Foorum
1
...
6
7
8
...
18
2017-03-05 09:15
Pealkiri on küll teemal õige saanud. Nõmedam annab ikka kohe olla!
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 12:43
naabrineti vastan ka sulle. Nõus vahest kisub halva maiguliseks, mul on ka siiski olemas emotsioonid. Aga mul on vähemalt eesmärk.
Kui tahad ikka totaal nõmedusest osa saada, siis ava teema" läbustamise mõtetu teema" seal seda kogunenud paksu raamatu jagu.
Teeme ikka nii kui midagi tarka öelda pole püsid oma teemas.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 14:26
Jfjm näitega ei tulnud sul jälle kahjuks välja. Eelkõige kui räägin vanamuttidest siis mitte nende vanusenumbrist passis ja mitte nende välimusest.
Naeruvääristan just nende käitumist ja nende mannetu eksistentsi. Elu topi nimel. Ja faktid on selle tõestuseks.
1. Lisakontod.
2. Öised külastusretked teiste kontodele.
3. Enesehindamised.
4. Foorumis lälisemine lisakontodega.
Täiesti arulage elu. Milleks? Siinkohal võiks kasutada vanamuti kuldseid sõnu. Lastele ja mine arene.
Ja veel jfjm faktidest rääkimine ei ole viha. See on julgus rääkida sellest mis häirib. Tunnistan ausalt mind häirivad VANAMUTID.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 14:32
Telefon vahest kirjutab ise.
ikka:"Lasteaed ja mine arene"
Vot sellised võimsad avaldused.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 15:34
Sa saad aru küll mida mõtlen konto külastuse all. Külla tullakse ikka selleks et kinkida sületäis ühtesid.
Vahest sa nagu tahad kohe rumalam välja paista kui tegelikult oled.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 16:10
kõige rumalam on teema algataja ise muudkui nõmetseb oma teemas kellele lähevad topi inimesed korda ja hinded ühed tähendab seda et teema algatajat häirib väga kes on topis muidu sa siin ei läliseks oled kõige nõmedam inimene sobid teemaga siin kokku edi tropp
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 16:12
Edu tropp mine ruttu vaata oma hinded üle kas oled ühtesi saanud ja vaata top ka üle
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 16:28
ei nuu..katus s6itis 2ra..ja ei ytelnud..kunas tagasi saabub
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 16:34
ja muide..mind see ..hangerjas..ka juba tyytab
palju ilusmad on siin
nii naisi kui mehi
aga..too ollus..figureerib...oi..kui vadata tema ankeedi siis peaks k6ik paika loksuma
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 17:08
Kui neiuke tahab isiklikuks minna, siis....sorry, tarkuse ega arukusega sa siin küll ei hiilga, pigem vastupidi. Sina oled siis see lillepotike, kes igavesti õitseb? Minu soovitus sulle - tuleta kahekümne aasta pärast endale meelde, kuidas sa praegu siin 45 aastast naist "vanamutiks" sõimad. Usu, sul hakkab piinlik! Ja kui ei hakka.....noh jah...eks see räägib siis ka nii mõndagi...
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 17:54
Vanamutt sinu raamatupidamine lisakontodega on väga sassis.
Kõige pealt külastad mind "Jorle" kontoga öösel kell kolm ja nüüd tuled sellega siia lälisema.
Ma ju räägin primitiivne tegelane see vanamutt.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 18:01
kuule debiilik pole sind öösel vaatamas käinud vaata oma külastused korralikult üle või näita meile ka siin siin foorumis ette kes sind öösel külastamas käinud on sul väga tugevad luulud ja muideks ma olen meesterahvas sa debiil ei tee naise ja mehel vahet kibestunud vanamoor oled
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 18:05
sul vanamoor aju all puder keeb midagi sul tarka öelda pole
