Foorum
1
...
10
11
12
...
18
2017-03-21 20:56
exvelt ja qwerty112 oled üks ja see sama inimene,keda sa siin lollitad
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 21:03
31 aastane vavamutt oligi kauaks eemal olnud. Kuhu su "vennake" imeiavelts jäänud on?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 21:15
Ja ärge nüüd unustage ma olen kenasuudluse varikas😊 ja tema on minu varikas.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 21:31
Velts, selle sinise kleidiga kasutaja nimi oli vist Giiza, täpselt ei mäleta, aga enne seda oli ta Saikopaat. Põhiliselt viibis ta küll jututoas, aga kui foorumit külastas, siis tutvustas ennast kui igati arukat tüdrukut.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 21:43
ahnii, vat kui tore. kas ta ise ütles mis ta eelmine kasutaja oli, või oli seda seestpoolt näha kuidagi.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 21:54
Ma ei tea, kas sellest tal kellegagi juttu oli, aga ta kasutas samu pilte.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 22:01
Vanamutt sina korja oma kontod kokku ja pea suu. Hetkel pole jutt sinust.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 22:23
Imeja ma olen täitsa olemas. Aga kes see harkjalg 311 veel on.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 22:25
see niinimetatud harkjalg on sinu ema keda ma nussisin
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 22:34
exvelts võid teda edasi panna, kui ta sind ligi laseb..
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 22:40
Vanamutt on imeiaveltsi sisse lasknud.

Ta lausa palub et ma talle taha paneks.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 22:47
Sul ikka kõvaks läheb vä. Oled ikka sama suur jutupaunik, kui vanasti. Hea mees kes lubabki. Oled ennegi suuri lubadusi andnud, kui tegijat pole kuskil.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 23:02
Harkjalg 311 käis mind piilumas ja pani bloki. Tead õieti tegid sest sa pole seda väärt, et peaksin sinu kontole tulema. Naljanumber oled oma harkis jalgadega. Siin on sinust kümneid kordi ilusamaid ja mõistlikumaid naisi.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 23:07
Sinuarust kindlasti 31 aastane vanamutt kes heinapallil persse sai
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 23:09
Eximeja sa võid mulle neid ühtesid kogu öö laduda, ei hakka ma sind blokkimia.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-21 23:36
Harkjalg 311 ma hindasin oma varikat lausa 7 korda kümnega. Ja eximejat veel paremate hinnetega. Eximeja on kindlasti mulle selle eest väga tänulik.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-22 00:06
Kui keegi teine ei hinda, siispeab ise varikate kaasabil seda tegema. Ise väitsid mulle et see pidi lauslollust tähendama
˅ näita rohkem ˅
2017-03-22 00:08
Eximeja ära ole endast nii heal arvamusel. Sa oled tegelikult veel lollim kui välja paistab. Saa hakkama sellega mis sul on.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-22 00:12
Ära siis kirjuta kui ise hiljem sama teed
˅ näita rohkem ˅
2017-03-22 00:18
Seda minagi, et saa hakkama. Harkjalg311 tuleb varsti kiunuma, et teda pole keegi hinnanud.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-23 13:52
Vaatad seda vanamutti.......tagant vaates rohkem kui üks annus, eest vaates tissid lössis. Kas me sellist Eestit tahtsime.
Fuih
˅ näita rohkem ˅
2017-03-23 14:52
harkjalg neiuke kas sa sellepärast hargitad jalgu et su jalgevahe on liiga kortsus? kas me sellist harkjalga tahtsimegi siia ihasse
˅ näita rohkem ˅
2017-03-23 14:54
fuih mis hais sul hargivahelt tuleb tõmba jalad koomale
˅ näita rohkem ˅
2017-03-23 18:08
No väga hea....Veel üks kuri-kuulus vanamuti lisakonto salme40
Vanamutt see on halenaljakas milline embitsill sa oled.
Ja mida sa lälised
minu jalgadest. Kas näitad oma "BORNO" (nõrga b-ga) piltidelt kus kortsus kargud koos püsivad. No ei leia sellist.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-23 20:46
kaua sa kõver jalg mölised pane oma möla kinni keda huvitab sinu hülgemöla
˅ näita rohkem ˅
2017-03-23 22:50
Kas teil omal paha ei hakka juba?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-23 22:58
noh, inimestel on vähemalt koht, kus oma fustratsiooni välja elada. vähemalt ei viruta kellegile tänaval kirvega silmevahele või ei tümita kurikaga tümaks
˅ näita rohkem ˅
2017-03-24 07:39
Ma olen sinuga nõus Vabakuulaja.
Vanamutt on väga veidra käitumisega. Pakkusin juba ennem, et võiks temalt marutõve proovi võtta.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-24 11:15
Kõige naljakam selle teema juures on see, et harkjalg311 ise aru ei saa kui veider ta tegelikult on. Kolistab ühest ämbrist teise ja mingit tulemust tal ikka ette näidata ei ole. Tundub et tal on hullem tõbi kui marutatud.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-24 14:18
2017-03-24 14:15:56 Kustuta postitus

Millal sa lõpuks julged ikkagi oma kontoga siia kobiseda tulla.
Jälle ja jälle tõestad minu väidet, et sul siin haigelt palju lisakontosid.
Avalda mulle saladus (kui sa isegi seda tead) milleks sulle see haige eksisteerimine siin ihas. Ega sa ometi arva et su kortsus pildid kedagi erutavad. Sa ise tead ju väga hästi et kõik sinu hinded mis üle viie on sinu enda pandud. Või on asi juba nii kaugel et suudad ise ennast ka ära petta.
No jah kui sa imeiaveltsiks kehastud, siis oled rongijuht
Teeme nüüd nii ütled oma aadressi me saadame sulle arstiabi.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-24 15:34
imeiaveltsil läks kord rong persse, seepärast teda nende juurde kutsubki.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-24 17:03
Ära ole nii tagasi hoidlik. Paned ju ikka oma panuse kah kui labidanajal seisma ei pea. Ega see küproki elu kerge pole. Päeval liigutad labidat ja õhtu teed ihas-s "mehetegusid". Väikemehest enam kasu pole .
˅ näita rohkem ˅
2017-03-24 19:46
Jfjm kas mõtled vabakuulajat. Ai jäin ikka vahele, oled väga nutikas
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 01:14
eih. mind ple tarvis mõelda. ma olen olemas. ja kuna see teema on juba nõmetsemiseks loodud, siis laske ma nõmetsen kah pisut:
ahh, käige te kõik persse.
aitähh.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 08:56
Heh Vabakuulaja loodud oli teema ikka eesmärgiga midagi ette võtta nende topi narridega. Väiksed edusammud on ka toimunud.
Arvan et kõikidele on nüüd selge ühe teatud topi vanamuti tegevustest siin saidile. Paraku selise olukorra teket võimaldavad saidi reeglid. Ja üks embitsill ongi võtnud siin endale elumõtteks topelt annusega pasandada. Loomulikult talle ei meeldi, et ma üritan seda pasakuningriiki likvideerida. Seda teemat üritab ta lõpmatute varukontodega nõmedaks muuta. Paraku saab ta tuge jfjm-ilt kes muidugi siinkohal pole objektiivne kuna käib vanamuti seeliku alt pikantset nuuskimas.....
Tahan küsida kas elu ihas läks viletsamaks kui kadus paaride topist MAIUSTAJA? Ei ütleks. Nüüd on ka teisi paare seal näha.
Nii et vanamutt...... kuiva kokku embitsill
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 10:01
On ju seal miski maiustaja, pole see ve?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 10:04
Aga keegi peab ju topis olema.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 10:19
Õige topis ongi need keda ausalt teised kontod hinnavad.
Olgu siis kes on.
Vanamuti mängud on võtnud kõikidelt võimaluse selgitada aus edetabel.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 10:58
Aga äkki võitlete valet võitlust. Asi ei ole üldsegi topi's vaid päeva vipis. Päeva vip on hoopis ihaldusväärsem ja tunduvalt kasulikum koht. Top käib lihtsalt paratamatult sellega kaasa.
Päeva vip on teenusepakkujate jaoks väga tähtis koht. Reklaam ja vaatasjaskond on väga võimas. See on tulus.
Kuna vip'iga saab tasuta mingit jama, siis on seda väga hea ära kasutada, et tasuta toita omakorda top'i.

Ja pealegi on see kõik vaid viivuks. Top ja vip kestavad väga väga lühikest aega. Seega, et see kauem kestaks, peab hakkama trikitama ja mässama. Lõppeb see sellega, et keegi hakkab vastu võitlema ja trügib ise asemele ja see jälle omakorda satub sellesse võlumaailma ringi, kuni tuleb järgmine

Õige hindamise tulemid on kuskil 4jandast lehest alles nähtavad. Vbla isegi 5-6 leht on tegelikult õige alles. Iluga ei ole siin mingit erilist pistmist. Asi on populaarsuses. Teenusepakkujad ja lõdva kummiga tsikid võidavad alati, kuna neil on suurem fännclub.
Nii et pane kuulutus ja luba ohtralt keppi või midagi sarnast. Saad hoobilt kümmneid mitme koti jagu.
