Foorum
1
2
2010-06-16 12:10
Hästi tantsiv naine võib voodis olla mökumast mökum, kuidas kommenteerid
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 12:17
ei kuidagi. kas sa tead seda enda kogemustest uman vs oled elu24 uurinud?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 12:20
aga korralilult riides ja vixitud kingadega meesteraffas võib olla mölakas

ikka juhtub
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 12:31
kui võtta meespartnerit,siis kes oskab tantsida,see on ka voodis hea
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 13:09
mina jagan ka arvamust, et mees kes tantsuplastil on pilku püüdev ja hea puusade liikumisega siis voodis pole ka miskit ette heita.. ja veel üks tahelepanek... mida vaiksem inimene seinaveeres seda metsikum lõvi voodis

aga naistekohta ma ei tea.... ja ennast ikka kiitma ja mahategema ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 13:18
Ei tantsi hästi, st siis...?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 13:29
Eks tantsimine ongi ju välja kujunenud kunagisest seksuaal rituaalist.Praegu küll võetakse,kui tegevust omaette,aga mingi osa eelmängust on see ikkagi.Osavus tantsupõrandal näitab kogemust vastassooga suhtlemises.Mis aga puutub seinaveeres istujatesse,siis näljane sööb ikka aplamalt ja pole ka toidu suhtes nii valiv
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 13:41
Tantsimisest näeb keha paindlikust ja keha liiugutamise osavust. Kõik eeldused heaks seksiks on olemas. Nagu need iluvõimlejad. Painduvad ja on igati peenikesed ja osavad aga ega siis palja paindlikusega pole midagi peale hakata. Jah siis küll kui keegi teine aktiivsem pool asja käsile võtab siis on ikka teine asi kohe.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 13:48
jfjm sa ikka pead asjad eriti mustaks tegema egas ma nö. nohikut silmas pidnud.. vaid pigem sellist eemalt jälgijat, kes objekti valib ja siis vallutab mitte aga paksud prillid ja nohiseb oma ninaette ... selline ei märkaks naist vist siis kah kui teeniddaja oma tissid talle näkku lääks, koristamise käigus
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 13:50
No kui need tissid on sellied armilised ja lõdvad nahad ja neid reklaamitakse, siis oleks kasu küll paksudest prillidest.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 14:02
aga teeks nii et ükskord kui teema on naistest ei hakka me seda teemat keerama meeste ümber. kui keegi soovib, tehku teine teema.

mul endal antud teemaga kogemus noh puudub, ma kuulsin seda nö pealt ja seepärast selguse huvides tegin teema. noh et targaks saada, kuidas need asjad on. tõesti meedias alati väidetakse tantsu ja seksi sümbioossust vms. kas tegelikuses ka nii on?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 14:19
pannud siis kirja,et vastata võivad ainult mehed
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 14:23
naised võivad ka vastata, just kuidas nad ise endast arvavad
kas on mõni naine üldse nii julge endast midagi arvama...
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 14:36
milline naine ütleks,et ta ei oska tantsida ja on voodis halb?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 15:20
...mida vaiksem inimene seinaveeres seda metsikum lõvi voodis... see käib ainult eestlaste kohta
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 15:20
tunnistan ,et tantsida oma arust eriti ei oska aga voodis pole keegi veel kurtnud et olen halb
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 15:31
kiisuoma: Ehk jätavad oma teada?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 15:56
Lihtne ju...kes on aktiivne tantsupõrandal on reeglina julge st julgeb ennast ja oma keha eksponeerida. Kõik need asjad tulevad kasuks ka voodis hullamisel. Kindlasti on erandeid savijalgu ning see puhtalt minu subjektiivne arvamus. PS! Endal tantsuoskus puudub
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 16:11
Uman - et sa kuulasid pealt? ja kui vanad nad olid?
mingi dude rääkis nais(t)est, kellega ta tantsinud oli ja sina tahtsid teada saada, et kas minna peale seda naistega tantsima ja kellega minna?
ma ei tea muidugi, mis sind paneb seda uurima, aga kui teada tahad - ehk oleks parem minna ja tantsida ning rääkida meilegi, et kuidas sellega on?

aga mis puutub naistesse ja tantsimisse ning sellesse teise - et kas naisena saadakse millegiga hakkama...
ma pean tunnistama, et ma ei teanud, et kellelgi (rääkides nendest, keda sina kuulasid) ka selliseid "probleeme" naistega on.
ja ehk ei olegi probleemid naistes?
kuna ma ei tea nendest probleemidest midagi, ei ole mul nagu millestki rääkida.
see, kui tehakse tantsimisest mingeid järeldusi(??) ja peale seda kuulutatakse ka teistele, et ei olnud selle naisega rahul vms, on idiootilik.
peale kellegi olemuse, puuduliku suhtlemise jms mina midagi siit ei leidnudki.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 18:39
väga noored nad polnud. einohh, teema mõte oli kas selline asi peab paika või mitte. abs pole siin seost midagi minuga ega mingi konkreetse naise vms. lihtsalt huvi, kas keegi võib omakogemusest seda kinnitada vms.

