Foorum
2016-11-20 18:54
Inimesi meie ümber on tuhandeid ja rohkemgi ....
Ihas on inimesi ja rohkemgi ...
Kõigil on oma mõtted soovid, ihalused - oma elu.
Vahel jääb tunne, et inimesed ei ela reaalsuses, vaid oma loodud unistustemaailmas. Luuakse unistus omale sobivast elust ja siis hakatakse seda illusiooni toitma oma elus puuduolevate fantaasiatega. Ihaldatakse just seda ja sellist, millest hetkel puudust tuntakse või siis vastupidi, et ihaldatakse seda, mis oleks vastupidine sellele, millega igapäevaselt ja reaalsuses kokku puututakse.
Abielus inimesed igatsevad vaheldust halli rutiinsusesse, vabad inimesed igatsevad ekstreemsusi ja miskit, mis laseks vastutust jätkuvalt mitte võtta, aga palju värvilisemalt, üksikud igatsevad seltsilist ja kaaslast, aga siiski omade kriteeriumite järgi, ..., jne., jne. .... Ja kõike seda ikka isiklike parameetrite ja õigsustunde järgi.
Kus aga jookseb see joon, mille järgi me mõistaksime kõik üheselt seda õigsust - seda reaalsust?
Kust taibata seda seksuaalsuse osakaalt ses reaalsuses, et osata mõista kasvõi siin keskkonnas ja siinsetesse postkastidesse saabuvaid pakkumisi ja foorumis teemaks olevaid probleemistikke?
On äkki häid mõtteid taipamaks?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:11
Iha motoks näikse olevat "primitiivsete meetoditega tagasi primitiivsusse"
Neile, kes jutlustavad siin supernaudingutest võib öelda, et absoluutset täiuslikust ei eksisteeri ning selleks, et Fausti kombel hüüda saaks: "Õnnis hetk veel viibi sa", tuleb saatanaga kokkulepe sõlmida.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:16
Jfjm, äkki oleks mõistlik inimesel sõlmida kokkulepe iseendaga ... ja oma sisemuse ja mõtlemisvõime ja kehaga ....?
Mitte saatanaga ...., mis tundub palju omasem ....
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:20
Nur, sa tahad individuaalsust sobitada universaalsetesse raamidesse, see on juba eos surnud üritus. mingeid üldistavaid kategooriaid võib ju luua, aga julgen arvata, et vastust neist sa oma küsimusele ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:21
nurnur, ära sega inimesi nende täiuslikkusejahil tahavad psüühikahädadesse maanduda -- las maanduvad; ega augus ära käimata auguvälise elu väärtused pärale ei jõua
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:21
”Kuid, sôber, seegi aeg vôib tulla veel,/ kus tunned elust vaikset mônu.”
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:23
kokkulepe iseendaga? seda suudavad vähesed. enamus pigem lõhestub ja mõttelises anonüümsuses vallandab oma looma. tänaval võib niimõnigi siinne lõhestumis- ja psüühikahäirete all kannatav isiksus igati vinks-vonks lipsustatud ilmakodanik tunduda. aga sisenedes siia...
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:25
Mida sa mõtled reaalsuse all? Kui näiteks virtuaalset ja vahetut suhtlemist võrrelda siis on need omavahel põimununa vägagi reaalsed...
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:25
See ongi huvitav, et kuidas siia sisenedes peaks kõik järsku muutuma? Kuidas, miks?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:29
Siin on täitsa piisav hulk inimesi, kelle lastetuba jääb ka saidi kaudu suheldes alles. Nad lihtsalt ei paista nende teiste lärmakuses silma

Ja endiselt väidan, et siinne näiv anonüümsus teeb sellest efektiivseima suhtlussaidi. Sest kultuuripuudus saab avalduda täies õies -- keegi ju kätt ette ei pane --, too vinks-vonks mask lastakse vabatahtlikult allavett ja paljastatakse oma tõeline olemus.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:32
Nõustun sweetiga, mats on mats igal pool, lihtsalt anonüümselt on vähem vajadust mingit olematut kultuurikihti demonstreerida.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:35
Oleks mina siin anonüümsena, siis oiiiiii ma alles näitaks enda tõelist palet!!
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:37
Nõustun sweetiga, mats on mats igal pool, lihtsalt anonüümselt on vähem vajadust mingit olematut kultuurikihti demonstreerida.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:39
Kummalisel kombel eeldatakse seda lastetoa puudumist kõigil, kes iha uksest sisenevad ja seda teevad ka need sees olijad, kes väidavad, et nende lastetuba oli ideaalne
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:42
Mats alati on tubli mees
ei kedagi ta pelga
ei kummardu ta saksa ees
ei tõmba küüru selga
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:44
ei eelda ju näiteks jotiga saab täiesti inimese moodi rääkida, kui ta just parajasti kristjaniga ei flirdi

