Foorum
1
...
5
6
7
...
18
2017-02-27 01:38
neiuke peaks rohkem silmad lahti hoidma yheladuja ei ole yks ja sama inimene siin ihas on yheladuja syydlaseks lavastatud et neiukese viha kanduks ainult yhele inimesele tegelik syydlane vaatab k6ike seda pealt ja v6ib olukorraga rahul olla. neiuke on noor ja rumal kui vanemaks saab tuleb siis m6istus koju.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-27 01:43
Ahhhhhh, no mida te pead vaevate, niikaua kui on võimalik panna kümnest madalamaid hindeid, niikaua neid ka pannakse ja pole ju erilist vahet, kes neid paneb. Nii lihtne see asi ongi
˅ näita rohkem ˅
2017-02-27 01:55
Paras lasteaed siin hinnete pärast vinguvad kes kui palju ühtesi pani kasvage juba suureks
˅ näita rohkem ˅
2017-02-27 14:16
Vbla pole parim võrdlus, aga mõtleme korraks eramuomanikuna.
Oled oma fassaadi (jätame teema, kes mida fassaadina esitleb, kõrvale, eks) korda teinud, et endal oleks tore koju tulla ja naabritel ning möödajalutajatel hea ja...
Ühel hommikul ärkad ning avastad, et aknast imbub kuidagi vale valgus. Öösel on seinasodijad laamendamas käinud. Jah, õnnetud inimesed, jah, valule, mis nii tegutsema paneb, tuleb kaasa tunda, aga sellegipoolest võtab iga majaomanik sellist sittamist rünnakuna iseendale. Mitte abstraktsele fassaadile või segitrambitud peenardele, vaid oma isikule. Sest kogu rikutu on/oli tema eneseväljendus.

Kindlasti on väga lohutav kellegi röögatus "kuni pihustivärve müüakse, seni keegi ikka pihustab!" või "lasteaed, tühise kriipsukese pärast vinguvad".

Üksik üks on isiklik arvamus. "Mulle meeldiks see maja kollasena rohkem kui roosana" vms.
Üheladumine on sihilik rünnak teiste kasutajate ja nende enesetunde vastu. Nii sellest rääkida tulekski. "Linnapea valijaskond" ei tarvitse tõesti aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-27 14:49
Ikka kaks täiesti erinevat asja.
Kui mu maja keegi sodib ja ta kätte saan, siis püüan igal juhul seda isikut sandistada
.......kui siin keegi mulle ühtesi ladunud on, siis ma isegi ei vaata tema kontot, sest no ei huvita see hinnetevärk ja piisavalt suur teadmaks ise, kuidas ennast ja mille põhjal hinnata Soovitan ka teistel oma vaimset tervist hoida ja mitte sellist asja hinge võtta.
........valima ei lähe aga minu arvamus sellest asjast jätkuvalt selline
˅ näita rohkem ˅
2017-02-27 15:02
õigus, luu. "on ainult üks õige mina-pilt -- selline nagu minul"
samasugune peab olema ka kolmeaastasel plikal ja sent-surmale-võlgu tuumafüüsikul, muid variante pole ju olemaski!