kuidas see sulle nüüd nii keeruline on. onju olemas kindlasti inimesi kes meelasti teevad sporti aga voodis väga aktiivsed pole kuigi füüsis seda eeldaks. eks see tantsimisega sama, kui naine end vibutab graatsiliselt, kas voodis on nad sama aktiivsed või hoopis vastupidiselt loiud vms. kas nagu üks nähtus eeldab teist või vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 18:45
või võtame sekspoe, seal töötab kaunis neiu kes on kompleksivaba, noh sesosas mis puudutab tema tööd. võtab vibra kätte, seletab räägib. kõik mehed kes sekspoodi külastavad eeldavad temast kohe suurt seksiguruks olemist. aga tegelikuses võib naine hoopis aseksuaalne olla, ta teeb oma tööd, tal on hea välimus ja kõik.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 19:28
Sa pead siis ikka selle kogemuse hankima
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 19:47
Kui nüüd võtta näitena seesama umani kirjeldatud sekspoe - miisu siis minu isiklikud kogemused on näidanud et need kiisud võivad ka päriselus kõvad kräunujad olla
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 20:45
Tantsi palju sa tantsid,kepimehed tulevad ikka nurgast Räägib vanarahvas
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 20:59
hmm, no omalajal nagu sai osatud tantsida ja sai ka vastavas asutuses käidud seda õppimas (mitte bordumaja, vaid tantsutrenn) no ja kellega korra sai voodi käidud, see tahtis alati veel... võta nüüd kinni, kas olin mina hea, või oli tema saamata

sellist uuringut ei saa ju teha... "naised hinnake ennast" see puhtalt meeste teema nemad ju proovivad neid/meid tants"tibisid"
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 22:03
leidmataveel: Et omalajal kui veel noor olid, siis tantsisid ja seksisid ja nüüdseks on tantsimine ununenud aga kuidas seksiga on? On seksimine ka nagu uimasemaks jäänud ja osad oskused tuhmunud?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 22:10
leian, et seos on täiesti olemas - head tantsijad on kirglikud tantsijad ja head seksijad on kirglikud ja iha täis seksijad
probleem on selles tantsuoskuse hindajas - on tal ikka piisavalt head silma ja kogemusi hea tantsuoskuse kindlakstegemisel? kui sellega puusse panna, sattudki seksima lihtsalt ilusa naisega, kes on voodis selline laisavõitu
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 22:13
muzike kullake. Ainuke seos on KIRG. Ei mitte seks ega tants. Vaid kuidas seda hingeliselt tehakse. Samahästi on ka seos müüriladumisel ja seksil, kui neid mõlemaid kirega ja hingega teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 22:36
Uman - ega mulle tundunudki, et sul mingeid puudusi on vs et sina tantsida ei saa vms
küsimusi tekitas see, et mida sa teada tahaksid ja mis selle saadud teadmisega peale hakata. sa tulid ju midagi selgitamata meilt seda uurima.
sa tahtsid teada saada, et kas see, mida väidetakse, ka paika peab. minus tekitas huvi see, et miks peamiselt naistest rääkima peaks - seda ei saa ju üldistada naistele. kas väide tantsimisest rääkis naistest?

ja kui tunnistataksegi sulle, et jah, midagi sellist on minuga olnud ja et midagi "peab paika" ka.....kuid mis järeldusi sa sellest teha saad?
sellega on nagu lühinägelikkusega. sa tunned mingit lühinägelikku ja sa tahad teada saada, kuidas teistel nägemisega on - et kas on ka lühinägelikud vs ei ole
see ongi üldistamine ja selliselt tehakse müüte. see, mida sa uurida tahad, on kliÅ¡ee

ma räägin teatud suhtumistest, kuuldustest, välisest jm ja nende pealt järeldamisest, milline see naine on, mida ta teab jne (et kui naine tantsib kuidagi – st et ta on selline ja selline ning paneme kummi ka peale ja uurime, kuidas ta minuga kushetil hakkama saab ja mis ta suudab).

sellest, mida sa uman teada saad, sa saad teha üldistuse, et kuidas ehk on, kuid mingit absoluutset tulemust sa meilt ei saa ning ei saagi saama.
me räägime ju sellest, et kas see, mis on meile näha (kuidas tantsib jm), on meie nägemuses selline ....vs on see, mida me näeme, reaalsus. aga millisest reaalsusest me saame rääkida, kui nähakse seda, mida näha tahetakse, kui tehakse üldistusi jne.