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 18:13
Ise keskit siin mõtisklen..... justkui suures laastus ajan õiget asja.......Aga ikkagi leidub inimesi kes vanamuti tegevust justkui pooldaks ja talle kaasa õhkavad. Igasugu Jorle, sinasaad ja muu vanamuti rämps sellega on kõik selge, iga mõtlemisvõimeline inimene saab aru mis on kes.
Mis lugu aga on naabrinetiga???? Esimeste asjadena tulevad pähe kaks varianti......(1)sõna vanamutt mõjub kuidagi isiklikult. Usu mind ma pole seda sinu pihta kordagi mõelnud. See tiitel on vaid selle ainurakse jaoks.
(2) Teiseks võib olla tegu sellise puht eestlasliku loomusega. Kes midagi üritab ja püüab midagi muuta kisutakse sitavaati tagasi, et mida sa siin üritad tule aga tagasi. Ja sellistest abilistest juba puudus pole. Näiteks tussunoku ja naabrineti taolised.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 18:28
kuule vanamoor kes siin oma arvamust avaldavad ei tee kohe kellegi varikaks ma lihtsalt avaldan oma arvamust ja kahjuks ma ei saa sinuga ühte meelt olla ise sa siia teema tegid siis kannata enda kohta kriitikat
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 18:47
Ega siis midagi, puust ette ja punaseks....
vaata neiuke, kahekümneselt tundusid mulle ka kolmekümnesed juba nii vanad olevat, et lausa mulla haisu viskas...õnneks oli mul taipu oma arvamus endale hoida, ma ei käinud seda maailmale pasundamas. Noh, nüüd ajab naerma....sest näe, varsti juba viiekümnesena, tunnen end ikka veel ilusa, seksika, särtsaka, tahetud ja hinnatud naisena. Isegi rohkem kui varem...
küsisid, miks mina oma nina siia topin, et kas puudutas. ...no natuke vist puudutas jah - olen lapsest saati olnud selline väikest viisi maailmaparandaja.....ja lollus ja nõmedus lihtsalt riivab.....kui sa muidugi aru ikka saad...
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 18:52
Issand kuidas keegi ei väsi ometigi, väga nõmedaks on see asi siin juba ammu läinud, targem võiks nüüd loobuda...
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 18:59
Ok, veel üks pärl vanamutil.
1. Lasteaed
2. Mine arene
3. Aju all puder keeb........
Hopaaa VÕIMAS
Jorle kui sa jälle vanamuti kehasse naased siis ütle talle, et olete ennast lõplikult paljastanud. Käitumismuster püsib läbi aastate labane.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 19:46
kuule vanamoor kõik kes on sinuga erimeelt ei tee manamutiks karju palju tahad siin mina olen mees
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 21:10
Jfjm aga 24 on ju parem kui 57.
Sorry kui tegin liiga nooreks.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 21:18
Aus olla, siis mina ei taha küll 24 olla..Ega te noored ka nooremaks ei lähe..Ma ka olen vanamutt ja mis siis?? Lihtsalt häirib, kui juba üle 50-ne oled, siis tuntakse muret, et miks sa veel surnud ei ole! Huvitav, kas need noored oma ema-isa käest ka küsivad, et miks nad surnud ei ole..Mulle meeldib just minu vanus.. Ja surra ma ka veel ei kavatse..
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 21:20
Mulle ka meeldib mu praegune vanus, kohe mitte ei vahetaks seda 24 vastu...
˅ näita rohkem ˅
2017-03-05 21:37
ok. keha võibolla isegi vahetaks- milline vorm oli toona ja mis on järgi. aga aju- kindel ei. kui keski annaks paketi- 20-se keha 40-se ajuga, ma võtaks meelsasti aga kuniks seda paketti ei jagata, laske mul olla, mis mina olen
keegi tark mees olla kunagi öelnud, et vanad ilma noorteta on komöödia, noored ilma vanadeta aga- tragöödia.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-06 10:31