(pikema taibu ja väiksema lugemisoskusega kodanikele: see oli iroonia. guugeldage, kui termin tundmatu)
˅ näita rohkem ˅
2017-02-27 18:39
Lüürika on peldikuseintel ammu out-of-date
Juba HruÅ¡tÅ¡ovi sula ajal olla nõukogudemaale sattunud väljamaalased imetlenud, kui kaugele seal teadusbaas, eriti matemaatika, on arenenud: iga plangu peal lahendavad poisikesed kolme tundmatuga võrrandeid -- x, y ja veel üks tundmatu täht. Moodsal ajal käib peldikuseinale pigem füüsika, näiteks pindpinevuse üle arutlemine: "mull on kõva!"
˅ näita rohkem ˅
2017-02-27 23:48
Luukera sa määratlesid siis ennast "linnapea valijaskonnaks" igal ühel oma lõbu.
Aga väide kuidas sul on ükskõik kui ühtedega hinnatakse on muidugi tase.
Vaatame siis sinu ainsat pilti kontol ja kanname siis selle eramajaomaniku formaati.
Mida me näeme, ......jalutas luukera õhtupimeduses Õismäe magalas. Seljataha maandus luukerast napilt möödalennanud televiisori karp. " korralik papp" mõtles luukera. Togis jalaga siit ja sealt. Võttis taskust spray värvi pudeli ja kirjutas peale KODU.
Umbes sellise väärtusega on sinu pilt sinu kontol.
Käisin hiljuti Peruus ja kuulsin seal sellist huvitavat ütelust " Enne mõtle, siis ütle"
˅ näita rohkem ˅
2017-02-27 23:51
ja ainult selleks pidid Perusse minema? vaene sina, seda oleks mede umma ja hää vanarahvaski soovitada osand
˅ näita rohkem ˅
2017-02-27 23:59
Seda minagi Kuulmevaba
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 00:00
Muide aegade jooksul on Luukeral olnud siin vähemasti 50 pilti(valdavalt täiesti äratuntavad) ja mõnda on hinnatud ka kolm ööpäeva järjest ühtedega .....kahjuks siis väsiti või suri ta maha ........jäi teadmata paraku.........
........aga kuna hetkel minu pildiltki näha, et peakolu läbi paistab ja ajud puuduvad, siis mis mõtlemisest Te preilna siinkohal veel räägite?!
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 00:11
Eks ta ole. Loodus tühja kohta ei salli. Kunagi oli siin keegi imejavelts, kes foorumit oma targutamitega täitis. Nüüd on selle koha-paiga sujuvalt hõivanud neiuke111.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 00:23
Niiiih, tulge ja laduge neid ühtesi pildi alla kuni hommikuni A kes neid seinu mäkerdab, selle söön ära .......kaks korda järjest
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 00:24
Ai ei viitsi
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 00:26
Ütle kohe, et Sa uhke daam ja ei taha ää Å¡öödud olla ........a kui ikka kaks korda järjest, ehk mõtled Å¡iiÅ¡ ümber
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 00:29
Söövad ka kõike...appi
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 13:49
Luu, ma ei teadnudki, et sulle ka need kakamängud meeldivad
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 14:53
No äi tuld siit miskit peale mõne suhuvõtusoovi ......ekskrement lõppenud ja võib pildi maha võtta taas
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 15:24
ju siis polnud _see_ päev/öö
enamasti tegutseb too "sportlik meremees põlvamaalt" korra nädalas ja päevake kulub ettevalmistustele -- pilt varastada, üleslaskmist oodata, kui pilt üleval, siis vipi-sms... neli kuni kümme "väljavalitut" korraga, kuni kõik üle käidud, on esimese ooteaeg täis ja saab jälle otsast alustada
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 18:20
Luu, ma loodan, et sa ei öelnud "ei" nendele daamidele, kes avaldasid soovi suhu võtta
˅ näita rohkem ˅
2017-02-28 20:02
hehh, oli üks pontsakam crossdresser, kes luukera pildi all soovi avaldas. tema jaoks polnud luul vist ka SEE päev
˅ näita rohkem ˅
2017-03-01 21:30
alex1985
idikaid jagub
˅ näita rohkem ˅
2017-03-01 23:00
"käekiri" ka sama mis eelmistel. üks idikas, palju kontosid

PS. luukera, täna oli SEE päev, kui tasus pilti üleval hoida
˅ näita rohkem ˅
2017-03-01 23:59
eeem... jott, tahad sa sellest rääkida?
kas sa võiksid alustada sellest, kuidas kombits ja imejavelts sinu igavesteks austajateks said? opop jtt on vist teise ja kolmanda ringi, khm, käepalujad?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 18:05
Jfjm oled sa mõelnud sellisele stsenaariumile, et imejaveltsi taga võib olla vanamutt ise......Täiesti sobib tema sõnavara ja maailma vaadetega. Lase korraks mõttel lennata, ära kohe eita........
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 18:44
osssaaaaa
icke on neiukese kõrval poisike!
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 18:47
jott, hästi lahti räägitud. ma oskan ainult öelda, et rotikuningal peab midagi veel hingel olema
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 19:04
Sweetlove 1 mis avaldus see veel oli.....poisike. Parem mõtle korralikult. Imejavelts sobib vanamuti käitumisega väga hästi kokku. Siin on hunnikus fakte mis räägivad selle väite õigsusest.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 20:27
Jfjm olen sinu juures täheldanud ühte reeglit. Kui sul midagi öelda pole siis kaldud sa räigelt teemast kõrvale. Ja tihtipeale sind kisub kapi suunas.
Tegelikult mul on vägagi ükskõik mis orjentatsioon sinul on.
Aga teema juurde tagasi.
1. Kellel on tuhandeid lisakontosi? Vanamutil.
2. Kelle jaoks on naiste top eksistentsi küsimus? ( näitab inimese ebaadekvaatsust) Vanamuti.
3. Kes käib foorumites lisakontodega vanamutti abistamas? (isiksuse lõhestumine) Vanamutt.
4. Kes on sellise tegevusega tegelenud enamuse oma elust. (näitab ravimatust) Vanamutt.
Haloo oooo imejavelts=vanamutt.
Ja nüüd tuletage meelde mis soga ajas suust välja imejavelts ja saate ettekujutuse kui raske juhtumiga on tegemist.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 21:27
Jfjm olen sinu juures täheldanud ühte reeglit. Kui sul midagi öelda pole siis kaldud sa räigelt teemast kõrvale. Ja tihtipeale sind kisub kapi suunas. ÕIGE

1. Kellel on tuhandeid lisakontosi? Vanamutil.
2. Kelle jaoks on naiste top eksistentsi küsimus? ( näitab inimese ebaadekvaatsust) Vanamuti.
3. Kes käib foorumites lisakontodega vanamutti abistamas? (isiksuse lõhestumine) Vanamutt.
4. Kes on sellise tegevusega tegelenud enamuse oma elust. (näitab ravimatust) Vanamutt.
KES SEE VANAMUTT ON SIIN FOORUMIS (IHA.EE LEHEL) Kaldun arvama et see on kenasuudlus keda sa vanamutiks nimetad, kes ajajooksul siin ihas läinud nooremaks. Algselt oli tema vanuseks märgitud 37 kuid nädalajagu on juba olnud 31 aastat vana. Tema tegelik vanus peaks olema 41-43

Ja nüüd tuletage meelde mis soga ajas suust välja imejavelts ja saate ettekujutuse kui raske juhtumiga on tegemist.
MIS SOGA SEE IMAJEVELTS VÄLJA AJAS ET ARUSAADA MIS SORTI JUHTUMIGA TEGU OLEKS.

Olen olnud juba jupp aega siin vaatleja, aga sinu praegune pläma ajas mind kirjutama.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 21:30
Muud erilist siin foorumis lugada pole kui üksteisele ära panemist. Sekka muud jama ja kaeblemist kes keda on alla lasknud. Saage ometi täiskasvanuteks ja saage aru, et elu ei ole ainult siin. Iha.ee on kenasuudluse ja teiste topparite liivakast mida korrastab omastarust jfjm.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 21:51
Imejavelts uue kontoga lagedal midagi pole sul muutunud, samasugune hülgeila.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 21:54
Imejavelts ajab enda vanusega sassi.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 21:56
Tohletanud neiu ja imejavelts paras paar siin ihas ühesugused hülgeila suus.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 22:01
Sa härra jmfm loed ehk uuesti. Ma kirjutasin et peaks olema, mis ei tähenda et on. Niipalju sul oidu ongi et lugeda ja mõista ei oska. No muidugi sin õeraas tuli siia sitta pritsima. Varsti ehk imeiavelts ja tema kloonid kah riburadapidi järel. P.s Kas finlandia on parem laev kui teised millega enne üle lahe kulgesid.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 23:54
tarakanid roomasid urgudest lagedale
˅ näita rohkem ˅
2017-03-02 23:58
Tohletanud rott tuli oma urust välja,kes ei kannata ilusaid noori inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 00:00
Paras paar vanamutt ja imemisvelts.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 00:07
Oma lemmiku nägemisest on sul aju peas paks. Sul seal üleval pööningul puhub tuul päris kõvasti. Kogu mõistus kadedusest puhutud.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 09:44
Ehk siis nii........Kui ma räägin vanamutist tunneb "oeraas" ennast puudutatud.
Tegelikult on väga igav diskuteerida nii primitiives inimesega.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 10:21
Tohletanud rott sa näed kõigis ainult teda, palun võta korralikult rohud sisse.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 10:49
Kas te natuke üle ei mõtle, liiga pingsalt leiutate mingeid skeeme ja tuhandeid kontosi.

Pigem on mõnel kasutajal 2-3 varikat. Sellest peaks piisama, et maailm ümber pöörata. Siinkohal ei maini ühte erilist pärli, kes oma tähelepanu saavutamiseks on leidnud ainuma võimaluse sapi pritsimise teel.

Moded võiksid kõigile teene teha, enne kui foorumis midagi lugeda enam pole, jälle
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 13:59
oeraas, ära solvu aga sinu tagumiku pilt tekitab tõsist okserefleksi. Sa peaksid Hesburgeri kohtusse kaebama, vaata mis nad sinuga teinud on!
Fuhh. Teist korda ei julge vaadatagi. Aga see konto ilmselgelt kellegile ärapanemiseks tehtud ja piltki ilmselt pärit vanaema pildialbumist.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 14:43
Mina ei solvu üldse. Mina ei häbene oma kehavõlusid näidata. Mis puutu kontosse, siis see konto on minu oma. Usu või ära usu on juba sinu probleem.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 15:20
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 17:58
Ah, et vanamutt ei häbene oma " kehavõlusid"?????? Miks sa siis oma roomavad pildid topist ära korjasid.
Kas tekkis endal ka kahtlus, et esimese koha taga võib olla NULL
Kuule sa oled ikka täielik tohman, appi kellega ma suhtlema pean.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-03 18:22
Tohletanud rott kellest jutt käib? Kade oled teiste peale, keda huvitavad sinu harkis jalad...
˅ näita rohkem ˅
2017-03-04 19:16
Ärge ärrituge, aga te olete tõesti nõmedad.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-04 23:16
Ärrituge? Oh mis sa nüüd vitumunnu Tegid suu lahtI, ups aga vale koha peal. Räägi nüüd kõigile kui ükskõik on teile hindamine alla kümmet.
Kas blokk mulle oli kartusest viite saada?
Sulle siis meeldivad vanamuti öised külastused. Ära ainult oma naisele sellest räägi. Tal niigi armukadedusega probleeme. Noh naised saunas rääkisid
˅ näita rohkem ˅
2017-03-04 23:31
Oi oi, kus nüüd ütles Vitumunnu Täname komplimendi eest
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
18