väga rumal naine, see õpingute jutt mõjub naljakalt.
Vanamutt ütleks " lasteaed"
˅ näita rohkem ˅
2017-03-10 10:31
Peaks sweedi ja neiukesele külla minema. Tundub et nad pole ammu keppi saanud.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-10 13:17
Vabakuulaja oli "kuulmevaba"

Mina olen vanamuti varikas.

Neiuke311 aga loeb vanamuti mõtteid
(Neiuke311 2017-03-10 09:54:26
Vanamutt ütleks " lasteaed"

Nüüd siis veel küsimus.
Kes on vanamutt!
˅ näita rohkem ˅
2017-03-10 22:21
Jfjm istusin siin ja vaatasin telkut. Mõte liikus sinu peale. Päris kahju sinust, et pead sellise vanamutiga koos elama.
Arvata on, et oled rakkesse pandud uute varukontode vorpimisel. Romantiline pere ühistegevus. Niiiii ilus on.........
˅ näita rohkem ˅
2017-03-10 23:34
Me oleme nii sarnased
˅ näita rohkem ˅
2017-03-10 23:56
Ära nüüd endast liiga heal arvamisel ka ole
˅ näita rohkem ˅
2017-03-11 00:11
vt jott sulle toodi uus laev põtra sõiduks tund ja 45min ja kohal.
http://g2.nh.ee/efe/1680x1680/E_lu8AkDaCpAps-oReAR-1.jpg
˅ näita rohkem ˅
1
...
7
8
9
...
18