Foorum
2016-11-20 20:57
Mina hetkel istun. Ja ootan. Reklaamipausi lõppu. Ja siis ootan seda absoluuuuuutselt viimast minutit, et tööle hakata ja tähtajaks asjad valmis saada (ilmselt juhtub see ülehomme).

A printsi valgel hobusel ei oota. Küll ma ta kinni püüan kui kuu faasid sobivad, aeg klapib ja tuju on vastav
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:58
Kui tihti peab kohtingul käima, et saaks öelda, et ei istu siin ja ei oota?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:59
Kus ma korteris selle hobuse peaks veel panema? Pole printsigi jaoks ruumi
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:00
Ma hobuse võtaks küll...
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:00
a suve.. äkki ei peaks kohtingute aluseks olema kvantiteet? ma pigem kohtun harva aga siis korralikumalt
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:01
Aga tihti kohtudes on kvaliteet välistatud ve? Isegi kui juba noh... Tead isegi mida
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:07
Istub ja ootab
jumal teab millist mett
auke täis taevas
ja maa on täis vett
Kunagi laulis Marju Kuut nõnda, aga ootamine on ikkagi mõistlikum, kui nagu duracelli jänku tõmmelda.
Kumb on suurem pettumus? Ja printsi ei tulnudki või järjekordne jobu oli ???
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:08
Või eeldame, et tuleb järjekordne jobu ja prints jääb nägemata
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:09
Või võtame jobu ja karmi käega muundame ta printsiks?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:10
Sitast saia ei tee. Teeb, läheb palju jahu aga sita lõhn jääb ikka külge.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:11
No pigem järjekordselt pettuda kui aastakümnete pärast ohata, ahhh, kui ma ometi oleks söandanud....
˅ näita rohkem ˅
Kui palju konnasid ringihüppab
˅ näita rohkem ˅
Kah õige. Ja noh, kui väga aus olla siis ega ma ei viitsiks kah. Väljaõpetamisega ma ei tegele
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:15
Taaskord tsitaat filmist"Moskva pisaraid ei usu": selleks et kindraliprouaks saada, tuleb abielluda leitnandiga.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:18
Ja selleks, et miljonäriprouaks, miljardäriga
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:19
Ma arvasin, et selleks tuli veel madalamalt keegi võtta? Kuigi noh, ma ise vist alla nelja tärni õlakutel enam ei võtaks, pole aega oodata
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:24
Kisub vaikselt läbuks...
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:28
Öeldakse küll, et iga sõduri seljakotis on marssalikepp, aga tänapäeval enam kindraliks ilma kõrghariduseta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:29
Suve, juba viies lehekülg ju, mida muud veel oodata
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:33
Äkki teemaalgataja soovituslikku suunamist, aga kuhu?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:34
Rahuajal ju niikuinii kindraliks ei saa? Mis siis ikka
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:35
Täpsustaks üht suve eelnenud väidet
Selleks et proua miljonääriks saada, tuleb abielluda miljardäriga
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:39
Samas tekkis küsimus, et mitu paari kingi saaks miljardi eest
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 21:58
Kingal ja kingal on vahe. Maximas müüdavaid kingalaadseid asju saaks kõvasti rohkem kui näiteks manolo blahniku kõpsukaid
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 22:04
Kui ühtesid ostad rublade ja teisi eurode eest, on vahe olematu
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 22:06
Kõike võib eurode eest osta.. a kui ühed maksavad kümps paarist ja teised 500?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 22:13
Selle peale, et keegi siin ei taibanud, mida teemaalgataja õieti ei taipa ja keegi palus suunavat viidet, siis selle peale on mul üks vana lugu: "Elas kord mees, siis ta suri ja sattus põrgusse. Kõndis mees põrgus ringi ega saanud millestki aru. Ümberringi on mets, linnud laulavad, liblikad lendavad... Äkki nägi ta teed ja hakkas seda mööda minema. Käis ta pikka või lühikest aega, lõpuks jõudis metsaserva ja nägi kõrtsi. Mees astus sisse, istus laua taha ja tellis süüa-juua. Ümberringi istuvad inimesed, valitseb sumin ja visatakse nalja. Äkki nägi mees baarileti kõrval väikest ust. Ta avas selle ja nägi: kuradid piinavad inimesi, valavad neid üle kuuma õliga ja kiusavad igat moodi. Mees ehmus, sulges ukse ja istus oma lauda tagasi. Kutsus siis baarimehe ja küsis: "Kus ma õieti olen?" - "Põrgus" vastas baarimees. "Aga miks pole siin samamoodi nagu seal?" küsis mees, osutades väikese ukse poole. "Seal on usklikud. Nad ei saa ilma hakkama!"
Nii siis ka siinsega, et igal oma arusaam ja igal oma taipamatus.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 22:44
Iha kohta sobib paremini see lugu, kus mees satub pärast surma taeva ja tunneb huvi kuidas läheb tema joodikust elumehest sõbral. Peetrus näitab siis üle pilve ääre alakorruse elu, kus sõber istub suure õllenõu kõrval, ilus naine süles. Mees imestas, et tegelikult on ju seal see õige paradiis. Peetrus selgitas sellepeale: "Vaata sellel naisel ei ole jalgevahel auku, küll aga on auk õllenõu põhjas."
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 23:05
.......aga suu ikka oli peas tol daamil või????
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 00:32
Oh jah . Kunagi ammu tehti film, armastus tööpostil. Selles filmis oli tegelane Å¡ura, kelle ülessandeks oli tegeleda ühiskondlike probleemidega. Lihtsalt leidsin siin väikese paralleeli nurnuriga. See on ikka suur mure, kui nurnurile muudkui tundub, kui õnnetud ja saamatud kõik on. Ma võin sind rahustada, kui tuntakse puudust ekstreemist, siis tehakse midagi ekstreemset, kui tuntakse millestki puudust, siis see hangitakse, kui abielu muutub halliks, siis tehakse ta värviliseks. Ära muretse kallis nurnur, kõik on väga hästi sind ümbritsevas maailmas
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 02:15
"Reaalsus - mitte Iha oma, vaid see päris ..."

