Foorum
2010-06-11 11:03
jfjm mismõttes kallid...

minu kallistused ka hinnalised.. vaid naeratuse vastu saadavad
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 11:20
Asi ongi selles,et alati pole hinnaline kallis ja veelvähem kallis hinnaline
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 14:11
njaaa.. nüüd on siin suuur elufilosoofia koos aga siiski allistamine on üks igavesti mõnus tegevus
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 14:21
aga käsi võix enne ikka ära pesta
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 14:37
boom.. see selleks puhuks kui käed tahavad kallistuse ajal minna vallatult kallistajat avastama? muul juhul saab ju ka peaagu, et ilma käteta kallistada
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 14:48
ilma ei ole huvitav, ikka avastusretkele!
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 15:43
aga sedasorti kallistus võib ju kergelt minna üle suudlusteks ja see omakorda võib ju kirelained lõkkele ajada ja edasi on juba tormiline ja pime tahtmiste rahuldamine
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 15:49
ja peale seda tungi ja tormi võib ning peabki edasi kallistama aga boomil õigus käed peavad puhtaks pestud olema
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 15:50
jah see on tõesti hea tähelepanek.. ja loomulikult ka hambad ja eks see kaitsevarustus võiks kah kuskil käepärast olla
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 15:56
kaitsevahend kui tulekustuti et lõkked löövad ning sädemed lendavad
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 16:08
sellex, et midagi ei ununeks on inimesed leiutanud - seljakoti.
käed on vabad aga asjad kaasas!

kui läheb tormix, tulex kiluvõileiba süüa ja horisonti vahtida
˅ näita rohkem ˅
2010-06-11 19:10
irw... kiluleib ja horisont
˅ näita rohkem ˅
2011-12-05 16:21
Kallistamine on tore. Palju toredam kui tahapanemine.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-05 17:10
Kallistamine on üks tore asi muidugi.Kahjuks ei leia siit,kes kallistusi väga vajavad,rohkem on neid,kes raha vajavad Pole kohanud siin sellist kuulutust,kes niisama kallistusi pakub või vajab
˅ näita rohkem ˅
2011-12-05 17:19
Elmarikene, kallistuse saamiseks ei pea kuulutama Headelt inimestelt saab lihtsalt niisama. Muidugi olen aru saanud, et seal Põhjaosariikides on sellega keerulisem. Meie siin Lõunas oleme lihtsad inimesed ja kui ikka tuleb tahtmine kallistada, siis kallistadki.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-05 17:35
Elmarpoiss...mina Sinu raha ei taha aga kallistada... noh, võib ju kah, ega see tükki küljest võta
˅ näita rohkem ˅
2011-12-05 17:54
Hea äriidee, peaks avama Kallistamise teenust pakkuva salongi Pakuksime seal: õrna armsat kallistust, tugevat mehist kallistust, karukallistust, kallistamist eespoolt või tagantpoolt, või siis mõlemalt poolt korraga. Kallistuse hind sõltub kallistuse kestusest
˅ näita rohkem ˅
2011-12-05 17:57
Hää mõte, Foxypliks Mina pakun sõberkallit, siis kallikallit , siis ametlikku kallit ja eritasu eest...sütitavat kallit
˅ näita rohkem ˅
2011-12-05 23:59
Ei ole hää mõte Ühte head kallit pole võimalik osta. Kui olete vastupidisel arvamusel, siis süüdistage kõiges
oma hädas ja viletsuses iseennast
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 00:43
veelturul, me lähtusime lihtsast loogikast, et kui nii paljud inimesed sellest (kallistusest) puudust tunnevad, siis järelikult on sellise teenuse järgi nõudlus Paremad sõbrad saavad ikka tasuta oma sooja kallistuse kätte
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 06:14
ehhhh,alguses on sõprade kalli soe,äri edenedes muutub jahedamaka ja lõpuks päris külmaks,kui tasu selle eest saamata jääb
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 14:11
coya, ära ole nii pessimistlik
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 14:30
foxy, kle see idee tuleb ära kaitsta. Vastasel juhul ilmuvad varsti kuulutused.
Ilus, rinnakas, .... pakub minetti, massaži, kallistusi. Ja nii see hea äriidee läinud ongi. eriti veel sexiga seotud saitidel sellest rääkides.

