1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
Seks avalikus kohas!?
tshirt
2016-10-05 21:11
Kui tihti on naistel avalikus kohas selline tunne, et nähes (poes,pargis jne)kedagi seksikat, tekivad kohe mõtted, et vot selle mehega, läheks ja teeks koheselt keppi,ilma et nimegi küsiks?
˅ näita rohkem ˅
tshirt
2016-10-05 21:15
Mul endal pidevalt selline tunne, nähes mõnda kena naist, et kohe haaraks no võib olla on asi selles et olen nümfomaan
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2016-10-05 23:00
Nümfomaan on see, kes pidevalt teeb, mitte ei mõtle ja ei tunne ainiti seda, kuidas ja kellega teha.
˅ näita rohkem ˅
tshirt
2016-10-05 23:08
Väga hea märkus Dragunov, eks ma olen siis mõttes... Nümfomaan
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2016-10-05 23:10
Mõttes võime me kõik kuningad ka olla.
˅ näita rohkem ˅
rozaelevants
2016-10-05 23:14
Need mõtte nümfomaanid on need, kes reaalses elus on kuival ehk siis ilma, sellepärast tahakski igaühte
˅ näita rohkem ˅
madleen
2016-10-05 23:16
Milleks????? Midagi võiks ju ka privaatseks jääda
˅ näita rohkem ˅
luukera
2016-10-05 23:34
..........loomulikult, pole siin kõigil vaja teada, mida hommikuks sõin
˅ näita rohkem ˅
qwerty112
2016-10-05 23:54
Nümfomaania ehk furor uterinus ehk andromaania on naistel ülemäärane ja kompulsiivne vajadus seksuaalvahekorra järele. Selle häirega naisi nimetatakse nümfomaanideks.
Tänapäeva meditsiinis räägitakse nümfomaania (nymphomania) asemel hüperseksuaalsusest
˅ näita rohkem ˅
Vabakuulaja
2016-10-06 00:16
mina olen siis mõttes aseksuaalne. no ei jookse/tunne, et kohe tarvis. ikka aega ja kohta ja meeleolu... ja juba noorest saati
kunagi ei ole, et kohe PEAB. saab, aga - õigel ajal, õiges kohas, piisava ajavaruga... ülemise pea dikteerimise viga vist
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2016-10-06 00:24
Vaba, ega asi polegi selles, et nüüd ja kohe peab, vaid olukorra ekstreemsuses, et äkki õnnestub mitte vahelejääda.
˅ näita rohkem ˅
Vabakuulaja
2016-10-06 00:31
no aga mind ongi vaevanud küsimus, et- milles asi? kas niisama enam ei piisa? mulle siiani meeldib rahulik õhkkond, pühendumine, nauding...
aga noh, ma vist sigavana juba kah
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2016-10-06 00:55
Ega mina ka ei hakka sellist ekstreemsust otsima, aga kui saatus selle on kättemänginud siis võib ju riskida
˅ näita rohkem ˅
Kogenematu
2016-10-06 09:33
tshirt
2016-10-05 21:15:19
Mul endal pidevalt selline tunne, nähes mõnda kena naist, et kohe haaraks no võib olla on asi selles et olen nümfomaan
Lugedes sinu teksti näib mulle, et sa oled meesihusse aheldatud mehi ihalev naisterahvas. Nümfomaan on nimelt naine.
Kui nüüd sul avalikus kohas tekib nümfomaniakaalne soov "nüüd ja kohe", siis mine ja võta sellel mehel nööbist. Enamasti saad küll sellelt mehelt kõrvakiilu vms, aga mõnega ehk veab? Julge hundi rind pidi ju haavleid täis olema
˅ näita rohkem ˅
ants2016
2016-11-01 17:21
Päris lahedad kommid. Kadedaks teeb, et kõik vastajatest mehed teavad mida naised mõtlevad. Tahaks ka sellist oskust
Oi kus siis sirgeldaks ja rabaks saaki
˅ näita rohkem ˅
keegimees1
2016-11-02 20:00
noh põrutasin kord trepikojas naabri mutt viis koeta välja see kargas mune lakkuma kohe
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted