Foorum
2016-10-03 07:30
Kui ikka kena tsikk silma jäi ja kummitama jääb, siis arvad teda ehk mõnel sarnasel pildil ära tundvat? Kes teab, eesti on ju tegelikult väike. Ja osad tsikid on ikka nii sarnasteks tuunitud oma juustepikenduste ja võltsripsmetega . Ei tea muidugi konkreetse tibina välimust...
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 07:38
Nojah. Tätoveeringute järgi saaks ka ilmselt oletada, aga kindla peale väita ilma nägu nägemata on väga kahtlane. Ma olen ära tundnud paar inimest, kes klienditeenindajatena ette sattunud, aga neil olid näopildid siin üleval. Ja isegi siis vaatasin mitu korda.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 07:53
Öelge mis tahes, iha pole eesti väiksust arvestades koht, kus end näopildiga eksponeerida. Aga eks igaüks teab muidugi ise, mis teeb. täisealised ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 08:03
Jah, ma ei riskiks ka enda nägu siin avaldada. Tuttavatest polegi lugu, aga tööga seoses tekiks kindlasti komplikatsioone.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 11:53
Võin mürki võtta, et absoluutarvult leitakse-sobitatakse sekstutvusi FB-s kordades rohkem, kui siinses roosas kollikoopas .....enamasti jah ehk vähe viisakamas vormis kõigepealt aga asja olemust see ju ei muuda
........noh sugulane või tööandja näeb......ja siis???? .......mida perset ta küll ise siin teeb???
........ütleme nii, et kuskil on piirid muidugi ka minu jaoks ja oma näopildi kõrval munni-tussi eksponeerimine on ka minu vabameelsuse juures maitsetu.......kasvõi juba seetõttu, et miskit võiks ka kellelegi kunagi avastamisrõõmuks jääda........
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 12:19
On ametikohti, kus ollakse selliste asjade suhtes hellad, aga siis pole põhjust karta mitte tööandjaid, vaid Krissutaolisi lollpäid, kes midagi endateada ei oska pidada vaid kiirustavad kohe kui midagi kuulevad, seda maailmale kuulutama. Minul pole midagi karta, aga üldiselt teevad õigesti need, kes sellistest pasalaoturitest eemale hoiavad, sest kui sellisel mingil põjusel põhja alt äea lööb, on terve maailm haisu täis.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 12:46
Ma ka töö pärast ei sooviks oma eraelu presenteerida ja tegelikult ei tunneks nagunii tarvidust siia näopilte panna - ei teagi, kas orgaaniline vastumeelsus või privaatsuse soov.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 13:14
.......tundub siis ikka on enamikul tunne, nagu oleks selle portaali puhul tegemist millegi keelatu ja kõlvatuga
.......aga ehk on hoopis nii, et kui ise ei tunne, et siin kõlvatutel eesmärkidel ollakse, siis väga ei huvita ka ühiskondlik arvamus .......lihtsalt spekuleerin ja viskasin nö. kinnast õhku
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 13:35
Kumb siis on ikkagi kõlvatum, kas ajada siin tibile keelt kõrva, või silitada pargipingil neiukese põlve?
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 14:01
Mis puutub siia kõlvatus vms? Terve eesti rahvas ei pea teadma, milliseid saite keegi külastab või üldse millega tegeleb. Mul on fb profiililgi pilt, mis võõrale inimesele mingitki infot ei anna. Teatavasti googeldavad tööandjad esimese asjana inimese nime, ka pildi tuvastusprogrammid on olemas. Kõik pole ka lihtsalt lauda-Maalid siin. Mitte, et ma ühtki tööd kuidagi teisest halvemaks peaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 14:07
Pargipingil istujaid ei näe tuhanded inimesed, isegi Central Parkis vist ei tuleks see number kõne alla ja on ameteid, kus eraelu teatav eksponeerimine ei mõju tõsiseltvõetavusele hästi. Me kõik nagunii teame, et kõikidel on see mingil kujul olemas, aga kas see peab just kuskilt riistade-pragude vahel näopildina nähtav olema, on iseasi.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 14:16
Mul on päris pikk tööstaaz erinevates asutustes, kus on vaja olnud lävida sadade inimestega, kes tunnevad mind nii nägu- kui nimepid . Nii ei tule mul mõttessegi igal pool oma näoga esineda.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 14:18
Ei pea olema näopilt aga ei näe probleemi, kui keegi ennast ka näitab.
Kõik sõltub, kui sallivad me selles küsimuses oleme
Ilmselt mäletavad kõik seda Valge Maja janti, kus keegi preili Monica Clintoni Billyga mehkeldas.
Ja mulle sigameeldis ühe suurettevõtja hilisem vastus Postimehes.
Küsimus oli reporterilt: Mida õpetlikku saite teada Clintoni afäärist.
Vastus kõlas: Sain teda, et Monica pidi hästi suhu võtma

