Foorum
2016-11-11 13:04
Aga see pidurite mahavõtmine ongi ju just see sama. Lauskoomas on kõik pidurid maas.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 13:06
Me ei räägi ju alkoholitarbimisest lauskoomani, pigem ikka mingi kuldne keskmine, kus siis need pidurid indiviiditi väga erinevalt töötavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 14:34
Alkoholi tarvitades tekib paljudel inimestel ka söögiisu. Mõnedel tekib isu. Seletage mulle palun lihtlausetega ja ilma demagoogiata, miks peab inimene mingeid pidureid panema, kui tal on kepiisu ja on kellega keppida või on söögiisu ja kartulisalat kenasti laual.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 15:19
Oli kord tööjuures koogisöömine. Narrisin ühte piigat, et ära söö nii palju, see teeb paksuks, millepeale üks soomlane ütles: "Ei kakku tee paksuksi, kulli tege."
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 16:30
X, ei peagi pidureid panema, keegi ei keela ka ilma alkota süüa või seksida. Lihtsalt on olemas sotsiaalsed käitumisnormid, nagu näiteks see, et naine ei riputa end suvalisele mehele tänaval kaela ning ei aja kätt püksi. Teatud juhtudel muutub piirav norm vähemtähtsaks, kui soov seda rikkuda. Ehk siis pidur läheb maha. Mõni jällegi sööb, joob ja seksib, siis kui heaks arvab ning muu teda ei huvita.
Ja olgem ausad, ka meessoost kodanikud joovad end vahest varblasest kotkaks ja muud vägiteod.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 16:35
Joobes tekivad teatud etapid, mida kõik läbivad, sõltumata isiksusest. Oleneb ainult kogusest, et kui suureks kotkaks juuakse.
Ma peast ei mäleta aga mingi 4 etappi oli.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 16:41
Ma arvan, et äraütlemise piinlikkusepidur on see mis tavaliselt maha tuleb.
Näiteks siinne leht. Teoreetiliselt, kõik kes on siinsel lehel omavad soovi seksida ja on seda ka väljendanud. Pmst on see ju nii.
No ja siis sellepärast näiteks kirjutatakse, et tavai teeme keppi, ilma et oleks mingi pikem sissejuhatus või midagi sarnast. Ei teki nagu seda piinlikku momenti, et mis ta nüüd küll mõtleb minust või kutsub mendi suisa.
Joove vähendab seda reaalsuse taju.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 16:43
Eks joobe süvenedes tekivad sarnased nähud, ainult et indiviiditi väljenduvad need pisut erinevalt - mõni suudab ka üsna lakkutäis olles väärikalt toimida, teine ei kannata kriitikat ka pärast esimest promilli. Daam jääb daamiks ka purjus olles ning kui ei jää, siis pole õige daam kah .
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 16:44
Enesekontrolli osa hägustub nii ehk naa. Ole sa kui püüdlik tahes. Kraad teeb oma töö, sõltumata soost ja vanusest.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 16:46
Kõige haigem on olla kaine autojuht, peol. Üldsegi aru ei saa, et miks te seda sitta üldse teete ja toodate
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 16:50
Nõus, et joobe süvenedes käitumine ja väljenduslaad muutub, aga mitte alati nii drastiliselt. Kuigi tean ka hulga vastupidiseid näiteid, nii et üldistada ei suuda küll. Vähemalt isiklik kogemus ütleb, et inimesed on erinevad, isegi kui nad kõrvuti neljakäpukil roomavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 16:53
Asi on rohekm pealtvaatajates. Kui ise ka käpuli oled, siis on kõik normaalne.