"Iha.ee" on sama reaalne kui see päris, iha trellideks on portaal ja kohtumõistjaks admin.

loomust ei saa muuta, küll aga mingil moel kontrollida. Vahet ei ole kas siis, siin-seal või unes. Karu hakkab kommi pärast tantsima ja hobune kappab kannuste hirmus kiiremini. Kõik sõltub.

aga päriselus puudub on/off nupp, kui veebis saab villand,
siis paned arvuti kinni, homme on uus maailm ja tegutsed edasi.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 06:58
Seni kuni reaalsed inimesed postitusi teevad, on kõik vägagi reaalne filosofeerida ja sügavamat mõtet ihalisest keskkonnast otsida- no ei ole väga mõtet...
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 09:21
No tegelikult, mister xxs, ei ole minul mingit isiklikku muret. Mina lihtsalt päevakajatsen. See, kui ma ei viitsi läbustada, see ei tähenda, et ma murest murtud peaksin kohe olema. Minuga on samuti kõik ok, nagu eluga minu ümber.

Suvestory, Sa oled ikka super, suudad ühte lausesse panna tõestuse ja koheselt ka selle eituse. Et kui Ihas on reaalsed inimesed ja reaalsus seega samamoodi, siis miks pole mõtet otsida siit siis sügavamat mõtet? Kas reaalsuses ja reaalsete inimeste seas seda siis ei eksisteeri? Või ehk siiski tunnistad, et Ihas seda ei eksisteeri?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 09:59
Suve pidas silmas ilmselt seda, et ihasse sisenemine on sarnane lennuvälja sattumisega sõjaolukorda, kui juhtimiskeskus evakueeritakse tornist varjendisse.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 11:14
muidugi ei tähenda see, et sa murest murtud peaksid olema. Samas kirjeldad sa inimesi, kes justkui on murest murtud, et ei saa ekstreemi, elu hall jne. Kus sa selliseid inimesi näed. Mina olen siiani arvanud, et kui kõht tühi, siis süüakse, kui ekstreemi isu, siis hüpatakse nt langevarjuga jne.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 11:23
Oot, oot, mister, nüüd Sa kipud ikka liiga omavägiselt asja tõlgendama! Minu tekst on kõvasti teise kõlaline. Sina laulad omal viisil ja väheke minoorselt. Algtekstis see kurb heli puudub.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 11:33
ma arvasin ise ka, et teksti kõla peab teine olema . Mul naine ütleb, et ei peagi midagi tegema, piisab, kui mõtled, et võiks teha
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 11:40
Ekstreemist rääkida, siis siin on olnud teemasid, kus keegi loodab saada supernaudingut näiteks lennuki peldikus keppides. Kui sellist võimalust otsida, siis leidmisel avastad, et pole midagi erilist, ebamugavalt kitsas. Lihtsalt saab linnukese kirja, et tehtud. Ekstreemsusi tuleb võimalusel(vajadusel) teha, mitte otsida. Kui tunded kuumad, siis ei takista ka kõige nirumad tingimused supernaudingu saamist. Seks, kui kohustuslik päevakorra punkt, võib aga kehvades tingimustes lausa ebameeldivaks muutuda.