.......ehk siis teisisõnu tõlgituna, mida kuradit see teiste asi ka on.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 14:20
Aga on teiste asi. Paraku. Las igaüks teeb oma valiku. Pildiga või pilditu.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 14:21
Ei olegi teiste asi, seepärast polegi vaja enda pilti või tuvastamist võimaldavat fotot presenteerida, et keegi ei teeks järjekordselt midagi "oma asjaks". Minu poolest kes soovib, siis pangu pilt koos kõikide isikuandmetega, ei sega.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 14:23
Sarnane küsimus, et mida saite teada seoses Evelini suudlusega - seda, et Tomil pole tema jaoks enam aega.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 14:25
Aga täpselt nii ju ongi olnud. Üsna paljudel siin kontonumber ja nimi kirjas ........ja muud hullu ei juhtu, kui raha kantakse sinna aeg-ajalt
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 15:01
Ilmselgelt neil pole töökohtagi, ammugi säärast, kus eraelus võiks madalamat profiili hoida. Pealegi ei näe ma mingit lisandväärtust siia nime ja näopildi riputamises, vajadusel saab seda privaatselt teha.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 15:19
Pole mõtet panna ühte patta neid, kes ihast töökuulutuste tulba ehk tööandja on teinud ja siis neid, kes tõepoolest seksikate inimeste kohtumispaigas käia soovivad.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 15:22
Ahhhhhh tehku igaüks ikka nii nagu südametunnistus lubab.
.......ei soovita, ei pea panema kohe üldse midagi. Naistel piisab ju ka vaid Naine-Eesti ja juba neid tuleb Mehed võivad panna mida iganes ikka on ohutu, sest keegi ju ei tutvu nii kui nii
.......aga kui tõsiselt. No ütleme et teeb siia äratuntava konto mõne juhtiva ehitusfirma omanik. Firma võidab riigihanke hinnapakkumise. Kas tal tõesti tühistatakse hange, kui mõni konkurent salaja komisjonile kaebab, et näeeeeee, tal IHAs konto, vadake kui hirmus inimene siis ilmselt
........asi on tegelikult lihtsamast lihtsam, kas oled sellest üle, sest oled veendunud endas või hakkad kahtlema ja tegelikult teab mida häbenema
..........Pole see IHA muide nii hull koht ühtegi
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 16:44
Luu, ma millegipärast ei näe siin neid tuntud ehitusfirma omanikke ja kindlasti ei ole siin 100 % töötud või kraavihallid. Riigihankeseadus sätestab küll kõikvõimalike hankes osalemiseks vajalike dokumentide esitasime, aga omaniku eraelust veel siiani pole väljatrükki soovitud - seega pole ühtki seaduslikku alust diskvalifitseerimiseks, isegi siis, kui kellelegi ihas aelemine ei sobi .

Kas sa säärasest asjast, nagu mainekujundus taipad miskit? Ettevõtte mainet kujundab ka omanik, see, millised on tema avalikud pöördumised näiteks või kas ta muuhulgas liiklusseadust rikub. Ja ausaltöeldes kui ma peaksin kunagi sattuma kohtuistungile, kus kohtunikuks on naine, kelle pragu siit tuhadetele matsidele vastu vahib, siis .... ma millegipärast kahtleksin tema pädevuses rohkem, kui muidu.