Ma arvan ka, et suudan jääda igati kõlbeliseks aga tegelikult........ Tegelikult on see, et mis juhtus Vegases, jääb Vegasesse
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 17:03
Ma vist olen liialt kontrolliv enda suhtes, et end neljakäpukile juua või baari peldikus kellegagi aeleda. Kui ma tahan seksida, siis olen ma igati võimeline selle ka organiseerima, nii et pole tarvis loota juhuseksile poolkoomas võõraga.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 17:08
See kõik käib joomingu käigus. Las korra lõvi puurist välja ja filmi seda. Pärast ise ka häbened
Aga sellistega näitaks nagu sina ja mina ei ole teistel lõbus muideks. Tekib kommunikatsiooni probleem. Mingi hetk vaatad, et mis jura see ajab, täitsa loll. Teine jällegi on omas mullis ja ka vaatab, et see ajab mingit jama. Ja kui me peaksime koos jooma.. siis on nagu mingi nohikute kokkutulek. Ise hullult omastarust targad ja vaoshoitud aga tegelikult paneme ikka massi ka vägevalt.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 17:16
Pole mul kunagi säärast probleemi olnud, ma olen hea suhtleja, ladusa jutuga ning kommunikatsiooniprobleeme pole olnud ei neljakäpukil liikuvate kodanikega ega ka kainete haritlastega... või siis kuivikutega. Selleks, et lõbus oleks, ei peagi koos laua alla jooma, piisab ühisest huvitavast temaatikast, heast huumorist ja on vägagi lõbus. Kindlasti leidub ka inimesi, kelle jaoks minu mõttemaailm, väljenduslaad või huumorimeel ei sobi. Aga iseenesestmõistetavalt mul pole niisuguseid tutvusringkonnas ja kõikvõimalikud olengud, tähistamised või misiganes kokkutulemised on vägagi lahedad - mis siis, et kellegi koordinatsioon pole lõpuks enam päris see või mõni endale kokteili dekolteesse juhtub ajama.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 17:24
Jaa jah. Sellepärast iha mulle meeldibki, et siin on kõik omast arust üliägedad ja kõige-kõige-kõige.
Aga ega ikka ei ole küll, virtuaalsus kannatab kõik välja.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 17:31
Seda ma pole väitnud, et ma üliäge olen - kõik ei saagi kõigi arvates ideaalsed olla. Seepärast ongi meil omad tutvusringkonnad ja eelistused. Igatahes minul on üliägedad sõbrannad ja meile endile meeldivad misiganes koosoldud üritused. Ega mind kõigutagi kellegi kolmanda arvamus ei reaalis ega virtuaalis. Eks iga pott leiab sobiva kaane, mis sellest, et iga kaas iga potiga ei sobi .
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 19:38
Mina kuulun nende inimeste hulka, kes ennast täis ei joo. Pooltäis maksimum. Erinevalt purjus naistest, keda iga kotkas keppida võib, mehed täis peaga ei .
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 19:40
nujh,ju sa siis pole võimeline lihtsalt täispeaga keppima
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 19:41
No mis teha, kui mõlemad pead nii täis, et seismisega probleeme
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 20:26
jotil on vist kaks pead ja nee don täis koguaeg
http://img08.deviantart.net/f39c/i/2013/018/c/2/two_head_by_fleshgoredon-d5rurcy.jpg
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 20:35
Luc. Palun vabandust.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 20:48
Rew, pole tarvis vabandada, sa avaldasid arvamust ning ega sa ju teagi, kas tegelikult üldse eksisid või mitte. Sama tegin mina. Tõde on subjektiivne alati ja kui pole, siis on tegemist absoluudiga .

Ja tead - tegelikult teeb mulle kaunikesti nalja, kui mind alatasa kuivikuks peetakse . Mõtlen oma mahlaka kõnekeele ja temperamentse väljendusviisi peale ning itsitan omaette. Ma tegelen aastaid igapäevase kirjatööga muuhulgas elatise teenimiseks ja eks see tingib ka kirjakeele kasutuse just säärasena, no lihtsalt ei oska teisiti. Proffessionaalne kretinism vist.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 21:25
Krissu, viin on tarkade jook, et nemad saaksid ka loll olemise mõnu tunda. Sinu puhul on tegemist viina raiskamisega.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-11 23:46
Jott, kui ma nüüd adressaadi ja isiklikkuse kõrvale jätan, siis väga tabavalt öeldud, kümme punkti korda kaks .
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 13:19
võtad laupäeva õhtul sõpradega viina ja sul pole õrna aimugi, kui palju kõneainet ja diskussioone erinevatel teemadel see viinavõtt põhjustab. Käitumise drastiline muutumine, käpuli normaalne olemine, liigne enesekontroll, kommunikatsiooni probleemid, mis pilguga keegi kedagi vaatab jne. Kuidas teis üks lihtne viinavõtt nii suuri probleeme tekitab
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 13:21
X, ega siis üldine arutelu ei tähenda seda, et endast räägitakse. Sinu mainitud tegevusi ma tõesti ühe õhtuga läbi teha ei jõuaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 13:54
Eks alkohol laseb sotsiaalsel piduril trossi lõdvaks ning võimalus, et keegi ka muul viisil seksib või siis alkoholi tarbib või ei tee kumagi ja misiganes veel kombinatsioonid - jäetakse lihtsalt mõttemudelist kõrvale.