järeldusi saab teha millest tahes, kuida selleks, et teada, peab olema tundnud ja teinud ning suhelnud naistega ühest saali nurgast kuni teise saali nurgani. kuni seda teinud ei ole, on suhtumine ühekülgne.
ja mis puudutab neid, kes muidu lihastes on ja kellest tundub, et nad on paremaks suutelised, kuid suhtlemisel saad teada, mis on nende „puudused“....ka sellele on mul vastus – ühekülgsus.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 22:40
juuksur aga kui juba tantsu ajal on kumm peal?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 22:45
patsikumm v? olgu, ma saan aru, millest sa räägid. ma ei tea räägi sina, mis peale seda saama hakkab?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 22:51
Lambadat saab tantsida kui juba kumm peal on. Ja siis tantsu käigus liikuda kusheti poole.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 23:01
aga kui tahetakse limbot tantsida? vs on see midagi, mida peaks kushetil tegema.
muide on teada ju, et tehakse ka pidusid, kus tantsitakse riieteta. seal saabki kummi peale panna ja ei peagi kaugele kusheti peale minema hakkama
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 23:03
Kusheti alt limboga läbi? Ja siis teiselpool juba kumm otsas ootad!
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 23:08
hm. selle peale ma ei tulnudki, et kusheti alt. aga ehk laua alt ja peale seda kusheti peale?
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 23:11
Ei ei kusheti alt ikka. Siis tuleb kohe parja paindega. Muudkui aga oota. Ja saabki kohe teada kuidas ka voodis asjad on.
Krt vägisi hakka või mõtlema, et ongi seksil ja tantsul seos.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 23:20
ja tuleb ja tuleb..... kui ta selle peale lämbunud ei ole, tuleb ta ka kushetile. vs tuleb kusheti alla minna temaga, et midagi tehtud saaks
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 23:27
No ja kui ta sealt alt välja ei tule, siis ongi teemas, et kui ei oska tantsida, siis on ka saamatu voodis või õigemini selle all
˅ näita rohkem ˅
2010-06-16 23:30

füüsiline test
aga huvitav, kuidas koreograafidega on. nemad peaksid nagu teadma tantsimisest midagi vs tantsima teistest paremini, aga kas nad ka limbot teinud on.. ei tea
˅ näita rohkem ˅
2010-06-17 00:57
Tegelt selle tantsimise ja seksimisega tuleb meelde 97a kutseka lõpuball. Ööläbi sai tantsida Mati Nuude laulude järgi ja kui hommiku tüdruku juurde "ehale" jõudsin olin nii kutu, et jäin magama
˅ näita rohkem ˅
2010-06-17 17:18
parmaleikin ära uuri elu... ela seda
˅ näita rohkem ˅
2010-06-17 21:57
Küll ma selle limbo värgi ka ära proovin.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-17 22:44
parma, ma tahaksin seda kohe kõrvalt vaadata
˅ näita rohkem ˅
2010-06-17 22:45
Ära käi piilumas teiste elu... ela enda oma!
˅ näita rohkem ˅
2010-06-17 23:12
ei ei.. see siia küll ei sobinud ja veel, ma oleksin vaadanud, st avalikult ja nähtavalt seisnud ja vaadanud.. mitte aga salamisi piilunud, egas ma mõni piilur pole
˅ näita rohkem ˅
2021-03-29 18:19
Mida tants voodis parandab? Kas sportlased siis on voodis head?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-29 19:59
Kui nüüd püsipartnerid välja jätta, Siis tants on suhtlus, see on flirt, kui üritatakse ennast tutvustada ja teist tundma õppida. Osavus tantsupõrandal näitab kogemusi vastassooga.
Ma ei tea, mida tänapäeva pidudel tehakse, aga minu noorusajal oli tantsupeol viimane lugu daamide valik. Valiti see, kellega taheti edasi minna.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-29 20:06
oma keha tunnetavad ja valitsevad inimesed on kindlasti ka voodielus mitmekülgsemad. selleks ei pea mingi (tipp)sportlane olema.
aga jfjm, siis tol ajal oli meeste elu ju väga kergeks tehtud
˅ näita rohkem ˅
2021-03-29 20:11
Kus ta siis kerge oli? Terve õhtu pidi vaeva nägema.
Ja kui õnn naerataski, siis võis see lõppeda klubi nurga juures, mille tagant ilmusid ärapõlatud konkurendid
˅ näita rohkem ˅
2021-03-29 23:43
no selles mõttes, et mees ei pidanud õhtu lõpus pead murdma, et kas ja millise naisega lootust on.......daamide valik pani asja paika
˅ näita rohkem ˅
1
2