Ahjaa... miskipärast on siin ka kuulutustes kole palju märgata sõna "diskreetne" - mistarvis siis suhe peaks veel lisaks pildita olemisele nii pagana salajane olema, kui see "kellegi asi" pole?
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 17:17
diskreetne peaks olema suhe siis,kui tahetakse varjata,et särtsutad võõra naisega/mehega
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 17:17
Muidugi on siin nii firmaomanikke kui asotsiaale, alkohoolikuid, koduperenaisi, karjäärinaisi... Ehk peaks postitama uue teema: Küsimargid, miks te profiilipilti vajalikuks ei pea? Ausalt öeldes, mind need vastused ei huvitaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 17:20
Ei ole kõik diskreetsuse pakkujad/soovijad suhtes - võimalik, et nad isegi täpsemalt ei taipa mõiste sisu ja topivad selle igaks juhuks teksti.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 17:22
Ka vaba inimene ei soovi, et tema sekskohtumistest kuhugi pasundama mindaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 17:27
*ironiseerides - kelle asi see on, kes kellega seksib?

Tuleb vist tõdeda, et suur osa inimesi armastab privaatsust eraelu osas ning mitte seepärast, et häbi oleks, vaid nad ei soovi seda suure hulga rahvaga jagada.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 17:33
oled sa nõus suure seltskonna ees seksima luceo?tegelikult meie kõigi eraelu ongi privaatne-isegi juhul,kui ma teen mõne kõrvalhüppe-ei lähe ma ju teadvustama seda oma tutvusringkonnas,veel enam kiitlema sellega.minu arust peitub see diskreetsus rohkem nagu kõrvade vahel.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 17:36
Ma seda ju väitsingi, kui oponeerisin Luukerale, kes arvas, et noh, kelle asi, kes kellega ja kus pildid. Ja lisaks isiklikule privaatsusele on ka teinekord eraelu enda teada jätmine mainekujunduse komponent. Seega olen igati nõus, et mõnda asja pole tarvis avalikult presenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 17:44
mis puutub siinsetesse piltidesse,siis mina isiklikult veel eestis olles sain tänu sellele juurde kliente-töötasin tol ajal üsna juhtival kohal-asi polnud siis seksuaalsuses ega seksis,lihtsalt tutvustes.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 17:51
Võimalik, et selline mudel toimiks ka hetkel just läbi suhtlemise leitud tutvuste, nagu see igal pool mujalgi on. Mul kliente ei ole, pigem eeldab mu töö eraelu sellest lahushoidmist. Ja Coya, selleks sa siin ju algselt ei olnud, lihtsalt lisaboonusena leidsid uusi kliente.
Pealegi on mul tunne, et mõned ajad tagasi oli netiportaalides muru rohelisem ja taevas sinisem - olen üsna pikaajaline netikasutaja ning loobunud paljude saitide kasutamisest tänu sellele, et keskkond on muutunud... kuidagi, no mitte meeldivaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 18:00
loomulikult ma algselt selleks siia ei maandunud...aga see on juba teine teema keskkond muutub,inimesed muutuvad....aga mõttemaailm mõnes mõttes jääb samaks-ei ma ka viici enam portaalist portaali kollata ja otsida,kus on parem..ja parem siis kelle jaoks?iha on vähemalt sait,kus suhelda ja olla..lihtsalt.. seksikalt
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 18:09
Pigem ütleks, et muutusid kasutajad, kelle mõttemaailm minuga nii hästi ei sobinud. Mitte, et see nüüd nende traagika oleks . Ja ma ei pea silmas sugugi tutvumise-seksi suunitlusega kohti, see siin on mu oluliselt hilisem harrastus.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 18:19
kasutajad kasutajateks-need muutuvad pidevalt.kus iganes saidil..Ausalt öeldes on mul kahju,et mõned head siinse keskkonna vanad kalad on lahkunud siit..aga õnne neile eluteel....ju nad on leidnud siis selle,mis neile hetkel vajalik..ma pikka aega lugesin foorumit..aga ei komminud,sest uute tulijatega polnud mingit ühist mõttemaaailma..lugesin ja lugesin,kui leidsin teema,milles kaasa kirjutada...aga see vist juba läheb läbu alla.. sry
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 18:23
Kasutajad loomulikult muutuvad, aga kui ma peaksin keskmist kasutajat profileerima, siis tahaksin öelda, et inimsugu hakkab manduma . *Vabandage siinkohal esteeti.