Samas on see ju nii tore, kui kõik need, kes tunnevad puudust soojast kallistusest, saavad lõpuks oma kallid kätte. Vahet pole, et raha eest või tasuta. Tähtis on, et nad oma kallistused kätte saaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 15:07
Vaat kujutasin hetkel, kuidas kallistuse vajaja jalutab raha näpus kohale, saab oma kallistused kätte, vastu ulatab pangatähe ja rahulolu jagub pikemaks ajaks Ei ei...see on sama, kui seks raha eest...justkui oled saanud aga miskit olulist jääb siiski puudu.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 15:59
aikon. Kas ilma on parem istuda
Huvitav on see, et kui me ostame juristi, arsti jne teenust, siis me ei jonni maksmisega. Juristi käest saame nõu, kuidas mingit keerukamat olukorda lahendada. Arst ravib meid. Kõik nad osutavad teenust.
Sexteenus on samamoodi teenud ju. Sa ostad sexi, mitte tundeid.
Tundeid jah paraku raha eest ei saa. Mis siis, et osad arvavad vastupidist.

Ostad sina aikon sooja kallistuse näiteks 3 euri eest. Kallistust jagab elus inimene, mis tähendab, et külm ta pole. Vastasel juhul oleks ta surnud. Kallistada oskame me kõik. Juba ema lapsepõlves õpetas. Nii, et mis sul siis puudu jääb?

Kõige selle peale tekkis mul küsimus. Sex raha eest ja lihtsalt sex sexi pärast. Mis seal ikka vahet on? Minu arvates on ainus vahe see, et teenusepakkuja (räägime naistest) valib partneri raha mitte välimuse ja meeldivuse järgi. Muu on ju sama. Või pole?
Või arvavad meil inimesed, et iga sex iga partneriga on suurte tunnete mäng.
Kas tõesti iga tasuta sexi alus on tunded?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 16:21
Heh, ma kirjutasin kallistusest ja see muutus raha eest kallistamiseks. Masendav ühiskond siin Eestis ikka.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 16:26
Ütleks, et ilma pole parem aga komplekssne seks, kus on olemas nii ihule, kui hingele, on ületamatu tundmus. Asi on valikutes ja vajadustes.
Muide, ma ei ei eita seksteenuste vajalikkust, sest kui on nõudlus, siis olgu ka pakkumine.
Nüüd kallistuse juurde...kallistusi on (nagu me juba teame) erinevaid liike. Kallistuse anatoomia tuleneb(minu arvates) kallistaja ja kallistatava otsestest suhetest ja suhtumisest teineteisesse. Millised on suhted aga sel juhul, kui mina ostan firmast kallistuse...!? Pakun, et sedasorti kallistus on teenindaja ja teenindatava vaheline, "diilkallistus", mis ei saa olla kahe kalli inimese vaheline ega ka mitte kolleegide vaheline kallistus Seega, ma saan kallistuse, mis oma olemuselt on täiesti kasutu, sest tal puudub sisemine soojus(väimise soojuse saan kodus kamina ees teed lürpides )
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 16:49
Vat teenustega on nii, et teenuse kvaliteet on üldjuhul hinnaga määratud. Mida odavama teenuse ostad, seda vähem saad ka nõuda. Vahet pole, kas siis ostad mõnda juriidilist teenust või sexiga seotud teenust.

Kui maksad piisavalt, saad nii sooja kallistuse, et sellist ei pruugi elus rohkem juhtuda. Profid tunnevad oma tööd. Kunagi oli selline reklaamlause.

JohnOfGaunt. Mis sa kurvastad. Laps kallistab sind ka, kui talle kalli mänguasja ostad. Nii, et juba oledki oma kallistuse välja ostnud.