Kui liiga palju juua jääb "küpsisest ilma"
https://www.youtube.com/watch?v=uE0CKRGIk2c

Samas, kes kainelt ikka sinu küpsist tahab.
https://www.youtube.com/watch?v=ggi9ydFaLAQ
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:09
Ega ei peagi, neiu luceo . Keegi peab lippu kõrgel hoidma joodikute keskel. Ma pean su millalgi väikesele napsule paluma, sest parem 1 kord näha, kui 100 korda kuulda
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:11
Tänan pakkumast, mul pole mingit vajadust kellelegi miskit tõestada. Aga muidu, kas võtan sadula ja päitsed tulles kaasa? .
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:15
See polnudki tõestamiseks pakutud . Aga sa proovi ilma sadula ja päitseteta hakkama saada
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:18
Ma pean siis kuskil talli röövima, obeseriistu mul kodus ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:22
Talli röövima lähme viinavõttu, siis tulevad head mõtted. Aga sa pead mulle lubama, et sa mind ära ei kasuta
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:23
Peale viinavõttu
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:24
Ei ole nii, et kõik purjus inimesed ühtmoodi käituvad. Mõni nohik kukub siis lobisema, teine läheb märkimisväärselt rõõmsamaks, mõni muutub agressiivseks, mõni jääb hoopis uniseks. Üks sööb, teine ei söö suutäitki. Ja ei ole nii, et sigalakku täis mees seksi ei taha. Võib tahta küll, kas tast asja on, see juba teine teema.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:28
No kuule, X, ega ma mõni "säärane" pole, eks.... Ja Suvel on täiesti õigus, üldistamisest on reeglina vähe kasu.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:30
Oh issand. . Ma üritan sind napsule kutsuda ja sina üritad minust hobesetalli röövimise kaasosalist teha. Mis üldistamisest sa räägid
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:34
Ära häma, sinu ettepanek oli täis peaga talli röövima minna, lootuses, et sind ka hiljem ära kasutataks .
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:36
Jah, aga tunnista, mõttel on jumet
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:37
Nojah, mul tuleb purjus inimestega rohkem tegemist teha, kui sooviks. Ja tihti tead juba näo järgi, millise stsenaariumi järgi õhtu kulgema hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:45
No ma ei tea.... kas see ikka on nii hea mõte? Võiks ju kuidagi tsiviliseeritud kombel kenasti valga linaga laua taga istuda, tarbida midagi meelepärast ja rääkida... nukkvõllidest näiteks?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:51
Sa oled nii romantiline. Ma teen sulle kingituseks nukkvõllist ripatsi. Saad kübaraga koos kanda. Vbl jätame selle valge laudlina ära
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:54
Eee... midagi kergemat ei sobiks kandmiseks? Paar pisikest releed äkki? Ja ok, sobib ka helesinine lina, peaasi, et see siidist oleks.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:58
Ok, saad kergema. Saad karbussi nõelklapi, aga laudlina jääb ära. Kogemused ütlevad, et purjus naised kipuvad rosoljet laudlinale ajama. Ära sunni mind piinlikust tundma
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 14:58
Aga spetsialistid, kuidas te teate, et isik joobes on?
Panete puhuma? Käid nuusutamas? Näed kui joob?
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 15:01
Rew, kui rosolje on laudlinal või siis linata laual, on joove raudkindel .
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 15:02
Äkki lihtsalt pudrulõug
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 15:05
Oma kogemustele tuginedes võin öelda, kui neiu luceo hakkab paljaste laua peal tantsima, siis tal on nõrk joove
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 15:06
Ega kerget joovet võõra inimese puhul saagi eriti tuvastada, kui just tõesti alkomeetrit nina alla ei lükka.
X, sa paku küpsiseid ja pähkleid, rosolje määrib ju koledasti.
˅ näita rohkem ˅
2016-11-12 15:07
Pähklid on kallid
˅ näita rohkem ˅