Mulle juba üle-eelmise postitusega turgatas, et... neetud, see on teema profiilidest ju.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 19:02
Brilla. Tibinal on ikka näopilt üleval. No ja ütleme, et ikka silmatorkava näoehitusega. (Mitte pika ninaga)
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:21
ehk vaataks pisutki enda sisse? sa oled küllaltki arrogantne ning teistele halvasti ütlev naine ning siis imestad, et on lahkujaid? kas pole just selliste kasutajate käitumine see, mis eemale peletab, coya?
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:39
Oponeerige kui soovite aga endiselt arumaeitaipa, miks IHAs konto omamine on ühiskonna silmis(ja ka paljude vanade kasutajate), kuidagi halvamaigulisem, kui FB-s näiteks vana klassiõe-venna käest kepi küsimine-saamine. .......no ei võimalda minu vabameelsus ja avatud maailmavaade seda mõista, ei võimalda lihtsalt ja jutt siinkohal nii pikk!!
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:42
Ehh, sul on FB-s kohe mitu tuhat privaatvestluse lugejat, Luu? Ja ausaltöeldes mul polegi FB-d, samuti pole ma ühegi klasivennaga aastaid suhelnud ega tuleks üldse selle peale, et seksi kerjata. Eelkõige leiaks inimese, siis tuleb muu iseenesest. Sinu näite prototüübid vist on seal kuulutuste kategoorias, nende kontonumbrite ja nimedega?
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:42
Prostituutide rohkuse pärast eelkõige.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:46
Just, mõni mees saab ikka aru kah, miks naised siin ebamugavalt tunnevad. Sest neid koheldakse kuulutavatele naistele vastavalt. Suures osas. Mitte kõik, õnneks.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:47
Kõik õnneks, küsimus on vaid summas
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:50
Eksid. Kõik pole müüdav. Ja kui sa naisele väljategemist samastad prostituudile maksmisega, siis... Nojah.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:51
Õnneks siin kellegil pappi ei jätku, et mind ära osta
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:52
Küll seda pappi ka jagub. Aga kas te ka enda hinda teate?

Suvi näiteks, mees saab teada, et siin kolad, viskab su välja ja nii see teekond pihta hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:56
Põle mul toda FB-d, põle old ka ei Orkutti ega Ratet. .......Iha on aga juba 100 aastat ja ausalt öeldes suhtlusvajaduseks sellest piisab ja jääb ülegi
........samas ei ütleks, et ma nüüd avalikkusele ka nii tundmatu terve elu olnud olen .......jään enda juurde, et ükski portaal ei tee iial kedagi inimeseks ega mitteinimeseks. .......selle valiku teeb ikka inimene ise oma käitumisega, sõltumata siis portaali iseloomust.....või ka reaalselt suheldes
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 20:58
Igaüks mõtleb vastavalt enda rikutusele. Senikaua, kuni eksisteerib kaksikmoraal, peetakse ka iha lehte kõlvatuks kohaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 21:02
Kõlvatu või mitte, kui mulle meeldib siin käia ilma kohalikus kobrulehes kuulutamata, siis see on minu eelistus, milleks mul on õigus. Mulle näiteks ei meeldi eriti kaardimakseidki teha, võimalusel arveldan sularahas - mitte, et mul mingi paranoia oleks, aga pole kellegi asi, mis summa eest ma kuskil poes ostan. Tuntus või tundmatus ei puutu asjasse sealjuures.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 21:02
Ära minu pärast muretse, ma täiesti vaba naine. Ei tule mind keegi kusagilt välja viskama.
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 21:06
Pealegi, majanduslikult viletsamat aega, kui abielunaisena, ma ei mälwta
˅ näita rohkem ˅
2016-10-03 21:09
Alguses oli sul küll mees olemas ja pidavat siin lihtsalt ajaviitest lõbu pärast olema.
Üks teine kasutaja arvas samamoodi. Nüüd on tal isegi pilt olemas ja eks varsti......
Kunas sa pildi paned?

Ma ei hakanud targutama, et seda on ennegi nähtud
˅ näita rohkem ˅