Seoses nende seksielu vürtsitamise juttudega, tuleb mulle kohe silmeette pilt, kuidas koka hoole ja armastusega valmistatud praad, paksult pipraga ülepuistatakse. Suu õhetab piprast ja liha maitset ei tunnegi.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 15:19
Ma pidasin silmas, et enamasti otsitakse siit leevendust ihulistele vajadustele või heakene küll- naudinguid. Hingelise poole osas olen ma üsna skeptiline... .
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 16:04
Kes otsib, see leiab, seda võib öelda ihuliste vajaduste rahuldamise kohta. Hingeliste naudingutega on tiba keerulisem. Neid küll leitakse, aga harva siis, kui otsitakse. Otsimisega võid leida vaid pettumusi.
Hingelise naudingu leidmiseks pole ükski koht liiga halb. Iha puuduseks on vaid see, et siin on liiga palju otsijaid.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 16:44
Liiga palju mehi ja vähe naisi, tahtsid sa öelda
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 16:46
mis omakorda muudab naised liiga valivaks ja mehed liiga meeleheitlikuks ehk siis ühed otsivad unelmate printsi ja teised on pea kõigeks valmis
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 16:49
Miks siis valida ei või? Milleks kaaslane, kes ei sobi - lihtsalt selleks, et keegi sussi sahistaks elamises?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 16:49
Asi pole selles. Kõik on otsimisega nii ametis, et tormavad leidmisväärilisest mööda. Või keerutatakse tolm nii üles, et kõik on ühesugused tondid ja õiget ei tunta ära.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 16:51
No aga kui mehed on kõigeks valmis, siis peaks ju kõik justkui parlanksis olema... Paraku pole nad suurt millekski valmis... Mõned erandid muidugi va.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 16:57
Aga milleks nad valmis peavad olema?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 16:59
Kas ma ei kirjutanud? Kõigeks
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 17:11
Luceo, on kaks kardinaalselt erinevat asja, kas tahad lihtsalt saada või tahad, et keegi jääb sul kodus rõõmsalt sussi sahistama. Esimest on lihtne saada, aga teise variandiga on keerulisem. Paraku on meie demograafiline olukord selline, et keskealisel naisel on väga raske leida normaalset meest koju sussi sahistama. Vali, mis sa valid, keeruline on ikkagi. Kõige lihtsam on käega lüüa ja endale sisendada, et üksi elada on nii lahe
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 17:14
Mitte sisendada, vaid vaba olla ongi päriselt ka lahe
˅ näita rohkem ˅
2016-11-21 17:19
Vahet polegi, mis eesmärk otsijal on - ikkagi ei vali ebasobivat ega ka esimest ettejuhtuvat. Vähemalt naistel on mingidki ootused ka lihtsalt sekspartnerit otsides. Aga eks sul selles osas õigus ole, et teatud vanuses on normaalset meest raske leida. Siiski ei arva, et mingi alkohoolikust luuseri peaks kodustama, kuna muud kah ei tundu olevat.

Ja tead, tegelikult on tõesti üksinda hea elada - kogetud . Ning kuna saab lihtsalt, siis milleks sussisahistaja, ah?
˅ näita rohkem ˅