Foorum
1
...
4
5
6
...
18
2017-02-22 13:03
keprik kas mul on lootus pääseda meeste topi
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 08:05
Infoks sulle vanamutt.........See teema jääbki siia........................... sest adekvaatsed inimesed kellele ei meeldi skisofreeniku öised külaskäigud, hakkavad siia nende kontode nimesid avalikustama.
Ja sina vanamutt kannad hoolt et see teema siin koguaeg värskena püsiks.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 14:35
Seeni on söönd vist
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 17:49
Noh neiu kas solvusid? Kartsid hinnet? Ja kuhu solvav kiri ja kommentar jäi?
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 17:56
Kas siiber ei ole juba nendest topimängudest? Täiskasvanud inimesed? Faktiliselt tuleks see iha.ee top10 kollektiivselt ravile saata.
Peab ikka eriline eraelu puudus olema, et päevast-päeva sellise mõttetu asjaga jamada. Blokkimine, varikontode vorpimine, enda pildi hindamine jne. Samas kui neid pilte vaadata, siis 10et ei ole neist ükski väärt. Aga eks iha.ee olegi see koht, kus ka viimane zombi ennast printsessina tunda saab sest siinsed kiimikutest mehed söövad kõike.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 18:01
5+ blondy
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 18:20
Täiesti õige tähelepanek blondylady, see skiso vanamutt on kergelt häirivaks muutunud. Ega ma eriti vastu ei punniks kui kui see vanamutt koos oma 1000 lisakontoga teenitud puhkusele eemaldub.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 18:21
Millisest vanamutist jutt?
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 18:28
Üldiselt see topiteema mind väga ei huvita ja ma ei viitsi ka sellesse eriti süveneda. Ühed ja samad tegelased läbi aastate. Kui inimene omale kümne konto alt 10eid laob ja tema ego või eneseväärtus sellega tõuseb, siis andku aga minna. Normaalne inimene näeb ilma selle topitagi, mis on tegelik reaalsus.
˅ näita rohkem ˅
Vist räägib endast.
˅ näita rohkem ˅
Aastaid on kestnud see hale naiste topi võitlus. Üks peavanamutt alati seal paigas. Seal ei ole palju valikuid, neid on üks.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 18:30
Ja miks sa nii väga sinna üritad pürgida?
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 18:31
See on ka muidugi hea nähtus. Alati leidub kari lojuseid kes ennast ohverdavalt vanamutile verbaalselt appi tõttavad. Püüdes jätta muljet et see pole see vanamutt ise. Hale marginaalne skiso.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 18:38
Ma saan sinu probleemist/murest väga hästi aru, Neiuke311. See aastaid topis figureerinud kanakari teeb kõik võimaliku, et konkurente eemal hoida. Vorbitakse varikontosid ja ässitatakse üles oma jüngreid, et konkureerivale pildile võimalikult suurel hulgal 1esid laduda.
See on ju siin lehel igivana asi. Ja eks ta teeb meele mõruks ikka, kui mingi tselluliidist kobrutav vanaeit oma kesise pildiga sinust edetabelis ette tuiskab aga katsu ennast sellega lohutada, et normaalne mees näeb ka ilma hindeta, kelle pilt on seda topi kohta tõeliselt väärt. Nende luudadega jagelemine ei vii eriti kuhugi. Foorumi põhjal olen seda siin juba aastaid näinud. Et asi neutraalsemaks muutuks, peaksid lehe omanikud hindamissüsteemi muutma aga see pole nende huvides, sest topitibid toovad neile kena kopika sisse.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 18:51
No jah olen juba korduvalt öelnud et mind ei huvita see top mitte sendi võrra. Aga mulle on natuke häiriv see et need vanamutid minu kontot öösiti külastavad. Sest ise ma kedagi ei torgi siin.
Ja see teema ongi loodud lõpetamaks seda nõmedat olukorda mis siin valitseb.
Kuigi peab tõdema et asi on vähe paremaks muutunud,
näiteks MAIUSTAJA kes miskipärastus ennast paariks pidas vabastas paaride topi.
Siin muidugi põhjus ka selles et vanamutt lõpetas MAIUSTAJA konto üles upitamise.