Musirullid. Me elame rahamaailmas. Ja nii ongi. Iga naine on nagu sulavõi, kui talle midagi kaunist kinkida. Ka mees on kodus palju meeldivam, kui mingi lemmikvidina saab. Me rõõmustame uue auto, uue maja, sauna katuse jne Rõõmsalt kallistame kaaslasi, kui tuju rõõmus. Nii, et ... kaudselt on pooled meie kallistustest, ilusatest lembesõnadest ostetud. Kahjuks või õnneks. Aga nii see on.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 16:57
Tulles tagasi kallistuste juurde, positiivne ja avatud inimene saab alati kalli kerge vaevaga kätte (kui seda oleks vaja)
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 17:00
Just, profid tunnevad tööd aga amatööri kallistus on vaatamata sellele väärtuslikum, sest !!! proff teeb seda raha pärast, amatöör aga (eeldades, et ta on kallis inimene) teeb seda heast tahtest ja suure südamega
Kallistus, mis kaasneb uue autoga või sauna katusega on materiaalne väärtus, ehk et...ostes naisele uue auto katuse, las kallistab ta siis seda, sest kogu tunnetetulv on tegelikult suunatud katusele, mitte selle ostjale
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 17:08
Boom...kalli kalli
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 17:20
NSM, seda kah veel, et...Kui kaks inimest, mees ja naine vastastikku vajavad ja naudivad seksi, siis võib see toimuda ka ilma tunneteta, sest eesmärk on mõlemil üks, kui aga üks osapooltest vajab seksi ja teine materiaalset hüve, siis on see ebavõrdne suhe, milles puudub täieline rahulolu.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 17:25
Boom, John! Kallistame ja täitsa tasuta
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 17:26
aikon, sõbrad saavad minu käest kalli alati tasuta ja heast südamest
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 17:32
Aikon, kui üks vajab raha ja teine seksi ja mõlemad saavad, seda mida vajavad, kuidas siis rahulolu puudub? Ma ütleks, et sellisel juhul on tegemist lihtsalt viriseva inimesega. Sai ju seda, mida vajas, aga ikka pole rahul
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 17:37
Boom...mina kah annan tasuta...kallisid
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 17:40
Foxyplika... ä'ra aja segadusse minu teooriat Sedasi pole ju asi võrdne, kui üks saab hunniku münte ja teine ...hmm, teine ei saa midagi , sest et lisaks müntidele andis ta ära veel miskit, mis tema sees loksumas Ei, mina nii ei mängi , lähen ära ja tehke mis tahate
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 18:31
aikon. Loe mida caribian kirjutab. Tema ju ka ei ole teenusepakkuja aga iga kallistus ja iga sex on eesmärgipärane, nagu ka laps. Tahad sa väita, et ta pole õnnelik, kui leiab partneri, kes ta üle kuldab ja tahad sa väita, et see ülekuldaja pole õnnelik. Mõlemad on.

Siin jooksis kunagi teema suhe töötuga. Millegi pärast oli väga vähe neid, kes töötu peale plaksutavad käsi. Kuulutuste rubriigid kubisevad majanduslikult kindlustatud inimeste otsimise kuulutustest.

Ma võin mõne aja pärast teha läbi eksperimendi. Nimelt, töötu ja üüripinnal naine otsib püsisuhet. Vaatame, mis tulemused tulevad. Lisame sinna juurdeveel ühe, et kohe alguses ei ütle, et naine töötu on. Avalikustab oma majandusliku olukorra alles teatud hetkel.
Hakake panuseid tegema, mitu meest veepeale jääb. Ma teen esimese panuse. Mitte ühtegi.
Peale seda räägime tasuta sexist, kallistustest jne .
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 19:05
NSM, Sul võib õigus olla, aga ei pruugi. Töötu naine pinnaga on ju päris hea lõunapausi kähkuka variant, perepeale vägagi sobilik.
Tegelikult ei tahtnud ma sellest rääkida. Siin teemas tuleb taas välja, kui oluline on materiaalsus, kasu saamine. Milleks siis halada teenusepakkujate pärast ja parastada pettasaanuid.
Äkki on just praegune jõulude ootusaeg selleks, et vaadata endasse ja sealt inimlikkus üles leida. Ehk pole veel liiga hilja?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 19:29
Eks see nii ole. Me väga tihti näeme seda, mida me tahame näha ja sulgeme silmad ning kõrvad kõigele sellele, mis meile ei meeldi.
Ilus on mõelda, et me ei hooli rahast aga teeme kiirelt minekut, kui kodutu meiega sõprust looma tuleb. Vaatame põlastavalt prostituudi poole, kui see autoaknale koputab pakkudes kiiret rahuldust paari euro eest, samal ajal oleme teel kliendikohtumisele, kus lisaks jõulutervitusele ulatame üle firmasümboolikaga mõnekümne eurose sulepea.
Me ütleme, et raha pole oluline, istudes õhtul kinnisvaraportaalis, perele uut kodu muretsedes. Me kordame, et tähtis on vaid hing ja sisu, vaadates tänaval järgi pikajalgsele kaunitarile.