"imelik sait" on hoopis mustlase tüüpväljend. on vist jah imelik, sest siin leidub pügatavaid rohkem kui suve ajal laadaplatsil...
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:47
Sweet, ma suudan täiesti edukalt ka mitut asja korraga teha
Siin kõlas soovitus sõlmida kokkulepe iseendaga, aga see tähendaks ju leppimist keskpärasusega.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:47
Nur aga selline see elu ongi. Ka reaalsus on täpselt selline. Meil lihtsalt puudub ülevaade. Siin on see kõik peopeal ja tuuakse koju kätte. Ei midagi erilist.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:48
Mhm ...? Et taas siis oleneb, et kuspool peeglit seista? Ees või sees?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:51
Nii ees kui sees kui väljas.
Liigu erinevates seltskondades, olukordades ja tee märkmeid.
Siinsel on pluss see, et märkmeid tehakse sinu eest, ainult loe ja imesta.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:51
Ma tegin endast pildi vinge
nii ilusa, et paitab hinge
see tuli nõnda tasemel,
et pruugin peegli asemel
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 19:57
Hiljuti kuulsin üht huvitavat definitsiooni skisofreeniast, mitte päris peavoolu meditsiini oma...ei tsiteeri, aga kas te olete mõelnud,et paadunud ihalase seisukohast, elades ihavälises reaalsuses, võite te paista skisofreenikuna, või sotsiopaadi, või autistina
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:03
Miku, paadunud ihalased ei tunnegi selliseid sõnu keskmine "kompliment" tuleb umbes sellisena "sull on suured diisit, mull on kõva, teme niku" ehk abikooli kirjaoskuse ja imbetsilli ettenägelikkuse tasemelt
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:04
Ma usun, et see võrdlus ei kehti mitte ainult siin ...
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:07
Nurnur, sul on olnud siin konto neli aastat? Alles nüüd hakkas asi vaevama?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:07
Paadunud ihalasena tekib mul hirm, käituda reaalses elus nii nagu iha keskkonnas. Õnneks minu puhul suurt vahet pole, aga mis võib sama ilmingu korral juhtuda värvikamate tegelastega.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:08
Madleen, hea tähelepanek! Alles nüüd tekkis vajadus valjult hädaldada.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:11
Mina ei usu sellesse olen-siin-keegi-teine-storysse. Inimene jääb ikka selleks kes ta on. Võib-olla siin lihtsalt avab ta oma sellise poole, mida mujal ei söanda või pea sobilikuks.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:13
http://www.telegram.ee/vaimsus/energiavampiirid-kui-enam-ei-joua-ehk-kuhu-kaob-meie-eluenergia
Vaata, äkki sa püüad reaktsiooni
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:16
Või jäetakse siin avaldamata see pool, mis meid liiga kindlalt defineeriks ja oma reaalse isikuga seoks? Siin neid kasutajaid siiski on, kelle eesmärk on kasutajate päris nimede ja andmete välja nuhkimine.. Lihtsam on tühja läbustada kui sügavamõtteliselt iseennast näidata..
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:20
Miissukiissu, kas Sa tõesti usud, et tahetakse näida ja näidata? Äkki ollaksegi need, kes ollakse?
Et kui jobu, siis jobu ja kui sisuga, siis sisuga? Et see ongi reaalsus?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:23
ei teagi nüüd, neid keda olen ihast reaalsuses kohanud...ei saaks öelda, et oleks olnud tohutu lahknevus siinse ja päris vahel. Või on ehk lihtsalt vedanud?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:23
Kui asi piirduks vaid nuhkimisega, aga tavaliselt tuntakse vajadust enda leidudest ka kogu naailma teavitada. Kusjuures need nuhkijad on piisavalt kavalad, mitte ise maailma teavitada, vaid ikka leitakse mõni jobu, kellele meeldib enda teadmistega hiilata.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:25
Madleen, mina olen reaalis palju hullem jobu
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:26
On nähtud ka selliseid, kes siin täiesti viksid ja viisakad aga kohale roomab paari julgustusnapsi sisaldusega ja 3 nädalat pesemata kähkukajänks
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:28
Madli.. aga äkki sa lihtsalt ei saagi igaühega kokku? Mingi eelnev selektsioon ju toimub ja kõhutunde/jutu põhjal see otsus tekib. Siin eelnevalt toodud kirjastiili näite peale mul küll kohtumissoovi ei tekiks, isegi kui isik osutub ülimalt sisukaks (esmamulje on siiski määrav ja sellise jama peale on endal blokk sellise isiku suhtes)
Ja kes meist ei tahaks head muljet jätta ja natuke parem näida? Keegi ei hakka ju koheselt oma vigadest ja halbadest omadustest rääkima.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:28
Vahel saavad blondidest ka brünetid
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:29
ano.. selle peale tuli kohe meelde kirjeldus pikast ja nägusast
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:29
Miisu teadsa,ma isegid enne kohtingut juukseid kamminud
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:31
Loogiline, et oma isikuandmeid igaühele jagama ei kiirusta. Kohtuma ammugi mitte.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:34
No neid andmete õngitsejaid ikka on. Jutukas eriti. Ja mõni tarib siis solvununa kõik mis teab ka teiste ette.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:35
Pikk ja nägus oli lahe uuendas arusaamu meeste pikkusest eelkõige
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:39
Jutukas ma ei käi.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:39
Novot eksole.. Ehk siis kohtumise eelduseks on hea mulje jätmine, mitte alati isiku reaalne peegeldus
Kuigi kui "pikk ja nägus" poleks ennast nii suurepäraseks rääkinud, äkki oleks niikuinii asi kohtinguni jõudnud?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:42
Õnneks ei vastanud ma tema standarditele ja lõpuks oleks ju tüütuks ka muutunud kui härrasmehele silma tahad vaadata ja pikk nina tisside vahel on tänaval jalutades pisut tüütu
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:53
Ma üritasin nüüd teemaalgataja mõttele ka pihta saada, aga pean tunnistama, muhvigi ei saanud tegelikult aru, millest ta aru püüab saada...
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:53
"Aga kust taibata, seda seksuaalsuse osakaalt?"

Muudkui istu ja oota, nagu kõik naised siin teevad. Ehk ühel ilusal päeval joppab ja mõistad kedagi. Aastad küll lähevad aga kaua tehtud kaunikene.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:56
Kõik naised muudkui istuvad ja ootavad või... Nojahsiis
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:57
Küll Nurr aru saab millest räägin.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-20 20:57
Selle istumise ja ootamisega on ka ju see lugu, et õige naine esimesel korral ei anna ja õige mees teist korda ei küsi
˅ näita rohkem ˅