Ju siis MAIUSTAJA ei soovinud enam vanamutiga sebida ja andis vanamuti Jfjm' ile üle.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 18:55
Mina isiklikult ei tõtta siin kellegile appi ,et ta toppi pääseks või seal püsiks. See naisterahvas kes seal praegu on blokkis mu kohe ära kui ennast siia kasutajaks tegin. Ja neiu ma pole sulle hinnet andnud kuna sa pole minu maitse. Aga kena oled küll nii, et rahune maha ja las asjad lähevad oma soodu.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 19:07
I'll miks sul on selline tunne et olen rahutu?????
Usu mind olen "rahu" ise.
Mul peaks olema õigus oma mõtteid avaldada. Või arvad et peaksin vait olema?
Kui mulle vanamutt eI meeldi siis ütlen seda ja põhjendan ka miks.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 19:21
Sest see top oleks nagu sinu jaoks elu tähtis ja sinna on vaja iga hinna eest pääseda. Lihtsalt on jäänud selline mulje sinu kirjatükkidest siin. Et top on elu. Aga mis seal head on? Oled sa selle pärast ihaldus väärsem?
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 19:28
Neiuke, oled rahu ise ja aina vingud. Teod ju näitavad et oled rahutu, miks muidu siin selle topi pärast tõmbled. Vaevalt sa suudad oma tahtmise järgi ihat muuta. Anna olla ja ela oma elu, kui sul seda üldse on.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 19:57
Päris vahva ju
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:00
milline huvitav raketiteadus see top..Ma ka igavusest käisin täna vaatamas, missugused vanamutid seal teisi terroriseerivad..Ma arvasin et ma ainus vanamutt siin iha-s olen
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:04
Nii palju kui ma siin ihas olen olnud on need noorimad need hullemad. (see tähendab ,et kasutaja olen olnud).
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:10
minu meelest ka vahva.
Vanamuti lisakontoga hakkasid sügelema. Aga vanamutt ei saa aru et kirjapilt on alati sama. Tusk.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:17
I'll kas need pildid mis sul väljas need siis nooremas eas tehtud või lihtsalt netist tõmmatud.
Aaaa sa siis tegid soovahetuse ja oled siis vanamutt.
Jube keeruline.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:22
Raske on nende vanuritega. Muudkui räägid jfjm'ile, aga ikka see sama mantra.
Top top. NO EI HUVITA. Kirjuta endale ülesse.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:24
Neiu need pildid on tõesti õiged ja tehtud enam vähem sellel ajal kui siia konto tegin. Ja ära hakka endale nüüd varikaid ette kujutama.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:30
Hea on vaadata kuidas Jaanika pingutab. Sisse sööbinud sõnavara....."varikaid" Hea üritus.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:32
Mina küll lisakontoga kindlasti ei ole..Ma lihtsalt ajaviiteks loen siin foorumit--ei muud..Tegelikult pole mul topiga asja tõesti Ma vaid imestan--millest ka probleeme tekitatakse..Mul on ka neid palju, kes mind blokeerinud on ja juba aastaid.. Ma ka ei saanud enne aru--miks keegi blokib, kellega ma pole iial suhelnud..Nüüd siis tean..et igaks juhuks..Ma ei hinda kedagi ja ennast ka ei huvita hindamised..Kama kaks..
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:34
Neiu sul on mingi varikate paranoia need on tõesti minu pldid ja mul pole mingit teist kontot siin
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:36
Sirruke ma tean et ei ole. Oled jfjm i silmarõõm. Mäletan neid pilte Pärnu rannast luidete taga.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:44
Neiu kuidas ma saaks sulle selgeks teha ,et nende piltide taga olengi mina ja mul pole vari kontosid
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:44
Aga sina pead pärast siin avalikult vabandama!
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:49
Kuidas saan su paranoiat tõestada?
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:49
Ok vastan sulle jfjm. Need viied on sama mis ühed. Sama tööriist pühkida minema konkurendid.
Aga neid kasutatakse alguses kui alles laed pildi.
Pisike näide sulle. Esimesed pildid mis siia laadisin käis Capriznajažopa kõik pildid viitega üle. Küsimus kas ma nii väga meeldisin talle.......Ei. .....Ta hoidis oma vanamuttide tsooni puhtana.
Aga vaata siis mingi aja pärast need viied enam ei mõika kuna kümneid on tekkinud teistelt kasutajatelt lademes ja jälle vanamuttide tsoon on ohus. Siis aitab ainult 80 ühte, öösel kell kolm.
No ei ole see raketiteadus, iga noor ja keskealine saab aru
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 20:56
Kas sa vastad ka mu küsimusele?
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 21:15
Pigem I'll seleta mulle loogikat miks peaks mingi normaalne mees valima just vanamuti kaitsmise missiooni. Vanamutt ei võta isegi diskussioonist osa, aga sa oled jäägitult valinud poole.
Veits nagu veider pole?
Tõesta mulle et sa pole vanamuti lisakonto.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 21:17
Aa tänane päevavipp on ilus...kohe vaata ja imetle
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 21:20
Tead kui ma oleks kellegi poolele roninud oleksid sa juba ammu hinde saanud
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 21:20
No ei ole see vanamutt ilus. Isegi MAIUSTAJA enam ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 21:33
Tundub tõesti, et neiukest keegi ei taha. Ja nii tal ei jäägi muud üle kui siin oma nõmedalt teemat pidevalt «kuumana hoida».

neiuke311, angerjasving, kenasuudlus, kriipsuke ja maiustaja. Need mutid on mind blokkinud. Nutan ribadeks :
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 21:48
sa meeldid mulle Sherlock Holmes
˅ näita rohkem ˅
2017-02-23 23:14
Lõbusam kui kinos.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-25 21:34
bloodymary
˅ näita rohkem ˅
2017-02-26 13:56
jfjm see et konto on alles tehtud ei tähenda seda, et inimene varem siin olnud ei oleks. Võime öelda, et meie meespoolel oli siin ikka väga ammu juba konto.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-26 17:55
Ausalt öeldes täiesti savi, kes oli.....no oli kes oli, mida me selle teadmisega ikka pihta hakkame!?!?! .........ehk siis tegelikult ka ei mingit küsimust
˅ näita rohkem ˅
2017-02-26 21:51
Miks mulle küll tundub, et mõistlikkie vastuseid ja lahendusi saadakse otse suheldes? Mulle on alati tundunud, et läbi pressiesindaja suu ajalehe kaudu suheldes lähevad asjad sügavamale karukanni kui algne halvim võimalik variant oli.

Aga ju mulle ainult tundub, muidu täiskasvanud inimesed seda ju ei teeks.
˅ näita rohkem ˅
2017-02-26 22:44
Nii ehk nüüd olete siis kõik pea peale keeranud. Ehk siis hoopis mina olen süüdi.......süüdi selles et see vanamutt mind öösiti kell kolm külastab ja seda järjepidevalt.
Jfjm sa pesksid siinses diskussioonis üldse suu kinni hoidma. Sinu arvamus on sügavalt mõjutatud selle vanamuti seelikualusega.
Fuihhh muideks......
˅ näita rohkem ˅
2017-02-26 22:45
nu pressiesindajad on selleks, et igasugune saast, mida tegelikult suust välja aetakse, poliitkorrektseks ja massidele söödavaks teha
˅ näita rohkem ˅
2017-02-26 23:36
eeem, neiuke, mis trikiga sul õnnestus välja lugeda, et sinust jutt oli ja eriti veel, et sind milleski süüdistati? oleks sul pressiesindaja, teeks ta sulle esimese asjana selgeks, et üldistav sõim ("vanamutt" jms) tekitab tarbetult palju vaenlasi ja null kaastunnet. kui kedagi sõimata tahad, sõima nimeliselt. praegu tekitab tollesse sõnasse pandud viha ja hirm küsimuse, et kas kaasa jättis su kellegi noorema pärast maha...

ma olen jätkuvalt veendunud, et üheladumised (vähemasti enamik neist) ei ole kenasuudluse tegu. nii et lahendus ei ole temas. suur osa probleemi on temas küll
˅ näita rohkem ˅
2017-02-26 23:41
istu, viis
(siis kui mina koolis käisin, oli see parim hinne muuseas)
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
18