Me olemegi inimlikud vaid, siis kui see meile sobib.
PS. Ma ei väida, et ma erineks eelnevast. Olen samasugune materjalist, nagu me kõik. Ma võin ju mõelda, et raha pole oluline. Samas, paljud otsused olen teinud elus ikka majanduslikel kaalutlustel. Töö, elu jne. Pole ju nii, et vahet pole mis palk on, peaasi, et meeldib. Pole ju nii, et vahet pole, kas mees on töötu, peaasi, et mees on. jne. Riideid kaltsukast ei osta, mis siis, et seal võib odavam olla. Ikka jalutan Nikkolas, Karen Millenis või Aprangas ringi.
See ongi ju inimlik. Või pole ?!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 19:52
Ilmselgelt olen ma ullike või teiselt planeedilt.
Mina olen ka see, kelle juurde tullakse jõulude ajal nänniga. Üldjuhul on see söödav-joodav ja ei rända mitte mulle koju, vaid puhkeruumi lauale.
Raha on oluline enda elatamiseks, vahel on vaja toetada ka enda kõrval olevat inimest, nii rahaliselt kui vaimselt. Olen seda teinud ja tunda saanud, kui lahkusin töölt nii, et hommikul tööle minnes ei teadnud, et õhtul ma seal enam ei tööta. Lahkumise põhjuseks oli alatus. Olen valmis ka meeldivat tööd tegema väiksema palga eest, tõsi, vaatan, et sellega ikka ära elaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 19:59
Nii NSM-il õigus ja ka veelturul kasutajal Maj.kindlustamata meest tahavad vääga vähesed naised.Kusagil üüripinnal saab ainult teenusepakkuja naine mehi vastu võtta.Püsisuhet päris võimatu luua.Kunagi üks kirjasõber mainis mulle,et kui tahad tüütust kirjasõbrast lahti saada siis ütle,et elad üüripinnal
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 20:06
Mis siis üüripinnal elamises niiväga imelikku peaks olema? Eestlane on harjunud mõtteviisiga, et kodu, see tähendab kindlasti ka kinnisvara omanikuks olemist. Samas lääneriikides, kus üüriturg on rohkem välja kujunenud, elavad inimesed vahel terve elu üürikorteris ja midagi imelikku selles ei ole. Üürikorteris on isegi lihtsam elada, puudb kinnisvara hooldamise kohustus, see on omaniku mure.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 20:08
Miks sa siis ullike oled.
Mul on sugulane ka selline, kes valis oma elukutse hinge järgi. Tegeleb siis kõigi nendega, kellele siin maises elus pole kõige paremini läinud. Ta ongi üks neist vähestest inimestest, keda tõesti ei huvita kõik see mille pärast me siin pingutame. Ma väga hindan sellist pühendumust. Siiras ja altruistlik, isetu ja tõesti ilma igasuguste maisete vajadusteta inimene.
Paraku selliseid on väga vähe.
Sellele annab tunnustust ümber pealinna kerkinud karpmajaderajoonide rohkus. Kabuhirmus Eestist põgenevate inimeste arv. Soome paremat palka jahtima tormanud eestilaste hordid. Kui neil kõigil oleks rahast jumala poogen, siis nad elaks siin, ilma karpmaju hinge hinnaga muretsemata.

http://www.youtube.com/watch?v=AC0rk7zlC34
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 20:16
foxy,eks proovi seal üüripinnal elada kui pensioniikka jõuad ja raha saada kusagi 300 eurot kuus Neid on palju ja edaspidi saab veel rohkem olema,kellel sissetulekut rohkem pole..
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 20:20
elmar, ma ei näe olulist vahet, kas maksta omanikule üüri või pangale laenu tagasi. Kuumakse tuleb enamvähem samas suurusjärgus.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 20:22
elmar Raha pole oluline
Eestis pole riikliku kinnisvarasüsteemi nagu paljudes arenenud riikides. Samas mida me jaurame. L-Ameerikas pole pooltes riikides ka sotsiaalkindlussüsteeme. Kui oled haige, siis maksad arstile. Raha pole, siis unusta arst ära. Pensioni pole seal ka olemas. Lastetoetust ka mitte. jne jne
Ka elavad ja ei põgenegi soome tööle Elavad oma hurtsikutes ja on õnnelikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 20:24
Oleneb kui vana inimene on kui laenu võtab.Noorelt on kindlasti kasulikum laenu võtta kui tead,et suudad seda tagasi maksta.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 20:29
foxy, pensionist 300 euri + kulud 200 euri kokku 500 euri - Milline peaks olema pension, et seda maksta?

Aga teeme eksperimendi ära. Ma leian mõned naised, kes valmis selle eksperimendi läbi tegema. Ehk siis tutvumine, kui sul pole sissetulekut ja elad haledal üüripinnal. Vaatame, kui palju mehi neid naisi (püsisuhteks) soovib. Igasugu lõunapausidel selga ja maha kargamised ei lähe arvesse.
Luban, et toon eksperimendi tulemused mõne aja pärast kenasti Teile siia.

Kui raha pole oluline ja olulised on vaid suur paks armastus ja tunded, siis peaks need naised saama hordide kaupa kirju ja armastus peaks lõkkele lööma nagu jaanituli.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 20:34
NSM,mulle tundub siin ihas,et olemegi viie rikkama riigi hulgas Veel kui lugeda meeste kuulutusi,kes seksi otsivad
Minu tutvumiste kogemused erinevates portaalides aja jooksul aga ütlevad,et naised enamus otsivad materj.kindlustatut mehi...
˅ näita rohkem ˅