Läbu 2.

Päris alguses tundus, et teemal on jumet, aga mida pikemalt sirvid, seda ajukam on.

tegelt neiuke, ehk nüüd mainid ära selle üldistava sõna (vanamutt) tegelaskuju, kelle pärast sa nii kibestunud oled.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 20:28
Vanamutt ära unista. Nii kergelt sa seda teemat läbuks ei muuda.
Kas sa õnnetu ainurakne siis ei mõista, et ükski normaalne inimene peale jmfm-i sinu eest siin välja ei astu.
Paljastad vaid asjatult oma lisakontosi.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 20:31
tibukene, ma võin sulle paari head psühhiaatrit soovitada. usud sa päriselt oma jutte või ainult siis, kui seeni sööd?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 20:39
Ohoo sweet. Seened..... see ju vanamuti sõnavara. Kas sulle on seda vaja.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 20:58
"kenasuudlus" on nii hirmuäratav nimi, et kuidagi ei suuda välja öelda? teda sa ju kõigis maailma hädades süüdistad? või tahad öelda, et boaaad ja tema eks-lesbiarmukest?

mina olen kenasuudlusest paarkümmend aastat vanem. viisakast ütlemisest sa aru ei saanud, laseme siis sirgemalt: sinu "vanamutt" haavab ka mind, iga kord. nagu naabrinetit, nagu madleeni, nagu ka kümneid teisi. jah, vanamutid kasutavad sõnu "seened", "on", "ja", "tere" ja paljusid teisi. teeb see kokkuvõte sind õnnelikuks?

aga no halloo, tulla vabakuulajat, keprikut ja teisi tuntud foorumlasi kenasuudluse varikateks nimetama, selle jaoks peab mitte purjus, vaid deliiriumis olema. nagu ka sellise pläusti ajamiseks, mis pidi tõestama imejaveltsi ja kenasuudluse identsust
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 21:15
Ma kahtlustasin neid juba ammu. Vaba ja keprikut. Hea, et see asi nüüd selgeks sai
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 21:22
ai kurja...lõpuks paljastasite mu
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 21:25
mkmm, su paljastas naiste tsikkel kenasuudluse fotodel
mis tähendab, et neiuke on kombitsa varikas, kedagi teist see tsikkel ei koti
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 21:27
Jah vaba. Konspiratsioon oli allpool igasugust arvestust.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 21:34
oda ma läe kae perra...
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 21:37
ma'p suutnud seal ühtegi sikkelt tuvastada. ei naiste-, meeste-, ega laste oma...
˅ näita rohkem ˅
2017-03-07 21:44
ma ei viitsi mullide tagant otsida, aga no raudselt on kuskil
deduktsioon, sherlock
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 10:22
Te neist lõpututest sõdadest siin ära ei väsi?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 11:08
Neiuke311 !

su väide suht arulage, ma isegi ei viitsi mõelda, et olla kellegi varikas.

aga noh, olgu sul õigus.

mina olengi vanamutt, et kõik, siis teavad nüüd.

"täna öösel me ei maga...,
täna öösel, ühtesi jagan. "
Kas kümmet tuhandet tahad? annan ühe kaupa.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 12:44
Head naistepäeva!!!
Kes tunnevad ennast vanamuttidena jätke vahele.
Ja ärge ajage segi vanamuti tiitel pole niisama illalla-trullala, selleks on vaja vaeva näha. Naiste top on tõsine asi.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 15:36
Kui ema oma v**u kiitmist ei õpetanud, siis on ilmselge et enesehinnangut saab tõsta vaid teisi langetades.
Elementaarne suhtlemise psühholoogia.

Kelle varikaks mind nüüd tembeldate?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 17:30
.....suht imelikud trossid ilmuvad välja?
Kui tundsid ennast puudutatuna, siis head naistepäeva pole sulle.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 19:52
Tunnistan kohe ausalt ja avameelselt edasiste arusaamatuste vältimiseks, et olen samuti ühe tuntud naiskasutaja varikonto, ent kelle täpsemalt, see tuleb ise avastada.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 20:10
Et tu, Brute?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 23:00
Sweetlove1 mulle jääb mõistmatuks miks sa selle vanamuti teema peale kohale lendasid. Sa ju pole seda.
Aga valetamist võiksid küll edaspidi vältida, see pole ilus. Vabakuulajat vanamutiga siduda pole minu teema.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 23:08
Kes see neiuke311 veel on, kindlasti kellegi väärikas. Minu oma raudselt mitte.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-08 23:44

Enamasti on rumalus mitte ealine, vaid... uskumuslik. Näiteks kui mõnele neiukesele väga noores eas räägiti, kuidas tema ainuke ülesanne elus on jalgu hargitada, siis täiseas ta usub ja hargitab. Ja arvab, et kui keegi temaga samas poosis pildile on jäänud, on too tema ainus vaenlane. Ning kõik, kes vastupidist väidavad, vaenlase varikad.

Nooruse rumalus? Ei, ajupuudulikkus. Lapsepõlvetrauma.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 00:09
Lisaksin veel, et paranoia lööb siinkohal samuti välja.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 00:16
See on neiukese ajupuudulikkus. Tugeva seniilsusega väidab ta,et me kõik tema vaenlase varikad.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 00:21
Siinsetel topis tõmblejatel on kõigil paranoia. Reaalsustajuga on neil halvad lood....ma parem ei hakka ütlemagi, millega veel...
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 00:32
Ma pole hulk aega siin foorumis kolanud, mitte ei viitsi otsima hakata...ja kui aus olla, siis mul puudub nende topitajate suhtes ka igasugune huvi.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-09 00:34
Oeraas, miks sa oma postituse kustutasid? Ma vastasin nüüd nagu eimillelegi...
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
18