Lihtne on ju.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 11:51
Su mõte päeva vipist on ekslik. Pigem vastupidi päeva VIP käib enesehindamisega kaasas. Ja veel milleks siis teisi ühtedega hinnata, see päeva vipiks ei tee.
Enne mõtle siis ütle. Ja kus on see kuulus meeste loogika?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 12:06
Neiuke, kui sinule meeldib teiste mahategemisega ennast upitada, siis miks peaksid kohe teised ka sama tegema. See on see naiste loogika.
Muide Vihmameez lõikas endale näppu. Tal oli ühtede ladumisega nii kiire, et muutus hooletuks ja reetis ennast. Muidugi on imepisike võimalus juhusel, aga et see inimene on ennegi näidanud enda sümpaatiaid antipaatiaid, siis ma eriti ei usu sellesse.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 12:12
kuhu ta ennast upitab, jotakas, ta esimene pilt on kuuendal lehel, just vaatasin. Kesse vihmamees on?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 12:41
Vihmameez on see iganädalane mahahindaja. Teeb uue konto, paneb pildi ja laob paar tunnikest ühtesid. Vihmameez oli neist kontodest eriline selle poolest, et konto loomisest pildi ilmumiseni jäi napp kuus minutit. Ja sel ajal oli kohal vaid üks mode.
Aga neiukese ankeedis on ju kirjas, et hinnata tohib ainult kümnetega. Praegu ta ise hindamisega eriti ei tegele, üritab enne platsi puhtaks saada.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 13:04
misasju sa kõik teadma pead, what a life i mean- kes on miskine vihmamees, mis on tema mustrid, mitu modet on kohal kui ta midagi teeb, mis on kirjas neikese ankeedis, mida ta üritab jne. ja selle teadmisega peale hakata on siis...eee...mis sellega peale hakata on? kui sa seda iha nii hästi tunned kas sa keppi saad siit vähemalt? Lihtsalt küsin, tegelikult see on impressive, nõuab ilmselt teatud pühendumust ja huvi selline kogus infot läbi töötada...
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 13:16
Miku, ära muretse. Kepist pole ma ilma jäänud ja isegi topis olen olnud, aga mõlematel juhtudel pole olnud tegemist meeleheitliku üritamisega
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 13:27
Ei ega ma ei muretsegi, lihtsalt üks tahk elust, mõni kaevub admiral marketsisse ja arvab et on jube tähtis neid skeeme tunda, teine mängib angry birdsi ja kolmas tunneb skeeme kuidas ihas asjad käivad, suures pildis üks siblimine kõik, ega ma ei kritiseerigi su hobi või elu või mis iganes kaalu sa sellele omistad, vahest mõni faktike on ju isegi huvitav, näiteks saada teada et eksisteerib miskine vihmamees, kes teeb miskit asja kuue minuti jooksul. Kuidagi on see mode kaasosaline?
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 16:47
Luuletada ja hämada võib lõpmatuseni, aga faktid on asjad mida eirata eI saa. Ma ise ei teagi mis lehel minu esimene pilt on. Ok tuleb välja et kuuendal. Aitähh info eest
Justkui ei saa väita et mind see top huvitab, aga võta näpust ikka väidavad. Ja kes siin selline kõva detektiiv on? Loomulikult jfjm kes topi vanamuti seeikualust külastab. Ja topi vanamutt on nüüd juba aastaid siin nõmetsenud. See on fakt.
Kui lahti ma pean seda asja seletama, et kõikideni jõuaks?
Muideks tänud Micchan, esimene mõistuse hääl siinses teemas.
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 17:41
kui see top sind ei huvita miks sa siis foorumis sellest nutad ja ise virised et alla kümne punkti ei tohi hinnata seejärel järgneb blokk
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 17:49
Selleks ei ole mingit loogikat ega detektiivi tööd vaja, see kõik on folkloor.
Jott, palju siin aastate jooksul neid topi ja vipi võitlusi on olnud ka?
Säravaimad Laperla-kiizukas-kadi-pushup-satiine-kenasuudlus, krt kronoloogilist järjekorda enam täpselt ei mäletagi. Põhimõte on kõigil sama olnud, et üks teeb alatuid ja nõmedaid tempe ja tuleb välja süüa, ning siis hakkab millalgi järgmine sama leiutama ja jälle uus teema läheb sellega lahti. Sõimamised foorumis, hunnikutes varikaid, päevad läbi mingi jauramine. oehh....
Paari aasta pärast hakkab keegi neiukest omakorda välja juurima, samadel põhjustel mis praegu. Evolutsioon on võimas
˅ näita rohkem ˅
2017-03-25 17:55
5+ rewwal võid istuda. kodutöö on sul hästi tehtud
˅ näita rohkem ˅
1
...
10
11
12
...
18